شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیوان
    ستاره دار (1)
    • Jun 2011
    • 5095

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
    بازار سهام باید و باید اصلاح قیمتی کند و بنفع بازار میباشد . الانم بهترین فرصت برای حقوقی هاست که سهام خود را خالی کرده و در فرصت مناسب سهام خوبی را جایگزین کنند.
    6500400 جان ! فکر کنم متوجه منظور من از اصلاح بد نشده باشید. منهم میگویم باید اصلاح میشد ! اما نگذاشتند شاخص به طور طبیعی کار خودش را بکند. با دو سه تا سهم بازی می کنند و شاخص را مصنوعی بالا میبرند. این پولها قطعا برای مسائل سیاسی آمده نه برای آبادانی کشور و ساماندهی اقتصاد. آدمهایی که آن بالا هستند که تغییری نکرده اند ! همانهایی هستند که تا الان کل بازارهای کشور را بازی داده اند و روی انگشت چرخانده اند.
    هیچکس از سود بدش نمیاد منجمله من..همه برای همین هدف اینجا هستیم اما اونها خوب بلدند باید چجوری ملت را تحریک کنند ! من خوشم نمیاد از این قوم بیش از این فریب و رودست بخورم. نا سلامتی جنسشون و ماهیت و سرچشمه این پولها را خوووب شناختم.

خلاصه کلام.......قطعا هنوز از بازی با سهمهای شاخص ساز مانده ، فقط باید خیلی هشیار بود که در طرف مقابل صداقتی یافت نمیشود.
    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• Jamshidyar
      كاربر فعال
      • Oct 2011
      • 556

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
      میثم منهم امیدوارم که اینطور باشه ، اما دلایلی که منو بدبین کرده اینه که
      1. اینها همه دروغگو هستند!
      2. فروش حقوقی ها با این حجم در این مقطع تامل برانگیزه
      3. در این 2 روز مشاهده کردم حجم زیادی پول از سیستم بانکی به قصد بازار ارز خروج کرده
      4. به دلیل پایین اومدن اونس جهانی طلا و میزان طلای موجود در خزانه اینها ، گران شدن دلار میتواند قیمت سکه طلا را در داخل کشور افزایش و اماده عرضه به ملت همیشه در صحنه نماید!
      لذا در چنین شرایطی وضعیت ملتهب بسیار پر سود تر از وضعیت در آرامش برای بازار خواهد بود.
      اینها باعث میشه من احساس کنم این پول بسیار بزرگ که سر رشته اش ناپیدا و نامعلوم است برای خوشبختی من و تو وارد بازار نشده! برای ملتهب کردن و بدبختی ما و افزودن بر ثروت و قدرت آن دیگران امده....
      امیدوارم دلایل منطقی و بدون ابهامی بشه پیدا کرد تا من این عینک بدبینی را بردارم !
      من با همین دلیل اول قانع شدم و باور دارم اگر اینها بگویند شب، قطعا روز است. باید بسیار هوشیار بود. به شخصه حس کنم سهم های سبدم از ارزش واقعی خارج و به وضعیت بنداز در رو وارد می شوند، خروج می کنم چون سرمایه ام مثل اینها آلوده نیست. ضمنا دوست ندارم شریک این بازی باشم.
      موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
      www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

دبیر کل سابق بورس اوراق بهادار هشدار داد:
        خطر در کمین بورس
        بالارفتن شاخص تا چندي قبل چندان نگرانكننده نبود، چرا كه با توجه به افزايش قيمت ارز و امكان فروش ارزي بسياري از شركت ها و نيز به دليل عدم افزايش شاخص به ميزان متناسب با نرخ تورم در سال هاي گذشته، شاخص بايد بالا ميرفت. تحولات دو هفته اخير البته نگران كننده است.به ويژه اينكه در درجه اول حركت شاخص بسيار شديد بوده و در وهله دوم تنها روي حدود 10 سهم تمركز يافته است.
        رشد خیره کننده قیمت ها و شاخص ها در بازار سهام مدتی است اگرچه موجبات افزایش بازدهی مثبت سرمایه گذاران و سهامداران بورسی را فراهم آورده، اما سرعت بالای حرکت این روند نگرانی برخی از بزرگان و فعالین تالار شیشه ای را برانگیخته است.

شتابی که تنها بر چند گروه و سهم خاص متمرکز شده و سایر سهام را وادار به همراهی با خود می کند.

مشاور اسبق وزير امور اقتصادي و دارايي در گفتگو با خبرنگاربورس نیوز اظهار داشت: بالارفتن شاخص تا چندي قبل چندان نگرانكننده نبود، چرا كه با توجه به افزايش قيمت ارز و امكان فروش ارزي بسياري از شركت ها و نيز به دليل عدم افزايش شاخص به ميزان متناسب با نرخ تورم در سال هاي گذشته، شاخص بايد بالا ميرفت.

دکتر عبده تبریزی در ادامه پیرامون شکل گیری این روند حرکتی گفت: تحولات دو هفته اخير البته که نگران كننده است. به ويژه اينكه در درجه اول حركت شاخص بسيار شديد بوده و در وهله دوم تنها روي حدود 10 سهم تمركز يافته است. بنابراين مديريت بورس اكنون می تواند به شدت نگران حبابی شدن قيمتها و مصيبت بعد از آن باشد.

وی به صراحت عنوان کرد: اما سوال اینجا است که چرا قيمت ها بالا ميرود؟ در این زمینه می توان به این موضوع اشاره کرد که به رغم تلاش های اخير بانك مركزي براي انتشار اوراقي كه نقدينگي را جذب كند، حجم نقدينگي امسال حداقل 25 درصد افزايش يافته و تورم رسمي اعلام شده را به رقم 30 درصد رسانده است. در سال آينده نيز حداقل همين مقدار از نقدينگي اضافه خواهد شد. با اين رشد نقدينگي، كدام بخش اقتصاد بايد وجوه نقد اضافه را جذب كند؟ ارز و طلا، ساختمان، سرمايه در گردش شركتها، بازار پول و يا بازار سرمايه؟
        این کارشناس ارشد بازار سرمایه ارزیابی خود را از این موضوع اینچنین بیان کرد: به نظر می رسد كه در روزهاي اخير اين نقدينگي روي ارز و بازار سرمايه متمركز شده است. امكان جذب اين نقدينگي به طور مستقيم توسط شركت هايي كه كمبود نقدينگي دارند و با تقويت سرمايه در گردش خود ميتوانند بيشتر توليد كنند، ناممكن بهنظر می رسد. در شرايط ركود اقتصاد و افزايش نقدينگي، بازار سرمايه در حال جذب بخشي از اين منابع مالی است، بدون اينكه قيمت هاي سهم استحقاق دريافت ارقام بالاتري را داشته باشند.

عبده تبریزی در خاتمه سخنان خود اظهار داشت: مديران بورس نمی توانند كار زيادي براي كنترل این وضعيت انجام دهند، ضمن اينكه نگران حبابی شدن قيمت ها باقي خواهند ماند. در این شرایط سرمايه گذاران بايد بدانند اين شرايط به طور نسبي به سمت خطرناک شدن پيش می رود.
        The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• جعفرزاده
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 5833

یکی از افراد کاربلد اقتصادی همین دکتر عبده است . حیف شد که از امثال عبده برای ابادانی ایران زمین استفاده نمیکنند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5095

در اصل توسط 6500400 پست شده است View Post
            یکی از افراد کاربلد اقتصادی همین دکتر عبده است . حیف شد که از امثال عبده برای ابادانی ایران زمین استفاده نمیکنند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
            من یکبار باهاش صحبت داشتم ، بیشتر داشتیم انگلیسی حرف میزدیم تا فارسی !
            کلا آدم با کلاس و سطح علمی بالایی هست.

نظر

• مجيد رادمنش
              مدیر (6)
              • Oct 2010
              • 4902

نمابورس _ شاخص کل بازده نقدی و قیمت از ابتدای هفته تا کنون در حال رکوردشکنی است.در حال حاضر شاخص بورس تهران در کانال 37 هزار واحد قرار دارد و به نظر می رسد برای عبور از مرزهای جدید هیچ مانعی را در برابر خود نمی بیند . دراین میان دیدگاه کارشناسان بازار سرمایه در زمینه رکورد شکنی شاخص کل بورس نیز می تواند از نکات قابل توجهی برخوردار باشد.

امین داور معاون امور سرمایه گذاری شرکت سرمایه گذاری نیرو با منطقی دانستن رشد شاخص کل در روزهای اخیر به خبرنگار نمابورس گفت: تزریق روزانه نقدینگی 500 میلیارد تومانی به جامعه باعث شده تا هیجان موجود در میان فعالان بازار سرمایه افزایش یابد. از اینرو اگر تنها 10درصد از این نقدینگی به بازار سرمایه وارد شود متوجه خواهیم شد که رشد شاخص در حال حاضر منطقی است .

به گفته وی از آنجا که رشد شرکت های فعال در بازار سرمایه از رشد قیمت دلار نیز متاثر شده. در نتیجه اقبال برای سرمایه گذاری در این بازار افزایش یافته است. با این همه به نظر می رسد شاخص در آینده در فاز استراحتی فرو رود ،استراحتی که با ثبات قیمت ها همراه خواهد شد و قیمت سهام در این فاز کاهشی نخواهد داشت.

واعظی دیگر کارشناس بازار سرمایه و از مدیران سرمایه گذاری "ساتا" فرمول محاسبه شاخص کل در شرایط فعلی را نادرست دانست و گفت: به نظر می رسد از آنجا که شرکت های فعال در بازار سرمایه در وضعیت بسیار خوبی قرار دارند به نظر می رسد که همچنان به روند مثبت خود ادامه دهند. وی تصریح کرد که نه تنها حبابی در این بازار مشاهده نمی شود بلکه رشد شرکت ها نسبت به پتانسیل آنها هنوز جای پیشرفت دارند . در عین حال شاهد هستیم که سود تقسیمی شرکت ها از چند سال گذشته در محاسبه شاخص اثرگذار می باشد و به همین دلیل محاسبه شاخص غیرمنطقی به نظر می رسد.
              یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا

نظر

• جعفرزاده
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 5833

من یکبار باهاش صحبت داشتم ، بیشتر داشتیم انگلیسی حرف میزدیم تا فارسی !
                کلا آدم با کلاس و سطح علمی بالایی هست.
                کیوان جان : من که با عبده حرف میزدم همش فارسی صحبت میکرد . فکر کنم فهمیده بود که من انگلیسی و فرانسه و المانی بلد نیستم بخاطر اون فارسی حرف میزد. هرچی هم سعی کردم با زبان مادریش صحبت بکنم نشد که نشد. (( فقط مزاح بود ))

نظر

• شاهین محلوجی
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 2050

برخورد شاخص با سقف چنگال باعث منفی شدن شاخص شد (دایره سفید رنگ در چارت) ولی حجم معاملات پایانی حرفایی برای گفتن داشت........

هدف نهایی موج 5 برای شاخص در چارت خطی (کوتاه مدت و میان مدت) 44000 میبینم ....

موفق باشید.......
                  جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                    ستاره دار (2)
                    • Jul 2012
                    • 1281

دلیل احتمالی استراحت شاخص در روز 3 شنبه 5 دی

شاید به جرات بتوان گفت که شاخص برای استراحت آماده می شود که ذات بازار است، اما چه با استراحت و چه بی استراحت، هر راهی که توسط آن بتوان نقدینگی را از جامعه جمع کرد، ادامه خواهد یافت و این بازار به ضرب چوب و چماق هم شده مثبت خواهد ماند. اما یادتان باشد شاخص، موشک نیست که فقط بالا برود و نیاز به استراحت نیز دارد اما زمان این استراحت مشخص نیست. یادتان باشد که ما از گروه های مختلف، سبد داریم... سبدی از سهام؛ متشکل از سهام بنیادی شاخص ساز (سهامی که تا مثبت بودن شاخص به همراه آن بالا خواهند رفت) و سهام صنایع کوچک و غذایی ها که در صورت استراحت بازار پذیرای نقدینگی حاصل از سهام دیگر خواهند بود.

...برکناری وزیر بهداشت، تاثیری بر بازار نخواهد گذارد چون از خیلی وقت پیش ایشان وجود خارجی نداشت و دکتر لاریجانی(رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران) وزیر بهداشت در پرده بودند. شفاف سازی های اخیر هم تاثیری بر بازار نخواهد داشت؛ زیرا این شفاف سازی ها تنها به "گروه فلزات اساسی" مربوط است که اکثراً در سهام داران حقوقی با هم اشتراک دارند. جالب اینجاست که تمامی این شرکت ها به درخواست شفاف سازی سازمان بورس دهن کجی کرده اند و متن تمام این شفاف سازی ها شبیه هم بوده و به نظر می رسد توسط یک گروه مشترک از کارشناسان نگاشته شده است و معنای آن این است که "سازمان محترم بورس، تعدیل، خمره ی رنگ رزی نیست که یک شبه به شما اعلام شود و مطابق هر ساله،اطلاعات و تعدیل هادر زمان مقرر فرستاده خواهد شد "

....قطعاً یکی از دلایل ریزش بازار روز سه شنبه، درز خبر در خواست شفاف سازی از شرکت های "فلزات اساسی" بود که البته مسئولین این شرکت ها هم گرگ باران دیده بودند و برعکس مسئولین ترسوی شرکت غمارگ و غبشهر، پاسخ سربالای آنها در کمتر از 2 روز، با خونسردی ارسال گردید تا جلوی تندروی های مسئولین بورس را بگیرد.

...دوستان، فراموش نکنید که شاخص، این روزها 3 موتور دارد که یکی فلزات اساسی، دیگری صنایع پالایش و سومی هم محصولات شیمیایی و پتروشیمی است. هر روزی که یکی از این موتورها زیادی جولان بدهند، از کار می افتند و انرژی نقدینگی به سمت موتور دیگری می رود که از رشد عقب افتاده است...

حال با دانستن مطالب فوق، یک بار دیگر، گزارش روز 3 شنبه را مطالعه کنید:

گزارش روز 3 شنبه:

شاخص کل بعد از مدت ها رنگ قرمز را نیز به خود دید و اولین افت زمستانی آن رقم خود.این نماگر مهم بازار در معاملات امروز که 35 دقیقه نیز با تاخیر آغاز شد ،با افت 164 واحدی روبرو شد و به رقم 37366 واحد رسید.نماد معاملاتی فولاد مبارکه با 76 واحد،گل گهر با 61 واحد و چادر ملو با 44 واحد بیشترین تاثیر منفی و نماد معاملاتی شرکت نفت و گاز پارسیان و پالایش نفت بندر عباس نیز به ترتیب با 46 و 42 واحد بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص داشتند.

ارزش کل معاملات امروز نیز به 278.5 میلیارد تومان رسید که 42.4 میلیارد تومان آن به معاملات وصندوق و 30.9 میلیارد تومان آن نیز به معاملات شبندر تعلق داشت.

...القصه...در هر صورت باید مراقب سودهایی که با خون دل در این چند ماهه در آوردیم، باشیم تا با یک ندانم کاری، به باد نرود...
                    در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• ماهور
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 1239

بازدهی بورس45،9 درصد شد/ رشد 11 هزار واحدی شاخص از ابتدای امسال

بورس تهران یک هفته رویایی دیگر را پشت سر گذاشت و گرمای لذتبخشی را در اولین هفته زمستان به سهامداران هدیه کرد.

به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، بورس اوراق بهادار تهران که هفته پایانی پاییز را با عبور از مرزهای 34 و 35 هزار واحد سپری کرده بود،در اولین روزهای زمستان به راحتی از کانال های 36 و 37 هزار واحدی عبور کرد و گرمای لذت بخشی را به اهالی بازار سرمایه هدیه کرد.

به این ترتیب بورس تهران که در این هفته پا روی گاز گذاشته بود و دست از سرعت شدید خود بر نمی داشت ،در مقابل چشم حیرت زده همگان روزانه حدود 700 واحد رشد کرده و به راحتی از قله های بلند عبور می کرد.

دماسنج بازار سرمایه که هفته گذشته 35 هزار و 760 واحد بود،در این هفته بیش از 2 هزار واحد معادل 5،7 درصد رشد کرد و به 37 هزار و 798 واحد رسید؛با این اتفاق بازدهی بورس تهران که تا مرداد ماه منفی بود، 45 درصد شد.

با رسیدن شاخص از بورس به کانال 37 هزار واحدی میتوان گفت دماسنج بازار سرمایه در رکودی بی سابقه در تاریخ 46 ساله خود برای اولین بار موفق به رشد 11 هزار و 800 واحد شد.

با رونق دوباره بورس سرمایه گذاران قدیمی و جدید دوباره به بورس مراجعه کرده و در سایه رکود بازارهای رقیب خواهان سرمایه گذاری در این بازار شدند؛گواه این موضوع افزایش 37 درصدی ارزش معاملات و 42 درصدی تعداد خریداران است.

به این ترتیب طی 5 روز معاملاتی هفته گذشته 3 هزار و 12 میلیون سهم به ارزش 12 هزار و 919 میلیارد ریال مورد معامله قرار گرفت؛همچنین دفعات معاملات 34 درصد رشد کرد و به بیش از 213 هزار دفعه رسید.تعداد خریداران نیز که هر هفته در حال افزایش است در اولین هفته زمستان 42 درصد رشد کرد و به 72 هزار و 240 نفر رسید.
                      چو قسمت ازلی بی حضور ما کردند
                      گر اندکی نه به وفق رضاست خرده مگیر...

نظر

• aravil
                        عضو عادی
                        • Sep 2012
                        • 234

با توجه به رشد شدید قیمت مسکن و لمس ان حتی توسط بدبین ترین افراد به بازار مسکن انتظار رشد های شارپ و قوی از سهام ساختمانی دارم. تنها گروهی که مانند قندی ها و غذایی ها رشد شارپ خواهند داشت ساختمانی ها هستند به جای صبر برای سیگنال خرید در حال خرید کف انها هستم. تنها گروهی که به تبع رشد فروش و افزایش حاشیه سود هیچ افزایش نداشته اند گروه ساختمان است. گروه ساختمان بزودی راه خواهد افتاد و راه بیفته دیگر نتوان تعداد بالا برداشت. با شیفت و تغییر جهت بازار از سمت سهام 3 برابر رشد کرده فولاد و پترو به سمت ساختمان رشد های رویایی در انتظار این گروه میباشد. دیگر همه سهمها چند برابر رشد کرده اند جز ساختمان

- - - Updated - - -

با توجه به رشد شدید قیمت مسکن و لمس ان حتی توسط بدبین ترین افراد به بازار مسکن انتظار رشد های شارپ و قوی از سهام ساختمانی دارم. تنها گروهی که مانند قندی ها و غذایی ها رشد شارپ خواهند داشت ساختمانی ها هستند به جای صبر برای سیگنال خرید در حال خرید کف انها هستم. تنها گروهی که به تبع رشد فروش و افزایش حاشیه سود هیچ افزایش نداشته اند گروه ساختمان است. گروه ساختمان بزودی راه خواهد افتاد و راه بیفته دیگر نتوان تعداد بالا برداشت. با شیفت و تغییر جهت بازار از سمت سهام 3 برابر رشد کرده فولاد و پترو به سمت ساختمان رشد های رویایی در انتظار این گروه میباشد. دیگر همه سهمها چند برابر رشد کرده اند جز ساختمان

نظر

• جان مورفی
                          عضو عادی
                          • Jul 2012
                          • 179

سلام
                          به نظرم روند رو به رشد شاخص همچنان ادامه خواهد داشت
                          با توجه به انتخابات آتی حتما بعد از عید بهتر هم خواهد شد

نظر

• esi_mohammadi
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 1105

شاخص قند

این احتمال وجود داره روی ترند بالایی بیرون زدگی پیدا کنیم، به نظره من قندی ها یه منفی خوبی میدن که فرصت خرید خواهد بود

اینک تصویر
                            (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                            (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                            (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5095

میثم منهم امیدوارم که اینطور باشه ، اما دلایلی که منو بدبین کرده اینه که
                              1. اینها همه دروغگو هستند!
                              2. فروش حقوقی ها با این حجم در این مقطع تامل برانگیزه
                              3. در این 2 روز مشاهده کردم حجم زیادی پول از سیستم بانکی به قصد بازار ارز خروج کرده
                              4. به دلیل پایین اومدن اونس جهانی طلا و میزان طلای موجود در خزانه اینها ، گران شدن دلار میتواند قیمت سکه طلا را در داخل کشور افزایش و اماده عرضه به ملت همیشه در صحنه نماید!
                              لذا در چنین شرایطی وضعیت ملتهب بسیار پر سود تر از وضعیت در آرامش برای بازار خواهد بود.
                              اینها باعث میشه من احساس کنم این پول بسیار بزرگ که سر رشته اش ناپیدا و نامعلوم است برای خوشبختی من و تو وارد بازار نشده! برای ملتهب کردن و بدبختی ما و افزودن بر ثروت و قدرت آن دیگران امده....
                              امیدوارم دلایل منطقی و بدون ابهامی بشه پیدا کرد تا من این عینک بدبینی را بردارم !
                              د حالا من میگم اینا جنسشون چیه ، حالا هی بگید بیایم بدوشیم!!!

تا دیروز که همین مالمیر میگفت حبابی در کار نیست و همه چی ارزش ذاتیه ! حالا ببین چی داره میگه ؟!

مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس هشدار داد:
                              قیمت سهام برخی شرکتها غیر واقعی است

» سرویس: اقتصادي - بانك، بيمه، بورس :شنبه ۹ دی ۱۳۹۱ - ۱۲:۱۸

امیرحمزه مالمیر - مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار تهران - در گفتوگو با خبرنگار بورس خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درخصوص علت توقف نماد معاملاتی 6 شرکت مهم در بورس تهران گفت: با توجه به بررسیهایی که انجام دادیم مشخص شد که این شرکتها در بازده زمانی مشخص از رشد قابل توجهی برخوردار بودهاند به همین دلیل نماد معاملاتی آنها به منظور شفافیت بیشتر متوقف شد.

وی افزود:همچنین p/eصنعت با p/e بازار مورد بررسی قرار گرفت و نماد شرکتهای پتروشیمی شیراز، پتروشیمی کرمانشاه، سرمایهگذاری صندوق بازنشستگی، پالایش نفت تبریز و پالایش نفت بندرعباس در بورس و شرکت ذوب آهن اصفهان در فرابورس متوقف شد تا وضعیت مالی آنها بررسی شده و شفاف سازی صورت گیرد.

مالمیر ادامه داد:به نظر می رسد اطلاعاتی در شرکتها وجود داشته باشد که افشا نشده و یا براساس انتظارات بازار نباشد همچنین سود شرکتها دستخوش تغییر شده باشد به همین دلیل نماد آنها متوقف شد تا اطلاعات آنها شفاف سازی شود.

این مسئول سازمان بورس در مورد علت توقف نماد سهام شرکت پالایشگاه بندرعباس به عنوان لیدر بازار گفت:به واسطه روند افزایشی قیمت اطلاعاتی از شرکت بندرعباس دریافت نشد لذا نماد این شرکت به واسطه روند افزایش قیمتی و وضعیت اطلاعاتی بسته شد تا شرکت اطلاعات لازم را در مورد علت افزایش قیمت سهم ارائه کند.

وی با بیان اینکه بعد از ارائه اطلاعات مناسب، نماد شرکتهای متوقف بازگشایی می شود،گفت:توقف سایر نمادهای بورسی در دست بررسی است که در روزهای آینده اسامی آنها اعلام می شود.

مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس در ادامه نسبت به افزایش بی رویه قیمت برخی شرکتها هشدار داد و گفت: به نظر می رسد طی ماههای اخیر سهامداران و سرمایهگذاران بی محابا اقدام به خرید و فروش سهم می کنند و تحلیل برای خریداری سهم وجود ندارد و صف خرید مبنای تحلیل قرار میگیرد.

مالمیر با بیان اینکه به نظر میرسد تعدادی از شرکتها به صورت هیجانی رشده کردهاند، یادآور شد: در چند ماه گذشته زمانی که بازار منفی بود کارشناسان شرکتهای حقوقی اعتقاد داشتند که بازار به صورت هیجانی به سمت پایین حرکت میکند و قیمت سهام ارزنده نیست ولی در چند ماه اخیر که بورس رشد کرده است همان کارشناسان عنوان میکنند که سهام شرکتها بیشتر از این میزان ارزش دارد.

مدیر نظارت بر ناشران با طرح این سوال ادامه داد: چه اتفاقی در چند ماه اخیر افتاده است که شرکتها بین 50، 60 و حتی100 درصد رشد کردهاند ولی همان کارشناسان اعتقاد دارند که هنوز جا برای رشد قیمتها وجود دارد؟

وی تاکید کرد: در حال حاضر سهامداران صرفا به صف خرید و فروش نگاه میکنند و با تحلیل وارد بازار نمیشوند زیرا وضعیت بازار نسبت به چهار ماه گذشته آن قدر دستخوش تغییر نشده است.

مالمیر با بیان اینکه وضعیت فعلی بازار توسط سازمان بورس در حال بررسی است، عنوان کرد: به نظر میرسد قیمت سهام برخی شرکتها غیر واقعی باشد و بازار به این سمت میرود که هر روز با 4 درصد قیمت مثبت مواجه شود این در حالی است که قیمت سهم باید روان باشد و اینکه قیمت هر سهم هر روز 4 درصد مثبت شود، منطقی نیست.

مدیر نظارت بر ناشران بورس اوراق و بهادار در مورد تاثیر نرخ ارز در افزایش قیمت برخی شرکتهای بورسی گفت: اگر گفته میشود که دارایی شرکتها به واسطه ارز چند برابر شده است در مقابل آن باید سودآوری شرکتها نیز چند برابر شود. اگر سودآوری شرکتها چند برابر شود این تحلیل درست است ولی اگر نشود یا کاهش پیدا کند این افزایش منطقی نیست.

وی ادامه داد: تفاوت نرخ ارز مبادلهای و نرخ ارز مرجع در برخی شرکتها موجب شده است که در یک بازده زمانی از سود مناسبی برخوردار شوند ولی در برخی شرکتها مانند نفت بهران که اعلام کردند قیمت مواد اولیه از نرخ ارز مرجع به ارز مبادله ای تغییر کرده است، سود شرکتها تکرار پذیر نخواهد بود و به نظر میرسد که در 6 ماهه دوم سال نسبت به شش ماهه اول سودآوری برخی شرکتها کاهش پیدا کند.

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5095

به نظرم باید در معاملات این 2 روز تامل بیشتری کرد.

در اکثر سهمهای فلزات و پتروشیمی و سهمهای بزرگ و مثبت بازار اکثرا حقوقی ها در حال فروش به میزان زیاد هستند!
                                و برعکس در سهمهای کوچک اکثر حقیقی های بالای 1 درصد در حال خرید !

با فرض اینکه میدونیم (از نظر تکنیکالی ) در گروههای شاخصی روی لبه پرتگاه در حال حرکت هستیم و شاخص داره به طور غیر عادی و بدون استراحت به مرز 40 هزار نزدیک میشه اصلاحش میتونه به ضرر بازار تموم بشه......یکم داره ترسناک میشه.

من نمیدونم بقیه چه فکری میکنند..تزریق پول واقعیست اما زمانش را هوشمندانه نمیدونم و از همه مهمتر بنده اپسیلونی به مسئولین و مدیران فعلی بورس و اقتصاد و سیاست اعتماد ندارم.
                                فعلا ما هم همسو با بازار پیش میرویم اما باید بسیار احتیاط کرد....
                                وقتی مالمیر یکروز از شفاف بودن و عدم حبابی بودن شاخص و قیمتها می گوید و اکنون چیز دیگر !!!
                                گفتم اپسیلونی به اینها و بازیها و پولهایشان اعتمادی ندارم!

مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس هشدار داد:
                                قیمت سهام برخی شرکتها غیر واقعی است

امیرحمزه مالمیر - مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار تهران - در گفتوگو با خبرنگار بورس خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درخصوص علت توقف نماد معاملاتی 6 شرکت مهم در بورس تهران گفت: با توجه به بررسیهایی که انجام دادیم مشخص شد که این شرکتها در بازده زمانی مشخص از رشد قابل توجهی برخوردار بوده اند به همین دلیل نماد معاملاتی آنها به منظور شفافیت بیشتر متوقف شد.
                                توقف سایر نمادهای بورسی در دست بررسی است که در روزهای آینده اسامی آنها اعلام می شود.

مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس در ادامه نسبت به افزایش بی رویه قیمت برخی شرکتها هشدار داد و گفت: به نظر می رسد طی ماههای اخیر سهامداران و سرمایهگذاران بی محابا اقدام به خرید و فروش سهم می کنند و تحلیل برای خریداری سهم وجود ندارد و صف خرید مبنای تحلیل قرار میگیرد.

مالمیر با بیان اینکه به نظر میرسد تعدادی از شرکتها به صورت هیجانی رشده کردهاند، یادآور شد: در چند ماه گذشته زمانی که بازار منفی بود کارشناسان شرکتهای حقوقی اعتقاد داشتند که بازار به صورت هیجانی به سمت پایین حرکت میکند و قیمت سهام ارزنده نیست ولی در چند ماه اخیر که بورس رشد کرده است همان کارشناسان عنوان میکنند که سهام شرکتها بیشتر از این میزان ارزش دارد.

مدیر نظارت بر ناشران با طرح این سوال ادامه داد: چه اتفاقی در چند ماه اخیر افتاده است که شرکتها بین 50، 60 و حتی100 درصد رشد کردهاند ولی همان کارشناسان اعتقاد دارند که هنوز جا برای رشد قیمتها وجود دارد؟

وی تاکید کرد: در حال حاضر سهامداران صرفا به صف خرید و فروش نگاه میکنند و با تحلیل وارد بازار نمیشوند زیرا وضعیت بازار نسبت به چهار ماه گذشته آن قدر دستخوش تغییر نشده است.

مالمیر با بیان اینکه وضعیت فعلی بازار توسط سازمان بورس در حال بررسی است، عنوان کرد: به نظر میرسد قیمت سهام برخی شرکتها غیر واقعی باشد و بازار به این سمت میرود که هر روز با 4 درصد قیمت مثبت مواجه شود این در حالی است که قیمت سهم باید روان باشد و اینکه قیمت هر سهم هر روز 4 درصد مثبت شود، منطقی نیست.

مدیر نظارت بر ناشران بورس اوراق و بهادار در مورد تاثیر نرخ ارز در افزایش قیمت برخی شرکتهای بورسی گفت: اگر گفته میشود که دارایی شرکتها به واسطه ارز چند برابر شده است در مقابل آن باید سودآوری شرکتها نیز چند برابر شود. اگر سودآوری شرکتها چند برابر شود این تحلیل درست است ولی اگر نشود یا کاهش پیدا کند این افزایش منطقی نیست.

وی ادامه داد: تفاوت نرخ ارز مبادلهای و نرخ ارز مرجع در برخی شرکتها موجب شده است که در یک بازده زمانی از سود مناسبی برخوردار شوند ولی در برخی شرکتها مانند نفت بهران که اعلام کردند قیمت مواد اولیه از نرخ ارز مرجع به ارز مبادله ای تغییر کرده است، سود شرکتها تکرار پذیر نخواهد بود و به نظر میرسد که در 6 ماهه دوم سال نسبت به شش ماهه اول سودآوری برخی شرکتها کاهش پیدا کند.

نظر

در حال کار...
                                X