شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ali30
    عضو فعال
    • Aug 2013
    • 1940

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Post
    فعلا هدف اول شاخص 75000 واحد اگه حمایت نشه هدف دوم 74300....مطمیننا دیگه شاخص پایینی بیشتری نداره....دوستان یه نکته بگم فقط صرفاجهت اطلاع...شاخص اول سال 93 79000 واحد بوده و الان رو مرز75000 واحد هس این یعنی بازده منفی داشته دماسنج اقتصادی ایران....پس مطمیننا مدیران تا اخر امسال شاخص حداقل باید 10 الی15 درصد ببرن بالا نسبت به اول سال تا کارنامه کاریشون حداقل خراب نشه و مسخره کشورهای دیگه نشن که بگن رشد اقتصادیشون منفی بوده.....البته من یه بررسی کردم رو شاخص کل تو چندین سال گذشته و دیدم شاخص در بدترین شرایط همیشه خودش هرسال حداقل 20 تا 25 درصد رشد داشته نسبت به اول سال خودش...من خیلی امیدوارم به شاخص که تا اخر امسال حداقل به 85000 واحد برسه.....با ارزوی پرسودی برای همه سهامداران
    سلام دوست من
    امیدواری شما بی جهت نیست...............از بعد تکنیکی وبنیادی کاملا با هم هماهنگ هست.
    نظر من فرصت خرید بشدت....میان مدت....................کوتاه مدت خیر....اشتباه نشه
    آخرین ویرایش توسط ali30؛ 2014/11/25, 10:43.
    تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• ائلشن
      عضو فعال
      • Oct 2012
      • 993

فعلا هدف اول شاخص 75000 واحد اگه حمایت نشه هدف دوم 74300....مطمیننا دیگه شاخص پایینی بیشتری نداره....دوستان یه نکته بگم فقط صرفاجهت اطلاع...شاخص اول سال 93 79000 واحد بوده و الان رو مرز75000 واحد هس این یعنی بازده منفی داشته دماسنج اقتصادی ایران....پس مطمیننا مدیران تا اخر امسال شاخص حداقل باید 10 الی15 درصد ببرن بالا نسبت به اول سال تا کارنامه کاریشون حداقل خراب نشه و مسخره کشورهای دیگه نشن که بگن رشد اقتصادیشون منفی بوده.....البته من یه بررسی کردم رو شاخص کل تو چندین سال گذشته و دیدم شاخص در بدترین شرایط همیشه خودش هرسال حداقل 20 تا 25 درصد رشد داشته نسبت به اول سال خودش...من خیلی امیدوارم به شاخص که تا اخر امسال حداقل به 85000 واحد برسه.....با ارزوی پرسودی برای همه سهامداران

همین امروز 75000 تا رو میشکنه و احتمال فردا هم منفی توپولی میخوره.

و دوباره ارزش معاملات میره زیر 100 میلیارد.

نظر

• mba
        عضو عادی
        • Nov 2014
        • 266

شاخص به احتمال بسیار زیاد فردا یا حداکثر شنبه برمیگرده... این پست اینجا باشه، شنبه میاریمش بالا دوباره /:.yead.:/

نظر

• ali30
          عضو فعال
          • Aug 2013
          • 1940

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
          سلام وصبح همگی دوستان بخیر
          بنظرم شاخص یک سری 5 موج در تایم 1 ساعته را در( قالب موج1) به اتمام رسانده.......................
          احتمالا اصلاح تا محدوده74000 هزار انجام بده........................هیچ توصیه ای برای فروش ندارم......................چراکه اعتقاد به ساخت موج اصلاحی 2 تایم 4 ساعته را دارم.........واز حوالی 74000هزار واحدی رشد شدید شاربی را یرای اکثرسهمها دارم.....همینطور شاخص کل
          اگر این موج شماری درست باشد از محدوده 74000تا89000هزار میتواند موج جدید3 تایم 4ساعته واز 3 تایم دیلی واز 5 تایم ویکلی امتداد داشته باشد.موفق باشید.

تایم دیلی
          بنظر قیمت برای لمس کردن موینگهای شکسته شده خود رابه محدوه 74000 هزار برساند................................
          هیچ توصیه ای برای فروش سهام ندارم.......................... بنظرم فقط فرصت خرید است وبس
          سلام دوستان
          بنظر سناروی موج 2 در حال تکمیل است........البته با این تفاوت که احتمالا در موج2 دیلی هستیم....موج شماری قرمز رنگ
          البته موج شماری زیر موج شماری جدید من است..............وبه احتمال زیاد موج1 دیلی به اتمام رسیده ........ودر حال ساخت موج2 تا محدوده 73000-74000 هزارباشد..................

آخرین ویرایش توسط ali30؛ 2014/11/25, 12:07.

نظر

• ali30
            عضو فعال
            • Aug 2013
            • 1940

شاخص دیلی نمای نزدیک

شاخص تایم دیلی
            نمای کلی-موج شماری آبی ویکلی- موج شماری قرمز دیلی-
            موج شماری شاخص واهداف آن میان مدت تغیری نکرده است................. بنظر بنده روند میان مدت بشدت صعودی است وجای نگرانی نیست. موفق باشید

نظر

• A-Mohammadi
              کاربر فعال
              • Feb 2013
              • 341

بنده نیز با نظر آقای ali30 موافقم شاخص وضعیت بدی نداره و با توجه به تحلیل زمانی انجام شده از اواخر آذر ماه و اوایل دی ماه در موج 3 از 3 از 5 بزرگ قرار خواهد گرفت. از گروه های پیش رو در این موج می توان به فلزات اساسی ، معدنی ، سیمانی ، شیمیایی و در نهایت خودرو اشاره داشت. در زیر نمودار روزانه و هفتگی شاخص مورد بررسی قرار گرفته است. حمایت مهم شاخص محدوده 74100 واحد همپوشانی دو فیبوناچی ریترس 50 و پروجکشن 100 میباشد.

آخرین ویرایش توسط A-Mohammadi؛ 2014/11/25, 12:41.
              در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

نظر

• Arshia66
                عضو عادی
                • Sep 2014
                • 162

شاخص

سلام و عرض ادب
                بازار با امیدواری ایجاد شده نسبت به مذاکرات هسته ای در چند روز گذشته شروع به خرید هیجانی کرد و امروز با متعادل شدن وضعیت مذاکرات و تمدید مجدد، هیجان ایجاد شده را تخلیه کرد و به روند خویش (ثبات) بازگشت. تا تعیین تکلیف شدن بودجه کشور و احتمالا توافق مقدماتی دیگری که انشالله ظرف دو سه ماه آینده صورت خواهد گرفت وضعیت بازار با ثبات و صعود و نزول های پیاپی همراه خواهد بود. نکته ای که باید مد نظر قرار گیرد این است که در طول این مدت ریزش و یا صعود یکپارچه در بازار صورت نخواهد گرفت و بعضا تک گروهها و تک سهم های با بنیاد قوی و چارت مناسب در اولویت رشد قرار خواهند گرفت و در طول این مدت سهم های نامناسب به اصلاح خود ادامه خواهند داد تا به وضعیت مطلوبی برای خرید برسند.
                وضعیت بازارهای موازی چنگی به دل نمیزند و بورس همچنان بهترین گزینه جهت سرمایه گذاریست و برای تداوم سود بهتر است با تحلیل دقیق و موشکافانه خرید صورت گیرد.
                شاخص از وضعیت فروش هیجانی خارج شده و در منطقه اشباع فروش قرار گرفته است و فردا وضعیت نسبتا بهتری را در بازار شاهد خواهیم بود.
                ایام بکام.

نظر

• azarpad
                  عضو عادی
                  • Jun 2013
                  • 232

شاخص تا 71 هزار واحد ريزشي هست . توهم توافق ديگه تمام شد .

نظر

• arak_bourse
                    کاربر فعال
                    • Nov 2010
                    • 3802

در اصل توسط azarpad پست شده است View Post
                    شاخص تا 71 هزار واحد ريزشي هست . توهم توافق ديگه تمام شد .
                    البته به حرف آدمهايي كه نقد شدن نميشه اعتماد كرد . شما هم چون فروختي جو منفي ميدي كه پايين تر بخري.
                    تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• ائلشن
                      عضو فعال
                      • Oct 2012
                      • 993

شاخص کل بورس امروز با اولین دور برگردان مسیر خود را عوض کرد که با توجه به شرایط به وجود آمده طی معاملات امروز به تبع اخبار منتشر شده از مذاکرات وین، سرعت آن به گونه ای بود که توانست طی یک روز دو مدار به عقب بازگردد و در رقم 74740 واحدی آرام بگیرد. اما یک سوال مهم، آیا واقعاً امروز حق شاخص بورس همینی بود که دیدیم؟
                      براساس گزارش بورس نیوز، شاید بتوان به جرأت گفت که باهوش ترین و حرفه ای ترین سرمایه گذاران هر کشوری در بازار سرمایه آن کشور حضور دارند چراکه این بازار نسبت به دیگر بازارها پویاتر بوده و سرعت تصمیم گیری در آن بالاتر است، اما امروز متأسفانه اهالی بازار سرمایه کشورمان آنچنان اسیر رفتارهای احساسی و جوزدگی شده بودند که فراموش کردند باید در چنین مواقع مهمی از تجربیات و آگاهی خود استفاده کنند و نه احساس چراکه احساسی عمل کردن رفتاری است که می تواند از همه انسان ها سر بزند و این عمل مخصوص عوام است در حالیکه حرفه ای ها خواص را تشکیل می دهند.

نظر

• H.samimi
                        عضو فعال
                        • Jan 2014
                        • 2092

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
                        سلام دوستان
                        بنظر سناروی موج 2 در حال تکمیل است........البته با این تفاوت که احتمالا در موج2 دیلی هستیم....موج شماری قرمز رنگ
                        البته موج شماری زیر موج شماری جدید من است..............وبه احتمال زیاد موج1 دیلی به اتمام رسیده ........ودر حال ساخت موج2 تا محدوده 73000-74000 هزارباشد..................

جناب میرزایی سلام
                        میشه تحلیل قیمت جهانی روی بذارید

نظر

• علی علیزاده
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1159

74300 الی 74000 واحد بر میگرده.....;;)
                          یا غنی....

نظر

• ahmad m
                            ستاره دار(2)
                            • Aug 2012
                            • 968

74300 الی 74000 واحد بر میگرده.....;;)
                            یکی مثل شما 6 تا کلمه می نویسه یکی هم 6 ماه گذشته و آینده شاخص را میاره رو نمودار نه به اون شوری که آینده را از خود صالح آبادی بهتر ترسیم کنی نه به این بی نمکی که با 6 تا کلمه حق مطلب را ادا کنی/:.smilingsmiley.:/

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=349&page=676
                            بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• علی علیزاده
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1159

در اصل توسط ahmad m پست شده است View Post
                              یکی مثل شما 6 تا کلمه می نویسه یکی هم 6 ماه گذشته و آینده شاخص را میاره رو نمودار نه به اون شوری که آینده را از خود صالح آبادی بهتر ترسیم کنی نه به این بی نمکی که با 6 تا کلمه حق مطلب را ادا کنی/:.smilingsmiley.:/

دوست عزیز من تو بازار بورس ایران و فارکس بعد از چندین سال یه چیزیو خوب فهمیدم ....چارتو هیچوقت شلوغ نکنی و ساده ترین تحلیلو انجام بدی....مثلا من خودم اصلا از ار اس ای یا مکدی و هیچ کدوم اندیکاتورهای دیگه استفاده نمیکنم چون اکثرا اشتباه هس....فقط یکم باند بولینگرو اونم رو دوره زمانی 14 روزه قبول دارم...یا علی
                              آخرین ویرایش توسط علی علیزاده؛ 2014/11/26, 09:14.
                              یا غنی....

نظر

• ali30
                                عضو فعال
                                • Aug 2013
                                • 1940

در اصل توسط ahmad m پست شده است View Post

بنده خاموش هستم./:.winksmiley02.:/
                                قصد جسارت به شما یا کسی را ندارم...............................فقط مم باب شوخی عرض کردم.:D

نظر

در حال کار...
                                X