کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
کل ارزش معاملات تا این لحظه : 210 میلیارد تومان
از این مقدار 90 میلیارد تومانش فقط مربوط به اوراق مشارکت و اجاره بوده است ! یعنی 42 درصد ارزش ریالی معاملات
در شاخص گروه بانکی , انبوه سازی و سرمایه گذاری الگوهای مشابه و مشکوک به سقف دوقلو وجود دارد
بطور مثال در سرمایه گذاری بروی خط گردن قرار گرفته
به نظر من در صورت شکست و تثبیت خط گردن تا 1550 کاهش میابد و در این سطح حمایت مهمی وجود دارد .
مقاومت مهم شاخص 1761 میباشد
عدد فعلی 1663
شاخص سرمایه گذاری در آستانه رویت تارگت کلاسیک 1555 میباشد .
نکته منفی, شکست خط روند در rsi میباشد
هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت
ماهیت روزهای اول هفته بازار،نزدیک شدن به پایان سال مالی برخی کارگزاری ها به همراه ادامه کاهش قیمت نفت، درپیش رو بودن ارایه بودجه ۹۴ و تفکرات منفی از آینده موجب ثبت هشتمین افت شاخص بورس در ۱۱ روز کاری آذرماه شد.
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، بازارسرمایه درحالی نیمه اول نهمین ماه سال جاری را پشت گذاشت که روند منفی روزهای گذشته متغیرها و شاخص های بورس، امروز هم به دلیل نقش چند عامل و نبود اخبار موثر و مثبت تکرار شد.
براساس این گزارش،در بررسی دلایل موثر بر کاهش امروز شاخص و کاسته شدن حجم معاملات، عواملی چون ماهیت روزهای اول هفته بازار ( که اکثرا" با سر درگمی اولیه و انتظار گروه زیادی از سرمایه گذاران برای مشخص شدن وضعیت بازار در 1.5 ساعت دوم معاملات همراه است)، نزدیک شدن به پایان سال مالی برخی کارگزاری ها و لزوم تسویه حساب معاملات اعتباری مشتریان ، ادامه کاهش قیمت نفت،به جا ماندن ابهامات صنایع پتروشمیی و پالایشگاهی و سنگ آهنی، در پیش رو بودن ارایه بودجه 94 و ... نقش داشتند و حتی اخبار مثبتی مانند مذاکراه ایران خودرو با شرکت پژو فرانسه و رشد سهام این شرکت فرانسوی هم نتوانست زمینه برگشت بازار را فراهم کند.
این عوامل به همراه خستگی و ترجیح به عدم خرید سهام حتی شرکت های ارزنده بازار موجب شده تا اکثر سهامداران تا زمان روشن شدن افق سرمایه گذاری و مشخص شدن وضعیت بودجه 94 و نتیجه مذاکرات، رویه صبر و کناره گیری را در پیش گیرند.
برهمین اساس و به رغم اعتقاد اکثر کارشناسان به بهبود شرایط اقتصادی در ماه های آینده و اعلام برخی حمایت ها مانند عدم برگشت نوسان ارز و بورس توسط رئیس کل بانک مرکزی، جو روانی و تفکرات منفی از آینده اکثر فعالان، موجب ثبت هشتمین افت شاخص بورس در 11 روز کاری آذرماه شد.
دراین میان رشد قیمت اول قیمت شرکت ایران خودرو که این روزها به "لیدر"بازار تبدیل شده به همراه اثر مثبت 40 تا 20 واحدی فولاد مبارکه،بانک پاسارگاد، ایران خودرو و صندوق بازنشستگی ، زمینه افزایش نسبی شاخص را فراهم کرد اما کاهش قیمت و اثر منفی 72 ،34 و 16 واحدی شرکت های بزرگی چون هلدینگ خلیج فارس، تاپیکو و بانک تجارت موجب شد تا دماسنج بازار با 148 واحد کاهش به 71 هزار و 712 برسد.
با این رویداد تعداد روزهای منفی شاخص در11 روز کاری ماه جاری به 8 رسید و در 171 روز سال جاری به 88 روز منفی .
براساس این گزارش، کاهش حجم معاملات امروز نسبت به روزهای گذشته هم نشان از لزوم رویدادی مهم و موثر برای برگشت بازار داشت. به طوریکه در برابر حجم معاملات روزانه بیش از 250 میلیارد تومانی هفته پیش ، امروز 605 میلیون سهم به ارزش 145 میلیارد تومان داد و ستد شد.
با این اوصاف همچنان عده ایی از سرمایه گذاران به برگشت بازار و تغییر روند متغیرهای اصلی معاملات در آینده ایی نه چندان دور معتقدند و منتظر رسیدن روزهای خوش بازار هستند. روزهایی که هر چند در وقوع آن شکی نیست اما زمان و چگونگی آن مشخص نیست.
شاخص از 2 روش 100% دستکاری میشه
1-بلوک زدن های دستوری در سهم هایی که وزن بیشتری در فرمول شاخص دارند مثل بلوک هایی که در فولاد و خلیج فارس و ... می زنند
2-تغییر در ضرایب فرمول
همین شاخص دستکاری شده هم باز ریزش تا65000واحد رو نشون میده پس مراقب باشید و از سهم های شاخص ساز و شاخص باز دوری کنید.
طی 2 هفته آینده شاخص در تایم ویکلی از کومو خارج میشه بهترین فرصت برای برگردوندن بازار هست چون اگه از اونجا برش گردونن کوموی پیش رو ضخیم نیست و میتونه براحتی بره بالا ولی اگه برش نگردونن برگشت شاخص واقعا مشکل خواهد بود. این فرایند حداکثر میتونه در 11 هفته انجام بشه وگرنه کلا بورسو باید بست و درشو تخته کرد. 11هفته تا نجات یا سکته کامل
رشد شاخص از شهریور 91 تا آذر 92 دقیقا بعد از خروج کندل شاخص از زیر کومو رخ داد که امیدوارم تاریخ تکرار شود.
دوستان بورس سکته ناقص زده تا سکته کامل نزده باید فرار کرد مثل اینکه بورس یک سازمان اضافی است وکسی مسول آن نیست خداحافظ بورس با این اوضاع شاخص ۶۵۰۰۰ هم میشود
من خودم به شخصه قبل از مذاکرات نقد کرده بودم ولی بعد از مذاکرات تحت تاثیر جو سراسری فروم ها و سایت ها قرار گرفتم و در قیمت های پائین تر دوباره وارد یکسری سهام شدم
الان اعتراف می کنم که به تحلیل های خودم عمل نکردم و متضرر شدم ولی نکته خوبش اینه که برام تجربه ای شد که سعی می کنم در آینده ازش استفاده کنم...ولی تجربه ای به قیمت از دست رفتن بخشی از سرمایه!
من به شخصه مشکل معاملاتم فروم های بورسی ست چون افراد زیادی اینجا هستند که موقعی که قصد فروش دارند میگن موقع خریده و موقعی که قصد خرید دارند میگن موقع فروشه...!
الان که بازار دقیقا و به زیبایی 5 موجی نزولی خودش رو تکمیل کرده و موقع برگشت روی به بالاش هستش می بینیم که اکثرا دارن جو فروش میدن(اکثر این افراد خودشون در حال خریدند) این یعنی مشکل عمده ی کشور ما فرهنگی ست نه اقتصادی...
یکی از دوستانم که الان جزو بهترین تحلیلگرها و معامله گران بازاره از اول به فروم های بورسی اعتقاد نداشت و اون زمان تعجب می کردم چرا اصلا فعالیتی تو این فروم ها نداره...حالا می تونم به جرات بگم دلیل پیشرفت بسیار زیادش دقیقا همین موضوع بوده...!
فردی که اصلا معروف نیست ولی در کار خودش بهترینه...
آینده هر کس برآیند اعمال گذشته ی اوست
خدا انشاالله همه ی ما رو به راه راست هدایت کنه...
رسیدن به شاخص 65000 یعنی بمب هسته ای در اقتصاد کشور!!!! و این با گزارش چند وقت پیش دولت مبنی بر خروج از رکود در تناقصه!!!!
و یا اینکه اگه فرض بر افزایش نرخ ارز بگیریم عامل تورم رو در درامد شرکت ها در نظر نگیریم که همچین چیزی هم امکان پذیر نیست خلاصه بعیده اینقدر اقتصادمون رو داغون کرده باشند
رسیدن به شاخص 65000 هزار یعنی بمب هسته ای در اقتصاد کشور!!!! و این با گزارش چند وقت پیش دولت مبنی بر خروج از رکود در تناقصه!!!!
و یا اینکه اگه فرض بر افزایش نرخ ارز بگیریم عامل تورم رو در درامد شرکت ها در نظر نگیریم که همچین چیزی هم امکان پذیر نیست خلاصه بعیده اینقدر اقتصادمون رو داغون کرده باشند
و احتمالا .همینجا اخرشه
با سلام باز هم منتظر مدیریت درست و شایسته دولت روحانی می مانیم ببینیم در عمل چه چیزی محقق میشه حرف یا عمل و یاخوب صحبت کردن !!!
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
دوستان ببینید اینها با پول خریداران حقیقی در بازار چه میکنند، اون از دفعه قبل که با فراخوان رییس دولت راستگویان پولها وارد بازار شد (که در نمودار کاملا مشهوده تا آذرماه 92) و در ماههای بعد در قیمتهای پایینتر تخلیه شد !
اینم از ماههای مهر و آبان که دوباره با خبرسازی و سوء استفاده از جریان رسانه ای خریدار حقیقی رو آوردن توی بازار به خاطر همون مذاکرات 3 آذر و حال و روز این پولها رو هم الان دارید مشاهده می کنید
با این اوضاع اگه شاخص زیر ۷۰۰۰۰ بیاید وا مصیبت ها بعدش روزی ۵۰۰ واحد ریزش داریم تحلیل گران شاخص ۶۵۰۰۰ میبیندد ولی این همت حقوقی و حقیقی شاخص به ۶۰۰۰۰ میرساند تعارف نداریم همه را به خاک سیاه نشاندن
نظر