شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10169

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    هنوز زوده در مورد اتمام نزول و برگشت بازار با قاطعیت حرف زد.
    بگمان من فردا و یا پس فردا فشار عرضه ها میتونه در سهام بزرگ اتفاق بیفته.
    باید دید در روزهایی که عرضه ها زیاد میشه و صف های خرید از بین میره آیا دوباره فشار خرید تا صف خرید در بازار نمایان میشه یا قدرت چندانی نخواهد داشت و فشار عرضه ها اونا رو منصرف میکنه.
    هر چی باشه بنظر من هنوز روزهای منفی قرمز رو باز خواهیم دید.
    ولی در کل قیمت ها ،قیمت های جذابی هستند اما در بازار باید دلیل قوی برای خرید باشه تا بتونیم از پس مقاومت های قوی بربیاییم وگرنه قیمت های جذاب بیشتر برای نوسان های ده بیست درصدی خوب میشه.
    منظور از دلیل قوی یه چیزی که روی سود آوری شرکت ها یا چیزی که عطش خریدار رو بهمراه داشته باشه،هست .صعود اخیر بازار در نیمه اول سال بیشتر بخاطر کاهش ارزش ریال که ناشی از افزایش قیمت دلار بود و همچنین افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی دارایی ها برخی شرکت ها و پایین بودن ارزش ذاتی شرکت ها بود.الان تقریبا هیچیک از این دلایل رو نداریم دلار که اصلاحی شده و وقتی هم دلار اصلاحی میشه یعنی چشم انداز تعدیل مثبت قوی برای سودآوری شرکت ها نیست البته کاهش قیمت دلار به 23 هزار تومن بمعنی تعدیل منفی سود شرکت ها نیست ولی تعدیل سود قوی هم بنظر من نمیتونه اتفاق بیفته.
    پس بازار یا باید دلایل قویی برای صعود داشته باشه یا دلخوش به نوسان های ده بیست درصدی در قیمت های جذاب باشیم.
    در هر صورت باید دید فشار خرید در روزهای عرضه چطوریه؟
    محدوده 1.270 تا 1.285 میلیون واحد محدوده مقاومتی شاخص هست.

کمی اوضاع شاخص بهتر شده،یه مثبت 30- 40 هزار واحدی مثبت میتونه ما رو امیدوار کنه.
    با وجود اینکه امروز بیشتر سهام منفی و در صف فروش هستند ولی احساس خوبی نسبت به آینده نزدیک دارم.
    بنظرم در صورت مثبت شدن دوباره شاخص احتمال شکسته شدن مقاومت 1.270 تا 1.285 واحد وجود داره.
    حالا ببینیم چی میشه؟

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• امیرحمزه
      عضو عادی
      • Dec 2015
      • 223

کمی اوضاع شاخص بهتر شده،یه مثبت 30- 40 هزار واحدی مثبت میتونه ما رو امیدوار کنه.
      با وجود اینکه امروز بیشتر سهام منفی و در صف فروش هستند ولی احساس خوبی نسبت به آینده نزدیک دارم.
      بنظرم در صورت مثبت شدن دوباره شاخص احتمال شکسته شدن مقاومت 1.270 تا 1.285 واحد وجود داره.
      حالا ببینیم چی میشه؟

سلام و عرض ادب و احترام خدمت جناب orumbourseعزیز
      جای شما خیلی خالیه .اون تحلیل های عالی و بی نقص حضرتعالی

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10169

در اصل توسط امیرحمزه پست شده است View Post
        سلام و عرض ادب و احترام خدمت جناب orumbourseعزیز
        جای شما خیلی خالیه .اون تحلیل های عالی و بی نقص حضرتعالی
        درود
        خالی باشه بهتره ، کی حوصله سر و کله زدن با افراد منظوردار رو داره از اونطرف هم هر چقدر زحمت بکشی دستمزدت ، ایجاد تاپیک های توهین و افترا خواهد بود.
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• امیرحمزه
          عضو عادی
          • Dec 2015
          • 223

درود
          خالی باشه بهتره ، کی حوصله سر و کله زدن با افراد منظوردار رو داره از اونطرف هم هر چقدر زحمت بکشی دستمزدت ، ایجاد تاپیک های توهین و افترا خواهد بود.
          قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری

نظر

• mohsen ho
            ستاره دار(1)
            • Feb 2013
            • 11247

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
            درود
            از نظر زمانی همچنان با روند جدید فاصله داریم و همچنان برگشت ها به نظر موقت باشه !
            ازنظر زمانی هفته دوم اسفندماه میتونه پایان این سیکل اصلاحی -فرسایشی باشه ...

نظر

• جیمی
              عضو جدید
              • May 2020
              • 11

سجادعزبز واقعا حضورشما و تحلیل های نابتان که جزء معدود مطالب بسیار ارزشمند در فضای مجازیست , مایه دلگرمی و قوت قلب ماست من شخصا مدیون مطالب بسیار مفیدشما هستم و سالهاست در سایت همسایه و این سایت تحلیل های نابی که بی دریغ و بدون هیچ چشم داشتی ارائه دادید دنبال میکنم و حقیقتا ارسال مطالب توسط شما بزرگوار مایه امتنان است همچنان مشتاق درج مطالب ارزشمند شما هستم

نظر

• جیمی
                عضو جدید
                • May 2020
                • 11

حالا ببینیم چی میشه؟

سجادعزبز واقعا حضورشما و تحلیل های نابتان که جزء معدود مطالب بسیار ارزشمند در فضای مجازیست , مایه دلگرمی و قوت قلب ماست من شخصا مدیون مطالب بسیار مفیدشما هستم و سالهاست در سایت همسایه و این سایت تحلیل های نابی که بی دریغ و بدون هیچ چشم داشتی ارائه دادید دنبال میکنم و حقیقتا ارسال مطالب توسط شما بزرگوار مایه امتنان است همچنان مشتاق درج مطالب ارزشمند شما هستم

نظر

• CHESTER.2020
                  عضو فعال
                  • Apr 2020
                  • 1255

درود
                  سلام بر شما بزرگوار
                  در این شرایط که خیلی ها جدید وارد شده اند و الان گیج و مبهوتند و تجربه این شرایط را ندارند انتقال تجربیات قدیمی ها که این روزهارو دیدند باعث میشه این افراد تصمیمات لحظه ای که شاید جبران ناپذیر باشه نگیرند... لطفا در صورت صلاحدید تجدید نظر کنید.
                  ممنون و برقرار باشید.
                  نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                  نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• سپهر کلهر
                    عضو فعال
                    • Feb 2019
                    • 578

درود
                    سجاد عزیز. تو نیکی کن و در دجله انداز ...
                    وقتی 1 نفر هم بگه خدا پدر و مادرتو بیامرزد. مزد دنیا و اخرت براتون داره.
                    مطمئنا دعای خیر بیش از 100 نفر پشت سرتان هست. اینو مطمئن هستم. چرا که خودم اولین نفرم.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10169

نسبت به مثبت شدن بازار فردا خوشبینم، البته امیدوارم رقم مثبت شاخص بالای 25-20 هزار تا باشه.
                      یکی دو تا مثبت قوی میتونه محدوده مقاومتی 1.270 تا 1.285 میلیون واحد رو بشکنه و بریم سر وقت مقاومت 1.5 میلیون واحد.
                      ببینیم واکنش بازار فردا ،نسبت به جمع شدن صف های فروش امروز،چطوری خواهد بود؟
                      شاخی جون مثبت قوی باش ،تو میتونی .
                      پست 9013

نظر

• manmehdiam
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2011
                        • 1623

نسبت به مثبت شدن بازار فردا خوشبینم، البته امیدوارم رقم مثبت شاخص بالای 25-20 هزار تا باشه.
                        یکی دو تا مثبت قوی میتونه محدوده مقاومتی 1.270 تا 1.285 میلیون واحد رو بشکنه و بریم سر وقت مقاومت 1.5 میلیون واحد.
                        ببینیم واکنش بازار فردا ،نسبت به جمع شدن صف های فروش امروز،چطوری خواهد بود؟
                        شاخی جون مثبت قوی باش ،تو میتونی .
                        پست 9013
                        بشخصه من نیز از بازار امروز انتظار دیگری داشتم. مطابق روند بازار باید امروز بورس وضعیت بهتری میداشت. دست کم انتظارها بعد از 6 روز ریزش مداوم و بهبود معاملات دیروز این بود که امروز بازار دست کم با حجم معاملات بالا و به سمت مثبت جریان داشته باشد. و دست کم از دیروز بهتر ظاهر شود. ولی نشد!
                        در کوتاه مدت و در حد یکی دو روز البته پیش بینی ها بسیار با خطا همراه است، این جای خود ولی نکته مهم این است که باید به بازار امروز اندکی به عنوان نقطه عطف نگاه کرد...رخداد مهمی بود امروز!
                        شاید دست کاری سنگین کوتاه مدت حقوقی ها و دولت با اهدافی مثل فروش اوراق خزانه در کار بوده باشد...
                        شاید مسائل امنیتی رخ داده در سراوان در بازار امروز بی تاثیر نبوده (جالبش اینه که در فضای مجازی این مورد اصلا بیان نمیشه ، ولی نکته کم اهمیتی نیست!)
                        ولی همچنان مهم ترین متهم ریزش امروز به نظر میرسد که همچنان فضای توافق با امریکا باشد. و امروز ظاهرا آخرین امید کسانی که تصور میکردند لابد مجلس کوتاه نخواهد آمد و لابد کاری میکنند و ....باعث یک تحرکی شد ولی انتظارها تعدیل شد و ملت با این فرجه سه ماهه مطمئن شدند (یا مطمئن تر شدند) که توافقی در کار است. به نظرم این مهم ترین دلیل ریزش امروز است. و البته همچنان هم افزایی و بیش فروش در اثر سیاست دامنه نامتقارن. کاهش شدید حجم معاملات امروز بسیار معنی دار بود.
                        بشخصه بارها طی ماههای قبل عرض کردم: اینکه تصور کنید ایران کامل از پروتکل خارج شود حتی شوخی اش هم قشنگ نیست!
                        ولی اینکه تصور کنید که به زودی دلار اعداد پایینی را رویت میکند هم شوخی بی مزه ای است !

محتمل ترین حالت در میان مدت فعلا رکود عمیق در همه بازارهاست....

به هر حال، هرچه باشد همین که طی دیروز و امروز فرصت کوتاهی برای بهینه کردن سبد ایجاد شد هم غنیمت بود!
                        [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• mohsen ho
                          ستاره دار(1)
                          • Feb 2013
                          • 11247

ازنظر زمانی هفته دوم اسفندماه میتونه پایان این سیکل اصلاحی -فرسایشی باشه ...

انتظار میره از اواخرهفته اینده به مرور طرف تقاضا قوی تر بشه و درنهایت با نزدیک شدن به اواخر اسفند به پایان سیکل فعلی برسیم
                          اگر دستکاری دامنه نوسان و رشد قیمت های جهانی نبود ... به مراتب زودتر سیکل فعلی به اتمام می رسید
                          اما درکل در اشل میان مدت
                          انتظار میره از اوایل سال جدید شاخص یک حرکت صعودی به سمت 1480-1520 (سقف رالی آذرماه )داشته باشه
                          دراشل بلندمدت درصورت طی شدن حدودی سیکل بالا .. بعد از ان اصلاح دیگری خواهیم داشت که پتانسیل کفی زیر1میلیون درشاخص وجود خواهد داشت

نظر

• mohsen ho
                            ستاره دار(1)
                            • Feb 2013
                            • 11247

انتظار میره از اواخرهفته اینده به مرور طرف تقاضا قوی تر بشه و درنهایت با نزدیک شدن به اواخر اسفند به پایان سیکل فعلی برسیم
                            اگر دستکاری دامنه نوسان و رشد قیمت های جهانی نبود ... به مراتب زودتر سیکل فعلی به اتمام می رسید
                            اما درکل در اشل میان مدت
                            انتظار میره از اوایل سال جدید شاخص یک حرکت صعودی به سمت 1480-1520 (سقف رالی آذرماه )داشته باشه
                            دراشل بلندمدت درصورت طی شدن حدودی سیکل بالا .. بعد از ان اصلاح دیگری خواهیم داشت که پتانسیل کفی زیر1میلیون درشاخص وجود خواهد داشت
                            با همراه شدن گروه های مرتبط با قیمت های جهانی با شاخص محدوده 1090-1130میتونه پایان این موج خسته کننده فعلی باشه ... به طور متوسط با دامنه فعلی حدود 8-5روز کاری با این کف فاصله داریم ...دراین باره برخی نمادها زودتر به تعادل رسیده و عمدتا در تایم اشاره شده برمیگردند... صرفا دیدگاه شخصی ...

نظر

• linux_linda
                              عضو فعال
                              • Jun 2014
                              • 3356

یکی شدن نمودار خودرو و شاخص کل هردو در تایم فریم 4 ساعته هستن که شبیه هم در اومدن

نظر

• mohsen ho
                                ستاره دار(1)
                                • Feb 2013
                                • 11247

با همراه شدن گروه های مرتبط با قیمت های جهانی با شاخص محدوده 1090-1130میتونه پایان این موج خسته کننده فعلی باشه ... به طور متوسط با دامنه فعلی حدود 8-5روز کاری با این کف فاصله داریم ...دراین باره برخی نمادها زودتر به تعادل رسیده و عمدتا در تایم اشاره شده برمیگردند... صرفا دیدگاه شخصی ...
                                دراخرین پارت اصلاحی هستیم
                                کم کم ازهفته بعد پول های نسبتا درشت تری وارد بازار میشه

نظر

در حال کار...
                                X