شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )
Collapse
X
-
پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )
برداشت شخصی من این است که بازار هنوز هم پتانسیل رشد دارد و به صعود خود ادامه خواهد داد ممکن است مقداری با نوسان و شیب ملایم تر باشد. دلایل :
۱- سایر بازارهای داخلی جذابیت خاصی ندارند . مسکن به شدت رشد کرده و قدرت خرید در این حوزه بسیار پایین است لذا وارد شدن در این بازار فقط بلوکه شدن سرمایه را برای دو سه سال به دنبال خواهد داشت .
۲- بانکها : نرخ سود سپرده ها در مقایسه با تورم انتظاری آنقدر پایین است که سرمایه دار شخصا پولش را آتش بزند بهتر است تا ببرد بانک.
۳- قیمت طلا تابعی از ذلار و انس جهانی است و لذا دلار توسط دولت سرکوب می شود . اما اگر دلار فرضا ۵۰ درصد هم رشد کند به حدود ۲۰ تومان می رسد مطمئنا بسیاری از سهام رشد بیشتری را به دلیل رشد دلار خواهند داشت و باز هم جذابیت بازار سهام در اولویت خواهد بود .
۴- سایربازارها اعم از محصولات غذایی و خودرو و ... ظرفیت جذب این حجم از نقدینگی را ندارند .
۵- تجدید ارزیابی داراییها ایجاد پتانسیل جدیدی برای ادامه رشد بورس خواهد بود چون بر جذابیت قیمتی تعدادی از سهام خواهد افزود .
۶- تورم انتظاری بسیار بالاست و نگهداری نقدینگی به هر عنوان خطرناک است .
۷-مقایسه زمان حال با سال ۹۲ و ترس از اصلاح سنگین بازار اشتباه است . به چند دلیل :
الف ) سیاسی (موضوعات داخلی و بین المللی)
ب) منطقه ای ( تنشهای موجود در منطقه خاورمیانه ، دسته بندیهای جدید منطقه ای و احتمال تقابل در همه حوزها بالاخص جنگ اقتصادی)
ج) اقتصادی(حجم نقدینگی کنونی،عدم فروش کافی نفت و کمبود ارزی، کسری شدید بودجه، تورم انتظاری و ...)
در سال ۹۲ چشم انداز عمومی، رسیدن به صلح و ثبات و بهبود روابط بین الملل بود و با این پشتوانه دولت هم راحت تر می توانست بر بازارها مسلط باشد لیکن الان به نظر می رسد دولت کنترل چندانی بر اوضاع اقتصادی ندارد و توان کافی ندارد .به عبارت ساده اعتماد عمومی خدشه دار شده است .
در آخر با این اوضاع و احوال برداشت من این است که رشد بورس مثل سیل خروشانی رو به جلو در حرکت است و تا زمانی که مولفه های اصلی (کنترل تورم افسارگسیخته، ثبات ارزی، بهبود روابط بین الملل و رفع تحریمها) مهار نشوند تعیین سقف برای شاخص و هشدار برای ریزش بورس چندان محلی از اعراب ندارد . یادمان باشد که دولت نیز با خوشحالی فراوان باید کماکان خرسند باشد که نقدینگی به سوی بورس سرازیر است و همه تمهیدات لازم برای جذابیت این بازار را مهیا نماید که اگر غیر از این باشد اثرات خروج نقدینگی از بورس را باید در افزایش اعتراضات عمومی و آشوب در خیابانها به دلیل ایجاد شوکهای پی در پی تورمی در سایر بازارها تحمل کند!!!
نظر
-
در اصل توسط رادین1 پست شده است View Postبرداشت شخصی من این است که بازار هنوز هم پتانسیل رشد دارد و به صعود خود ادامه خواهد داد ممکن است مقداری با نوسان و شیب ملایم تر باشد. دلایل :
۱- سایر بازارهای داخلی جذابیت خاصی ندارند . مسکن به شدت رشد کرده و قدرت خرید در این حوزه بسیار پایین است لذا وارد شدن در این بازار فقط بلوکه شدن سرمایه را برای دو سه سال به دنبال خواهد داشت .
۲- بانکها : نرخ سود سپرده ها در مقایسه با تورم انتظاری آنقدر پایین است که سرمایه دار شخصا پولش را آتش بزند بهتر است تا ببرد بانک.
۳- قیمت طلا تابعی از ذلار و انس جهانی است و لذا دلار توسط دولت سرکوب می شود . اما اگر دلار فرضا ۵۰ درصد هم رشد کند به حدود ۲۰ تومان می رسد مطمئنا بسیاری از سهام رشد بیشتری را به دلیل رشد دلار خواهند داشت و باز هم جذابیت بازار سهام در اولویت خواهد بود .
۴- سایربازارها اعم از محصولات غذایی و خودرو و ... ظرفیت جذب این حجم از نقدینگی را ندارند .
۵- تجدید ارزیابی داراییها ایجاد پتانسیل جدیدی برای ادامه رشد بورس خواهد بود چون بر جذابیت قیمتی تعدادی از سهام خواهد افزود .
۶- تورم انتظاری بسیار بالاست و نگهداری نقدینگی به هر عنوان خطرناک است .
۷-مقایسه زمان حال با سال ۹۲ و ترس از اصلاح سنگین بازار اشتباه است . به چند دلیل :
الف ) سیاسی (موضوعات داخلی و بین المللی)
ب) منطقه ای ( تنشهای موجود در منطقه خاورمیانه ، دسته بندیهای جدید منطقه ای و احتمال تقابل در همه حوزها بالاخص جنگ اقتصادی)
ج) اقتصادی(حجم نقدینگی کنونی،عدم فروش کافی نفت و کمبود ارزی، کسری شدید بودجه، تورم انتظاری و ...)
در سال ۹۲ چشم انداز عمومی، رسیدن به صلح و ثبات و بهبود روابط بین الملل بود و با این پشتوانه دولت هم راحت تر می توانست بر بازارها مسلط باشد لیکن الان به نظر می رسد دولت کنترل چندانی بر اوضاع اقتصادی ندارد و توان کافی ندارد .به عبارت ساده اعتماد عمومی خدشه دار شده است .
در آخر با این اوضاع و احوال برداشت من این است که رشد بورس مثل سیل خروشانی رو به جلو در حرکت است و تا زمانی که مولفه های اصلی (کنترل تورم افسارگسیخته، ثبات ارزی، بهبود روابط بین الملل و رفع تحریمها) مهار نشوند تعیین سقف برای شاخص و هشدار برای ریزش بورس چندان محلی از اعراب ندارد . یادمان باشد که دولت نیز با خوشحالی فراوان باید کماکان خرسند باشد که نقدینگی به سوی بورس سرازیر است و همه تمهیدات لازم برای جذابیت این بازار را مهیا نماید که اگر غیر از این باشد اثرات خروج نقدینگی از بورس را باید در افزایش اعتراضات عمومی و آشوب در خیابانها به دلیل ایجاد شوکهای پی در پی تورمی در سایر بازارها تحمل کند!!!
جاامع و کامل.
نظر
-
به نظرم امروز هم یک مقاومت دیگر شاخص شکسته شد ! همچنان باور دارم تا زمانی که مولفه های اثرگذاری که در بالا ذکر کردم تعدیل نشوند بورس همچنان صعودی و جذابترین بازار خواهد بود و شاخص هم یکی یکی مقاومتها را خواهد شکست.
(تنها نگرانی که ممکن است ریسکی به بازار تحمیل نماید ! پولشویی است. اگر نقدینگی سنگینی که وارد بازار شده است به قصد پولشویی وارد شده باشد . خروج آن می تواند بازار را با ریسک مواجه کند)
نظر
-
دوستان صاحب نظر و با تجربه ی سایت؟؟؟؟
لطفا نظراتتون رو هم در مورد شاخص بفرمایید که ما هم استفاده کنیم.
و این که آیا نگرانی ای برای نیمه دوم اسفند ماه که تسویه اعتباری هاست وجود داره؟؟؟اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر
-
در اصل توسط roya123 پست شده است View Postدوستان صاحب نظر و با تجربه ی سایت؟؟؟؟
لطفا نظراتتون رو هم در مورد شاخص بفرمایید که ما هم استفاده کنیم.
و این که آیا نگرانی ای برای نیمه دوم اسفند ماه که تسویه اعتباری هاست وجود داره؟؟؟
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر
-
در اصل توسط roya123 پست شده است View Postدوستان دیگه نظر نمیدن؟؟؟ فقط جناب محسن نظرشون رو گذاشتن.
نظر
-
از حیث داشتن روند:
شاخصهای خوب:
زراعت
زغالسنگ
محصولات کاغذی
لاستیک
غذا
دارو
سیمان
مالی (شاید - باید دو روز دیگر نگاه شود.)
رایانه (شاید)
بیمه
شاخصهای بد:
فرآوردههای نفتی
فلزات اساسی
محصولات فلزی
دستگاههای برقی
چند رشتهای صنعتی
شیمیایی
کاشی
سایر مالی
حمل و نقل
اداره بازار (شاید - دو روز دیگر باید نگاه شود دوباره)
آنهایی که چند روز بعد دوباره باید دیده شوند:
سرمایهگذاریها
بانکها
اداره بازار (شاید - دو روز دیگر باید نگاه شود دوباره)
پینوشت: این کار یک کار آزمایشی است و هنوز کامل نشده. و این را هم بیشتر به عنوان آزمایش درج کردیم. میزان سنجش هم یک مقدار نرم شده و بنابراین تاخیر دارد. حدود چند روز. و بازهی مورد انتظار ما هم بازهی یکی دو ماهه است.آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/02/29, 05:18.«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
نظر
-
نظر
-
سلام
شاخص 650 هزار تا پایان خرداد ماه 1399 دست یافتنی خواهد بود.
امروز 14 اسفند ماه 1398 مصادف با مصوبه نابخردانه سازمان بورس به منظور افزایش محدودیت دامنه نوسان
در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Postدرود بر دوستان خوب بورسی
قصد تحلیل و بررسی نیست، اتفاقاً به دلیل تداخل احساسات قصد داشتم این مطلب را در تاپیک مطالب غیر بورسی ارسال کنم. اما بههرروی شد آنچه میبینید و اگر کاستی دارد به بزرگواری خود ببخشید.
آخرین مطلبی که درباره شاخص کل نوشتم عرض کردم که تا اواخر زمستان بازار صعودی است. هم از حیث بنیادی و هم تکنیکی.
آنوقت دلیلم همین بود که الآن اشاره میکنم و به نظرم با قطعیت بیشتر از آن پست آخر، الآن میتوانم مجدداً عرض کنم که تا پایان زمستان شاخص صعودی خواهد بود.
نکته اول اینکه بعد از آشنایی با روش گلن نیلی، که البته در این راه یک کارآموز بسیار مبتدی هستم، هیچ نشانهای از موج ایمپالس در شاخص دیده نمیشود. به عبارتی ویژگیهای 5 موجیها در شاخص وجود ندارد. لذا تمامی امواج از نوع اصلاحی بوده و ویژگیهایشان به این امواج مطابقت دارد.
نکته دوم. بهطورکلی خیلی مایل هستم که مطابق شکل زیر که یک نمای ماهانه در اشل لگاریتمی است، الگوی دابل زیگزاگ را در شاخص تفسیر کنم که خوب نه زیگزاگ اول و نهدوم تمامی قوانین را پاس نمیکنند. ولی کماکان این حال و هوای زیگزاگ دوبل را داشته باشید تا بعد.
در موج سهگانه اول همانطور که نشان دادهشده دو سطح بهدستآمده یکی با نسبت فیبو ( 361.8) دیگری در قلهی (C) که هیچ ارتباطی به فیبو ندارد یعنی در 698.4.
بعدازآن شاهد یک موج از جنس X هستیم. و مجدداً یک موج سهگانه که ما خیل دوست داریم مقداری از شرایط سه موج قبلی خود را تکرار کند.
با همین استدلال بنده سقف حداقلی شاخص کل را 375000 میدانم. تأکید میکنم حداقل. و صدالبته که انتظار ندارم که ماکزیمم در 650000 رخ دهد!!!. چراکه بسیار تجربه کردم هدف نهایی چیزی میان این محدوده است. که البته خیلی هم گسترده است.
این روزها بهواقع دنبال عواملی هستم که ممکن است شاخص را در مرز ماکزیمم یعنی 500 هزار واحد پیش ببرد. عوامل زیادی میتواند دستبهدست هم دهند برای صعود به این مرز که از حوصله شما و بنده خارج است. و به همین مقدار اکتفا میکنم.
آنچه برای نتیجهگیری برای خودم مهم است و امیدوارم به درد شما هم بخورد برای پژوهش بیشتر، اینکه با توجه به این شرایط استراتژی بنده ماندن در بازار است تا میانه اسفند. آن موقع هم میشود مجدداً اوضاع را رصد کرد و تصمیم جدید اتخاذ کرد.
آخرین ویرایش توسط Mehdi1400؛ 2020/03/04, 21:42.
نظر
نظر