کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
65000 واحد فیبوی 61 درصد موج 3 هستش، بیشتر مواقع 61 درصد موج 3 به عنوان پایان موج 4 عمل میکند ، به احتمال بسیار بسیار زیاد شاخص از فردا وارد روند صعودی یا همان موج 5 میشه .
65000 واحد فیبوی 61 درصد موج 3 هستش، بیشتر مواقع 61 درصد موج 3 به عنوان پایان موج 4 عمل میکند ، به احتمال بسیار بسیار زیاد شاخص از فردا وارد روند صعودی یا همان موج 5 میشه .
فیبو 61.8% میشه 64650 ( با تلرانس 50 تا )
تقریبا حدود 800 واحد بازار رو زودتر برگردوندن که شاخص مربوطه این عدد را هم نشکنه
من در تحلیل قبلی شاخص بنظر اومد که کف بازار 67 هزار باشه و با پالایشگاهی ها به 64650 برسه
ولی اشتباهم این بود که افت پالایشگاه را حدود2000 تا 2500 حساب کرده بودم که اشتباه حساب کرده بودم . دلیلش هم این بود که دقت نکرده بودم کلش 2 پالایشگاهی در بورس داریم که کلا با محاسبه 25% افت میشه 1500 واحد . ( این مقدار افت در بدترین حالت هست )
///////////////////////////////////
بنظر میاد کف شاخص این هفته بالا بره و هفته بعد هم با بازگشایی پالایشگاهی ها کف شاخص بشه 65000 - 64650
دوستان با تشکر از تحلیل های تکنیکال.نظر اینجانب اینه که افت یکپارچه سهام بازار به صورت پیوسته و مداوم هیچ دلیل تکنیکالی نداره.همه ما میدونیم در بازار سهام بنیادی و غیر بنیادی به ص رت همزمان منفی شده اند.اینکه سهام غیر بنیادی افت کنند کاملا منطقی است ولی سهام بنیادی چرا؟ نتیجه ای که میگیریم اینه که همانطور که افت شاخص به این صورت نمی تونسته دلیل تکنیکال داشته باشه و بنا به دلایل خاصی اتفاق افتاده، صعود شاخص هم بعید به نظر نمی رسه.سال گذشته تقریبا همه تحلیلگران محدوده های 82 هزار را سطح برگشت میدانستند ولی دیدیم که شرایط به گونه دیگری رقم خورد.معتقدم تحلیل یک بازار با مختصات بازار ایران که عوامل روانشناسی و بنیادی متعددی در اون تاثیر گذارند، فقط و فقط با روش فیبوناچی و الگو های هارمونیک و ...امکانپذیر نیست.علم تکنیکال بسیار مفید و اثر گذار است ولی در بازار منطقی جواب میده نه در بازار ایران.کافیه یکروز معاملات چند سهم را از نظر سفارش خرید فروش و قیمت پیشنهادی و ...در نظر بگیرید تا به غیر منطقی بودن این بازار پی ببریم.مگر میشه یک سهم یکروز صف خرید و مجددا صف فروش شود؟ مگه میشه در طول یک هفته چند بار این اتفاق بیفته؟ مگه میشه سهمی که سود انباشته داره به اندازه یک سهم زیانده منفی بشه؟ معتقدم شاخص هم میتونه حتی تا 55000 افت کنه و هم میتونه همین فردا شروع به صعود کنه و به 78000 و یا حتی 80000 برسه.داروی کشنده ویروس منفی کننده بازار بورس، کپسول منطق آرامش و تحلیل هست.ما باید از خودمون شروع کنیم و در بازار ، عملگرد منطقی داشته باشیم اونوقت خواههیم دید بازار هم منطقی خواهد شد یعنی سهم بنیادی مثبت میشه و سهم غیر بنیادی افت میکنه این یعنی منطق
فیبو 61.8% میشه 64650 ( با تلرانس 50 تا )
تقریبا حدود 800 واحد بازار رو زودتر برگردوندن که شاخص مربوطه این عدد را هم نشکنه
من در تحلیل قبلی شاخص بنظر اومد که کف بازار 67 هزار باشه و با پالایشگاهی ها به 64650 برسه
ولی اشتباهم این بود که افت پالایشگاه را حدود2000 تا 2500 حساب کرده بودم که اشتباه حساب کرده بودم . دلیلش هم این بود که دقت نکرده بودم کلش 2 پالایشگاهی در بورس داریم که کلا با محاسبه 25% افت میشه 1500 واحد . ( این مقدار افت در بدترین حالت هست )
///////////////////////////////////
بنظر میاد کف شاخص این هفته بالا بره و هفته بعد هم با بازگشایی پالایشگاهی ها کف شاخص بشه 65000 - 64650
اگر پالایشگاهها(بندرعباس + اصفهان + تبریز) بدون تغییر و یا مثبت باز شوند، چه خواهد شد؟
با سلام وصبح بخیر خدمت همه دوستان هم صنف سهامدار حقیقی
با توجه به اینکه همه در این پست دارن از دیدگاه تکنیکال با نمودار اثبات می کنند مثلا 60000 واحد یا 64000 کف افت شاخص است می خوام بگم که اگر افزایش دلار از 1300 تومان به 3500 را حساب کنیم و افزایش تورم را اضافه کنیم در این دو سال در واقع الان شاخص فقط عدد گرفته و شاخص همان 30000 است و جای بحث نداره فقط کمی عدد بزرگ شده و همه هم (افراد مبتدی)فکر می کنند این شیب سریع از 50000 تانزدیکی 90000 خیلی زیاد بوده و باید به سر جاش برگردد .حالا به بازار اعتماد نیست و فروش گله ای انجام می گیرد بحث دیگری است که می تواند در توجیه افت بازار مورد توجه قرار گیرد.
موفق باشید
آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
موج شماری ایراد داره ، چون شاخص بخواد تا 57 بره باید 15 درصد افت بکنه ، 15 درصد افت شاخص یعنی 30 درصد افت قیمت سهام ، فکر نکنم کسی اینقدر احمق و کودن باشه که با این قیمتها 30 درصد پایین تر هنوز فروشنده باشه ، موج 4 معمولا یک موج بی نظم و پرنوسان هستش و نمیشه به صورت دقیق ریزموجهاش را شمارش کرد و خیلی از افراد را به اشتباه می اندازه مخصوصا اینکه دولت هم قیمتها را دستکاری کرده باشه .
موج شماری ایراد داره ، چون شاخص بخواد تا 57 بره باید 15 درصد افت بکنه ، 15 درصد افت شاخص یعنی 30 درصد افت قیمت سهام ، فکر نکنم کسی اینقدر احمق و کودن باشه که با این قیمتها 30 درصد پایین تر هنوز فروشنده باشه ، موج 4 معمولا یک موج بی نظم و پرنوسان هستش و نمیشه به صورت دقیق ریزموجهاش را شمارش کرد و خیلی از افراد را به اشتباه می اندازه مخصوصا اینکه دولت هم قیمتها را دستکاری کرده باشه .
البته که با نظر شما مبنی بر بی نظم و نمیشه به صورت دقیق موج شماری کرد......موافق هستم
ولی در بورس همچی ممکن است
فرض کنید در موجcاز 4 باشیم..........................................با این ریزش تقریبا30 درصدی الان سهام بازم فرض کنید در انتهای موج 1 باشیم......................
دوباره فرض بر این میزاریم که قیمتها بخواهند تا محدوده 50 تا 78 درصد خودشون به سمت بالا مثبت اصلاح کنند...........................وبازم فرض میکنیم که شاخص وسهام از این محدوده یعنی فیبوی 50-78 برگشت نزولی برای ساخت موج3 بریزند.............البته در این بین فرض کنید بالایشیها هم باز شود.................................بنظر شما چه اتفاقی می افتد؟
اگر این فرضیات درست دربیاد...........بنظرم بیشترین اصلاح شاخص مال این گروه خواهد بوددر رالی بعدی...........
البته سهمای دیگر هم نزول خواهند کرد.........................
فعلا در حد فرضیات هست............................ببینم این هفته طبق بیش بینی شاخص برگشت خواهد کرد یا خیر؟ان شاء الله بکند
93/10/22
علی میرزایی
با درود
دوست گرانقدر ارتباط بین دوقسمت دلیلتان را پیدا نکردم : اینکه "موج شماری ایراد داره" و " چون شاخص بخواد تا 57 بره باید 15 درصد افت بکنه "
برای رسیدن به اعداد مذکور دلیلی برای افت قیمت تمام نمادهای بازار نمیبینم ، تنها بازگشایی نمادهای پالایشگاهی و افت آنها حدود 3000 واحد و بیشتر برآورد شده است ، ضمن اینکه این بازگشایی ها باعث به وجود آمدن جو منفی کلی در بازار میشود که آن نیز بار منفی دارد .
با همه این احوال ، جایی دلیلی مبنی بر محقق شدن صددرصدی وقایع چارت وجود ندارد و همانگونه که میدانید صرفا پیش بینی ( نه پیشگویی ) است بر اساس قوانین احتمالات .
ارادتمند
آرمین فروهر
ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند
امروز اشاره کردم که در تایم فریم روزانه همچنان شاهد هیجان در بازار هستیم... اما در تایم فریم های کلان مانند تایم فریم ماهیانه شرایطی به زودی برای رشد بازار مهیا میشه... البته چون این تایم فریم ماهیانه هست و هر کندل آن یکماه میشه در بعد کلان و بلند مدت بازار رو به جهت تکنیکال نگاه می کنه... با این حال به غیر از روش اصلی خودم سایر اسیلاتورها اندیکاتور ها رو در این تایم فریم چک می کردم و باید بگم بالای 95 درصد اونها آماده صعودی شدن در چند ماه پیش رو هستند ( شروع روند صعودی بین یک تا سه ماه)...
اگر به جهت بنیادی هم نگاه کنیم در صورت انجام توافق هسته ای و یا آشکار شدن نشانه های آن با توجه به ریزش مطلوبی که صورت گرفته و قیمتها در نقاط نسبتا مناسبی قرار گرفته اند، بنیاد و تکنیک در چارت های کلان همگام میشه... با این حال این تحلیل به منزله ورود در همین مقطع نیست و بارها گفته ام که شخصا حتی اگر بخشی از روند صعودی بازار رو از دست بدهم ترجیح می دهم در نقطه مطمین تری وارد شوم... این ذهنیت که نبودن در بازار ریزشی شما رو از سود روند احتمالی صعودی آینده باز میداره اشتباه بزرگی هست...
در یک کلام بازار مهیای صعود است... به تدریج در بعد تکنیکال شاهد آماده شدن بازار برای صعود خواهیم بود و اگر داده ای بنیادی و محکم برای بازار آشکار بشه، رشد بازار رو میشه با احتمال بالایی حتمی دانست که سودآوری مطلوبی داره... مشخصا باید نشست ها و اخبار هسته ای رو خیلی دقیق دنبال کنیم... فراموش نکنیم که فرصت 4 ماهه توافق هسته ای یک ددلاین هست و اگر دیدی توافق زودتر از آن انجام شد تعجب نکنید... اونهایی که بر اساس دید بلند مدت در بازار ها هستند و همانند بنده همچنان نقد هستند، دستها روی ماشه باشه اما فعلا ماشه رو نکشید تا بهتون بگم... زمان زیادی تا انتهای روند اصلاحی نداریم و با نزدیک شدن به انتهای سال به احتمال قوی بنیادها ظاهر میشه و برای یک سرمایه گذاری بلند مدت در سال 94 با حداقل سود 50 درصد وارد بازاری کاملا امن و بدون ریسک در زمان خود خواهیم شد...
به احتمال زیاد در یکی از ماه های بهمن، اسفند و یا فروردین باید به بازار ورود کنیم ( مشروط به هم جهت شدت بنیادها و تکنیک ها در سطح کلان اقتصاد)... سیگنال ورود رو در زمان مناسب صادر خواهم کرد... فعلا عجله برای ورود نکنید...
ارادتمند- بهزاد
ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )
واقعا کسی مونده که به حرف اینا اعتماد کنه؟ چون میبینن فروش نفت و قیمتش پایینه، ذخیره ارزی خاصی هم که ندارن،تحریم هم که هستن، پس فقط میمونه پول دراوردن از بورس. با این وضع بورس و بی اعتمادی مردم که نمیشه از بورس پول دراورد پس بادش میکنیم و دوباره تامین مالی میکنیم. حبذا به این همه ذکاوت !
نهاوندیان: نشانههای رونق بورس نمایان میشود
دوشنبه ۲۲ دی, ۱۳۹۳ درساعت ۹:۳۸وال استریتدیدگاهی بنویسید رئیس دفتر رئیسجمهور با بیان اینکه دولت برای بازار سرمایه برنامه دارد، گفت: نشانههای رونق بورس با این برنامه دولت به زودی نمایان میشود. با آغاز رونق اقتصادی و سودآوری برخی بنگاهها که البته سهم بنگاههای بزرگ فعلا در چند ماهه گذشته در شکلگیری این رونق بیشتر بوده، خوشبختانه نگرانیهایی که در گذشته نسبت به وجود برخی حبابها در بازار سرمایه وجود داشت، برطرف شده است.رئیس دفتر رئیسجمهور افزود: در این میان البته دولت برنامه مشخصی برای رونق بازار سرمایه دارد که به نظر میرسد با پیادهسازی آن، راه برای رشد و رونق هرچه بیشتر بازار سرمایه کشور فراهم شود اما آنچه که مسلم است، تاکید دولت بر تامین مالی از طریق بازار سرمایه و ایجاد اطمینان بیشتر در مردم برای سرمایهگذاری و احساس امنیت در این بازار است.وی تصریح کرد: بالطبع با پیادهسازی این مجموعه سیاستها، ظرفیت بازار سرمایه کشور برای تامین مالی نیز بالاتر خواهد رفت و از سوی دیگر، احساس امنیتی در مردم هم با رشد شاخصها بهوجود خواهد آمد که در مجموع، اطمینان بیشتر مردم برای ورود سرمایههایشان به این بازار را فراهم خواهد کرد.نهاوندیان گفت: بنگاههای بزرگ در بورس، اثر و نقش دارند و افزایش درآمد آنها میتواند تلقی و محاسابت مردم را در طرف تقاضا افزایش دهد که امید میرود با سالم شدن بازار سرمایه، شاهد گزارشهای بهتری در این بازار باشیم.وی اظهار داشت: تاکید دولت این است که بنگاههای کوچک و متوسط را از طریق سیستم بانکی و بنگاههای بزرگ را از طریق بازار سرمایه تامین مالی کند اما به هرحال این امر نیاز به مجموعه تدابیر و ایجاد اطمینان در سودآوری بازار سرمایه دارد، البته دولت بر روی این ایجاد اطمینان و اعتماد، متمرکز شده است.رئیس دفتر رئیسجمهور در پایان خاطرنشان کرد: در این میان، چنانچه عامل روانی که گه گاه التهاباتی در بازار ایجاد میکند، کنترل و بازار از شفافیت بیشتر برخوردار شود، به طور قطع نشانههای صعود شاخص را به زودی خواهیم دید.
ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )
نظر