شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )
Collapse
X
-
پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )
سقف شاخص کل همزمان با کف دلار بود . درست یکسال پیش زمانی که شیخ حسن در تلوزیون مردم را به بورس دعوت می کرد و همزمان بانک مرکزی مشغول جمع کردن دلار از بازار بود و شعار تک نرخی کردن ان را میداد .( یادتونه با توافق ژنو 3 دلار شارپ بالا رفت . بازار رکب تک نرخی روی 2650 را خورد )
در آخرین بیانه ای که از سوی بانک مرکزی با عنوان مانیفست ارزی منتشر شد . بصراحت اعلام شده است که افت قیمت دلار از 3500 با پیروزی دکتر روحانی در انتخابات ، هیجانی و غیرمنطقی بوده و منطبق با متغیرهای بنیادی ( تحریم های بانکی و نفتی ) نبوده است . بنابراین بانک مرکزی به وظیفه خود عمل کرده و نرخ ارز را تعدیل نموده است .
یعنی تحریمی لغو نشده که دلار به 2800 رسیده پس زیر 3000 را زود جمع کرده و همزمان بر شیپور تک نرخی دمیده .
دلار 2800 تومانی ( در کف ) خریده و سهام ( در سقف ) فروخته . چه تبادلی . همزمان سر فعالین 2 بازار ارز و بورس را شیره مالیده
شعارهای 37 سال پیش محقق نشده چه رسد به شعارهای جدید
سرتون رو درد نیارم . دلار 38 درصد از موج قبلی را اصلاح کرده و کف موج 2 توسط بانک مرکزی تضمین شده است . پس موج 2 تمام شده است . و هم اکنون در موج 3 بزرگ هستیم . در ریز موج های ان .
تمدید مذاکرات در تیر 94 سقف تاریخی دلار را پودر خواهد کرد . تا تیر 94 رشد دلار شارپ نخواهد بود . چون موج 1 از 3 را شاهد هستیم . موج 3 از 3 در تابستان 94 رویت خواهد شد .
پس تا ان زمان نوسانگیری از خرید خواهیم کرد . یعنی در نقاط حمایتی وارد خرید می شویم .
از افت دلار هم بشدت استقبال می شود ....
نمودار هفتگی دلار
پاسخ
سپاس ها
تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
روحانی و ظریف درباره آینده مذاکرات هسته ای چگونه می اندیشند؟
کسانی که دیدگاه های درونی در دولت درباره موضوع هسته ای را تعقیب می کنند عقیده دارند حسن روحانی نسبت به ظریف خوش بینی بیشتری درباره نتیجه بخشی مذاکرات دارد .
علی شاهدیان، ایران هسته ای- برخی کارشناسان می گویند وزیر خارجه به اینکه مذاکرات هسته ای در فاصله زمانی کوتاه نتیجه بخش باشد بدبین است . محمد جواد ظریف که به عنوان کسی شناخته می شود که پیش از انتخابات ریاست جمهوری می گفت اگر مذاکرات هسته ای را به او بسپارند آن را ظرف چند ماه به نتیجه خواهد رساند، اکنون معتقد است این مذاکرات در مهلت زمانی 4 ماهه به نتیجه نخواهد رسید . ایران و گروه 1+5 روز 3 آذر 1393 توافق کردند مذاکرات هسته ای برای 7 ماه دیگر تمدید شود . بیانیه مشترک ایران و 1+5 می گوید این مذاکرات باید ظرف 4 ماه به یک توافق سیاسی روی اصول، و پس از آن طی سه ماه بعدی، به یک توافق مشروح روی جزئیات منجر شود .
اکنون برخی منابع می گویند ظریف باور ندارد که مذاکرات هسته ای تا اسفند 92 (پایان مهلت 4 ماهه) به توافق سیاسی منجر شود.
یک منبع در این باره به «ایران هسته ای» گفت: «ظریف معتقد است تا قبل از سال توافقی حاصل نخواهد شد و احتمال حصول توافق تا خرداد ماه هم حدود 50 درصد است».
این منبع می گوید علت این است که ظریف تصور می کند دولت اوباما زمانی توافق با ایران را نهایی خواهد کرد –اگر اساسا قصد این کار را داشته باشد- که حزب دموکرات بتواند از آن برای انتخابات ریاست جمهوری بعدی امریکا استفاده کند .
همچنین حصول توافق در تابستان آینده، به دولت در ایران هم کمک خواهد کرد بر انتخابات آینده مجلس در ایران اثر بگذارد . در همین حال، کسانی که دیدگاه های درونی در دولت درباره موضوع هسته ای را تعقیب می کنند عقیده دارند حسن روحانی نسبت به ظریف خوش بینی بیشتری درباره نتیجه بخشی مذاکرات دارد .
منبعی که با «ایران هسته ای» گفت وگو کرده می گوید: «روحانی عقیده دارد احتمال توافق 90 درصد است ».
برخی می گویند علت این اختلاف برآورد این است که ظریف از منظر مذاکراتی به مسئله نگاه می کند ولی روحانی رویکردی سیاسی دارد .
برخی دیگر هم می گویند شاید روحانی چیزی می داند که ظریف نمی داند .
دور بعدی مذاکرات ایران و 1+5 در ماه جاری میلادی برگزار خواهد شد.تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
دماسنج اقتصاد، بی رمق!(به نقل از http://irancma.com/)
0تاریخ انتشار : 15 دی 1393 در ساعت : 10:24
سال 2014 به واقع سال بسیار بدی برای دماسنج اقتصاد ایران بود. در بازدهی 90 شرکتی که در زیر می بینید ایران در رتبه 86 دنیا قرار گرفت و دو کشور با شرایط خاص وضعیت بورس شان در این سال وخیم تر از بورس تهران بوده است. یونان به دلیل تنش های گسترده سیاسی و همچنین وضعیت بغرنج اقتصادی این کشور بازدهی منفی 28.5% را ثبت نمود و روسیه هم به واسطه تحریم های گسترده غرب و کاهش شدید سودآوری شرکت های روس با افت شدید همراه شد. اگر بخواهیم بدبینانه به بورس تهران نگاه کنیم اثرات تحریم های گسترده غرب بر علیه ایران کماکان اثرات خود را بر اقتصاد ایران گذاشته و جامعه سهامدار و بورسی ایران اکنون تاوان شرایط تحریمی را که منجر به کاهش درآمدهای دولت شده را می دهد. از سوی دیگر به شکل خوشبینانه اگر بخواهیم وضعیت عمومی بازار را به عوامل بنیادین مانند قیمت جهانی نفت گره بزنیم در بالای این لیست کشورهایی مانند عربستان صعودی، نروژ، کویت، قطر ….. که بخش قابل توجهی از اقتصاد شان متکی به نفت هست بازدهی به مراتب بهتری از بورس تهران رقم زده اند. بنابراین آن چیزی که باید مد نظر قرار گیرد این هست که سوء مدیریت در اقتصاد باعث شده کشور دچار یک مشکل زیر ساختی شود که جمع کردن آن همت والایی را می طلبد. نداشتن یک برنامه مدون پولی و مالی در اقتصاد هم در دولت نهم و دهم و هم بخصوص در این 2 سال اخیر کاملاً مشهود است. نداشتن یک برنامه مشخص برای اوراق قرضه دولتی، سودهای تضمینی بزرگ در بلند مدت همانند سال های دور که کمر آلمان را شکست و منجر به تغییرات اساسی در اقتصاد این کشور با تغییر رویکرد شد می تواند کمر اقتصاد ایران را رسماً بشکند. بازدهی بورس تهران یک بهانه است مبنی بر اینکه فکر جدیدی باید کرد و زیر ساخت ها و وضعیت مبهم اقتصادی کشور را سر و سامان داد و با تغییر رویکردهای سرمایه گذاری اقتصاد را به سمت یک بازار باز و آزاد مبتنی بر بخش خصوصی پیش برد.
بنظر می رسد در شرایط حاضر و با وابستگی گسترده به نفت از یک سو و تنش های سهم هاخواهانه در ساختار اقتصادی کشور بخصوص در بخش دولتی از سوی دیگر باید نگران این اقتصادی بود که حالت از هم گسستگی دارد. بحران در شرایط اقتصادی کشور براحتی در صحبت های ریس جمهور در کنفرانس اقتصادی ایران ملموس بود که با انزوا نمی توان اقتصاد را اداره کرد. ادامه دادن روند فعلی حتی با رفع تحریم ها تنها مرحله کرش کردن اقتصاد را یه تعویق خواهد انداخت بنابراین اگر دنبال یک اقتصاد سالم هستیم باید بطور کل بنای اقتصاد کشور را از نو ساخت.
در چند سال گذشته بورس تهران تنها به واسطه بی ارزش شدن شدید ریال با رشد شدید همراه شده بود ادعای این موضوع انکه بخش قابل توجهی از شرکت ها در 10 سال گذشته از نظر ترکیب فروش و تولید تغییر قابل توجهی را در گزارش ها به بازار اعلام نکردند. عدم توجه به محصول نهایی و محصول با ارزش افزوده بالا باعث گردید آنقدر منابع زیر زمینی را خام بفروشیم که اقتصاد چاره ای جز تنبل شدن نداشته باشد!
در آخر کلام، بورس تهران نمایانگر یک اقتصاد مریض هست، سهامداران چوب سوء مدیریت اقتصادی را نه در یک سال بلکه در بیش از یک دهه میخورند. تا زمانی که نرخ اوراق دستری است، نرخ سپرده بانکی دستوری است، تسهیلات بانکی بهره های دو رقمی دارد ….. هر بالایی در بورس تهران به واسطه بی ارزشی پول ملی است نه بهره وری بیشتر و رشد اقتصادی.
در تصویر زیر بازدهی بورس های دنیا را مشاهده میکنید. میانگین بازدهی 90 بورس بزرگ دنیا 9% است که ما با بازدهی 21-% نزدیک به 30% کمتر از میانگین بورس های دنیا بازدهی بدست اوردیم و اگر بخواهیم اثرات تورم سنگین را نیز لحاظ کنیم با میانگین تورم حدود 5% در کل دنیا و تورم 20% ایران در این بازه زمانی 15% قدرت خرید نیز کاهش پیدا کرد. بنابراین می توان مدعی شد سال 2014 بدترین سال از نظر بازدهی در 20 سال اخیر بوده است.
آیا باید فکری کرد؟ یا تمام شرایط را برای سال 2015 ادامه داد؟ این فراز صرفاً یک درددل از جامعه بورسی ایران بود که حداقل سهامداران و خانواده هایشان بیش از 20% جمعیت کشور خواهد بود.
نظر
-
قبل از ظهر دوستان بخیر،
واقعا خبری در بازار نیست که بخواهیم در نیمه آن را تحلیل کنیم... اما دیدم در تاپیک موازی در امتداد بازار خیلی ها جوش آورده اند...حق هم دارند...
در هر حال اگر برخی امروز به حرافی و دروغگویی مسوولین رسیده اند بنده زمانی که از بازار خارج شدم مهمترین دلیل خروج خودم رو همین موضوع اعلام کردم... تنها توصیه ای که می تونم به عزیزان بکنم اینه که با حرف هیچ فرد مسوولی خام نشید در هر سطح و مقامی که می خواهد باشه... شرایط بنیادی بازار و ریسک های اون رو بررسی کنید و زمانی که شرایط ایده آل شد بدون داشتن عجله به بازار ورود کنید...
نگران از دست دادن روند هم نباشید نهایت قضیه این هست بازار صعودی میشه و چند روز دیرتر وارد آن می شوید... حوشحال هستم که با وجود انتقادات زیادی که به ورود و خروج امسالم در بازار شد که البته این سرمایه گذاری چهارماهه برای بنده فاقد سود و ضرر مالی بود (در حدود یک درصد ضرر) بر اساس سیستم و پلان ترید خودم عمل کردم... امروز سبد امسالم رو چک می کردم و دیدم با خروج به موقع نه تنها از ضرر 12 درصدی جلوگیری کرده ام بلکه در حدود 10 درصد هم در همین زمان از بانک سود گرفتم... به عبارتی ساده تر اگر در بازار می ماندم سرمایه فعلیم 20 درصد عقب تر بود... باز هم خدا رو شکر...
بنده فعلا در انتظار اتفاقات سیاسی می مانم و ریسک ورود به هیچ یک از بازارهای بورس و دلار و سکه رو در این شرایط نمی پذیرم... با ورود به اسفند و فروردین مشخص میشه به کدام بازار باید ورود کرد...
ارادتمند- بهزادتمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
نوشته اصلی توسط Butterfly
دوستان بازار PRZ مهمی را داره میشکونه و ریزش ها هم در نیمه دوم بازار شدید تر شده................واقعا جای تاسف داره که حتی یک وامش نصفه و نیمه هم نداشتیم!!...............معنی حمایت از بازار هم فهمیدیم................یک موقعی از خوای پا می شوند که دو زار هم ارزش ندارد!.............یک باره این پالایشی ها را باز نمی کنند تا تکلیف بازار یکسره شود و همه تکلیف خود را بدانند................
باترفلای جان،
عسکری مارانی می گفت اگر قیمت سهم ها به صفر برسه باز هم شاخص حدود 30 هزار واحد هست... بنابراین واقعیت ماچرا اینه که از 90 هزار واحد تا اینجای کار که 23 هزار واحد از دست داده ایم درواقع از 60 هزار واحد واقعی بازار بوده است... راحت تر بگم ریزش واقعی شاخص تا به اینجا نزدیک 40 درصد بوده است... واقعا جای سوال هست که اگر پالایشی ها باز شوند شاخص به کجا میرسه... اما من میگم در یک ایده کلی کانتر ترندهای کلان نیمی از مسیر رفته رو برمی گردند... نصف 60 هزار واحد میشه 30 هزار واحد....
دارم به این نتیجه میرسم که موج شماری همه ما اشتباه بوده و این یک سوپر سیکل قیمتی بزرگ بوده که باید 50 درصد ارزش سهم ها کم میشده... نتیجه واقعی یک بحران اقتصادی... یعنی از اول تا بحال هرچه قیمت ها شده باید 50 درصدش به صورت میانگین کم میشده... واقعا انتظار شاخص زیر 60 هزار واحد رو به هیچ عنوان نداریم و همین 8 هزار فاصله باقیمانده هم به راحتی با باز شدن پالایشی ها صورت میگیره...
در هر حال شرایط روانی عجیبی بر بازار حاکم شده و مانند همیشه خشک و تر با هم می سورند...
نظر
-
سلام . فعالیت در بورس تخصص می خواهد و من ندارم . بهمین خاطر ریسک ورود به بازار سهام را قبول نکرده و نمی کنم
بورس ایران با بورس های دیگر فرق دارد . در بورس های دیگر وقتی تخلفی در بانکی شناسایی می شود قیمت ان سهم افت پیدا می کند . تخلف های بزرگ باعث ورشکستگی بانک هم می شوند. اما در ایران هزاران میلیارد از بانکی به تاراج رود قیمت سهام این بانک افت که هیچ شارپ بالا میرود . چرا شارپ بالا میرود ؟
دلیلش این است که پرزدنت گفته دیوار تحریم ها شکاف برداشته
احمد بخشایش، نماینده مجلس صحت لیست بدهکاران بانکی شامل نام دولتی های سابق را تایید کرد
نمودار پراید سازی ایران . قیمت حمایت خط گردن الگوی سر و شانه سقف را دارد . درصورت از دست دادن آن ریزش سهم محتمل ترین رویداد خواهد بود
البته بنده با نظرایشون مبنی بر اینکه بازار سهام ایران بدرد نمیخوره وخوب نیست موافق نیستم.ارادتمند علی میرزایی
آخرین ویرایش توسط ali30؛ 2015/01/05, 15:46.تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
سلام،
خیلی با خودم کلنجار رفتم که این پست رو بزنم یا نه... همه می دونید که بنده سهمی در این بازار ندارم... اما این درست نیست که همه سهم رو بادکنک و حباب بدونیم به جز سهم هایی که خودمون داریم و یا بهش معتقدیم... در هر حال در همین انجمن خیلی ها سهامدار سهم هایی هستند که ما نداریم پس این نوع دیدگاه به سهم های غیر خودی وقتی بیش از حد میشه و حالت تمسخر و نیشخند پیدا می کنه صحیح نیست چون باعث آزردگی برخی دیگر میشه...
این که بگیم حباب ها بترکه و بادکنک ها بترکه و شاخص بشه 20 هزار واحد و من خوشحالم، حرف درستی نیست... شما به سهم های خودت معتقدی محترم اما بقیه بازار رو با یک چوب نزن... اگر تاپیکتون باز بود مطمین باشید کلی انتقاد به همین رویه که چند هفته ایست در پیش گرفتید میشد... چرا فکر می کنید فقط چهار تا سهم شما خوبه و بقیه همه حباب و بادکنکند؟ فعلا که میبینید همه با هم میریزن و با هم میرن بالا... در هر حال نمک پاشیدن رو زخم بقیه سهامدارها درست نیست حتی اگر کلیت دیدگاهتون درست باشه...
نظر
-
دیشب اینو توی یکی از گروه های بچه های طلا زدم ... گفتم اینجا هم بزارم ...
کورلیشن دلار و شاخص ...
و اما داستان من ....
در گام اول نه بورس رونقی داشت نه دلار .. بازار های مالی در بلا تکلیفی بودن ... سرمایه مردم هنوز در تولید و ساخت و ساز بود ... در گام دوم زمزمه های رشد دلار شروع شد ... هنوز کسی باورش نمیشد که دلار در حال افزایش است ... بورس همچنان در بلاتکلیفی ... در گام سوم با توجه به تورمی که دلار به همراه داشت ... و تاثییر اون روی بسیاری از سهم ها ... بورس هم بعد قبول نرخ دلار شروع به رشد کرد ... در چهارم ... سرمایه ها از دلار با توجه به فاند مربوطه خارج شد و به سمت بورس اومد و رشد بی سابقه ای رو رونق زد ... در گام پنجم میشه گفت سرمایه ها از بورس خارج شده و دوباره به سمت دلار برگشت که نتیجه ی کسری بودجه .. و رفتار دولت روحانی هست ... در گام ششم هر دو بازار افتی رو تجربه کردن که با یک علامت سوال روبه روست ؟؟؟ احتمالا عدم توافق قطعی بوده ... در گام هفتم سرمایه ها همچنان در حال خروج و به سمت بازار هایی چون دلار و سکه در حرکت بودن ... در گام آخر این امر به وضوح دیده میشه ...
و اما نتیجه ... اگر دولت روحانی بتواند مذاکرات را به یک سر انجام خوب برساند ... فروش نفت خود به خود به روال قبل بر میگرده ... سرمایه ها از دلار خارج شده و سمت بازار بورس حرکت خواهد کرد ... با توجه به دو برابر شدن فروش نفت دولت دیگر نیاز به چنین نرخ دلار برای جبران کسری بودجه نخواهد داشت ...
کورلیشن دلار و نفت ...
و اما داستان من ...
در منطقه ی یک دولت روحانی سر مست از برنده شدن و غرق وعده ها ... با هدف کنترل تورم و استفاده از هیجانات مثبت دلار رو شل کرد .. دریغ که نفت کمی قیمتش کاهش پیدا کرد و تولیدات پایین بود .. دولت برای ادامه نیاز و نداشتن کسری بودجه .. در منطقه ی دو شروع کرد دلار رو بردن بالا ... نفت رنج بود ... این اولین گام در کسری بودجه بود .... در منطقه ی سه بعد از رفع نیازش ... و باز دنبال کردن کنترل تورم شروع کرد به شل کردن دلار .... در منطقه ی چهار دولت هنوز باور نداشت که نفت نزولی شده و دلار رو توی یه محدوده رنج کرد ... اما در منطقه ی سه دیگه کم کم باورش شد ... رویاهایی که برای نفت گران کشیده شده بود به اتمام رسیده و علی میماندو حوضش ... به همین خاطر شروع به صعودی کردن دلار کرده ...
کسری رو بودجه پارسال رو توی گام دوم برطرف کرد ... توی گام چهارم دید که نیازش برطرف شده ... صلاح نیست دلار این بالا ها باشه ... خودش تورم زا هست ... و حسابی آوردش پایین ... پیش خودش هم حساب کرده بوده که نفت زیر 100 دلار نمیاد .. توی گام چهارم دقیقا دلار در یک بلاتکلیفی سر میکنه ... یک ناباوری ... از شروع نزول نفت ... اما توی گام پنجم دید نه بابا نفت کوتاه بیا نیست ... و شروع کرد دلارشو صعودی کردن .
شاید داستان های گفته شده یک توهم یا رویا پردازی باشه ولی از آنجایی که هر علتی معلولی و هر معلولی علتی دارد ... بنده ترجیح میدم اینطوری به قضیه نگاه کنم ...
روز و شبتان خوش ...
یاحق ...
پاسخ
نظر
-
هر جا بقا در خطر افتد .. تکامل شروع میشود ...
توی این روز هایی که بورس منفی میخوره بحث ها .. نگرانی ها .. جدال ها زیاد شده ... البته امری طبیعی هست ...
اما یادمان باشه ... در قانون طبیعت بحران ها نشان شروع یک دوره ی جدید بودن ... چرا که موجودات و عنصر های تکمیل شده به مرحله ی بعد راه پیدا میکنن ...
امیدوارم این روزها براتون پلی به سوی آینده و بقای بهتر باشه ...تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
نوشته اصلی توسط بهزاد بهزادی
سلام،
خیلی با خودم کلنجار رفتم که این پست رو بزنم یا نه... همه می دونید که بنده سهمی در این بازار ندارم... اما این درست نیست که همه سهم رو بادکنک و حباب بدونیم به جز سهم هایی که خودمون داریم و یا بهش معتقدیم... در هر حال در همین انجمن خیلی ها سهامدار سهم هایی هستند که ما نداریم پس این نوع دیدگاه به سهم های غیر خودی وقتی بیش از حد میشه و حالت تمسخر و نیشخند پیدا می کنه صحیح نیست چون باعث آزردگی برخی دیگر میشه...
این که بگیم حباب ها بترکه و بادکنک ها بترکه و شاخص بشه 20 هزار واحد و من خوشحالم، حرف درستی نیست... شما به سهم های خودت معتقدی محترم اما بقیه بازار رو با یک چوب نزن... اگر تاپیکتون باز بود مطمین باشید کلی انتقاد به همین رویه که چند هفته ایست در پیش گرفتید میشد... چرا فکر می کنید فقط چهار تا سهم شما خوبه و بقیه همه حباب و بادکنکند؟ فعلا که میبینید همه با هم میریزن و با هم میرن بالا... در هر حال نمک پاشیدن رو زخم بقیه سهامدارها درست نیست حتی اگر کلیت دیدگاهتون درست باشه...
ارادتمند- بهزاد
تاپیک باید بار علمی داشته باشد و اگر هشداری هم برای معدود سهام رشد کرده مد نظر باشد ترجیحا در حد ابرازنظر مستدل یا بیان عقیده باشد در این اشفته بازار آرزو کردن برای منفی بودن سهام اکثریت کار مناسبی نمی باشد امیدوارم تمامی دوستان این حرف جناب بهزادی را سرلوحه کار در انجمن قرار دهند و در این روزهای سخت کمک حال همدیگر باشند فارغ از تفاوت دیدگاهی در مورد سرمایه گذاری. چه نقد باشیم چه سهامدار مطمئن باشید همه ما در یک کشتی قرار داریم یا باهم رستگار می شویم یا متضرر میشویم حالا یه عده کمتر یه عده بیشترتمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
در بایان امیدوارم تحلیل ها و نقل قولها از دوستان دیکر در سایر سایتها چراغ راهی باشد برای دوستان تازه وارد به بازار بورس
باآرزوی موفقیت برای همه دوستان عزیز....موفق وبیروز باشید
ارادتمند علی میرزایی93/10/15تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
خیلی ها خسته شدن از بازار این بازار فقط کسانی میتونن دوام بیارن که نوسانگیری کنن بقیه همه در ضرر هستن
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
در اصل توسط گیلان پست شده است View Postسلام
در شاخص گروه انبوه سازی یک احتمال قوی الیوتی اینطور است که در موج 4 اصلاحی میباشیم , اگر بخواهیم به این سناریو بها بدهیم سطح تراز 50%و 62% فیبو ریتریسمنت طول موج 3 حمایتهای قوی برای برگشت شاخص ساختمانی میباشد(میتواند به این سطوح هم نرسد) !
موج 4 معمولا زمان را اصلاح میکند و انتظار رشد سریع نمیتوان داشت
به نظر من اگر سطوح فیبو مورد اشاره نتوانند حمایت کنند, احتمالا در موج Y میباشیم !
امیدوارم تکانی به خودشان بدهند و باعث و بانی تحرکاتی در بازار بشوند
اگر تراز 50% از دست برود به نظر بنده تا سطح 788 کاهش میابد
بنده امروز ثتران در منفی خریدم با حد ضرر 208 تومان<):)
هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت
نظر
نظر