شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamzeh
    عضو فعال
    • Jan 2013
    • 397

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

شاخص کل :
    به نظر من فعلن تا 66400-66500 واحد جای نگرانی نیست و تا اون محدوده بی وقفه خواهیم تاخت.
    اون محدوده خیلی مهمه و شکست با قدرت اون مقاومت،ما رو به شاخص 70000واحدی امیدوار خواهد کرد.
    با این پولی که وارد بازار شده رشد تا 70000 خیلی محتمله.
    این واگرایی ها هم خیلی به رشد شاخص کمک خواهد کرد،شک نکنید.
    توصیه ای به خرید و فروش ندارم .

نظر

• شکار حرفه ای
      عضو عادی
      • Jan 2015
      • 124

سلام به همه.
      نقدینگی که چند روز قبل ازش صحبت کردم در حال حاضر آماده وارد شدن است و به همین دلیل روزهای مثبتی رو داریم سپری میکنیم.ولی خب از طرفی با نزدیک شدن به پایان سال بسیاری از سهم ها یک افت محسوس پیدا میکنند که باید در ورود به هر سهمی دقت بیشتری رو به خرج دهید.یکی از بهترین این سهم ها همانطور که چند روز قبل در صفحه فیسبوک خدمتتون معرفی کردم سهم "کماسه"در این قیمت ها است.مجددا ورود به این سهم رو با دید پایان سال پیشنهاد میشه.سهم های زیادی رو میتونیم معرفی کنیم که فعلا دست نگه داشتیم تا خیالمون از بابت حرکت شاخص راحت شه.اگه شاخص قبل 66700 به حالت برگشت رسید,پیشنهاد خروج مجدد و رفتن به حالت دفاعی تا صعود مجدد شاخص میشود.اصلا به تبلیغات سایت ها برای ورود به سهم ها توجه نکنید و اینو بدونید که شاید برای سود کردن فرصت کمتری به وجود آید ولی برای ضرر کردن همیشه فرصت هست.پس بنابراین فرصت خوب فروختن سهم ها رو در قیمت های بالاتر تا حرکت مطمئن شاخص از دست ندهید.
      در مورد سود کچینی هم که میبینم دوستان زیاد از هم سئوال میکنند باید بگم که تا چند ماه آینده خبری از سود نیست,زیاد وقت خودتون رو برای فکس کردن و تماس با شرکت هدر ندهید.کلا هر موقع دیدید که شرکت جوابگو نیست و دارید پیچیده میشید بدونید شرکت با کسری مواجه است و خودتون رو اذیت نکنید.
      "شکار حرفه ای"

نظر

• فدایی
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 710

به نظرم فردا بازار دو نیمه داره. نیمه اول سبز و نیمه دوم زرد!
        همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• rad
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 557

در اصل توسط فدایی پست شده است View Post
          به نظرم فردا بازار دو نیمه داره. نیمه اول سبز و نیمه دوم زرد!
          سلام دوستان
          دوست بلندمنش لغت نیمه اول و نیمه دوم خیلی کلی هست.
          باید درخرید وفروش سهام گزارش مالی شرکت هارو هم درنظر گرفت.
          ببینیم فردا چه می شود.
          سپاس دار شماییم.

نظر

• بهزاد بهزادی
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 494

شب دوستان بخیر،

بازار امروز بازار خوبی بود... با این حال هنوز جنس این صعود به درستی مشخص نیست...

ریسک های بازار همچنان زیاد هستند و بنده تصور می کنم تا زمانی که ابهام های موجود برطرف نشه نمیشه دل به رشد شارپ شاخص بست... اینجوز صعودها به دلیل اینکه داده بنیادی قوی در پشت خود ندارند در مسیر صعود با افزایش عرضه ها روبرو می شوند... البته این موضوع به این معنی نیست که شاخص الزاما کفی پایین تر را ثبت خواهد کرد... هرچند اگر پالایشگاهی ها در بهمن ماه باز شوند به احتمال قوی کف دیگری در شاخص خواهیم داشت...

قبلا هم اشاره شده که ماه مارس ماه مهمی برای بازار هست... آنچه فعلا از برآیند اتفاقات هسته ای بیرون می آید اخبار خوب و بد به صورت همزمان است... بنابراین این ذهنیت که حتما توافق صورت میگیره اشتباه هست... از جمله اخبار منفی می توان به سفر آقای ولایتی با پیام محرمانه جهموری اسلامی برای پوتین و همینطور رای آوردن بردن لایحه افزایش تحریم ها به کنگره بعد از ماه مارس اشاره کرد...

از سویی رکود مطلق بر اقتصاد ایران حکمفرماست و همچنان دولت و بانک مرکزی سیاست های ضد تورمی رو پباده می کنند چراکه از نتیجه مذاکرات مطمین نیستند... مسلما پیش بینی های سود و زیان شرکت ها در سال 94 به صورت کلی نسبت به سال 93 کاهشی است و بر همین اساس انتظار رشد سود شرکتها رو نداریم... قیمت سهم ها هم با توجه به عدم افزایش سود در سال آتی و بالا بودن سود بانکی جایی برای رشد ندارد... مگر اینکه توافق هسته ای اعلام بشه و خوشبینی باعث بشه سرمایه گذاران حاضر به پرداخت قیمت بالاتر برای سهم در ازای سود کاهشی شوند...

در هر حال چیزی که کاملا مشخص هست اگر بدنبال یک روند محکم و مطمین هستیم هنوز برای قضاوت در مورد شروع آن زود است چون نه مذاکرات به جایی رسیده... نه سود بانکی کاهش یافته و نه قیمت نفت افزایش قابل ملاحظه نداشته است... (نفت ایران همچنان در حدود 45 دلار معامله می شود)

شاید این صعود با دید یک نوسان چند روزه برای ورود و خروج مناسب باشه اما با دید سرمایه گذاری و سهامداری با توجه به مواردی که اشاره شد ریسکی بسیار بالا دارد... اگر توافقی در کار نباشد به همان دلیل که در سال 93 بازار بورس نه تنها به اندازه سود بانکی رشد نداشت بلکه ضرر زیادی هم داشت سال 94 هم می تواند همینگونه باشد... کلا این ذهنیت که در بدترین حالت بازار اندازه سود بانکی می سازد اشتباه هست...

سال 94 بازار یا شرایط ایده آلی رو بر اساس توافق پیش رو داره یا شرایطی نامناسب رو به دلیل عدم توافق و رکود شدید دارد...

شخصا ترجیح می دهم تا زمانی که توافق علنی نشه وارد بازار نشم... حتی اگر بازار صعودی داشته باشه اصل صعود بازار مربوط به بعد از توافق هست... در مورد عدم امکان خرید سهم هم نگران نباشید... مطمین باشید در همان یکی دو روز اول بعد از توافق به راحتی سهم خوب می تونید بخرید... باز بازار دو روز مثبت شده جو ایجاد هیجان کاذب توسط برخی شروع شد...

نهایتا این موارد تحلیل شخصی هست و بنده هیچ پیشنهادی به دوستان برای ورود به بازار و یا عدم ورود ندارم... آنچه ارایه میشه دیدگاه شخصی است که ملاک تصمیم گیری برای سرمایه شخصی است...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• علی علیزاده
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1159

به نظر بنده شاخص تا 67500 میتونه بیاد بالا بعدش بستگی به خبرهای منتشر شده داره/:.smilingsmiley.:/
              یا غنی....

نظر

• گیلان
                عضو فعال
                • Jul 2011
                • 2178

در شاخص گروه انبوه سازی دو سناریو الیوتی را میتوان در نظر داشت
                ابتدا اینکه موج اصلاحی در نقطه W به اتمام رسیده و در امواج ایمپالسیو سیر میکنیم ! که در اینصورت در موج 4 هستیم و یک موج 5 صعودی (شمارش آبی رنگ)طلبکار میباشیم
                حالت دیگر الیوتی اینکه در امواج اصلاحی ترکیبی سیر میکنیم که یک موج Y طلبکار میباشیم و بخشی از آن نیز طی مسیر کرده است . که انتهای موج Y میتواند به پائینتر از سطح W نیز کاهش بیابد !
                در صورت از دست رفتن حمایت سطح 750(خط افقی آبی رنگ) سناریو دوم قوت بیشتری میگیرد !
                نمودار لگاریتمی

هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• گیلان
                  عضو فعال
                  • Jul 2011
                  • 2178

حمایت کلاسیک در شاخص بانکها
                  انتظار میرود تا سطح 666 صعود نماید

هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• aram66
                    عضو عادی
                    • Aug 2025
                    • 24

سلام شکار عزیز نظرتون در مورد توریل و اهدافش چیه؟

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10191

بنظرمن امروز اگه بازار اهل برگشت به نزول بود الان بیشتر سهم ها صف فروش می شدند همین تعلل بازار نشونه اینه که فعلا فروشنده ها یا اونقدر قدرت ندارند یا مردد برای فروش هستند.
                      من خودم امروز سهمی نفروخته ام(البته تا الان).
                      از نظر من شاخص دوباره وارد فاز نزولی نشده ،بلکه به یک مقاومت مهم رسیده و در حال واکنش دادن هست.
                      من هنوز خوشبین به صعود شاخص تا 67 یا 70هزار تا هستم فردا هم قیمت های جهانی نفت میتونه دوباره به بازار خریدار بیاره.
                      من امروز و یا فردا صبر میکنم ببینم اگه چنانچه شاخص بالای 100واحد منفی شد ،اردر فروش رو فعال خواهم کرد.ولی تا زمانی که این اتفاق نیفتاده همچنان نمی فروشم
                      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35715

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                        بنظرمن امروز اگه بازار اهل برگشت به نزول بود الان بیشتر سهم ها صف فروش می شدند همین تعلل بازار نشونه اینه که فعلا فروشنده ها یا اونقدر قدرت ندارند یا مردد برای فروش هستند.
                        من خودم امروز سهمی نفروخته ام(البته تا الان).
                        از نظر من شاخص دوباره وارد فاز نزولی نشده ،بلکه به یک مقاومت مهم رسیده و در حال واکنش دادن هست.
                        من هنوز خوشبین به صعود شاخص تا 67 یا 70هزار تا هستم فردا هم قیمت های جهانی نفت میتونه دوباره به بازار خریدار بیاره.
                        من امروز و یا فردا صبر میکنم ببینم اگه چنانچه شاخص بالای 100واحد منفی شد ،اردر فروش رو فعال خواهم کرد.ولی تا زمانی که این اتفاق نیفتاده همچنان نمی فروشم
                        البته مشهود هست که اصرار دارن شاخص منفی نشه،

چون متاسفانه در این شرایط با کمی منفی شدن شاخص، اغلب سهام هم منفی میشن و روندشون منفی تر میشه

اگر بلوک فولاد رو نزده بودن، تا الان شاخص منفی شده بود

با این روند احتمالا تلاش میکنن نزدیک به عدد دیروز بسته بشه

نظر

• memr
                          عضو فعال
                          • Oct 2012
                          • 771

اقا این دولت همین چند هفته پیش گفت حمایت می کنیم از بورس بعدش حتی بانکها هم گفتن اینکارو می کنیم
                          الان من دارم میبینم بیشتر حقوقی ها فروشنده هستن تا خریدار
                          این دولت خیانت بزرگی به بورس ایران کرد که غیر قابل جبرانه
                          با وعده های دروغ سرمایه مردمو جمع اوری کرد تا فقط و فقط تورمو کاهش بده حالا به قیمت بدبخت کردن مردم و ازبین بردن پولاشون

Sent from my iPhone using Tapatalk

نظر

• ائلچی
                            ستاره دار (2)
                            • Jul 2013
                            • 1945

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
                            شب دوستان بخیر،

بازار امروز بازار خوبی بود... با این حال هنوز جنس این صعود به درستی مشخص نیست...

ریسک های بازار همچنان زیاد هستند و بنده تصور می کنم تا زمانی که ابهام های موجود برطرف نشه نمیشه دل به رشد شارپ شاخص بست... اینجوز صعودها به دلیل اینکه داده بنیادی قوی در پشت خود ندارند در مسیر صعود با افزایش عرضه ها روبرو می شوند... البته این موضوع به این معنی نیست که شاخص الزاما کفی پایین تر را ثبت خواهد کرد... هرچند اگر پالایشگاهی ها در بهمن ماه باز شوند به احتمال قوی کف دیگری در شاخص خواهیم داشت...

قبلا هم اشاره شده که ماه مارس ماه مهمی برای بازار هست... آنچه فعلا از برآیند اتفاقات هسته ای بیرون می آید اخبار خوب و بد به صورت همزمان است... بنابراین این ذهنیت که حتما توافق صورت میگیره اشتباه هست... از جمله اخبار منفی می توان به سفر آقای ولایتی با پیام محرمانه جهموری اسلامی برای پوتین و همینطور رای آوردن بردن لایحه افزایش تحریم ها به کنگره بعد از ماه مارس اشاره کرد...

از سویی رکود مطلق بر اقتصاد ایران حکمفرماست و همچنان دولت و بانک مرکزی سیاست های ضد تورمی رو پباده می کنند چراکه از نتیجه مذاکرات مطمین نیستند... مسلما پیش بینی های سود و زیان شرکت ها در سال 94 به صورت کلی نسبت به سال 93 کاهشی است و بر همین اساس انتظار رشد سود شرکتها رو نداریم... قیمت سهم ها هم با توجه به عدم افزایش سود در سال آتی و بالا بودن سود بانکی جایی برای رشد ندارد... مگر اینکه توافق هسته ای اعلام بشه و خوشبینی باعث بشه سرمایه گذاران حاضر به پرداخت قیمت بالاتر برای سهم در ازای سود کاهشی شوند...

در هر حال چیزی که کاملا مشخص هست اگر بدنبال یک روند محکم و مطمین هستیم هنوز برای قضاوت در مورد شروع آن زود است چون نه مذاکرات به جایی رسیده... نه سود بانکی کاهش یافته و نه قیمت نفت افزایش قابل ملاحظه نداشته است... (نفت ایران همچنان در حدود 45 دلار معامله می شود)

شاید این صعود با دید یک نوسان چند روزه برای ورود و خروج مناسب باشه اما با دید سرمایه گذاری و سهامداری با توجه به مواردی که اشاره شد ریسکی بسیار بالا دارد... اگر توافقی در کار نباشد به همان دلیل که در سال 93 بازار بورس نه تنها به اندازه سود بانکی رشد نداشت بلکه ضرر زیادی هم داشت سال 94 هم می تواند همینگونه باشد... کلا این ذهنیت که در بدترین حالت بازار اندازه سود بانکی می سازد اشتباه هست...

سال 94 بازار یا شرایط ایده آلی رو بر اساس توافق پیش رو داره یا شرایطی نامناسب رو به دلیل عدم توافق و رکود شدید دارد...

شخصا ترجیح می دهم تا زمانی که توافق علنی نشه وارد بازار نشم... حتی اگر بازار صعودی داشته باشه اصل صعود بازار مربوط به بعد از توافق هست... در مورد عدم امکان خرید سهم هم نگران نباشید... مطمین باشید در همان یکی دو روز اول بعد از توافق به راحتی سهم خوب می تونید بخرید... باز بازار دو روز مثبت شده جو ایجاد هیجان کاذب توسط برخی شروع شد...

نهایتا این موارد تحلیل شخصی هست و بنده هیچ پیشنهادی به دوستان برای ورود به بازار و یا عدم ورود ندارم... آنچه ارایه میشه دیدگاه شخصی است که ملاک تصمیم گیری برای سرمایه شخصی است...

ارادتمند- بهزاد
                            با سلام خدمت جناب بهزادی
                            جناب بهزادی با اینکه تحلیل های شما بسیار پربارتر و سابقه و تجربتان نسبت به بنده بسیار بیشتر است ولی در مورد تحلیل فوق بنده به شما اعتراض دارم، نه اینکه منظورم این باشد که بازار باز هم بالا خواهد رفت یا نه! بلکه به این موارد بالا که اشاره کرده اید، فرموده اید صعود بازار دلیل بنیادی ندارد و رشد قیمت نفت به اندازه ای نیست که قابل ملاحظه باشد، جناب بهزادی رشد نفت اوپک چند درصد بود؟ آیا رشد 8.33% درصدی در بازار های جهانی قابل ملاحظه نیست؟ آیا وقتی بازار به خاطر افت 1% نفت ریزش داشت قابل دفاع بود ولی به خاطر این رشد چندین برابری نباید آنرا در تحیلیل دخالت داد؟!
                            در پاراگرافی عنوان کردیددر مورد مذاکرات هسته ای اخبار خوب و بد همزمان در جریان هستند ولی وقتی بحث را باز کرده اید فقط اخبار بد را مثال زده اید ، آیا بهتر نبود لااقل یک مورد خبر خوب هم در کنار اخبار بد می آوردید؟

اینکه کسی نقد باشد بخواهد اینطور تحلیل کند که باب میل خودش باشد و رعایت انصاف رو در تحلیل به جا نیاورد ممکن است اشخاصی مثل بنده که از بازار معلومات کمی دارند رو دچار خطا کند!
                            باز هم از تحلیل هایتان متشکرم.
                            آخرین ویرایش توسط ائلچی؛ 2015/02/01, 11:41.
                            أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• arad700
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2013
                              • 3238

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
                              با سلام خدمت جناب بهزادی
                              جناب بهزادی با اینکه تحلیل های شما بسیار پربارتر و سابقه و تجربتان نسبت به بنده بسیار بیشتر است ولی در مورد تحلیل فوق بنده به شما اعتراض دارم، نه اینکه منظورم این باشد که بازار باز هم بالا خواهد رفت یا نه! بلکه به این موارد بالا که اشاره کرده اید، فرموده اید صعود بازار دلیل بنیادی ندارد و رشد قیمت نفت به اندازه ای نیست که قابل ملاحظه باشد، جناب بهزادی رشد نفت اوپک چند درصد بود؟ آیا رشد 8.33% درصدی در بازار های جهانی قابل ملاحظه نیست؟ آیا وقتی بازار به خاطر افت 1% نفت ریزش داشت قابل دفاع بود ولی به خاطر این رشد چندین برابری نباید آنرا در تحیلیل دخالت داد؟!
                              در پاراگرافی عنوان کردیددر مورد مذاکرات هسته ای اخبار خوب و بد همزمان در جریان هستند ولی وقتی بحص را باز کرده اید فقط اخبار بد را مثال زده اید ، آیا بهتر نبود لااقل یک مورد خبر خوب هم در کنار اخبار بد می آوردید؟

اینکه کسی نقد باشد بخواهد اینطور تحلیل کند که باب میل خودش باشد و رعایت انصاف رو در تحلیل به جا نیاورد ممکن است اشخاصی مثل بنده که از بازار معلومات کمی دارند رو دچار خطا کند!
                              باز هم از تحلیل هایتان متشکرم.
                              ​دوستان اجازه میخام چند مطلب را حضورتون عرض کنم.از همون روزهای اول هم گفتم در زمانی که مذاکرات در جریانه، ما همواره با حجم وسیعی از اخبار مثبت و منفی از طرف انواع خبرگزاری های داخلی و خارجی مواجهیم.ببینید، اخبار خبر گزاری ها نمیتونه حاکی از تمام واقعیت باشه .و همیشه در پشت پرده اخبار دیگری در جریان هست.همانطور که روزنامه های لوس آنجلس تایمز، نیویورک تایمز یا خبرگزاری آسوشیتدپرس یا خبرگزاری های مهر ایلنا و ...میتونند یک شبه اخبار خوب مخابره کنند، به همون نسبت اخبار منفی هم مخابره می کنند.اینها بیشتر گمانه زنی های خبرنگاران،کارشناسان و یا حداکثر دیپلمات های سطوح میانی را مخابره می کنند.در چنین مذاکرات مهمی که در صورت حصول هر نتیجه ای ، بسیاری از پارامتر های جهانی از نفت گرفته تا فلزات و شاخص های بورسهای اوپایی میتونه تاثیر مثبت یا منفی بگیره، بسیار ساده اندیشی خواهد بود اگر تصور کنیم یک خبرنگار یا یک کارشناس یا یک معاون وزیر در جریان ریز اخبار و پیشرفت مذاکرات هست.من به هزار و یک دلیل توصیه به سهامداری با سهام بنیادی را دارم. و به هزار و یک دلیل توصیه به پرهیز از صف نشینی دارم.در یک جمله ، خرید سهام بنیادی و سپس بردباری
                              Honesty is the best policy

نظر

• ali30
                                عضو فعال
                                • Aug 2013
                                • 1940

نوشته اصلی توسط hossein ES
                                سلام دوستان و اساتید.
                                یه نگاه خیلی ساده به شاخص با سیستم ایچی موکو
                                تایم هفتگی
                                کراسهای تنکن سن و کیجون سن وقتی خارج از ابر کومو باشند باید بهشون توجه زیادی کرد اما داخل ابر کومو اعتبار کمتری دارند.

1)اگر کراس تنکن سن کیجونسن بالای ابر کومو اتفاق بیوفتد:
                                اگر سیگنال فروش باشد سیگنالی ضعیف هست
                                اگر سیگنال خرید باشدسیگنالی قوی هست

2)اگر کراس پایین ابر کومو اتفاق بیوفتد:
                                اگر سیگنال فروش باشد سیگنالی قوی هست
                                اگر سیگنال خرید باشد سیگنالی ضعیف هست

اما زمانی که این کراس اتفاق میوفته معمولا تنکنسن و کیجونسن کندل هارو به سمت خودشون جذب میکنن یا در اصطلاح میشه گفت پولبک انجام میشه.
                                مقاومت های پیش رو در این سیستم
                                68665
                                70866
                                این نگاه صرفا تکنیکالی هست و خیلی ساده.
                                لطفا نظر بدید بدون توجه به شرایط بنیادی بازار

سلام
                                بنده از تفصیر ابرهای شما متشکرم...........................خودم از تفصیر ابرها سر در نمیارم
                                بنده هم یک بول بک در قالب موج2 از C احتمالی را متصور هستم.............................تا حوالی 70-71 هزار.........................اگر در نمودار ماهیانه هم نگاه کنیم باند بولینگر در حال جم شدن است.........وهمچنین کندل ماه قبل یک موینگ اورج بسیار حساس وقوی را شکسته................
                                به احتمال زیاد با رشد قیمت 1-تا دوماه دیگر این موینگ تاج میشه...........وباند بولینگر هم کاملا جم شده وآماده ریزش شتابدار خواهد شد.......................امیدوارم اینگونه نشود (نزول قیمت را عرض میکنم)
                                از آنجای که موج اصلاحی قیمت در امواج الیوت معمولا تا موج4 یک درجه قبل خود را میبیند....................واز آنجای که محدوده 57 هزاری به احتمال زیاد موج4 درجه کوچتر هست..................بس نتیجه میگیریم که هنوز اصلاح تمام نشده
                                همچنین بنظرم اگر موج فعلی موج2 باشد و ان شاءالله تا70-71هزار بره بالا ..............واز آن محدوده اگر موج3 نزولی شروع بشه وباز باتوجه به موج1 که از محدوده77هزار شروع وتامحدوده 65 هزار بایین اومده یعنی چیزی در حدود 13هزار
                                بس شاید بشه نتیجه گرفت که اگر موج3 ای در کار باشد بنظر میرسه انتهاش محدوده 55-57 هزار بشه............. مثلا چیزی در حدود 13-تا16 هزار واحد
                                والا من در حال حاضر هرچی به نمودارهای سهام وشاخصها نگاه میکنم یک مسله را میبینم........................که موج4 بزرگ وزمان بری داریم.........................مثلا که الان در موجcهستیم فکر میکنم انتهای این موج محدوده 49-50 هزار واز نظر زمانی تا برج4-8 سال 94 ادامه داره...............................یعنی اگر برای بلند مدت به فکر سرمایه گذاری باشیم باید حداقل تا برج4 صبر کرد...............................که خدا کند هرگز این گونه نشود خیلی حال آدم گرفته میشه و ان شاءالله تحلیل ونظرم اشتباه باشد
                                ضمنا بنظر نفت هم با یک موج صعودی در قالب موج4 روبرو هست......................ودوبار نزول تا حوالی 20-30 دلار.....................دوستان توجه کنید همانطور که حباب در سقف قیمتهای مثلا 140 دلاری شکل میگیره دقیقا عکس قضیه هم هست حباب در کف یا قعر دره 20تا30 دلاری هم میتونه باشه............................بنظرم کاری هم به شرکت شل یا مل نداره که قیمتها رو در بلند مدت این چند شرکت شکل نمیدن که اگر اینطور بود تمام دنیا را این شرکت یا امثالهم میخریدن.......................در کوتاه مدت میتونن اثر بزارن..........................ولی در بلند مدت قضیه فراتر از این حرفا است.........................که بعضی از دوستان میفرمایند.
                                این نظر شخصی من هست
                                ودر بورس خودمان شاید همچی در بنیادی نهفته باشد.....................ومذاکرات بیش رو انشاءالله اینگونه باشد ونتیجه خوبی کسب وبورس واقتصاد ومردم از بلاتکلیفی رها شوند..................به امید آن روز
                                موفق وشاد باشید93/11/12

تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

در حال کار...
                                X