شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )
Collapse
X
-
پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )
در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Postدرود برهمگی با دلار17-18تومنی درسال 99 وفرض شرایط فعلی شاخص کل تا فصل مجامع تیر حدود750هزار واحد خواهد بود
موفق وموید باشید
بادلار16000تومنی فردا این عدد را خواهیم دید
با چشم انداز دلار18-20تومی شاخص هدف بعدی درحدود1میلیون و100هزارواحد را درپیش دارد
ارزش دلاری بازار همچنان نشان از رشد می دهد (مقایسه کنید با ارزش دلاری سال92)
پی نوشت: اخربازی اخرین عرضه دولتی در سال99خواهد بود
نظر
-
بورس تنها راه نجات اقتصاد ایران است/ حمایت دولت و عرضه اولیه های پر قدرت.
۱۳۹۹/۰۲/۰۶ ۱۳:۰۲:۰۱
به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، فرهاد دژپسند در جریان برگزاری نشست هم اندیشی صبح امروز با مسئولان بازار سرمایه و صاحبنظران گفت : تنها راه نجات اقتصاد ، بازار سرمایه است. بورس هم انتخاب مردم بوده و با افزایش ابزارها و عرضه اولیه به این انتخاب پاسخ خواهیم داد
. وی ادامه داد: حمایت های رئیس جمهور بالاترین مقام اجرایی را از بورس داریم و عرضه های اولیه با قدرت تا پایان سال ادامه دارد. حمایت دولت از بورس ادامه دار خواهد بود و مختص یک زمان کوتاه مدت نیست.
دژپسند افزود: هنگامی که از بورس استقبال می شود چرا باید مردم را بترسانیم؟ چرا از این فرصت استفاده نکنیم؟
همچنین حسن قالیباف اصل رییس جدید سازمان بورس در این نشست اعلام کرد به زودی فعالیت افراد در شبکه های اجتماعی مرتبط با بازار سرمایه ساماندهی می شود.
نظر
-
رکورد بیشترین رشد هفتگی شاخص کل شکست و طی این هفته بازار بورس از رقم 741853 4شنبه هفته پیش به رقم 878122 واحد رسید و رشد 136269 واحدی رو تجربه کرد !!!/:.grlim:./
البته این برای ما بورسی ها چیز خوشایندی نیست و ما میتونستیم همین رشد رو به صورت ملایم و نمه نمه داشته باشیم با رشد سهاممون این همه در رشد شاخص گم نشه !!!آخرین ویرایش توسط iligal؛ 2020/04/29, 13:50.بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postضمن اینکه به تکنیکال تسلط نسبی دارم اما صرفا تکنیکالی تحلیل کردن را دو زار براش ارزش قائل نیستم ...
تکنیکال فقط یک ابزار است ...بازار ده ها متغیر دارد ...
وقتی برخی اساتید تکنیکال در شاخص 190 هزاری واحبابا سر دادن من فقط به انها خندیدم ...
از تکنیکال استفاده کنم ...
تا برخی دوستان معنی سوپر مگا ترند را بفهمن طول خواهد کشید ...
و ما در ان موقع خواهیم خندید همانگونه که همیشه خندان بوده ام ...
بزودی و در همین امسال شاهد اجرای این سوپر مگا ترند .... خواهم بود ...
من تا شاخص بالای 400 هزار سهامداری انجا بررسی می کنم و احتمالا به سهامی خاص شیفت خواهم کرد ...
بسیار روشن حرفم را می زنم و بر ان اساس هم عمل می کنم ...احتمال اینکه اشتباه هم بکنم هست ... ایا کسی هست که اشتباه نکند ؟؟؟
درود بر همه ...
در اصل توسط Abad پست شده است View Postحدود شش ماه و نیم گذشت ...
جملات فوق در یک بازار خرسی بیان شد
امروز 99/2/5 است و شاخص 741 هزار است ...
جملات فوق شانسی بیان نشد ...
والبته ما همچنان سهامدار هستیم ...
سود خوبی نصیب اهالی بازار شده و باید شکر گزار خداوند باشیم
امروز 99/2/13 است و ... شاخص امروز 917000 واحد
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
نظر
-
در اصل توسط roya123 پست شده است View Postکاربر تاران؟؟
میشه لطفا یه کم در موردش توضیح بدید؟؟؟
rsi برای بازاری نوسانی ابزاری کارامد است.از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،
نظر
-
یه چیزی رو بگم باور نمکنید
بعد از یک ماه که بگذره دیگه شاخص اگر روزی 100 هزار تا مثبت بخوره حساسیت ها کمتر میشه
چون تا الان سابقه نداشته و چیز جدیدی هست همه تعجب کردن
نظر
-
در اصل توسط Abad پست شده است View Postتا برخی دوستان معنی سوپر مگا ترند را بفهمن طول خواهد کشید ...
امروز 99/2/13 است و ... شاخص امروز 917000 واحد
باز هم به این همه تحلیل دقیق و جامع به تشکر خالی بسنده نکردم و از تبحر و آشنایی شما به اوضواع و احوال بورس دست به تحسین بر می دارم و از اینکه در جمع ما حضور دارید خرسندیم و این صحبت نه دلیل ضعف دیگر تحلیلگران حاضر در سایت و نه سعی بر بالا بردن جنابعالی است و فقط جهت تشکر به خاطر حضور و خیر رساندن به خیلی از افراد حاضر در سایت به صورت رایگان وبی مزد و منت هست:.thumbsdownsmileyanو آدم یاد این جمله میفته: تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز !!!
در تکمیل فرمایشات جنابعالی بگم بازار گاوی امسال بازاری هست که نه پدر دیده و نه پسر خواهد دید و فک کنم نقطه عطف بورس ایران از آغاز تا کنون باشد و چنین رشدهایی چه در شاخص کل و چه در رشد قیمت سهام در تاریخ بورس ایران شاید به ندرت برای کلیت سهام تکرار بشود!!!
شاید بعضی از تک سهمها مانند شتران سال 92 چنین وضعیتی به مانند امروز داشتند اما بازار نیمه دوم پارسال و 2 ماهه امسال به مانند سقوط بهمن از قله کوه می ماند که همچنان در حال ریزش و برف گرفتگی همه جای کوه و اطراف کوه خواهد شد!!!
پس از رشد سهام خود و رشد شاخص لذت ببرید و بی دلیل خود را از رشد محروم نسازید ولی خب باید مرتب در مواقع خاص و نقاط حساس نگاه خود را به بازار معطوف کنیم و منتظر نشانه ها و علائم باشیم!!!آخرین ویرایش توسط iligal؛ 2020/05/03, 10:50.بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!
نظر
-
-
شاخص کل /:.wubsmiley.:/
ما فعلا نمی دانیم در طول دو روز کاری آینده (سه شنبه و چهارشنبه) چه اتفاقاتی خواهد افتاد، اما از نظر من هر چقدر قدرت پول زیاد باشه، یک جایی ماشین خرید متوقف (و یا به تعبیر بهتر کند) خواهد شد! و بازار هم دست به اصلاح کوتاه مدت خواهد زد! اصلاح بازار اجتناب ناپذیر است! انتظار اصلاح شاخص در بازه ی زمانی 5 می تا 8 می 2020!
یک چارت بسیار یسیار ساده از شاخص:
[B]ارزش گذاری ریالی بورس تهران اشتباه است![/B]
نظر
-
وقتی تا خودرو و خساپا میخوان باز بشن اصلاحی در کار نیست
نظر
نظر