شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10175

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

رفتار شاخص رو روی حمایت 79500 یا 79600واحد با دقت رصد کنید اگر چنانچه دیدید خبرخاصی نیست و همچنان بازار فشار فروش داره ،حداقلش یه دو هزار واحدی ممکنه بازهم افت کنه.
    من فکر میکنم شاخص طی نوساناتی میتونه 79500 واحد رو هم بشکنه اینو با توجه به معاملات گروه خودرو پیش بینی میکنم.بنظرم میاد سهام گروه خودرو میخواهند حمایت هاشون رو بشکنند .
    شنبه یا یکشنبه بیشترشون به حمایت های مهمی میرسند که احتمال میدم با نوسانات مثبتی ،اون حمایتهاشون رو بشکنند.
    باید دید رفتارشون در برخورد با حمایت ها چگونه خواهد بود اگه نتونند بالا برند و بازهم فشار فروش داشته باشند (که احتمالش کم نیست )اون وقت بنظرم شاخص رو هم منفی میکنند.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• کيانوش
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 6613

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      رفتار شاخص رو روی حمایت 79500 یا 79600واحد با دقت رصد کنید اگر چنانچه دیدید خبرخاصی نیست و همچنان بازار فشار فروش داره ،حداقلش یه دو هزار واحدی ممکنه بازهم افت کنه.
      من فکر میکنم شاخص طی نوساناتی میتونه 79500 واحد رو هم بشکنه اینو با توجه به معاملات گروه خودرو پیش بینی میکنم.بنظرم میاد سهام گروه خودرو میخواهند حمایت هاشون رو بشکنند .
      شنبه یا یکشنبه بیشترشون به حمایت های مهمی میرسند که احتمال میدم با نوسانات مثبتی ،اون حمایتهاشون رو بشکنند.
      باید دید رفتارشون در برخورد با حمایت ها چگونه خواهد بود اگه نتونند بالا برند و بازهم فشار فروش داشته باشند (که احتمالش کم نیست )اون وقت بنظرم شاخص رو هم منفی میکنند.

من فکر می کنم شنبه همه صفهای فروش جمع میشه و از یکشنبه صفهای خرید خوبی شکل میگیره.
      امدن خانم موگرونی نماینده اتحادیه اروپا در روز شنبه نگرانیهای بازار سرمایه را رفع خواهد کرد.
      بگمانم دیگه فروش معنی نداره و باید شنبه از فرصت خرید استفاده کرد حتی برای نوسان هم که شده.
      .
      ................
      قیمت جهانی نفت و رشد اخیر فلزات خیلی کمک خواهد کرد.
      مثلا قیمت میلگرد امروز در چین به بالاترین قیمت خودش در 10ماه گذشته رسید.
      حتی قیمت میلگرد ذوب اهن به بالاترین قیمت خودش در 8ماه گذشته رسید و شد 1580تومان کیلویی- تو بودجه 1168تومان و صادراتی را 1000تومان دیده است.
      سنگ اهن امروز 56دلار را رد کرد و روی در مرز1900دلار
      گروه معدنی
      فلزات
      پالایشگاه
      و خودرو هم که از شنبه جمع و جور میشه و یکشنبه احتمالا صف خرید
      .................
      نمیشه که یک کله انقدر کاهش داشته باشیم.

نظر

• Rudel
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 2164

به نظر من شاخص خیلی بعیده زیر 79000 بره

نظر

• Rudel
          عضو فعال
          • Apr 2014
          • 2164

درود جناب کیانوش
          من نظرم اینه که فعلا خریدی نکنم،تصور من اینه که گروه خودرو بالا نره ،ممکنه اون گروه ها هم زیاد بالایی نداشته باشند.
          نمیدونم شاید هم من اشتباه میکنم.
          بنظر میاد سال جدید با ما نساخته و زیاد رو فرم نیستم زیرا روند کوتاه مدت بازار از دستم در رفته.
          بنابراین سعی میکنم بیشتر بازار رو تماشا کنم و اشکالاتم رو پیدا کنم.
          به شما میگن تحلیلگر بی تعصب و فوق حرفه ای. @};-

نظر

• linux_linda
            عضو فعال
            • Jun 2014
            • 3356

دقیقا اونجاییکه همه از بازار ناامید شدند وقت خریده

نظر

• arak_bourse
              کاربر فعال
              • Nov 2010
              • 3802

در سالی که گذشت و سالی که آمد بر بورس چه گذشت؟

تاریخ: ۲۵/فروردين/۹۵ ساعت ۱۴:۱۹ | اقتصاد ایران
              شناسه خبر: ۳۳۴۱۴
              منبع: خبرآنلاین
              تحولات سیاسی بعد از برجام نگاه روشن به آینده بورس را تقویت کرد.

از ابتدای دولت یازدهم رشد حبابی بورس متوقف شده و به گفته فعالان بورس بازار واقعی شد.

از ابتداي سال 94 تا پایان آن متوسط روزانه حجم و ارزش معاملات به ترتيب برابر با 1.117 ميليون سهم و 2322 ميليارد ريال بوده است.
              در اسفند 94 ، دفعات معاملات سهام برابر با - 19 درصد در مقايسه با بهمن 94 كاهش يافت و از 2.689 هزار دفعه به 2187 هزار دفعه رسيد.
              شاخص بورس در پايان اسفند 94 در مقايسه با بهمن 94 به ميزان 2.331 واحد برابر با 3 درصد افزايش يافت و از 77.888 واحد به 80219 واحد رسيد.
              ارزش بازار در پايان اسفند 94 در مقايسه با بهمن 94 به ميزان 80975 ميليارد ريال برابر با 2 درصد افزايش يافت و از 3.363.499 ميليارد ريال به 3.444.474 ميليارد ريال رسيد.
              براساس معاملات خرد و بلوك، در اين ماه ارزش سهام خريداري شده ي اشخاص حقوقي در حدود 89.301 ميليارد ريال و معادل 61 درصد از كل خريدها بود، در حالي كه ارزش سهام فروخته شده ي آنها 90.253 ميليارد ريال و در حدود 62 درصد از كل فروش ها بود. بر اين اساس در اين ماه سرمايه گذاري خالص اشخاص حقوقي به ميزان 952 ميليارد ريال شد. در
              عين حال ميزان خريد و فروش سهام اشخاص حقيقي به ترتيب 38 و 37 درصد از ارزش خريد وفروش بود.
              در سال گذشته 844 هزار کد سهامدار جدید در بازار سرمایه صادر شد تا شمار کدهای سهامداران این بازار به رقم 8 میلیون و 841 هزار کد برسد.
              در حال حاضر بیش از 4 میلیون و 506 هزار مرد و 2 میلیون و 80 هزار زن در بازار سرمایه کد سهامداری دریافت کرده اند، ضمن اینکه بیش از 36 هزار کد حقوقی و 560 کد سهامدار خارجی نیز صادر شده است.
              250 هزار نفر در سال گذشته با خرید اوراق تسهیلات حق مسکن وارد فرآیند دریافت این تسهیلات شدند.
              6383 نماد در بازار سرمایه ایران وجود دارد که در مجموع 410 نماد در بورس تهران، 491 نماد در فرابورس، 45 نماد در بورس کالا و 5437 نماد در بورس انرژی در پایان سال 94 فعال بودند.
              111 هزار و 818 کد حداقل یک تا 10 خرید ، 21 هزار و 967 کد بین 11 تا 20 خرید و 29 هزار و 892 کد بیش از 20 خرید را در ماه اسفند انجام دادند.
              هفته اول بورس در سال 95 با رشد ۱۲۶۱ واحدی معادل ۱.۶ درصد شاخص
              در معاملات نوروز 95 بازار سرمایه تعداد 5319 میلیون سهم به ارزش 12 هزار و 839 میلیارد ریال در 386هزار و 211 دفعه توسط 128 هزار و 296 معامله گر مورد دادوستد قرار گرفت.
              همچنین در 5 روز کاری هفته دوم سالجاری تعداد 476 هزار و 484 برگه اوراق مشارکت به ارزش 472 میلیارد ریال معامله شد.
              شاخص کل هم که اولین روز معاملاتی امسال را از اتفاع 80 هزار و 219 واحد آغاز کره بود در پایان معاملات نوروزی بورس با ثبت رشد 1261 واحدی و 1.6 درصدی در کانال 81 هزار و 480 واحد قرار گرفت و شاخص بازار اول نیز در این مدت با 923 واحد افزایش به رقم 57هزار و 926 واحد و شاخص بازار دوم با 2 هزار و 519 واحد افزایش به عدد 172 هزار و 787 واحد رسیدند.
              در معاملات نوروزی سال 94 نیز تعداد 3022 میلیون سهم به ارزش 6424 میلیارد ریال در 258 هزار دفعه طی 4 روز معاملاتی مورد معامله قرار گرفت و شاخص کل با 2 هزار و 843 واحد افزایش به رقم 65هزار و 728 واحد رسید.
              بیشترین حجم معاملات­ را شرکت های سایپا، بانک صادرات ایران، گروه بهمن، فولاد مبارکه اصفهان، بانک ملت، ایران خودرو و زامیاد به نام خود ثبت کردند.
              بیشترین تاثیر مثبت بر شاخص کل را شرکت های گسترش نفت و گاز پارسیان، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، ایران خودرو، سایپا، فولاد مبارکه اصفهان، پتروشیمی مبین و پالایش نفت اصفهان به نام خود اختصاص دادند.
              شاخص کل با 919واحد افزایش (1.14 درصد) به رقم 81480 واحد رسید. همچنین شاخص بازار اول با 734 واحد افزایش به رقم 57926 واحد بالغ گردید و شاخص بازار دوم با 1465واحد افزایش رقم 172787واحد را تجربه کرد.

تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• ایرج سابق
                عضو فعال
                • Oct 2015
                • 7434

قرار نیست از اول سال 95 شاخص مثبت و یا به عبارتی شاخص سازی شروع بشه حتی اگر اراده کنند از نیمه دوم سال 95 تا اخر سال 95 شاخص بالای 110 هزار واحد

می باشد چون باید کارنامه خوبی ارایه بدهند خدمت رهبری در عمل هر موقع شرایط جمع جور شد و خواستند شاخص و رشد بازار شروع میشه چطور باید قبول کنیم که

باید بخواهند !!!! در مصاحبه جدید سال 95 عبد تبریزی خودش گفته اگر شاخص زیاد رشد کند در اوایل سال به مشکل بر می خوریم این دولت را هنوز زوده ما

بشناسیم با مشکل پرداخت یارانه ای که داره و با شناسایی افراد پر دارمد سالیانه 35 میلیون تومان که 24 میلیون نفر می شوند نوبخت خود شیرین در مجلس

گفته که

این افراد خوب شناسایی نشده اند و باید امار اصلاح بشه برسد به 8 میلیون این آقا همان کسی بوده که می گفتن دولت بابت پرداخت یارانه حسابی مشکل داره و

افراد زیادی باید حذف بشوند و هدف نوبخت این بوده که بگوید حذف افراد کار مجلس بوده فقط برای خود شیرینی دور دوم انتخابات مجلس در ما آینده !!!

در پایان صبر کنید ببینید در نیمه دوم سال 95 چطور شاخص سازی شروع میشه !!!
                آخرین ویرایش توسط ایرج سابق؛ 2016/04/13, 16:29.
                بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• بقراط حکیم
                  عضو فعال
                  • May 2014
                  • 576

خیلیها میگن شاخص کل پوچه اما واسه من طلاست:D

نظر

• خیرالله
                    عضو عادی
                    • May 2014
                    • 114

کاهش حجم بازار و افت قدرت نسبی روند صعودی کاملا مشخصه و امکان اصلاح شاخص وجود داره. بررسی هایی که در مورد حمایت شاخص داشتم به اعداد زیر رسیدم . البته برخی قوی تر هست که با رنگ آبی نشون دادم :

79200
                    79000
                    78700
                    78000
                    77500
                    77200
                    76000
                    75000
                    74600
                    73500

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10175

از این میترسیدم که شاخص براحتی منفی بخوره که امروز داره اینطور میشه.
                      79500 رو براحتی آب خوردن شکست.
                      خب حالا دیگه باید دید در برابر نزدیک ترین دو حمایت بعدی چیکار میکنه 78500 ، 77300 واحد
                      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10175

از نظر موج شماری این اصلاح میتونه بمعنای پایان موج یک و شروع دومین موج از موج 5 اصلی باشه و یا اینکه موج یک از 5 هنوز تموم نشده و ما اکنون در ریز موج چهارم ،موج یک هستیم.احتمال اینکه فرضیه دوم باشه زیاده.
                        آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2016/04/16, 09:17.

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

بازار را دارن میترسونن......ولی این جور بازی کار اهالی بازار نیست.....گوشه چشمی هم تو تحلیل باید به پدر سوخته بازی های سیاسی داشت................تا چند وقت قبل خودرویی منفی میشد بانکی....فلزی ها مثبت میشدند. ..هر چند اندک..یعنی روند طبیعی جریان پول ملموس بود......شاید کلا نظرم چرت باشه......ولی خوب ایرانه.....سرزمین گرگانه در لباس میش
                          پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• milad97
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 2520

در زمانی که سهامداران میترسن حمایت ها بیشتر جنبه روانی پیدا میکنند

به نظرم اولین حمایت 77000 و بعد 75000 باشه
                            لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• ایرج سابق
                              عضو فعال
                              • Oct 2015
                              • 7434

این ریزشی که داره انجام میشه خیلی شدید می باشد امروز حداقل 1500 واحد برای فردا با این صف فروش هم 1500 واحد اصلاح شاخص کل داره تند انجام میشه زود به حمایت 75 الی 73 میرسه
                              بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10175

شاید فردا از این شدت منفی ها کاسته بشه و خریدارانی در صف فروش ها پیدا بشه اگه خریداران اونقدر قوی باشند که بتونند صف فروش ها رو جمع کنند،بازار یه نوسان ساعتی یا یکی دو روزی ممکنه بکنه ولی من فکر میکنم بمعنای پایان اصلاح شاید نباشه.

نظر

در حال کار...
                                X