شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )
Collapse
X
-
پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postشاخص گروه تجهيزات و ماشين الات مقاومت مهمي را شکوند.
.......................
شاخص لاستيک و پلاستيک هم مقاومت تاريخي خوبي را شکونده و دو روز است بالاي اون داره معامله ميشه.
.......................
امروز شاخص گروه ساختمان-کاني غير فلزي و خودرو به حمايت خود خواهند رسيد و احتمالا بر مي گردند بالا.
........................
..................................
نظر
-
در اصل توسط Arshia66 پست شده است View Postشاخص کل
در ابعاد وسیع این شاخص بررسی شد و همچنان معتقد به تاریخ 11 سپتامبر الی 13 سپتامبر جهت کف سازی شاخص می باشمپی نوشت: تحلیل مربوط به چهارشنبه است. امروز شاخص ب خط روند مذکور رسیده است.
شاخص بعد از تشکیل الگوی Bump&Run و ایجاد خط روندهای پیاپی در نهایت شروع به شکستن تمامی خط روندها کرد و حتی از خط روند 45 درجه خود نیز با قدرت عبور کرد پس از آن به اندازه ریزش قبلی ریزش خود را پرشتاب انجام داد و با رسیدن به خط روند آبی رنگ کمی از شتاب آن کاسته شده و بالاخره این موانع توانستن شتاب این ریزش را بکاهند و در حال حاظر به آخرین خط روند موجود رسیده است که انتظار داریم در این مرحله کف موج 2 از 5 بزرگ ساخته شود.
در صورت شکست این نقطه از لحاظ قیمتی ریزش نخواهیم داشت و صرفا اتلاف زمان تا باکس قرمز رنگ ادامه پیدا خواهد کرد که مماس بر کف کانال بلند مدتی شاخص است.
نکته ی بسیار مهمی که وجود دارد حرکت رو به رشد دلار می باشد که با یک فاز تاخیر رشد بورس را سبب ساز خواهد شد که می تواند تاییدی بر کف سازی شاخص در 11 سپتامبر باشد.
یادآوری می کنم که 11 سپتامبر 5 شنبه است و حرکت احتمالا از شنبه 13 سپتامبر شروع خواهد شد.
Zoom In
سلام صبح همگی بخیر..................
خیلی دوست دارم این تحلیل دوستمون به واقعیت تبدیل بشه ................
خودم آرزوم این هست
ولی بنظرشاید با کمی تغیرات در موج شماری با یک موج c بلند از 4 بیچیده طرف باشیم....................
در نمودار لگاریتمی این خط روند شکسته شده..........................
خدا کند اشتباه بنظرم رسیده باشد.................................ولی بنظر این موج4 تایم ویکلی که در ان قرار داریم ...فک کنم از فیبوی 23 درصدی یعنی70000 هزار ....................ردبشه.-وبعد تافیبوی 38درصدی و بعد اون حتی50 درصدی48000هزاری که در نمودار لگاریتمی یک خط روند داره بصورت حمایت............................خیلی اگر خوش شانس باشیم تا61 درصدبایین نیاد محدوده ابتدای موج1 تایم ویکلی................
فقط آرزو میکنم این شکل نشه .آمینتمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
در اصل توسط PETROLEUM پست شده است View Post
اگه این راست می گفت ، براحتی میتونست این مرتیکه رو برکنار کنه :: چرا برکنارش نکرد ؟
چرا تیم فاسد فعلی سازمان را ابقا کرد ؟؟ این که دیگه دست خودشون بود
اگر این ادعاش مبارزه با فساده چرا اینها را بر نداشت؟!
چرا شاخص را این همه رشد داد . . .
بعضی ها حرف نزنن برای خودشون که هیچ . . . برای طیف حسن حداقل سنگین تره . . .
هر چی گیر دادن به قبلی خودشون توش افتادن
دروغ و امار های بیخودی (مگر خودت نگفتی تورم انی است که مردم حس کنند؟! مگر کوری ببینی جمعیت استقبال از مشهدت را که چه می گویند؟! )سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.
نظر
-
تو بازار خيليها با تفکر تکنيکالي معامله مي کنند.
گروه لاستيک و پلاستيک مقاومت تاريخي را شکونده دو روز هم هست بالاي اون داره معامله ميشه لذا تقاضا روش خواهد امد.
.................................................. ...
پتاير پکوير پ پ
.................................................. .
نظر
-
اندازه شاخص اهمیتی نداره باید به فساد دولت دهم و پولشویی در بورس رسیدگی بشه.....
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Postاندازه شاخص اهمیتی نداره باید به فساد دولت دهم و پولشویی در بورس رسیدگی بشه.....
آقای مخبر نگو فساد دولت دهم ! این یک مغلطه بزرگ است. سر تا پای نظام مملو از فساد است. حتی نقطه ای پاک و سالم نیز وجود ندارد.چرا دریچه دید خود را باز تر نمی کنید؟ والله سیاه نمایی نیست. کل کشور را تبدیل به عین نجاست متعفن کرده اند.
نظر
-
در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Postاندازه شاخص اهمیتی نداره باید به فساد دولت دهم و پولشویی در بورس رسیدگی بشه.....
اون گندی که یارو زده حالا حالاها پاک نمیشه عمر و عزت ........کشور رو به باد داد
نظر
-
در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Postبا وااسلاما نمیشه فساد دولت قبل رو ماست مالی کرد!!!
باید ویژه خواران دستشان رو بشه....
بورس بدلیل فساد دولت قبل به این روز افتاده....
فساد در بورس ما بوده و هست و خواهد بود
خانه از پای بست ویران است
نظر
-
در اصل توسط metitondar پست شده است View Postدوستان زیاد نگران نباشید چون به نظرم روزای خوب نزدیکه ...
" دلم از این خرابی ها بود خوش زان که می دانم *** خرابی چون که از حد بگذرد آباد می گردد "
بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس
نظر
-
با درود خدمت تمامی عزیزان و اساتید
اگر بورس ما فاسد هست ، که هست ،« ثروت و فساد به نوعی لازم و ملزوم یکدیگرند »، پس اینجا چه میکنیم ، وضعیت اقتصادی کشورمان خوب نیست ، این را همه میدانیم ، تحریم ، سوء مدیریت ، سوءاستفاده از ثروت ملی و همه و همه دست به دست هم داده تا اکنون در این وضعیت باشیم .
ولی با تخریب ، نه انتقاد ، با دنبال قاتل بروسلی گشتن ، نه تنها مشکلی از مشکلات حل نمیشود ، که باعث از بین رفتن نشاط و روحیه اجتماعی میشود .
در همین بورس خراب و فاسد و ... یکسری سود میکنند و خیلیها ضرر !
هدفمان از جمع شدن در یک فضای مجازی چیست ؟
غیر از این است که با استراتژی مشخص و کمک به یکدیگر در جهت سود بهتر و زیان کمتر حرکت کنیم ؟
غیر از این است که آموخته هایمان را به اشتراک بگذاریم ؟
ولی متأسفانه در بیشتر تاپیکها یا یکدیگر را نقد (تخریب) میکنیم و یا خارج از این فضا دنبال مقصر میگردیم ....
کمی منصفانه به رفتارهایمان فکر کنیم .
یکی از دوستان و همکیشانم در زمان جنگ ، بیشتر اوقات در جبهه بود . میدانید منطقش چه بود ( دفاع از سرزمین به میراث گذاشته کورش کبیر بدون در نظر گرفتن دین و مذهب)
این سرزمین بسیار گرانبهاست و هزینه های سنگینی برای حفظ و شکوه آن پرداخت شده .
اگر هر یک از ما مسئولیتی داشتیم و دسترسیمان به پول و ثروت زیاد بود چه میکردیم ؟ برای اطافیانمان چقدر هزینه میکردیم ؟
این فقط نظر شخصی این حقیر میباشد و اگر با بهانه گیری و گشتن دنبال قاتل بروسلی ، مشکلی حل میشود ، بنده نیز در خدمت هستم
ارادتمند
آرمین فروهرایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند
نظر
نظر