شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سلطان بورس
    كاربر فعال
    • Aug 2011
    • 3373

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
    کاملا درسته رشد سنگین توی سر این دولت بخوره همان که در اوج شاخص 89 هزار واحد مردم را تشویق به سرمایه گذاری کرده اند زیان پوشش داده بشه با حداقل 10 درصد سود هم برای کسانی که در شاخص 85 الی 89 وارد شده اند باعث خوشحالی می باشد فقط کاری کنند که مردم بتواند پول خودشان را پس بگیردند جای امید واری داری با تشکر
    من کاری به این ندارم که دولت توانست تورم را ثابت نگه داره یا کارهای دیگه . ولی کلا دولت فعلی خیانت خیلی بزرگی در حق بورس کرد .
    اون از تشویق مردم بدبخت . اون از عرضه سنگین خصوصی سازی که پارسال انجام داد . این از حمایت دولت از بورس . حالا هم که دستوری اجازه رشد به بازار نمیدن و .............
    من طرفدار هیچ دولتی نبودم و نیستم . ولی در زمان ا ن با هر گند کاری که داشت و با اینکه روز اول بورس را قمارخونه خواند ، ولی از بورس حمایت خوبی داشتن
    چقدر تحریم شدیم و بازار آخ نگفت . تحریم میشدیم بازار یک روز منفی میشد و روز دوم بالا میومد . حالا برعکس شده . خبر مثبت هسته ای میاد بازار فقط میریزه
    من برام سئوال هست که آیا وضعیت سیاسی به این خوبی در 10 سال گذشته داشتیم !!! الان در یک قدمی توافق هستیم و بازار هر روز منفی
    این صندوق توسعه بازار که دوزار پول داره و فقط یاد گرفته چند تا سهم رو بخره و این چند سهم رو لیدر بازار کنه تا هر موقع دوست داشت بازار را بالا یا پایین ببره
    من خودم 8 سال سابقه بورس دارم . سالی به بدی امسال از نظر معاملات و دستکاری بازار ندیدم .
    پارسال سر داستان بسته تنگه هرمز و جنگ سوریه کلا بازار یک هفته هم منفی نشد . ولی الان بیش از یک ساله بازار رو به پایین هست . جوری هم حساب شده دارن بازار را آروم میفرستن پایین که نه کسی زیاد پولش را خارج کنه نه یکدفعه بازار دچار ترس بشه .
    فقط میتونم بگم لعنت بر ....
    از روز برای من روشنه که چند ماه قبل از انتخابات هم بازار را حسابی بالا میکشن که این روزها فراموش بشه و رای جمع کنن . ولی به همین خیال باشن

نظر

• arad700
      ستاره دار (1)
      • Jul 2013
      • 3238

متاسفانه حافظه تاریخی مردم ایران ، به اندازه کافی قوی نیست ، آن زمان که کوپن بود ، افرادی را میشناختم که قبل از انتخابات از مخالفین جدی و سر سخت فلان شخصیت سیاسی بودند ولی در آستانه انتخابات با اعلام شدن یک کوپن روغن یا برنج ، تبدیل به موافق صد در صد می شدند! بورس هم همین شده ، چند هفته قبل از انتخابات با چند روز مثبت کردن بازار ، سهامداران را فریب میدند و بعد از انتخابات فراموش میکنند که اصلا بازاری به نام بازار بورس وجود خارجی دارد.
      Honesty is the best policy

نظر

• ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

پارسال سر داستان بسته تنگه هرمز و جنگ سوریه کلا بازار یک هفته هم منفی نشد . ولی الان بیش از یک ساله بازار رو به پایین هست . جوری هم حساب شده دارن بازار را آروم میفرستن پایین که نه کسی زیاد پولش را خارج کنه نه یکدفعه بازار دچار ترس بشه .
        فقط میتونم بگم لعنت بر ....
        از روز برای من روشنه که چند ماه قبل از انتخابات هم بازار را حسابی بالا میکشن که این روزها فراموش بشه و رای جمع کنن . ولی به همین خیال باشن

با این کار می خواهند به قول خودشان سود منطقی نسیب سرمایه گذاران کنند یعنی جلوی رانت را بگیرند همان طور که جلوی رانت شرکتهای بورسی اعم از معدنی که بهره کمی می داند و گروه پتروشیمی که نرخ خوراک کم بود را گرفتندو برند بالا حالا باید صنایع های بورس سود خوبی بسازند تا سرمایه گذار با تحلیل یک سود منطقی بالای حداکثر 30 درصد سالیانه را ببرد چون تشخیص دولت تدبیر و امید جلو گیری از رانت و سود اضافه می باشد !!

و در مورد نردیکی انتخابات هم فکری به حال رشد بازار می کنند تا زیان های 93 پوششداده بشه و کمی سود
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• گیلان
          عضو فعال
          • Jul 2011
          • 2178

شاخص کانی غیر فلزی حمایت کف کانال متقارن و خط کوتاه مشکوک به خط گردن را دارد(آبی رنگ) , حمایت از دست برود به نظر من تا سطح 1580 که پیوت روزانه و هفتگی داریم کاهش میابد !

هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• ahmad m
            ستاره دار(2)
            • Aug 2012
            • 969

شاخص شیمیایی 127 واحد تا حمایت فیبو 38 درصد کل موج از 7 مارس 2009 تا 14 دسامبر 2013 فاصله داره به طور قطع انتظار یک موج اصلاحی خلاف روند برای شاخص این گروه در مواجه با 3972 واحد قابل پیش بینی خواهد بود حداقل 2 ماه خلاف روند فعلی.
            بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• لولی بربط زن
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 1862

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
              شاخص کانی غیر فلزی حمایت کف کانال متقارن و خط کوتاه مشکوک به خط گردن را دارد(آبی رنگ) , حمایت از دست برود به نظر من تا سطح 1580 که پیوت روزانه و هفتگی داریم کاهش میابد !

Het meisje met de parel

/:.winksmiley02.:/
              ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• Senator1989
                عضو فعال
                • Feb 2015
                • 2577

یکی نیست بیاد شاخص بدون خودرو و بدون پالایشگاهی رو تحلیل کنه...................بابا در این بورس رو گل بگیرین تا نتایج مذاکرات

نظر

• memr
                  عضو فعال
                  • Oct 2012
                  • 771

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                    برداشت من از نمودار شاخص کل اینه که موج نزولی فعلی شاخص،خیلی خسته شده و اون قدرت نزول سابق رو از دست داده ،مفهوم این حرف اینه که چنین موج های نزولی با یه تلنگری میتونه جهت خودش رو عوض کنه.
                    شنبه و یکشنبه اگه بتونه هر روز بالای 100واحد مثبت بخوره ،اون وقت احتمالا میتونه یه موج صعودی رو شروع کنه.
                    در صورت بروز چنین اتفاق مثبتی ،هدف اول شاخص شکستن مقاومت 66هزار واحد خواهد بود.
                    من امیدوار به آغاز یه موح صعودی در شاخص هستم حالا با هر عنوان و یا موج شماری که باشه ،چه صعودی اصلی چه صعودی اصلاحی.
                    چهارشنبه هم بدون توجه به نتایج مذاکرات وارد بازار شده ام.
                    من فکر میکنم بازار دیگه جا برای افت شدید در این بازه زمانی نداره و یا اگر بخواد نزول بیشتری کنه بایست ابتدا کمی بالاتر بره تا بعد نزول کنه ، و البته این مورد رو اتفاقات بنیادی و اخبار سیاسی تاییدش نمیکنه.
                    با این توضیحات من احتمال شروع یه موج صعودی رو میدم.
                    درود

مثبت 217 واحدی امروز شاخص کل رو به فال نیک میگیریم و احتمال میدیم این اون موج صعودی باشه که ما هفته قبل در موردش صحبت کردیم.
                    فعلا مقاومت های 64087 واحد و 64375 واحد سد راه هستند که من مشکلی در شکستن اونها نمی بینم ولی مقاومت 65هزار تا کمی قویتر هست، و با کمی نوسان میتونه بشکنه.
                    روز شنبه بازگشایی 6 نماد پالایشی ها رو داریم که قول حمایت در روز بازگشایی داده شده،امیدوارم بازگشایی پالایشی ها ،حرکت امروز شاخص رو مختل نکنه.
                    از نظر من اگه شاخص بتونه شنبه از بازگشایی پالایشی ها صدمه نبینه،دیگه مورد نگران کننده ای برای منفی شدن نخواهد داشت.
                    توافق هسته ای هم به احتمال بالای 70درصد تو این دوره به نتیجه خواهد رسید.
                    این دیدگاه امروز من در مورد شاخص کل هست
                    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• milad97
                      عضو فعال
                      • Aug 2012
                      • 2520

پارسال هفته اخر سال شاخص از 76583 تا 78968 یه صعود جانانه داشت.....باید دید این هفته چطور میشه

ما که خوشبین هستیم
                      ;;)
                      لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• گیلان
                        عضو فعال
                        • Jul 2011
                        • 2178

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                        12/11/93

در شاخص گروه انبوه سازی دو سناریو الیوتی را میتوان در نظر داشت
                        ابتدا اینکه موج اصلاحی در نقطه W به اتمام رسیده و در امواج ایمپالسیو سیر میکنیم ! که در اینصورت در موج 4 هستیم و یک موج 5 صعودی (شمارش آبی رنگ)طلبکار میباشیم
                        .
                        .
                        .
                        نمودار لگاریتمی

شاخص انبوه سازی اگر بخواهد موج صعودی خود را آغاز کند دیگر وقتش است ! یا به عنوان شروع موج 5 یا به عنوان c
                        به نظر من اگر حمایت کف مثلث و خط روند بلند مدت (سبز رنگ) از دست برود, برای صعود با مشکل مواجه خواهد شد!
                        شکست ضلع بالای مثلث با افزایش حجم معاملات نشانه یست دال بر اینکه حداقل تا 890 صعود خواهد کرد ...
                        .
                        در چارت زیر مسیر طی شده در نمودار بالا از نمایی نزدیکتر

آخرین ویرایش توسط گیلان؛ 2015/03/12, 22:03.
                        هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• علی علیزاده
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1159

در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Post
                          از بعد زمانی و تکنیکال کف قیمتی خودرو 247 تومان میباشد..به نظر بنده فرصت خرید در محدوده قیمت ذکر شده میباشد...خودروامروز یا فردا بر میگرده و همزمان شاخص هم در نقطه خوبی هس واسه برگشت که مطمیننا با کمک خودرو میتونه شاخص برگرده....93/12/9
                          همینطورکه گفتم چندین روز پیش کف خودرو 247 میباشد /حتی با اینکه به قول دوستان تعدبل منفی هم داد باز هم کف قیمتی همین بود....از دید بنده 280 و 290 هدف بعدی
                          یا غنی....

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35715

در اصل توسط American Sniper پست شده است View Post
                            پارسال هفته اخر سال شاخص از 76583 تا 78968 یه صعود جانانه داشت.....باید دید این هفته چطور میشه

ما که خوشبین هستیم
                            ;;)
                            البته بعد از آن صعود به قول شما جانانه در اواخر سال 92، در ابتدای سال 93 هم سقوطی جانگداز ! رو رقم زد

نظر

• milad97
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 2520

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                              البته بعد از آن صعود به قول شما جانانه در اواخر سال 92، در ابتدای سال 93 هم سقوطی جانگداز ! رو رقم زد
                              بله حق با شماست.../:.Heart.:/

ایشالا با توافق دیگر شاهد ریزش نخواهیم بود
                              لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

امیدوارم این 570واحد مثبت شاخص کل ،باعث بیداری بعضی ها بشه.
                                فعلا فروش ممنوع خرید آزاد.
                                هر نوع نوسان شاخص یا اندک منفی اون میتونه فرصتی برای خرید باشه.
                                این موج رو فقط مقاومت های خیلی قوی میتونه متوقف کنه که من تا 68یا 69هزار تا همچین مقاومت قدری نمیبینم یک مقاومت معمولی روی 65هزار تاست که مشکلی در شکستنش نخواهد داشت حالا با یه نوسان روزانه.
                                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

در حال کار...
                                X