شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گیلان
    عضو فعال
    • Jul 2011
    • 2178

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
    اگر حس میکنید روندی را شکار کرده اید دیگر تردید به خودتان راه ندهید , الباقی ماجرا بازی ذهن است ! :)
    در اصل توسط گیلان پست شده است View Post
    به نظر خودم در تحلیل شاخص کل روند جدید کوتاه را صحیح شکار کردیم( سوای از بازگشایی پالایشگاهی ها که بر کلیت دیروز تاثیر گذاشت) ,
    همچنان با انبوه سازی (تحلیلش در صفحات قبل موجود است) بانکی و سرمایه گذاری همراه هستم !
    آفرین به گروههای مورد اشاره , مخصوصا بانکها !
    مقاومتهایی در مسیر صعود موجود است که انتظار داریم در این هفته تعیین تکلیف شوند (فقط مشکلی که هست حجم کم معاملات در این ایام میباشد که نمیتوانیم تائیدی برای ادامه روند داشته باشیم)... به نظر من اصل آتیش بازی در هفته بعد رخ خواهد داد !
    هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• ashkan zandi
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1128

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
      علی رغم اظهارات برخی دوستان ، من معتقدم تاثیر ماجرای یمن به اندازه ای نیست که بتونه بازار را کاملا قرمز پوش کنه
      با یه خداحافظی شیک مجلس رو منور کنید یعنی نظرات در حد اوگاندا
      اون تی رو هم بدید دوست تکنیکالیستتون تا بازار خونی یه تی بکشه زیر پای بچه ها هارو
      خدارو هزاران مرتبه شکر سمتی ندارید وگرنه الان برای نان جنگ بود این پیش بینی هارو از کجا میارید خدا میدونه

نظر

• گیلان
        عضو فعال
        • Jul 2011
        • 2178

شاخص گروه بانکها در سطح تقریبی 700 تراکم مقاومتی کلاسیک داریم که انتظار میرود عرضه ها بیشتر شود .
        به نظر من در صورت شکست خط روند نزولی rsi هفتگی , میتواند از سد 700 عبور نماید
        خط روند نزولی قرمز رنگ که در چارت مشاهده میکنید مقاومت در نمودار خطی است که شکست آن میتواند زمینه را برای شکست سطح 700 مهیا کند !

هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• arad700
          ستاره دار (1)
          • Jul 2013
          • 3237

[QUOTE=ashkan zandi;598610]با یه خداحافظی شیک مجلس رو منور کنید یعنی نظرات در حد اوگاندا
          اون تی رو هم بدید دوست تکنیکالیستتون تا بازار خونی یه تی بکشه زیر پای بچه ها هارو
          خدارو هزاران مرتبه شکر سمتی ندارید وگرنه الان برای نان جنگ بود این پیش بینی هارو از کجا میارید خدا میدونه[/QUOTE
          اولا توصیه می کنم که به نوشته های ماه های اخیر من رجوع کنید ، در ماه های اخیر کاملا نوشته های من امید وار کننده بوده و به برخی دوستان که در منفی کامل فروشنده بودند می گفتم که سهام را به حراج نزارند و همواره از احتمال توافق صحبت کرده ام و جهت اطلاع حضرتعالی من خودم فول سهم بوده و هستم و دیدگاه بلند مدت دارم.

باور بفرمایید من هیچ نیازی ندارم که نوشته های من از طرف شما خوانده بشه بنابراین درصورتی که تمایل ندارید ، بسیار ممنون میشم که نوشته های من را مطالعه نفرمایید ، هرچند که مدتی هست که ترجیح میدم بیشتر روی trade های خودم متمرکز بشم و خودم را درگیر این بگو مگو های بی فایده نکنم. جهت اطلاعتون هم عرض میکنم من خدا را شکر در سود هستم پس در صورت حصول توافق ، خوشحالی و شادی من دوچندان خواهد شد هم از این نظر که مشکلات مردم کشورم تا اندازه ای حل و فصل خواهد شد و هم از این جهت که سهامم به صورت کامل سبز پوش خواهند شد.

باز هم عرض می کنم من همواره امیدوار بوده و هستم و دوستان را به سهامداری با سهام بنیادی و پرهیز از فروش در قیمتهای پایین توصیه کرده ام ، نوشته های من به زبان شیرین فارسی نوشته شده اند و شما هم می توانید به نوشته های قبلی من مراجعه فرمایید.
          در ضمن توصیه می کنم از طرف شخص شخیص خودتان اظهار نظر فرمایید و اینکه فرموده اید با خداحافظی مجلس را منور کنم ، در محدوده اختیارات شما نیست ، چون این فروم دارای مدیر هست و حتما مدیریت محترم فروم این امکان را دارند که راجع به کاربران محترم تصمیمات لازم را اتخاذ فرمایند.

لازمه که یک تبریک ویژه هم حضورتان عرض کنم ، دلیلش اینه که موفق شدید برای دقایقی من را وارد حاشیه کنید و باعث اتلاف وقت من شدید.

بهر حال خواهش می کنم حاشیه سازی نفرمایید و اجازه بدید هر سهامداری آزادانه به اظهار نظر بپردازد و در صورتی هم که احتمالا در ضرر هستید ، می توانید با استفاده از راهنمایی های اساتید و گرفتن مشورت ، سود شناسایی کنید.

این جمله گهربارتون که فرموده بودید نظریات و تحلیل ها در حد اوگاندا هستش را هم به حساب عصبانیت یک سهامدار مبتدی که نیاز داره در زمینه گفتگو آن هم در چنین جمع هایی آموزش ببینه میزارم.

مجددا خواش میکنم حاشیه سازی نفرمایید.
          متشکرم.

Honesty is the best policy

نظر

• ashkan zandi
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1128

[QUOTE=arad700;598740]
            در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post
            با یه خداحافظی شیک مجلس رو منور کنید یعنی نظرات در حد اوگاندا
            خدارو هزاران مرتبه شکر سمتی ندارید وگرنه الان برای نان جنگ بود این پیش بینی هارو از کجا میارید خدا میدونه[/QUOTE
            اولا توصیه می کنم که به نوشته های ماه های اخیر من رجوع کنید ، در ماه های اخیر کاملا نوشته های من امید وار کننده بوده و به برخی دوستان که در منفی کامل فروشنده بودند می گفتم که سهام را به حراج نزارند و همواره از احتمال توافق صحبت کرده ام و جهت اطلاع حضرتعالی من خودم فول سهم بوده و هستم و دیدگاه بلند مدت دارم.

باور بفرمایید من هیچ نیازی ندارم که نوشته های من از طرف شما خوانده بشه بنابراین درصورتی که تمایل ندارید ، بسیار ممنون میشم که نوشته های من را مطالعه نفرمایید ، هرچند که مدتی هست که ترجیح میدم بیشتر روی trade های خودم متمرکز بشم و خودم را درگیر این بگو مگو های بی فایده نکنم. جهت اطلاعتون هم عرض میکنم من خدا را شکر در سود هستم پس در صورت حصول توافق ، خوشحالی و شادی من دوچندان خواهد شد هم از این نظر که مشکلات مردم کشورم تا اندازه ای حل و فصل خواهد شد و هم از این جهت که سهامم به صورت کامل سبز پوش خواهند شد.

باز هم عرض می کنم من همواره امیدوار بوده و هستم و دوستان را به سهامداری با سهام بنیادی و پرهیز از فروش در قیمتهای پایین توصیه کرده ام ، نوشته های من به زبان شیرین فارسی نوشته شده اند و شما هم می توانید به نوشته های قبلی من مراجعه فرمایید.
            در ضمن توصیه می کنم از طرف شخص شخیص خودتان اظهار نظر فرمایید و اینکه فرموده اید با خداحافظی مجلس را منور کنم ، در محدوده اختیارات شما نیست ، چون این فروم دارای مدیر هست و حتما مدیریت محترم فروم این امکان را دارند که راجع به کاربران محترم تصمیمات لازم را اتخاذ فرمایند.

لازمه که یک تبریک ویژه هم حضورتان عرض کنم ، دلیلش اینه که موفق شدید برای دقایقی من را وارد حاشیه کنید و باعث اتلاف وقت من شدید.

بهر حال خواهش می کنم حاشیه سازی نفرمایید و اجازه بدید هر سهامداری آزادانه به اظهار نظر بپردازد و در صورتی هم که احتمالا در ضرر هستید ، می توانید با استفاده از راهنمایی های اساتید و گرفتن مشورت ، سود شناسایی کنید.

این جمله گهربارتون که فرموده بودید نظریات و تحلیل ها در حد اوگاندا هستش را هم به حساب عصبانیت یک سهامدار مبتدی که نیاز داره در زمینه گفتگو آن هم در چنین جمع هایی آموزش ببینه میزارم.

مجددا خواش میکنم حاشیه سازی نفرمایید.
            متشکرم.

قربون شکل ماهتون برم کاش قبلش بهم خصوصی میدادی اصلا منظورم با شما نبود یه کاربر بود بنام تکنیکالیست(تو این مایه ها)که بازار امروز رو بشدت منفی و خونین توصیف کرده بود به همراه کاربری بنام علیزاده که همیشه خدا منفی بافی میکنند و بازار مثبت میشه پیداشون نمیشه و حتی نمیان معذرت خواهی بکنن درسته همه میتونن نظر بدن اما قبلش فکر باید بکنه که چی مینویسه اعصاب همه رو ببازی میگیره بعدش بازار با اون شدت مثبت میشه نمیاد حتی بگه معذرت میخوام نظرم اشتباه بوده.
            اصلا و ابدا منظورم شما نبودید/:.Heart.:/
            همین الان دیدم که پسام اشتباها به اسم شما شده نمیدونم از طرف من بوده یاسایت دچار مشکل شده چون تو یه سایت دیگه هم گاهی اینطوری میشه
            مشکلی نیست شما منو مبتدی بدونید چون همه در حال یادگیری هستیم
            و نه شما و نه دوستان دیگه اینجا با هم جنگ و حاشیه سازی نداریم
            بازم میگم مطمئن باشید اشتباهی رخ داده پست های قبلی اون دوستان رو ببینید متوجه میشید

نظر

• علی علیزاده
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1159

[QUOTE=ashkan zandi;598743]
              در اصل توسط arad700 پست شده است View Post

قربون شکل ماهتون برم کاش قبلش بهم خصوصی میدادی اصلا منظورم با شما نبود یه کاربر بود بنام تکنیکالیست(تو این مایه ها)که بازار امروز رو بشدت منفی و خونین توصیف کرده بود به همراه کاربری بنام علیزاده که همیشه خدا منفی بافی میکنند و بازار مثبت میشه پیداشون نمیشه و حتی نمیان معذرت خواهی بکنن درسته همه میتونن نظر بدن اما قبلش فکر باید بکنه که چی مینویسه اعصاب همه رو ببازی میگیره بعدش بازار با اون شدت مثبت میشه نمیاد حتی بگه معذرت میخوام نظرم اشتباه بوده.
              اصلا و ابدا منظورم شما نبودید/:.Heart.:/
              همین الان دیدم که پسام اشتباها به اسم شما شده نمیدونم از طرف من بوده یاسایت دچار مشکل شده چون تو یه سایت دیگه هم گاهی اینطوری میشه
              مشکلی نیست شما منو مبتدی بدونید چون همه در حال یادگیری هستیم
              و نه شما و نه دوستان دیگه اینجا با هم جنگ و حاشیه سازی نداریم
              بازم میگم مطمئن باشید اشتباهی رخ داده پست های قبلی اون دوستان رو ببینید متوجه میشید
              عزیز دل برادر واسه چی باید معذرت خواهی کنیم؟؟؟؟؟اینجا فروم بورسی و هرکی یه نظری داره،بنده هم اگه گفتم بازار شنبه احتمالا منفی هس بخاطر که تجربه قبل و داشتم،شما هم مطمین باش اگه خبر خوش مذاکرات نبود بازار بشدت منفی بود....در ضمن من تالا چند بار مگه حرف منفی زدم که اینجور میگی؟؟؟؟؟درضمن اگه شما لنگ معذرت خواهی هسی من به هیچ عنوان معذرت خواهی نمیکنم چون حرف بدی نزدم و بنا به تجربه بود..وسلام...دنبال بحث و ایچیزا هم نیسم ...موفق باشی
              یا غنی....

نظر

• Senator1989
                عضو فعال
                • Feb 2015
                • 2577

بچه ها من 16 میل تو حساب دارم بنظرتون فردا برم تو صف رمپنا و خاهن خوبه ؟!!!! یا سهم بهتر سراغ دارید شما عزیزان ؟ از نظرات شما خوشحال میشوم

نظر

• alireza51
                  عضو فعال
                  • Feb 2013
                  • 1205

با اخبار توافق هسته ای :
                  امروز 9 فروردین شاخص 65000 را رد می کند.
                  عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10169

درود
                    پیش روی حرکت شاخص به محدوده مقامتی 65150تا 65500 واحد میرسیم که ممکنه واکنشی از قبیل شل و ول شدن بازار در مقیاس ساعتی یا روزانه داشته باشیم ولی این به مفهوم برگشت بازار نخواهد بود.
                    پس اگر چنانچه در برخورد با این مقاومت بازار کمی شل کرد بنظرمن جای نگرانی نداره و این واکنش طبیعی خواهد بود و برای شکستنش مشکلی نخواهد داشت.
                    حالا اگر ما در برخورد با این مقاومت بدون هیچ واکنشی به راهمان ادامه دادیم نشان از قدرت روند صعودی خواهد بود.
                    67هزار تا 67500 واحد-69300تا 69600 واحد- 71000تا 71500 واحد محدوده مقاومت هایی خواهند بود که ممکنه شاخص رو برای چند ساعت یا روز متوقف کنند ولی دوباره شاخص برخواهد گشت و این مقاومت ها رو خواهد شکست.
                    بنظرمن هدف این ریز موج صعودی از موج 5 اصلی رسیدن به بالای 76860واحد میتونه باشه ولی هدف موج اصلی 5(که اگر در موج 5 اصلی باشیم) شکستن قله 89700 واحد خواهد بود کمترین مقدار هدفی شاخص 97هزار تا می باشد.
                    حال اگر با شکستن مقاومت های پیش رو،ما به 76860واحد رسیدیم(ویا یکی دو هزار واحد بالاتر) و برتری قیمتی و زمانی نسبت به موج قبلی اصلاحی بدست اوردیم پس از اون میتونیم یه موج اصلاحی داشته باشیم که درصدی از موج فعلی صعودی رو اصلاح کنه.
                    بهرحال این پیش بینی کوتاه مدت بازار از طرف من هست .البته پیش بینی کوتاه مدت خیلی سخت و پر اشتباه میتونه باشه ولی تنها توصیه ای که میتونم به دوستان بکنم اینه که با این موج همراه باشید و تا زمانیکه حد ضرر شما فعال نشده نگران نباشید،چون یکی از خصوصیات موج های 5 تا زمان شکستن قله موج سوم نوسان زیاد خواهد بود.
                    آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2015/03/29, 09:57.
                    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• سلطان بورس
                      كاربر فعال
                      • Aug 2011
                      • 3373

در اصل توسط Senator1989 پست شده است View Post
                      بچه ها من 16 میل تو حساب دارم بنظرتون فردا برم تو صف رمپنا و خاهن خوبه ؟!!!! یا سهم بهتر سراغ دارید شما عزیزان ؟ از نظرات شما خوشحال میشوم
                      جواب دادن به سئوال شما در این مقطع زمانی خیلی سخته
                      یک خبر بد امشب از مذاکرات بیاد همین سهام های صف خرید فردا منفی هستن . یا یک خبر خوب بیاد خیلی از سهم ها صف های سنگین میشن
                      در این بازده از زمانی ریسک باید کرد . حالا یا سود میشه یا ضرر

نظر

• گیلان
                        عضو فعال
                        • Jul 2011
                        • 2178

شاخص گروه سرمایه گذاری در مسیر صعود مقاومت 1750 را دارد ,
                        حمایت مهم شاخص 1550(آبی رنگ) که تبدیل سطوح داشته ایم میباشد
                        به نظر من از فردا و پس فردا عرضه ها بیشتر میشود , اما اگر روند صعودی بخواهد امتداد یابد این امر لازم است و نیاز به سهامداران تازه نفس میباشد .

نظر

• Arshia66
                          عضو عادی
                          • Sep 2014
                          • 162

در اصل توسط Arshia66 پست شده است View Post
                          سلام دوستان شب همگی بخیر
                          بررسی بر شاخص داشتم که فکر می کنم شرایط بازار در هفته پیش رو مناسب نباشه
                          البته بحثی که مطرح می کنم خدمت عزیزان منوط به شکست 64000 واحد و تایید سنارو هست . اگر چارت شاخص رو نگاه کنید روز چهارشنبه کندل خطرناکی زده شد و رتریس 38.2 شاخص شکسه شد و به دلیل همت بلوک کاران عزیز الگوی شاخص به الگوی خطرناک تری تبدیل شد و زمینه سقوط شاخص را فراهم کرد. چهارشنبه شاهد شکست سطح رتریس 38.2 بودیم!
                          در تحلیل قبلی محدوده 63000 واحدی را برای برگشت شاخص محتمل می دانستم اما با تغییر شرایط و همت بسازمان بورس هم از نظر زمانی و هم از نظر قیمتی به زیان سهامداران عمل شد و الگوی موج C شاخص دست خوش تغییراتی شد و دوگانه دوم موج 4 از سی را تبدیل به مثلت کرد. به هر حال در صورت تشکست 64000 واحد که بار روانی دارد تا محدوده 60000 واحدی حمایتی برای شاخص متصور نیستم. اما از آن ناحیه به بعد سلسله حمایت های مستحکم شاخص شروع می شود و هر 1000 واحد یک حمایت مستحکم و بسیار جدی چه از دید الیوتی چه از دید کلاسیک داریم. محدوده های 60 و 59 و 58 و 57 مستحکم ترین سطوح حمایتی موج ریزشی می باشد که از پارسال شروع شده است.
                          تاریخ 13 مارچ تا 27 مارچ محدوده مناسبی جهت تکمیل آخرین موج ریزشی شاخص خواهد بود. سرعت ریزش تعیین خواهد کرد که در این محدوده زمانی بر روی کدام سطح قیمتی شاهد چرخش بازار خواهیم بود.
                          امیدوارم سناریوی فوق غلط باشد و شاهد حمایت از بازار باشیم.
                          تارگت 300 هزار واحدی همچنان پابرجاست..........

آغاز سال نو بورسی مبارک!
                          این حرف کمی ریسک دارد چون شاخص روی مقاومت سختی قرار گرفته اما نکات مثبت چارت شاخص بسیار بیشتر از این نکته منفی است!

طبق تحلیل قبلی به محدوده زمانی مورد نظر رسیدیم و واکنش فوق العاده ای را شاهد بودیم همچنین شاخص از روی اولین سطح حمایتی قیمتی خود برگشت. البته به شخصه اعتقاد داشتم که ریزش تا سطح دوم ادامه خواهد داشت که خداروشکر این اتفاق نیفتاد. همین عامل نیز شتاب قوی صعود پیش رو را نشان می دهد.
                          علاوه بر اولین سطح حمایتی فیبوناچی، کف کانال نیز وجود داشت که حمایت را قوی تر کرد.

امروز به نظر بنده بورس فوق العاده بود کندلی که زده شد کل موج 5 از C از Y از 4 را بازگشت کرد و نور امید را در دلمان تاباند. این موضوع از اهمیت فوق العاده زیادی از دید الیوتی برخوردار است و نشان از پایان ریزش های نفس گیر 15 ماهه بورس دارد. نکته مهم تر و بسیار مهم تر ایجاد گپ breakaway می باشد! این گپ مهر محکم تری بر این حقیقت است که ریزش ها پایان یافته! در هر سه نمودار مفید تریدر و رهاورد نوین و رساتریدر این گپ وجود دارد و بخاطر نوسانات سرور این گپ ایجاد نشده و یک گپ واقعی است هرچند سایز این گپ در هر سه نمودار کمی متفاوت است اما به هر حال گپ وجود دارد. این شکاف معمولا در پایان الگوهای قیمتی اتفاق می افتد و نوید دهنده آغاز حرکت معنی دار قیمت است. بعد از اینکه یک الگوی اصلی در بازار شکل گرفت شکست خطوط مقاومت از جمله خط روند در ناحیه گپ شکست رخ می دهدکه همین اتفاق را در چارت شاخص شاهدیم. گپ شکست با افزایش حجم معاملات همراه است که این موضوع نیز امروز وجود داشت و گپ را تایید می کند.
                          نکته ی مهم دیگر پر نشدن این گپ است. این گپ پر نخواهد شد و خود مانند یک حمایت عمل می کند.

معاملات فردا بسیار زیاد پر اهمیت است اگر فردا مقاومت شاخص شکسته شود این سناریو رسما تایید نهایی می شود و بی شک راهی صعود تا تارگت 300 هزار واحدی خواهیم شد (تارگت نهایی که احتمالا تا دو سال دیگر اتفاق خواهد افتاد) اگر مقاومت نشکند تا زمانی که شاخص به زیر گپ شکست سقوط نکند همچنان می شود به این سناریو امیدوار بود.

اولین سطح پر احتمال برای تشکیل سقف موج 1 از 5 بزرگ محدوده 75000 واحد تا 80000 واحد خواهد بود.
                          از نظر زمانی محدوده 29 آوریل تا 25 می محدوده مناسبی برای تشکیل سقف خواهد بود که البته 25 می ماژور است.

به امید خدا توافق نیز انجام شده است و این سناریو تایید شده و نفسی تازه خواهیم کرد.

نظر

• alireza51
                            عضو فعال
                            • Feb 2013
                            • 1205

در اصل توسط alireza51 پست شده است View Post
                            با ادامه اخبار توافق هسته ای :
                            امروز 9 فروردین شاخص 65000 را رد می کند.
                            امروز 10 فروردین شاخص 66000 را رد می کند.
                            عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• مجتبی مصلحMTM
                              عضو فعال
                              • Mar 2014
                              • 1656

شاخص مقاومت زد بله خره
                              بهتراست روی پای خودبمیری تاروی زانوهایت زندگی کنی

نظر

• گیلان
                                عضو فعال
                                • Jul 2011
                                • 2178

شاخص کل تمام تلاشش میکند بالای مقاومت خط روند نزولی داخلی قرار بگیرد ( آبی رنگ) , نفوذ کوچکی داشته است !
                                به نظر بنده تا زمانی که بالای این خط روند قرار دارد احتمال رسیدن به 69200 قدرت بیشتری دارد !

نظر

در حال کار...
                                X