شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • negarminavi
    عضو فعال
    • اردیبهشت ۱۳۹۲
    • ۳۵۷۱۵

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط orumbourse پست شده است مشاهده پست
    امیدوارم این ۵۷۰واحد مثبت شاخص کل ،باعث بیداری بعضی ها بشه.
    فعلا فروش ممنوع خرید آزاد.
    هر نوع نوسان شاخص یا اندک منفی اون میتونه فرصتی برای خرید باشه.
    این موج رو فقط مقاومت های خیلی قوی میتونه متوقف کنه که من تا ۶۸یا ۶۹هزار تا همچین مقاومت قدری نمیبینم یک مقاومت معمولی روی ۶۵هزار تاست که مشکلی در شکستنش نخواهد داشت حالا با یه نوسان روزانه.
    اون همه ریزش و منفی خوردنها باعت بیداری بعضی ها نشد !!!

بیش از ۲۰ هزار واحد سقوط شاخص ! بعضی ها رو بیدار نکرد !!!

حالا چطور شما توقع دارید ۵۰۰-۶۰۰ واحد رشد آن هم در هفته پایانی سال و نزدیک به تاریخ ضرب الاجل مذاکرات بعضی ها رو بیدار کنه؟

تازه در موارد قبلی مثل زمان توافق! ژنو و تمدید اون که جو خرید و رشد در بازار به مراتب شدیدتر از الان بود

علیرغم جوهایی که هر از گاهی ایجاد میکنن هنوز ریسکهای اصلی بازار سرجاش هست، قبلا هم اشاره کردم

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (۱)
      • آبان ۱۳۹۰
      • ۱۰۲۹۹

در اصل توسط negarminavi پست شده است مشاهده پست
      اون همه ریزش و منفی خوردنها باعت بیداری بعضی ها نشد !!!

بیش از ۲۰ هزار واحد سقوط شاخص ! بعضی ها رو بیدار نکرد !!!

حالا چطور شما توقع دارید ۵۰۰-۶۰۰ واحد رشد آن هم در هفته پایانی سال و نزدیک به تاریخ ضرب الاجل مذاکرات بعضی ها رو بیدار کنه؟

تازه در موارد قبلی مثل زمان توافق! ژنو و تمدید اون که جو خرید و رشد در بازار به مراتب شدیدتر از الان بود

علیرغم جوهایی که هر از گاهی ایجاد میکنن هنوز ریسکهای اصلی بازار سرجاش هست، قبلا هم اشاره کردم
      شما مثل همیشه منفی باف هستید ،من از شروع یه موج جدید حرف میزنم کاری ندارم قبل تر چه موجی بوده.
      کمی هشیار و تیز بودید بارها اخطار در مورد خروج در همان شروع موج نزولی توسط من و سایر دوستان داده شد ولی الان در ابتدای یه موج صعودی هستیم و میخواهیم همراه با یه موج جدید باشیم
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ایرج اکبری
        عضو فعال
        • آذر ۱۳۹۰
        • ۱۰۹۳۴

فعلا کمی بدبینی را کنار بگذاریم

بازار بورس بازار آینده می باشد !!!

درسته حدود ۳ مرحله مذاکرات بدون نتیجه خوب تمدید شد ولی روند همیشه همین طور بوده عده ای دست به خرید می زند و ریسک را قبول می کنند که یک بارهم که شده روند صعود قطعی شروع میشه !!!
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• گیلان
          عضو فعال
          • تیر ۱۳۹۰
          • ۲۱۷۸

خوشبختانه حجم بهتر شده با برایند مثبت ,
          به نظر من و تکنیکالی ,در سطح تقریبی ۶۵۶۰۰ شاخص کل مقاومت خط روند نزولی(قرمز رنگ) به همراه موینگ دوره ۵۵ را داریم و در صورت غلبه بر این مقاومت , در سطح ۶۷۰۰۰ حتما واکنشی نشان خواهد داد و سپس به سمت ۶۸۸۰۰ حرکت خواهد نمود
          پیشنهاد میکنم با گروههایی مانند سرمایه گذاری , بانکی و انبوه سازی همراه باشید

هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• وارن بافت
            عضو عادی
            • تیر ۱۳۹۱
            • ۲۴۰

فعلاً که دکتر دموکرات و برجسته با این همه داستان بافی در خرید پوند یک گین حسابی گرفت!;)
            حالا ببینید چه جوری میخواهد در بورس گین بگیرد!

نظر

• ali30
              عضو فعال
              • مرداد ۱۳۹۲
              • ۱۹۴۰

در اصل توسط وارن بافت پست شده است مشاهده پست
              فعلاً که دکتر دموکرات و برجسته با این همه داستان بافی در خرید پوند یک گین حسابی گرفت!;)
              حالا ببینید چه جوری میخواهد در بورس گین بگیرد!
              عجب دل کم دردی داری شما...........

برای سلامتیت خوب نیست..............................

دوست من فراموش کن
              تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• علی علیزاده
                عضو فعال
                • خرداد ۱۳۹۲
                • ۱۱۵۹

شاخص یه دویست واحدی تا اولین مقاومت پیش رو جا داره رشد کنه/البته فردا احتمالا ساعت ۱۰/۳۰ به بعد شاهد عرضه های زیاد باشیم و شاخص یکم شل کنه...اگه فردای بالا دویست واحد رشد داشتیم وارد کانال صعودی میشیم و فعلا هدف اولش میشه ۶۶۰۰۰ واحد.....۹۳/۱۲/۲۳
                یا غنی....

نظر

• قمار باز حرفه ای
                  Banned
                  • مهر ۱۳۹۳
                  • ۶۴۷

گروه قند و شکر : زیاد به نمودار خطی علاقه ای ندارم و در همه موارد از لگاریتمی استفاده میکنم ولی به ناچار مجبور به استفاده از این نمودار شدم ، با توجه به واگرایی در تایم فریم هفتگی در آر اس آی ، حمایت های موجود به صورتی که در نمودار مشاهده میکنید به تصویر کشیدم ، احتمال برگشت قوی این گروه وقتی همه حواس ها به گروه بانک و خودرو هست میدم ، قمار باز:x:x

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (۱)
                    • آبان ۱۳۹۰
                    • ۱۰۲۹۹

در اصل توسط orumbourse پست شده است مشاهده پست
                    امیدوارم این ۵۷۰واحد مثبت شاخص کل ،باعث بیداری بعضی ها بشه.
                    فعلا فروش ممنوع خرید آزاد.
                    هر نوع نوسان شاخص یا اندک منفی اون میتونه فرصتی برای خرید باشه.
                    این موج رو فقط مقاومت های خیلی قوی میتونه متوقف کنه که من تا ۶۸یا ۶۹هزار تا همچین مقاومت قدری نمیبینم یک مقاومت معمولی روی ۶۵هزار تاست که مشکلی در شکستنش نخواهد داشت حالا با یه نوسان روزانه.
                    شاخص روی ۶۵هزار تا مقاومت داره با کمی نوسان ساعتی یا روزانه میتونه بشکنه.
                    بازار امروز هم کمی شله و صف خرید ها زیاد قوی نیست،عرضه هم هست، ممکنه به این دلیل باشه ولی بنظرم با اندکی نوسان میتونه بشکنه.
                    امروز هم اخرین روز فروش، برای کسانیکه میخوان مبلغ اون رو امسال دریافت کنند،هست،فروشنده های فردا پولشون رو ۵فروردین میگیرند.
                    فعلا سهامداری کنید
                    آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ ۱۳۹۳/۱۲/۲۴، ۰۹:۳۵.
                    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• omidvar
                      عضو فعال
                      • آذر ۱۳۹۰
                      • ۷۹۶

فعلا که مدتیه که شاخص باما خیلی دوستانه میاد پایین وبطور ناجوانمردانه با بعضیا یهو میره بالا اینه که بنده دیگه باهاش قهرم وکاری به کارش ندارم
                      شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• گیلان
                        عضو فعال
                        • تیر ۱۳۹۰
                        • ۲۱۷۸

در اصل توسط گیلان پست شده است مشاهده پست
                        خوشبختانه حجم بهتر شده با برایند مثبت ,
                        به نظر من و تکنیکالی ,در سطح تقریبی ۶۵۶۰۰ شاخص کل مقاومت خط روند نزولی(قرمز رنگ) به همراه موینگ دوره ۵۵ را داریم و در صورت غلبه بر این مقاومت , در سطح ۶۷۰۰۰ حتما واکنشی نشان خواهد داد و سپس به سمت ۶۸۸۰۰ حرکت خواهد نمود
                        پیشنهاد میکنم با گروههایی مانند سرمایه گذاری , بانکی و انبوه سازی همراه باشید

اگر حس میکنید روندی را شکار کرده اید دیگر تردید به خودتان راه ندهید , الباقی ماجرا بازی ذهن است ! :)
                        هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• ali30
                          عضو فعال
                          • مرداد ۱۳۹۲
                          • ۱۹۴۰

سلام
                          اول بنده امیدوارم توافق بزودی امضاء شود..............

بنده هم وارد بازار شوم ............و زودتر ضررهای خود را جبران کنم..................از سود گذشتیم .................... سود بیشکش بورس

دوم اینکه اگر خدای نکرده توافق یا تفاهم سیاسی در بهار انجام نشود چی...........................................

گفتم خدای نکرده

بنظرم اوضاع جوری بشه که سگ صاحبش را گم کند.........................خدا آن روز را نیاره

بس فعلابرای جلوگیری از ضررهای مکرر...........................وبیشتر............. ....همچنان توصیه به خود وبقیه دوستان صبر وبردباری ...........................و دقت به اخبار هسته ای دارم

وبا روشن شدن اخبار و امضاء توافق وارد بازار شویم............................

اگر توافقی در کار وموج ۵ در کار باشد ............از نظر زمانی حداقل۳تا۶ماه به روایتی...........حداقل۱تا۲ سال به روایتی دیگر طول خواهد کشید.

از نظر قیمتی هم یک هفته ای یا یک ماهه بعد امضاء توافق شاخص به ۹۰ هزار به روایتی.............و۱۲۰ هزار یا بیشتر به روایت دیگر نخواهد رسید.

بس صبر بهترین کار برای جلوگیری از ضرر است.............

موفق باشید

نظر

• ali30
                            عضو فعال
                            • مرداد ۱۳۹۲
                            • ۱۹۴۰

محتمل ترین موج شماری شاخص

البته در صورت اینکه توافق امضاء نشود................................

همانطور که در نمودار میبینید شاخص یک سری۵ موجه را کامل کرده.........................

حالا دو حالت بیش میاد

اول خوشبینانه یا موجcاز۴ اصلاحی را تکمیل کرده.................وبا خبر توافق شروع موج۵ خواهد بود...........................ان شاءالله

حالت دوم یا بدبینانه اینکه تازه موج۱ ازcاز۴ را تکمیل کرده و با خبرهای منفی بنیادی..........در روزهای آینده موج ۳ ازcنزولی باشدت بیشتر شروع بشود.............................خدا نکند.

من نمودار بدبینانه را قرار دادم........................اگر خبرهای هسته ای خوب بود وتوافق امضا شد..................نیازی به نمودار ندارد.

موفق باشید

آخرین ویرایش توسط ali۳۰؛ ۱۳۹۳/۱۲/۲۵، ۱۸:۱۶.

نظر

• مشتاق
                              عضو عادی
                              • مهر ۱۳۹۱
                              • ۱۵۰

سلام تشكر از زحمت شما
                              اما اين اگر ها تفاوتش صفر يا صده

نظر

• علی علیزاده
                                عضو فعال
                                • خرداد ۱۳۹۲
                                • ۱۱۵۹

۶۴۷۰۰/:.Heart.:/
                                یا غنی....

نظر

در حال کار...