شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sooroosh1315
    ستاره‌دار (۲)
    • Oct 2019
    • 5358

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

شاخص کل در نمای لگاریتمی ماهانه

از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• mohsen ho
      ستاره دار(1)
      • Feb 2013
      • 11252

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post

بادلار16000تومنی فردا این عدد را خواهیم دید
      با چشم انداز دلار18-20تومی شاخص هدف بعدی درحدود1میلیون و100هزارواحد را درپیش دارد
      ارزش دلاری بازار همچنان نشان از رشد می دهد (مقایسه کنید با ارزش دلاری سال92)

پی نوشت: اخربازی اخرین عرضه دولتی در سال99خواهد بود
      دلار همچنان در رنج16-16.5 ...... شاخص کل درحال نزدیکی به هدف دومی است که دراین تاپیک داده شد
      انتظار دارم برای عبور از این سطح اتفاقات بنیادی وورود نقدینگی بالاتری نیاز باشد!!!صرفا نظر شخصی
      همچنان بازی ادامه خواهد داشت ...اما....کمی تنفس ......
      آخرین ویرایش توسط mohsen ho؛ 2020/05/05, 01:14.

نظر

• Lamour
        عضو عادی
        • Apr 2020
        • 249

در اصل توسط Lamour پست شده است View Post
        شاخص کل /:.wubsmiley.:/

ما فعلا نمی دانیم در طول دو روز کاری آینده (سه شنبه و چهارشنبه) چه اتفاقاتی خواهد افتاد، اما از نظر من هر چقدر قدرت پول زیاد باشه، یک جایی ماشین خرید متوقف (و یا به تعبیر بهتر کند) خواهد شد! و بازار هم دست به اصلاح کوتاه مدت خواهد زد! اصلاح بازار اجتناب ناپذیر است! انتظار اصلاح شاخص در بازه ی زمانی 5 می تا 8 می 2020!

یک چارت بسیار یسیار ساده از شاخص:

چه سه شنبه اي بود امروز :D:D اما همين اصلاح کوتاه مدت براي بازار واقعا لازم بود. بايد سهم ها استراحت مي کردن. بايد قرمزي هاي تابلو رو هم مي ديديم که بدونيم هميشه همه چي مثبت و سبز نيست!

اين اصلاخ لازم بود تا سبد سهام ها هم اصلاح بشن.

دوران ليدري بانکي ها تمام شد. همون طوري که دوست عزيز ما (linux-linda) اشاره کردند، خودرو و خساپا ليدرهاي بازار در طول يکي دو ماه آينده خواهند بود /:.smilingsmiley.:/ وظيفه سنگين عبور شاخص به تراز يک ميليون هم به عهده خساپا و خودرو خواهد بود! بازار هم به سمت سهام خودرويي حرکت خواهد کرد!

از نظر من امروز بهترين فرضت براي تبديل سهام بانکي به خگستر و ... بود! خگستر يکي از سهام بسيار ارزشمند و طلايي بازار هستش!

مردم خگستر 1800 توماني را امروز 350 تومن مي فروختن! اين عجيب نيست؟؟؟!!!
        آخرین ویرایش توسط Lamour؛ 2020/05/05, 15:45.
        [B]ارزش گذاری ریالی بورس تهران اشتباه است![/B]

نظر

• negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35714

چه سه شنبه اي بود امروز :D:D اما همين اصلاح کوتاه مدت براي بازار واقعا لازم بود. بايد سهم ها استراحت مي کردن. بايد قرمزي هاي تابلو رو هم مي ديديم که بدونيم هميشه همه چي مثبت و سبز نيست!

دوران ليدري بانکي ها تمام شد. همون طوري که دوست عزيز ما (linux-linda) اشاره کردند، خودرو و خساپا ليدرهاي بازار در طول يکي دو ماه آينده خواهند بود /:.smilingsmiley.:/ وظيفه سنگين عبور شاخص به تراز يک ميليون هم به عهده خساپا و خودرو خواهد بود! بازار هم به سمت سهام خودرويي حرکت خواهد کرد!

از نظر من امروز بهترين فرضت براي تبديل سهام بانکي به خگستر و ... بود! خگستر يکي از سهام بسيار ارزشمند و طلايي بازار هستش!

با کاهش دوباره نرخ سود بانکی که صحبتش قبلا هم بود و کم کم زمزمه اون داره شنیده میشه ! سهام بانکی فروش نداره به نظرم !

گروه بانکی با 1-2 درصد تغییر نرخ سود هزاران میلیارد تومان سود از جیب سپرده گذار به جیب سهامدار میریزه !

اما خودرویی چگونه میتونه با این سرمایه 10-20 برابر شده سود بسازه !

نظر

• ref
            عضو عادی
            • May 2014
            • 162

ای کاش دلایل محکم و بنیادی هم میآوردیم در میان گفته هایمان !! با توجه به فروش دارایی ها و بخشنامه رئیس کل بانک مرکزی بانکها فروش دارایی را در دستور کار دارند و از این محل در چند مرحله به افشای اطلاعات الف روی خواهند آورد ..دارایی های بانکها بعضا معادل ارزش بازارشون هست..و میتوان گفت در این زمینه بی رقیب هستند .از محل کاهش سود که سبب کاهش هزینه عملیاتیشون میشه سود خواند ساخت آن هم از نوع شیرین ..امسال از لحاظ عملیاتی بانک ها متحول خواهند شد ..از اونطرف هم اگر فکر این هستید که سپرده گذاری کم خواهد شد در بانک ها باید بگم که خیر !خوب بلدند چه کار کنند جلو پای مشتری چند تا راهکار میزارند مثل خرید واحد صندوق ها و خرید گواهی سپرده ..من اهل کوبیدن سهم نیستم ولی باید بگم درسته که خگستر سهم خوبیه ولی نه با این تعریف که ارزش بازار خگستر امروز رسیده به مرز 15 هزار میلیارد تومان !!دقت کنید به عنوان مثال ارزش بازار امروز یه بانکی مثل وسینا با این همه دارایی و غیره 10 هزار میلیارد تومان است ! بانک سینا 10 هزار میلیاراد تومان !خگستر 15 هزار میلیارد تومان ! دقت کنید هر سهمی در هر قیمتی خریدنی نیست ! یکی از این دوتا باید قیمتشون رو اصلاح کنه !!
            [B]اگر تریدر بورس هستید یوگا کار کنید[/B]

نظر

• ref
              عضو عادی
              • May 2014
              • 162

و دوستان بورسی من این رو بدونید که بازار مکانی هست برای غافل گیری ! پس این تفکر رو کنار بزارید که من الان زرنگی کردم فلان سهم رو الان فروختم یا الان خریدم !! معلوم نیست فردا چه شود !
              [B]اگر تریدر بورس هستید یوگا کار کنید[/B]

نظر

• محمود گرگانی
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 973

بس عمارت که بود خانهٔ رنج
                بس خرابی که شود پردهٔ گنج

نظر

• Lamour
                  عضو عادی
                  • Apr 2020
                  • 249

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                  با کاهش دوباره نرخ سود بانکی که صحبتش قبلا هم بود و کم کم زمزمه اون داره شنیده میشه ! سهام بانکی فروش نداره به نظرم !

گروه بانکی با 1-2 درصد تغییر نرخ سود هزاران میلیارد تومان سود از جیب سپرده گذار به جیب سهامدار میریزه !

اما خودرویی چگونه میتونه با این سرمایه 10-20 برابر شده سود بسازه !

سرکار خانم نگار،

ممنون بابت کامنت شما :)

از تعداد پست های شما در سایت مشخص است که سرکار عالی از قدیمی ها و حرفه ای های بازار هستید و بنده که حتی سابقه فعالیتم در بازار بورس تهران به دو الی سه ماه هم نمی رسد، قطعا حتی شایسته شاگردی شما و دوستان فعال دیگر در این سایت را ندارم.

اما جسارتاً اجازه بفرمایید من چند نکته ای رو در مورد کامنت شما مطرح کنم.

1- من در مورد ارزندگی سهام بانکی نطری ندادم. حتی بر عکس از نظر من سهام بانکی سهام بسیار باارزشی هستند که ارزش سرمایه گذاری کوتاه مدت و بلند مدت را هم دارند.

2- اما نکته ای که نباید از آن غافل بشیم این هستش که برای یک معامله گر در بازارهای مالی، ارزندگی یک سهم زمانی معنا پیدا خواهد کرد که آن معامله گر بتواند در آن سهم تریدهای موفقی انجام دهد و بیشترین بازدهی ممکن را بدست آورد. و گرنه اصلا برای چه دارد در بازار مالی فعالیت می کند؟!

3- یه معامله موفق در سهام بانکی زمانی اتفاق افتاد که سهم هایی مثل بانک تجارت و بانک صادرات سقف کانال خودشون رو در حوالی 100 تومان شکسته بودن و سیگنال خرید با اهداف 170 تومان صادر کرده بودند. مخصوصا بانک تجارت که به ترتیب از اعداد 105 و 125 هم با قدرت عبور کرده بود و سیگنال بسیار قوی صعودی هم صادر کرده بود! حتی بانک ملت که از عدد روانی 1000 تومان هم گذشته بود و سیگنال صعود تا 1800 نومان صادر کرد!
                  خوب حالا اگر کسی این سهام بانکی را در نقطه مناسبش خریده و به اهداف مدنظرش هم رسیده و مخصوصا به مقاومت های مهم خودشون رسیدن، قطعاً این اجازه دارد که از معامله خود خارج شود. اگر این کار را نکند پس چه بکند؟

4- برای آن تریدر، سهام بانکی اگر چه هنوز ارزنده هستن، اما چون (از نظر این تریدر) بازدهی مناسبی ندارند دیگر ارزش سرمایه گذاری در این قیمت ها را نخواهند داشت. پس سهمش را می فروشد و به دنبال سهم دیگری می گردد که بازدهی مناسب تری به او بدهد! این طبیعت یه معامله است. ما آموزش دیدیم که این کار رو بکنیم. اصلا اگر به عنوان یک معامله گر این کار را نکنیم پس چه بکنیم آن وقت؟

5-این چارت نسبت خگستر به وتجارت است که توانسته مقاومت 11 ساله خودش رو بشکند و حتی به آن پولبک هم کرده. اهداف بازدهی این سهم نسبت به وتجارت هم در چارت مشخص شده است. به این معنی که خگستر باید چندین برابر وتجارت رشد کند و بازدهی کسب کند. این حرف را از خودمان هم نمی زنیم. این را چارت به ما می گوید. علم تکنیکال به ما می گوید. رفتار سهم در گذشته به ما می گوید که در آینده چه اتفاقی قرار است بیافتد!! خوب چه گنیم؟ وتجارت و وبملت و وبصادر را در نزدیکی های مقاومتشان کماکان نگه داریم و امید داشته باشیم به عبور از مقاومت یا اینکه آن را بفروشیم و روی خگستر سرمایه گذاری کنیم؟

[B]ارزش گذاری ریالی بورس تهران اشتباه است![/B]

نظر

• mohsen ho
                    ستاره دار(1)
                    • Feb 2013
                    • 11252

دلار همچنان در رنج16-16.5 ...... شاخص کل درحال نزدیکی به هدف دومی است که دراین تاپیک داده شد
                    انتظار دارم برای عبور از این سطح اتفاقات بنیادی وورود نقدینگی بالاتری نیاز باشد!!!صرفا نظر شخصی
                    همچنان بازی ادامه خواهد داشت ...اما....کمی تنفس ......
                    اصلاح لازمه بازار هست ... قرارنیست رفتارگله ای همیشگی باشه .. زین پس عیارسهم ها مشخص میشه
                    پی نوشت:همچنان برای عبور از1میلیون و100هزارواحد نیاز به خبر لول بالای بنیادی است (از جنس سود بانکی)

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35714

سرکار خانم نگار،

ممنون بابت کامنت شما :)

از تعداد پست های شما در سایت مشخص است که سرکار عالی از قدیمی ها و حرفه ای های بازار هستید و بنده که حتی سابقه فعالیتم در بازار بورس تهران به دو الی سه ماه هم نمی رسد، قطعا حتی شایسته شاگردی شما و دوستان فعال دیگر در این سایت را ندارم.

اما جسارتاً اجازه بفرمایید من چند نکته ای رو در مورد کامنت شما مطرح کنم.

1- من در مورد ارزندگی سهام بانکی نطری ندادم. حتی بر عکس از نظر من سهام بانکی سهام بسیار باارزشی هستند که ارزش سرمایه گذاری کوتاه مدت و بلند مدت را هم دارند.

2- اما نکته ای که نباید از آن غافل بشیم این هستش که برای یک معامله گر در بازارهای مالی، ارزندگی یک سهم زمانی معنا پیدا خواهد کرد که آن معامله گر بتواند در آن سهم تریدهای موفقی انجام دهد و بیشترین بازدهی ممکن را بدست آورد. و گرنه اصلا برای چه دارد در بازار مالی فعالیت می کند؟!

3- یه معامله موفق در سهام بانکی زمانی اتفاق افتاد که سهم هایی مثل بانک تجارت و بانک صادرات سقف کانال خودشون رو در حوالی 100 تومان شکسته بودن و سیگنال خرید با اهداف 170 تومان صادر کرده بودند. مخصوصا بانک تجارت که به ترتیب از اعداد 105 و 125 هم با قدرت عبور کرده بود و سیگنال بسیار قوی صعودی هم صادر کرده بود! حتی بانک ملت که از عدد روانی 1000 تومان هم گذشته بود و سیگنال صعود تا 1800 نومان صادر کرد!
                      خوب حالا اگر کسی این سهام بانکی را در نقطه مناسبش خریده و به اهداف مدنظرش هم رسیده و مخصوصا به مقاومت های مهم خودشون رسیدن، قطعاً این اجازه دارد که از معامله خود خارج شود. اگر این کار را نکند پس چه بکند؟

4- برای آن تریدر، سهام بانکی اگر چه هنوز ارزنده هستن، اما چون (از نظر این تریدر) بازدهی مناسبی ندارند دیگر ارزش سرمایه گذاری در این قیمت ها را نخواهند داشت. پس سهمش را می فروشد و به دنبال سهم دیگری می گردد که بازدهی مناسب تری به او بدهد! این طبیعت یه معامله است. ما آموزش دیدیم که این کار رو بکنیم. اصلا اگر به عنوان یک معامله گر این کار را نکنیم پس چه بکنیم آن وقت؟

5-این چارت نسبت خگستر به وتجارت است که توانسته مقاومت 11 ساله خودش رو بشکند و حتی به آن پولبک هم کرده. اهداف بازدهی این سهم نسبت به وتجارت هم در چارت مشخص شده است. به این معنی که خگستر باید چندین برابر وتجارت رشد کند و بازدهی کسب کند. این حرف را از خودمان هم نمی زنیم. این را چارت به ما می گوید. علم تکنیکال به ما می گوید. رفتار سهم در گذشته به ما می گوید که در آینده چه اتفاقی قرار است بیافتد!! خوب چه گنیم؟ وتجارت و وبملت و وبصادر را در نزدیکی های مقاومتشان کماکان نگه داریم و امید داشته باشیم به عبور از مقاومت یا اینکه آن را بفروشیم و روی خگستر سرمایه گذاری کنیم؟

ممنون از توجه و پاسخ شما !

من در مورد مباحث تریدری و فرصت های موجود چه در سهام خودرویی چه غیرخودرویی بحثی ندارم !

به قول شما نمودار و تکنیکال و شکار فرصت توسط هر تریدری میتونه صورت بگیره !

بحث اصلی من در مورد نگاه به وضعیت بنیادی دو گروه خودرو و بانکی بود !

در مورد نسبتهای مقایسه ای قبلا هم نوشتم باید نسبتها رو معقولتر گرفت !

مثلا طرف میاد نسبت میکشه بین همین خگستر و قیمت طلا ! بعد نتایجی میگیره ! به نظرم ارتباط لازم اینجا برقرار نیست ! غیر از بحث دلارش !

حداقل اینکه در تحلیل کردن چنین نسبتهایی باید تمام زوایا رو درنظر گرفت ! شاید رشد یا کاهش ارزش طلا به دلایل سیاسی و یا مقطعی یا بنیادی در بازارهای جهانی رقم خورده باشه ! حالا چرا باید این دلایل رو به زور به کالا یا نماد دیگری هم ارتباط داد !!

شاید الان شما نسبت خگستر به هر سهم دیگری رو هم درنظر بگیرید !همین نتیجه حاصل بشه ! یا از بین 100 سهم دیگر که نسبت خگستر به اونها رو رسم میکنید ! بالای 50% نتیجه همین بشه !! پس اونوقت میشه نتیجه گرفت که این سهم احتمالا عقب ماندگی نسبت به کلیت یا مجموعه ای از بازار دارد ! یا دلایل دیگری .... نه اینکه صرفا نسبت به فلان سهم بانکی یا فلان سهم پترویی یا فلان سهم غذایی فقط جای رشد داشته باشه !

اما در اینکه در ترید در بازار فرصت هایی موجود هست، من هم قبول دارم و تلاش میکنم از همین فرصت ها استفاده کنم !

نظر

• mohsen ho
                        ستاره دار(1)
                        • Feb 2013
                        • 11252

اصلاح لازمه بازار هست ... قرارنیست رفتارگله ای همیشگی باشه .. زین پس عیارسهم ها مشخص میشه
                        پی نوشت:همچنان برای عبور از1میلیون و100هزارواحد نیاز به خبر لول بالای بنیادی است (از جنس سود بانکی)
                        بانزدیک شدن به عدد 1میلیون و100هزار شاهد عقب گرد بازار هستیم
                        همچنان معتقدم برای عبور از این سطح خبری از جنس سودبانکی میتونه راه گشا باشه
                        دلاربالای17تومن کف شاخص را قوی خواهد کرد .. رفتار گله ای تمام شده است زین پس عیارسهم ها مشخص میشه

نظر

• تاران
                          عضو فعال
                          • Jan 2012
                          • 959

سلام
                          چارت بروز شاخص کل
                          همچنان معتقدم شاخص سال بعد 2.5 میلیون واحد
                          اما فعلا خورده به مقاومت
                          [IMG][/IMG]

نظر

• Abad
                            عضو فعال
                            • Nov 2015
                            • 7516

س

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3853&p=811132&viewfull=1#post8111 32
                            آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2020/05/13, 23:14.
                            Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                            تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• bourse
                              عضو فعال
                              • Sep 2011
                              • 1346

بنظرم تا اواسط سال دیگه شاخص عدد 4 میلیون واحد هم میبینه بیشترین بار این رشد رو گروه خودرویی

نظر

• milad97
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 2520

با توجه به سیکل های صعودی چند وقت اخیر و همچنین اصلاح سریع بعد از این صعود ها انتظار دارم حداکثر تا کف کانال اصلاح کند و دوباره با قدرت به روند صعودی برگردد
                                لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

در حال کار...
                                X