شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35706

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    امیدوارم این 570واحد مثبت شاخص کل ،باعث بیداری بعضی ها بشه.
    فعلا فروش ممنوع خرید آزاد.
    هر نوع نوسان شاخص یا اندک منفی اون میتونه فرصتی برای خرید باشه.
    این موج رو فقط مقاومت های خیلی قوی میتونه متوقف کنه که من تا 68یا 69هزار تا همچین مقاومت قدری نمیبینم یک مقاومت معمولی روی 65هزار تاست که مشکلی در شکستنش نخواهد داشت حالا با یه نوسان روزانه.
    اون همه ریزش و منفی خوردنها باعت بیداری بعضی ها نشد !!!

بیش از 20 هزار واحد سقوط شاخص ! بعضی ها رو بیدار نکرد !!!

حالا چطور شما توقع دارید 500-600 واحد رشد آن هم در هفته پایانی سال و نزدیک به تاریخ ضرب الاجل مذاکرات بعضی ها رو بیدار کنه؟

تازه در موارد قبلی مثل زمان توافق! ژنو و تمدید اون که جو خرید و رشد در بازار به مراتب شدیدتر از الان بود

علیرغم جوهایی که هر از گاهی ایجاد میکنن هنوز ریسکهای اصلی بازار سرجاش هست، قبلا هم اشاره کردم

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10176

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
      اون همه ریزش و منفی خوردنها باعت بیداری بعضی ها نشد !!!

بیش از 20 هزار واحد سقوط شاخص ! بعضی ها رو بیدار نکرد !!!

حالا چطور شما توقع دارید 500-600 واحد رشد آن هم در هفته پایانی سال و نزدیک به تاریخ ضرب الاجل مذاکرات بعضی ها رو بیدار کنه؟

تازه در موارد قبلی مثل زمان توافق! ژنو و تمدید اون که جو خرید و رشد در بازار به مراتب شدیدتر از الان بود

علیرغم جوهایی که هر از گاهی ایجاد میکنن هنوز ریسکهای اصلی بازار سرجاش هست، قبلا هم اشاره کردم
      شما مثل همیشه منفی باف هستید ،من از شروع یه موج جدید حرف میزنم کاری ندارم قبل تر چه موجی بوده.
      کمی هشیار و تیز بودید بارها اخطار در مورد خروج در همان شروع موج نزولی توسط من و سایر دوستان داده شد ولی الان در ابتدای یه موج صعودی هستیم و میخواهیم همراه با یه موج جدید باشیم
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

فعلا کمی بدبینی را کنار بگذاریم

بازار بورس بازار آینده می باشد !!!

درسته حدود 3 مرحله مذاکرات بدون نتیجه خوب تمدید شد ولی روند همیشه همین طور بوده عده ای دست به خرید می زند و ریسک را قبول می کنند که یک بارهم که شده روند صعود قطعی شروع میشه !!!
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• گیلان
          عضو فعال
          • Jul 2011
          • 2178

خوشبختانه حجم بهتر شده با برایند مثبت ,
          به نظر من و تکنیکالی ,در سطح تقریبی 65600 شاخص کل مقاومت خط روند نزولی(قرمز رنگ) به همراه موینگ دوره 55 را داریم و در صورت غلبه بر این مقاومت , در سطح 67000 حتما واکنشی نشان خواهد داد و سپس به سمت 68800 حرکت خواهد نمود
          پیشنهاد میکنم با گروههایی مانند سرمایه گذاری , بانکی و انبوه سازی همراه باشید

هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• وارن بافت
            عضو عادی
            • Jul 2012
            • 240

فعلاً که دکتر دموکرات و برجسته با این همه داستان بافی در خرید پوند یک گین حسابی گرفت!;)
            حالا ببینید چه جوری میخواهد در بورس گین بگیرد!

نظر

• ali30
              عضو فعال
              • Aug 2013
              • 1940

در اصل توسط وارن بافت پست شده است View Post
              فعلاً که دکتر دموکرات و برجسته با این همه داستان بافی در خرید پوند یک گین حسابی گرفت!;)
              حالا ببینید چه جوری میخواهد در بورس گین بگیرد!
              عجب دل کم دردی داری شما...........

برای سلامتیت خوب نیست..............................

دوست من فراموش کن
              تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• علی علیزاده
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1159

شاخص یه دویست واحدی تا اولین مقاومت پیش رو جا داره رشد کنه/البته فردا احتمالا ساعت 10/30 به بعد شاهد عرضه های زیاد باشیم و شاخص یکم شل کنه...اگه فردای بالا دویست واحد رشد داشتیم وارد کانال صعودی میشیم و فعلا هدف اولش میشه 66000 واحد.....93/12/23
                یا غنی....

نظر

• قمار باز حرفه ای
                  Banned
                  • Oct 2014
                  • 647

گروه قند و شکر : زیاد به نمودار خطی علاقه ای ندارم و در همه موارد از لگاریتمی استفاده میکنم ولی به ناچار مجبور به استفاده از این نمودار شدم ، با توجه به واگرایی در تایم فریم هفتگی در آر اس آی ، حمایت های موجود به صورتی که در نمودار مشاهده میکنید به تصویر کشیدم ، احتمال برگشت قوی این گروه وقتی همه حواس ها به گروه بانک و خودرو هست میدم ، قمار باز:x:x

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10176

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                    امیدوارم این 570واحد مثبت شاخص کل ،باعث بیداری بعضی ها بشه.
                    فعلا فروش ممنوع خرید آزاد.
                    هر نوع نوسان شاخص یا اندک منفی اون میتونه فرصتی برای خرید باشه.
                    این موج رو فقط مقاومت های خیلی قوی میتونه متوقف کنه که من تا 68یا 69هزار تا همچین مقاومت قدری نمیبینم یک مقاومت معمولی روی 65هزار تاست که مشکلی در شکستنش نخواهد داشت حالا با یه نوسان روزانه.
                    شاخص روی 65هزار تا مقاومت داره با کمی نوسان ساعتی یا روزانه میتونه بشکنه.
                    بازار امروز هم کمی شله و صف خرید ها زیاد قوی نیست،عرضه هم هست، ممکنه به این دلیل باشه ولی بنظرم با اندکی نوسان میتونه بشکنه.
                    امروز هم اخرین روز فروش، برای کسانیکه میخوان مبلغ اون رو امسال دریافت کنند،هست،فروشنده های فردا پولشون رو 5فروردین میگیرند.
                    فعلا سهامداری کنید
                    آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2015/03/15, 09:35.
                    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• omidvar
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 796

فعلا که مدتیه که شاخص باما خیلی دوستانه میاد پایین وبطور ناجوانمردانه با بعضیا یهو میره بالا اینه که بنده دیگه باهاش قهرم وکاری به کارش ندارم
                      شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• گیلان
                        عضو فعال
                        • Jul 2011
                        • 2178

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
                        خوشبختانه حجم بهتر شده با برایند مثبت ,
                        به نظر من و تکنیکالی ,در سطح تقریبی 65600 شاخص کل مقاومت خط روند نزولی(قرمز رنگ) به همراه موینگ دوره 55 را داریم و در صورت غلبه بر این مقاومت , در سطح 67000 حتما واکنشی نشان خواهد داد و سپس به سمت 68800 حرکت خواهد نمود
                        پیشنهاد میکنم با گروههایی مانند سرمایه گذاری , بانکی و انبوه سازی همراه باشید

اگر حس میکنید روندی را شکار کرده اید دیگر تردید به خودتان راه ندهید , الباقی ماجرا بازی ذهن است ! :)
                        هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• ali30
                          عضو فعال
                          • Aug 2013
                          • 1940

سلام
                          اول بنده امیدوارم توافق بزودی امضاء شود..............

بنده هم وارد بازار شوم ............و زودتر ضررهای خود را جبران کنم..................از سود گذشتیم .................... سود بیشکش بورس

دوم اینکه اگر خدای نکرده توافق یا تفاهم سیاسی در بهار انجام نشود چی...........................................

گفتم خدای نکرده

بنظرم اوضاع جوری بشه که سگ صاحبش را گم کند.........................خدا آن روز را نیاره

بس فعلابرای جلوگیری از ضررهای مکرر...........................وبیشتر............. ....همچنان توصیه به خود وبقیه دوستان صبر وبردباری ...........................و دقت به اخبار هسته ای دارم

وبا روشن شدن اخبار و امضاء توافق وارد بازار شویم............................

اگر توافقی در کار وموج 5 در کار باشد ............از نظر زمانی حداقل3تا6ماه به روایتی...........حداقل1تا2 سال به روایتی دیگر طول خواهد کشید.

از نظر قیمتی هم یک هفته ای یا یک ماهه بعد امضاء توافق شاخص به 90 هزار به روایتی.............و120 هزار یا بیشتر به روایت دیگر نخواهد رسید.

بس صبر بهترین کار برای جلوگیری از ضرر است.............

موفق باشید

نظر

• ali30
                            عضو فعال
                            • Aug 2013
                            • 1940

محتمل ترین موج شماری شاخص

البته در صورت اینکه توافق امضاء نشود................................

همانطور که در نمودار میبینید شاخص یک سری5 موجه را کامل کرده.........................

حالا دو حالت بیش میاد

اول خوشبینانه یا موجcاز4 اصلاحی را تکمیل کرده.................وبا خبر توافق شروع موج5 خواهد بود...........................ان شاءالله

حالت دوم یا بدبینانه اینکه تازه موج1 ازcاز4 را تکمیل کرده و با خبرهای منفی بنیادی..........در روزهای آینده موج 3 ازcنزولی باشدت بیشتر شروع بشود.............................خدا نکند.

من نمودار بدبینانه را قرار دادم........................اگر خبرهای هسته ای خوب بود وتوافق امضا شد..................نیازی به نمودار ندارد.

موفق باشید

آخرین ویرایش توسط ali30؛ 2015/03/16, 18:16.

نظر

• مشتاق
                              عضو عادی
                              • Oct 2012
                              • 150

سلام تشكر از زحمت شما
                              اما اين اگر ها تفاوتش صفر يا صده

نظر

• علی علیزاده
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1159

64700/:.Heart.:/
                                یا غنی....

نظر

در حال کار...
                                X