شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد 66
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 2938

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

اسفند ماه انتخابات مجلسه ، شاخص را تا 85 هزار بالا میبرند .

این پست را 3 ماه دیگه بالا میارم .

نظر

• linux_linda
      عضو فعال
      • Jun 2014
      • 3356

دیگه این نمایش ج.ا من از حفظ شدم
      سال 1392 همینجور بود سال 1388 هم میگن بورس تا یک ماه قبل انتصابات هر روز سبز بود

نظر

• ایرج سابق
        عضو فعال
        • Oct 2015
        • 7434

در اصل توسط buodan پست شده است View Post

اگر رسید به 85 هزار شما زحمتش را بکشید و اگرهم نشد و شاخص هم نرسید به بالای 75 هزار بنده این پست را بالا می اورم !!
        بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• ایرج سابق
          عضو فعال
          • Oct 2015
          • 7434

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
          دیگه این نمایش ج.ا من از حفظ شدم
          سال 1392 همینجور بود سال 1388 هم میگن بورس تا یک ماه قبل انتصابات هر روز سبز بود
          مگه هر سیاهی پاسی کولا میشه !!!

نظر

• linux_linda
            عضو فعال
            • Jun 2014
            • 3356

در آذرماه 1389 تحفه آرادان دستور داد کل بورس برای چند روز مثبت کنند.

نظر

• امام قلی خان
              عضو فعال
              • Aug 2015
              • 1542

در اصل توسط محمد 66 پست شده است View Post

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
              اگر رسید به 85 هزار شما زحمتش را بکشید و اگرهم نشد و شاخص هم نرسید به بالای 75 هزار بنده این پست را بالا می اورم !!
              حق با اکبری میباشد بودن خان.شما اگر نیت خیر داری همان پستهای هفته های پیشت را بالا بیاور که بسکه دیده ام خودم دارم بالا می آورم. پسر من چرا یک چیزی میگویی که اعصاب خودت و اعصاب ما را خراب کنی. اگر به یک زشت بگویند خوشگل و هی تکرار کنند عصبانی میشود چون خودش میداند زشت است.حالا تو این بورس که کریه المنظر گشته است را میبینی و میگویی خوشگل است و خوشگل میشود و میجنبد و بالا میرود.حالا باز 75 هزار اکبری خان را میگفتی یک چیزی.85 هزارتا را کجای دلم بگذارم؟اگر من درحال خواند پستهای تو در تاپیک شاخص مردم مسئول مستقیمش خودت میباشی.چون هروقت میبینم نوشته ای فردا خوب میشود و اخرش است اشکم درمیاید.مثل اکبری باش و حق را بگو.با تشکر
              نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
              از هم ندوشیم.
              با هم بنوشیم.

نظر

• b-asgharne
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 1055

درود برهمه
                شاخص چه درست چه نادرست(از نظر نحوه محاسبه)چه با دستکاری چه بدون دستکاری نشونه ضربان قلب بورسه و تحلیلش با توجه به آخرین شرایط(فوقش در بلند مدت) قابل تحلیله.
                اتفاقی که داره الان می افته اکثر روزها بعد از ساعت 12 یا همین حدودها (بعضا هم ابتدای معاملات) با بلوک یا کد به کد حقوقی ها ، تاثیرات منفی تغییر قیمت سایر سهام را خنثی می کنند ولی این خود باعث میشه همون سهامی که تمایل به منفی شدن دارند بازگردند به قیمت های قبلی و فرصت خروج بدند و سهامداران جدید جایگزین بشند نتیجه هم این می شود که شاخص در جا بزند و البته در نهایت ممکنه سهامداران خسته بشند و مسولین هم بلوکهای بزرگتری را بزنند و مجبور بشند اسم شاخص رو به شاخص بلوکهای بورس تغییر نام بدند.
                به نظر من این شوکهای الکتریکی (بلوک و غیره) بیمار(بورس) را در وضعیت کما نگه می دارد و ضربان مختصر و ضعیفی هم خواهد داشت. و در کل کار اشتباهی بوده، هست و خواهد بود. شاخص اگر حرکت خودش رو ادامه بده در نهایت کفش و نحوه رفتارهای بعدیش رو هم خودش مشخص خواهد کرد و نیازی به این دخالتها نیست.
                خوب تا کی؟
                تا اول دی؟ یا اسفند؟ از فریدون بپرسید
                شاید اگر مقام معظم سال 95 رو سال بورس بنامند یه اتفاقی بیافته.
                ببخشید حرف های تکراری زدیم انشالله که دلخور نشدید
                بدرود

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10190

من طرفدار اینم که دخالتی در روند قیمتی سهام و شاخص از سوی سازمان انجام نگیره و تابلوی معاملات و شاخص رو به حال خودشون بذارند.
                  سازمان بورس میتونه بره در مورد رفع مشکلات گروه صنعت با وزیر صنعت ،وزیر نفت ،وزیر مسکن یا وزیر مخابرات و یا... رایزنی کنه و مستقیم مشکلات اونها رو به گوش مسئولین شماره یک برسونه و اونها رو زیر فشار بذاره تا مشکلات اینا رو حل کنند بعد از اون خود بازار راه خودش رو پیدا میکنه.
                  این کد به کد و بلوک و غیره کمترین عواقبش هدر رفتن زمان خواهد بود اگر سهام افت قیمتی نداشته باشه.
                  "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• محمد 66
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 2938

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
                    حق با اکبری میباشد بودن خان.شما اگر نیت خیر داری همان پستهای هفته های پیشت را بالا بیاور که بسکه دیده ام خودم دارم بالا می آورم. پسر من چرا یک چیزی میگویی که اعصاب خودت و اعصاب ما را خراب کنی. اگر به یک زشت بگویند خوشگل و هی تکرار کنند عصبانی میشود چون خودش میداند زشت است.حالا تو این بورس که کریه المنظر گشته است را میبینی و میگویی خوشگل است و خوشگل میشود و میجنبد و بالا میرود.حالا باز 75 هزار اکبری خان را میگفتی یک چیزی.85 هزارتا را کجای دلم بگذارم؟اگر من درحال خواند پستهای تو در تاپیک شاخص مردم مسئول مستقیمش خودت میباشی.چون هروقت میبینم نوشته ای فردا خوب میشود و اخرش است اشکم درمیاید.مثل اکبری باش و حق را بگو.با تشکر
                    من هر روز نگفتم فردا بالا میره بلکه اعتقاد دارم کف قیمت است و اطمینان بسیار زیاد دارم تا پایان امسال 85 هزار توسط شاخص لمس میشه ، حرف من تنها نیست نظرسنجی ها این را نشان میده ، نظر سنجی که بورس نیوز ابتدای سال انجام داد و حدود 7000 شرکت کننده داشت 44 درصد اعتقاد داشتند امسال بازدهی بورس بیشتر از بانک و 33 درصد اعتقاد داشتند بانک بیشتر از بورس بازدهی میده .
                    یعنی طبق آرای عمومی شاخص باید از 65 هزار واحد ابتدای سال حدود 25 تا 30 درصد بازدهی دهد که میشه 85 هزار واحد ، از طرفی صندوق سپاس را هم در نظر بگیرید که تا پایان امسال باید ناوش 30 درصد رشد کند ، انتخابات مجلس را هم بهش اضافه کنید .

نظر

• ایرج سابق
                      عضو فعال
                      • Oct 2015
                      • 7434

در اصل توسط b-asgharne پست شده است View Post
                      درود برهمه
                      شاخص چه درست چه نادرست(از نظر نحوه محاسبه)چه با دستکاری چه بدون دستکاری نشونه ضربان قلب بورسه و تحلیلش با توجه به آخرین شرایط(فوقش در بلند مدت) قابل تحلیله.
                      اتفاقی که داره الان می افته اکثر روزها بعد از ساعت 12 یا همین حدودها (بعضا هم ابتدای معاملات) با بلوک یا کد به کد حقوقی ها ، تاثیرات منفی تغییر قیمت سایر سهام را خنثی می کنند ولی این خود باعث میشه همون سهامی که تمایل به منفی شدن دارند بازگردند به قیمت های قبلی و فرصت خروج بدند و سهامداران جدید جایگزین بشند نتیجه هم این می شود که شاخص در جا بزند و البته در نهایت ممکنه سهامداران خسته بشند و مسولین هم بلوکهای بزرگتری را بزنند و مجبور بشند اسم شاخص رو به شاخص بلوکهای بورس تغییر نام بدند.
                      به نظر من این شوکهای الکتریکی (بلوک و غیره) بیمار(بورس) را در وضعیت کما نگه می دارد و ضربان مختصر و ضعیفی هم خواهد داشت. و در کل کار اشتباهی بوده، هست و خواهد بود. شاخص اگر حرکت خودش رو ادامه بده در نهایت کفش و نحوه رفتارهای بعدیش رو هم خودش مشخص خواهد کرد و نیازی به این دخالتها نیست.
                      خوب تا کی؟
                      تا اول دی؟ یا اسفند؟ از فریدون بپرسید

شاید اگر مقام معظم سال 95 رو سال بورس بنامند یه اتفاقی بیافته.
                      ببخشید حرف های تکراری زدیم انشالله که دلخور نشدید
                      بدرود
                      نیاید دیگه زیاد طول بکشه چه بخواهند و چه نخواهند دیگه دست خودشان نیست با اعلام نرخ های خوراک گروه پتروشیمی و بهره مالکانه اگر نرخ ها را دولت پایین اور که هیچ و گر نه با تعدیل منفی سنگینی که در پیش بینی سال 95 در بهمن ماه داریم دیگه تمام میشه این مسخره بازی ها و بلوک زدن هم دردی دوا نمی کند و ریزش سنگین شاخص کل را رقم میزنه راهی نیست این چند ماه هم باید صبر کرد

نظر

• ایرج سابق
                        عضو فعال
                        • Oct 2015
                        • 7434

من هر روز نگفتم فردا بالا میره بلکه اعتقاد دارم کف قیمت است و اطمینان بسیار زیاد دارم تا پایان امسال 85 هزار توسط شاخص لمس میشه ، حرف من تنها نیست نظرسنجی ها این را نشان میده ، نظر سنجی که بورس نیوز ابتدای سال انجام داد و حدود 7000 شرکت کننده داشت 44 درصد اعتقاد داشتند امسال بازدهی بورس بیشتر از بانک و 33 درصد اعتقاد داشتند بانک بیشتر از بورس بازدهی میده .
                        یعنی طبق آرای عمومی شاخص باید از 65 هزار واحد ابتدای سال حدود 25 تا 30 درصد بازدهی دهد که میشه 85 هزار واحد ، از طرفی صندوق سپاس را هم در نظر بگیرید که تا پایان امسال باید ناوش 30 درصد رشد کند ، انتخابات مجلس را هم بهش اضافه کنید .

شاخص کل حرکتی نمی کند تا زمانی کل واقعا این دولت بخواهد فکر اساسی برای رفع ابهام های اساسی انجام بدهد که خودتان کاملا می دانید که نرخ خوراک بهره مالکانه سود بانکی و غیره می باشد چطور میشه انتظار داشت که اگر تغییری در این موارد ایجام نشه بازار رشد کند رفع تحریم ها هم اجرایی بشه حداقل 6 ماه زمان می بره آن صندوق سپاس هم نباید زیاد رقم سنگینی باشه برای این دولت به هر حال فقط آن چیزی که می تواند گفت تا با شرایط حال همخوانی داشته باشه اینکه حداکثر تا ماه اینده تکلیف کل بازار معلوم میشه و خلاص میشیم چه خوب و چه بد

نظر

• linux_linda
                          عضو فعال
                          • Jun 2014
                          • 3356

شاخص خل پس کی حرکت میکنه؟

نظر

• محمد 66
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 2938

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post

شاخص کل حرکتی نمی کند تا زمانی کل واقعا این دولت بخواهد فکر اساسی برای رفع ابهام های اساسی انجام بدهد که خودتان کاملا می دانید که نرخ خوراک بهره مالکانه سود بانکی و غیره می باشد چطور میشه انتظار داشت که اگر تغییری در این موارد ایجام نشه بازار رشد کند رفع تحریم ها هم اجرایی بشه حداقل 6 ماه زمان می بره آن صندوق سپاس هم نباید زیاد رقم سنگینی باشه برای این دولت به هر حال فقط آن چیزی که می تواند گفت تا با شرایط حال همخوانی داشته باشه اینکه حداکثر تا ماه اینده تکلیف کل بازار معلوم میشه و خلاص میشیم چه خوب و چه بد
                            زمانی که شاخص از 24 هزار تا 90 هزار رفت ابهامات خیلی بیشتر از الان بود ، این مسائل همش بهانه است ، ملک از سال 87 تا الان حداقل 5 برابر شده شاخص کل باید حداقل 7 برابر شده باشد که میشه همین محدوده ، تا همینجاش هم اگر درجا زده به دلیل بی لیاقتی دولت روحانی بوده .

این روحانی کاری کرد که نه چرخ زندگی مردم بچرخه نه سانتریفیوژ .

نظر

• ایرج سابق
                              عضو فعال
                              • Oct 2015
                              • 7434

زمانی که شاخص از 24 هزار تا 90 هزار رفت ابهامات خیلی بیشتر از الان بود ، این مسائل همش بهانه است ، ملک از سال 87 تا الان حداقل 5 برابر شده شاخص کل باید حداقل 7 برابر شده باشد که میشه همین محدوده ، تا همینجاش هم اگر درجا زده به دلیل بی لیاقتی دولت روحانی بوده .

این روحانی کاری کرد که نه چرخ زندگی مردم بچرخه نه سانتریفیوژ .

شما جواب تحلیل خود را دادید و در آینده هم به نظر می رسه همین داستان ادامه داره !!! شاخص کل حرکتی نخواهد کرد مگر اینکه بخواهند برای نشان دادن وضع اقتصاد در یک سال مانده به ریاست جمهوری دستوری بالا ببیرند منتظر گذشت زمان برای 3 ماهه اینده هستیم ببینیم با این وضعیت تعدیل منفی گروه پتروشیمی - معادن - فولاد حتمی می باشد !!

، تا همینجاش هم اگر درجا زده به دلیل بی لیاقتی دولت روحانی بوده .

نظر

• ایرج سابق
                                عضو فعال
                                • Oct 2015
                                • 7434

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                                شاخص خل پس کی حرکت میکنه؟
                                شما منتظر حرکت شاخص کل نباش بلکه پیشکش روحانی فقط کاری کنند که گروه پتروشیمی - معادن - وفولاد به دلیل نرخ خوراک بالا و بهره مالکانه تعدیل منفی سنگین ندهند حرکت پیشکش اگر با این وضعیت پیش برویم تعدیل منفی سنگینی در انتظار گروههای مهم بازار می باشد به خاطر تدبیر درست دولت نخبه که همه جا فعلا بد دهنی نثار روحانی می کنند فقط دوست دارم در این 15 ماه مانده به انتخابات ببینم چه تغییری در سال 95 ایجاد میشه به وسلیه رفع تحریم ها

نظر

در حال کار...
                                X