شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد 66
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 2938

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
    خدایا ببین کارمون به کجا رسیده که کیا دارن از ما اشتباه میگیرن

اصول اساسی ترسیم یک چنگال “اندرو” مناسب

برای ترسیم یک چنگال “اندرو” سه اصل باید وجود داشته باشد تا چنگال ما برای استفاده مقبول باشد. این سه اصل به شرح زیر است:
    الف) در یک چنگال اندرو (اندرو پیچفورک) محدوده جابجایی قیمت حتما باید بین دو چنگال کناری(بال کناری) قرار گرفته باشد. بنابراین زمانی که قیمت از بین دو چنگال کناری خارج شود چنگال ترسیمی دیگر مورد تایید نخواهد بود.
    ب) نقطه C در چنگال نزولی حتما باید بین نقاط A وB قرار گرفته باشد و در روند صعودی نقطه C باید بین نقاط A وB قرار گرفته باشد یعنی موج تصحیحی B به C حتما باید در محدوده نقاط A تا B باشد. اگر این اصل پا برجا نباشد و به عنوان مثال نقطه A بین نقاط B و C باشد نشانه دهنده این موضوع است که روندی قالب، در جهت صعودی یا نزولی در بازار وجود ندارد.
    ج) اصل سوم نیز مانند اصل قبلی به این نکته اشاره دارد که نقطه C حتما باید بین نقاط A وB قرار گرفته باشد و نقطه B ما بین نقاط A و C نباشد. این مورد زمانی به وجود می آید که با وجود روند صعودی یا نزولی، تصحیحی کامل بین A تا B در نقطه C وجود ندارد.

شما قسمت <ب> را رعایت نکردی .

نظر

• milad97
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 2520

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
      دمتون گرمبحث بين شما و آقاى بودن باعث شد ما يه نيم ساعتى بخنديم واقعا دمتون گرم

صبح یه اتفاق برام پیش اومد که خیلی خیلی اعصابم بهم ریخته بود و وقتی اومدم فروم با حالت عصبی اون پست رو زدم...از جناب buodan عذرخواهی میکنم
      جناب اقای buodan در زمینه تکنیکال شخص با تجربه است. فقط ایکاش قبل از این که میگفت اشتباهه با پیام خصوصی میگفت تا من هم جواب خودم رو میدادم

ارادتمند دوستان
      لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• محمد 66
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 2938

صبح یه اتفاق برام پیش اومد که خیلی خیلی اعصابم بهم ریخته بود و وقتی اومدم فروم با حالت عصبی اون پست رو زدم...از جناب buodan عذرخواهی میکنم
        جناب اقای buodan در زمینه تکنیکال شخص با تجربه است. فقط ایکاش قبل از این که میگفت اشتباهه با پیام خصوصی میگفت تا من هم جواب خودم رو میدادم

ارادتمند دوستان
        من هم معذرت میخوام باید تو پیام خصوصی میگفتم .

نظر

• milad97
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 2520

در اصل توسط buodan پست شده است View Post

شما قسمت <ب> را رعایت نکردی .
          همیشه این گونه نیست دوست عزیز

آخرین ویرایش توسط milad97؛ 2014/11/05, 16:14.

نظر

• ali30
            عضو فعال
            • Aug 2013
            • 1940

سلام دوستان..بحث چنگال حسابی داغه.........................

بنظر بنده این احتمال که شاخص از شنبه تا آخرای برج نزوی با شیب ملایم خواهد داشت..................
            .وجود دارد
            درضمن بنظر بنده گروه دارو........در موج3 تایم 4ساعته از3 دیلی از5 ویکلی قرار گرفته است...........................دوستانی که نقد هستنخرید کل گروه را بصورت اکیدا توصیه میشود.......................حتی در صف خرید از شنبه.....
            آخرین ویرایش توسط ali30؛ 2014/11/05, 16:44.
            تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• orkideh
              عضو عادی
              • Aug 2014
              • 180

سلام از دارویی ها کدوم بهترن بخریم ممنون

نظر

• ali30
                عضو فعال
                • Aug 2013
                • 1940

در اصل توسط orkideh پست شده است View Post
                سلام از دارویی ها کدوم بهترن بخریم ممنون
                دکیمی-دجابر-دابور...........وزیادن
                تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• arashami
                  عضو عادی
                  • Feb 2014
                  • 181

در این برهه حساس شاخص کل، صفحه شاخص کل فروم بورسی هم به شماره 666 رسید
                  آیا این یک نشانه است؟!!!!!!!
                  آیا توافق روی میدهد؟!!!!!!!!!!

با تشکر(یک متوهم)
                  من یک مبتدی ام! نمودارها فقط برای دریافت نظر دوستان و اساتید می باشد و ملاک ترید خودم هم تا اطلاع ثانوی نیست/.:blinksmiley.:/

نظر

• H.samimi
                    عضو فعال
                    • Jan 2014
                    • 2092

ارادتمند دوستان
                    سلام جناب رحمتی و همچنین جناب بودن
                    بنده بهیچوجه قصد جسارت نداشتم اگه ناراحت شدید ببخشید

نظر

• arak_bourse
                      کاربر فعال
                      • Nov 2010
                      • 3802

دوستان قبل از روز ۳ آذر چه سهم هایی رو تو سبد نگهداری کتیم و چه سهم هایی رو بفروشیم بهتره؟
                      تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• نوام چامسکی
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 3369

در اصل توسط M.Seyfollahpour پست شده است View Post
                        شب دوستان بخیر

شاخص کل
                        در ادونس وارد موج 3 شده و شاخص جریان سرمایه قرمز رنگ شده که احتمالا Mob را روز شنبه خواهد شکست و هدف اول خود را بین 78500 تا 79200 خواهد دید
                        و وضعیت اسیلاتورهای روند و ابر خوب میباشد .

سلامت و شاد باشید

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• milad97
                          عضو فعال
                          • Aug 2012
                          • 2520

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
                          سلام دوستان..بحث چنگال حسابی داغه.........................

بنظر بنده این احتمال که شاخص از شنبه تا آخرای برج نزوی با شیب ملایم خواهد داشت..................
                          .وجود دارد
                          درضمن بنظر بنده گروه دارو........در موج3 تایم 4ساعته از3 دیلی از5 ویکلی قرار گرفته است...........................دوستانی که نقد هستنخرید کل گروه را بصورت اکیدا توصیه میشود.......................حتی در صف خرید از شنبه.....
                          درود بر علی اقا و همچنین دایی نوام
                          اتفاقا این بحث ها خیلی خوبه...شما دو دوست عزیز هم نظرتون رو بگید استفاده میکنیم....نظر من این هستش که لازم نیست حتما نقطه c بین a b باشه
                          همانطور هم میبینید مثال های فراوانی هست که این رو رعایت نکرده....زمانی نقطه c بین a b هستش که شیب صعودی و یا نزولی شدید هستش و بتوان از Trigger Line استفاده لازم رو ببریم
                          آخرین ویرایش توسط milad97؛ 2014/11/06, 01:18.

نظر

• ali63
                            عضو عادی
                            • Mar 2014
                            • 93

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار خبر داد:
                            افزایش تأمین مالی نسبت به سال ۹۲ رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به اینکه میزان تأمین مالی نسبت به سال گذشته افزایش قابل توجهی داشته است، گفت: تأمین سرمایه‌های بازار سرمایه آماده است به طور ۱۰۰ درصد اوراق اسناد خزانه اسلامی را بازارگردانی کند. به گزارش شبکه اخبار اقتصادی و دارایی(شادا) به نقل از فارس، تأمین مالی بازار اولیه یکی از مهمترین مؤلفه‌های سنجش عملکرد سازمان بورس اوراق بهادار به شمار می‌رود، اما در شرایطی که نرخ سود سپرده‌های بانکی معاف از مالیات به طور غیررقابتی و ناعادلانه در شورای پول و اعتبار تعیین می‌شود، نسبت تأمین مالی در نظام بانکی همواره بیشتر بوده است.
                            در این شرایط بازار سرمایه با تعریف ابزارهای مختلف و جذاب بر اساس عرضه و تقاضای بازار توانسته حجم قابل قبولی در تأمین مالی پروژه‌ها و شرکت‌های حاضر در بورس را به خود اختصاص دهد.
                            در این باره، علی صالح‌آبادی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، در پاسخ به این سؤال که میزان تأمین مالی در سال جاری نسبت به سال گذشته چقدر بوده و اینکه ابزارهای جدید برای ورود به بازار سرمایه تعریف شده است یا خیر اظهار داشت: تأمین مالی نسبت به سال گذشته افزایش قابل قبولی داشته است و در این باره افزایش سرمایه برای 100 شرکت از ابتدای سال تاکنون 20 هزار میلیارد تومان 20 هزار میلیارد تومان بوده است.
                            وی افزود: علاوه بر این انتشار اوراق مشارکت و صندوق‌های پروژه نیز در تأمین مالی نقش‌آفرینی می‌کند.
                            صالح‌آبادی در پاسخ به این سؤال که انتشار اوراق خزانه اسلامی که قرار بود در فرابورس بازارگردانی شود، سرانجام به کجا رسید، تأکید کرد: این اوراق را باید خزانه‌داری منتشر می‌کرد و سیستم معاملاتی آن نیز در فرابورس آماده شد.
                            وی گفت: آمادگی صد درصدی برای بازارگردانی و انتشار این حجم از اوراق اسناد خزانه اسلامی در فرابورس وجود دارد و شرکت‌های تأمین سرمایه هم در قالب کنسرسیومی آماده تأمین مالی بودند.

نظر

• سرمایه گذار
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1925

با تشکر از نمودار کامل نوام عزیز در همین صفحه درباره شاخص کل
                              در تکمیل آن طبق این نمودار میانگین متحرک 50-25-10-5همگی نمای قرار گیری به زیر نمودار شاخص کل با تایم هفتگی قرار گرفته به نظرمی رسد باتثبیت این روند موج تکمیل شود و بقول معروف بورس بعد از نزدیک 1 سال از رکود خارج شود.
                              آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• m.hossein
                                Banned
                                • Nov 2013
                                • 3031

بورس ها
                                کد خبر: ۲۴۸۱
                                ۹:۱۰ - ۱۳۹۳/۸/۱۱

بورس پرس خبر می دهد:
                                تثبیت پیش بینی دکترکنی از شاخص۷۵هزار واحدی/آیا پیش بینی دوم هم محقق می شود؟

دیروز پیش بینی دکتر کنی از ورود شاخص به کانال ۷۵ هزار واحدی محقق و امروز تثبیت شد تا شاید شاخص طی روزهای آینده به ایستگاه دوم و ۷۸ هزار واحدی برسد و پیش بینی دوم هم محقق شود.

در پی رشد شاخص بورس در روزهای گذشته، دکترامیرعباس کنی از تکنیکال کاران نام آشنای بازار سرمایه در گفت وگوی 29 مهر با پایگاه خبری بورس پرس، پیش بینی کرده بود " طبق بررسی های به عمل آمده پیش بینی می کنم شاخص بورس در کوتاه مدت و بین 8 تا 10 روز کاری از مرز 75 هزار واحد عبور کند و وارد این ایستگاه شود."
                                براساس این گزارش، این پیش بینی درست 12 روز پیش اعلام شد و حال با سپری شدن 8 روز کاری از آن زمان ، برآورد دکتر کنی دیروز با ورود شاخص به کانال 75 هزار واحدی ، محقق شد . امروز هم با افزایش 342 واحدی شاخص تا ساعت 9:47 دقیقه ، شاخص بورس در رقم 75 هزار 376 واحد به ثبت رسیده تا این پیش بینی تثبیت شود.
                                این در حالی است که آخرین حضور شاخص در کانال 75 هزار واحدی مربوط به حدود 5 ماه پیش و 20 خرداد 93 است که با ریزش 403 واحدی به کانال 74 هزار واحدی نزول کرد.
                                براساس این گزارش، این تحلیلگر ارشد همچنین گفته " برای سه تا چهار هفته بعد از آن هم (یعنی شاخص 75 هزار واحدی ) ،شاخص از 78 هزار و 623 واحد عبور خواهد کرد. البته این خط مقاومت به قدرت و اخبار مثبت نیاز دارد."
                                با این اوصاف باید منتظر روزهای آینده ماند و دید که تحلیل دکتر کنی از ایستگاه دوم شاخص چه زمان و چگونه محقق خواهد شد؟
                                این درحالی است که دکترکنی گفته است" در ادامه هم شاخص بورس می تواند تا پایان سال کانال 89 هزار واحدی که سال گذشته از دست داد، را پس بگیرد.البته بعداز این رویداد می توان شاهد عقب گرد حدود 10 هزار واحدی بود تا از این طریق اصلاحات لازم شاخص انجام شود."
                                انتهای پیام

نظر

در حال کار...
                                X