شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • MOSTAFAVI
    Banned
    • Jun 2012
    • 5636

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

نظر

• MOSTAFAVI
      Banned
      • Jun 2012
      • 5636

نمودار فوق ،مقایسه بین شاخص و دلاره که از اوج دلار32000 تومانی و شاخص 2 میلیونی ،تقریبا مشابه عمل کردن:D
      (نمودار مربوط به فرشید یوسفی است و نه من،صرفا جهت اطلاع دوستان گذاشتمش)

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10190

مثبت بیست و دو هزار واحدی امروز شاخص کل اتفاق مثبتی در جهت اتمام اصلاح و شروع روند صعودی میتونه محسوب بشه ،بزودی با شکست 1.27 میلیون واحد، الگوی صعودی بر روی شاخص کل دیده خواهد شد و فعالین بازار با اطمینان خاطر بیشتری شروع به خرید در مثبت و سهامداری برای کسب سود بیشتر خواهند کرد.
        بگمان من روزهای سبز و مثبتی در انتظار بازار بورس هست البته بر روی مقاومت ها ،منفی هایی ممکنه ببینیم.
        من اینطور فکر میکنم.
        فعلا بای

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10190

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
          عزیزان فروشنده با محدودیت نوسان جدید دیگه اون اصلاح های سی چهل درصدی منتفی شده ،بهتره بجای رفتن در صف فروش کمی صبوری داشته باشید.
          همیشه که جو بازار منفی نمیمونه بهتون قول میدم با یه خبر الکی چنان جو مثبتی در بازار براه بیاندازند و سهام رو حداقل 50 درصد بالا بکشند.
          الان از نظر من قیمت ها خیلی منطقی هستند و ترسی از بابت نگهداریشون نباید داشته باشید ولی صبوری لازمه.
          الان بیشتر جو منفی رو سهام خودرویی دارند که بنظر من اونها هم دیگه اصلاح های عمیق خودشون رو کرده اند.
          بهرحال خود سهامداران جزء حقیقی هم با نرفتن به صف های فروش در چنین روزهایی که برخی از صف های فروش سهام بزرگ چمع مشند،باید از سهامشون حمایت کنند.
          دیگه بازار علنا داد میزنه و میگه من میخوام برم بالا ولی فروشنده خیلی زیاده.
          لازمه که خودمون هم هوای بازار رو داشته باشیم.

ما منتظر سبز یک پارچه هستیم

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• پروواز
            ستاره‌دار(6)
            • Sep 2020
            • 5236

کجا هستن ملتی که در شاخص بالای ۲ میلیون سهم ها را در قیمت ۳ برابر قیمت فعلی میخریدن،
            الان وقت خریده نه در اوج...
            عجیب تر اینکه سیگنالهای خرید خیلی از تحلیل گران بورسی هم در شاخص ۲ میلیون بیشتر از الان بود!

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10190

بنظر من برداشتن دامنه نوسان متقارن اشتباه هست بجای برداشتن،اتفاقا درصدش رو دو برابر کنید تا نوسانگیرهای روزانه رو هم به وسوسه خرید بندازه.مثلا بجای 6 درصد مثبت و 2 درصد منفی فعلی، 10 درصد مثبت با 4 درصد منفی بشه.
              وقتی 4 درصد منفی باشه دیگه صف های فروش طولانی مدت دیده نخواهد شد ، از اونطورف هم میتونه ده درصد مثبت بالا بره و این برای بازار بسیار جذاب خواهد بود.ممکنه سهام نوسان زیاد داشته باشند و این باعث عدم فرار نقدینگی و سهولت نقدشوندگی و بالا رفتن تعداد معاملات میتونه باشه.

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5094

بنظر من برداشتن دامنه نوسان متقارن اشتباه هست بجای برداشتن،اتفاقا درصدش رو دو برابر کنید تا نوسانگیرهای روزانه رو هم به وسوسه خرید بندازه.مثلا بجای 6 درصد مثبت و 2 درصد منفی فعلی، 10 درصد مثبت با 4 درصد منفی بشه.
                وقتی 4 درصد منفی باشه دیگه صف های فروش طولانی مدت دیده نخواهد شد ، از اونطورف هم میتونه ده درصد مثبت بالا بره و این برای بازار بسیار جذاب خواهد بود.ممکنه سهام نوسان زیاد داشته باشند و این باعث عدم فرار نقدینگی و سهولت نقدشوندگی و بالا رفتن تعداد معاملات میتونه باشه.
                صندوق پالایش و دارا یکم با همین دامنه -4 تا +10 هستند. در طول این یکماه چندین بار به صف فروش رسیده اند اما هیچوقت +10 را ندیدند؛ حداکثر مثبت 5!!!!
                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10190

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                  صندوق پالایش و دارا یکم با همین دامنه -4 تا +10 هستند. در طول این یکماه چندین بار به صف فروش رسیده اند اما هیچوقت +10 را ندیدند؛ حداکثر مثبت 5!!!!
                  درود بر شما
                  داداش دارایکم در مدت کوتاه دو سه هفته ای 80 درصد صعود از کف داشته ،خب مشخصه که صف خرید ده درصدی در این وضعیت نمی بینه ولی سایر سهام بیشترشون اصلاحی بوده اند و مستعد رشد هستند.
                  دارایکم الان داره به مقاومت واکنش نشون میده ولی بگمان من اونم همراه رشد بازار میتونه از پس مقاومت 1750 تومن بربیاد.

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5094

درود بر شما
                    داداش دارایکم در مدت کوتاه دو سه هفته ای 80 درصد صعود از کف داشته ،خب مشخصه که صف خرید ده درصدی در این وضعیت نمی بینه ولی سایر سهام بیشترشون اصلاحی بوده اند و مستعد رشد هستند.
                    دارایکم الان داره به مقاومت واکنش نشون میده ولی بگمان من اونم همراه رشد بازار میتونه از پس مقاومت 1750 تومن بربیاد.
                    خیر اینطور نیست اروم بورس جان. صعودشون مال قبل از دامنه نوسان نامتقارن بود و از فردای دامنه متقارن ریزشی بودند و بازدهی منفی داشتند .

با اینحال منظور من مقایسه دامنه نوسان بود که با وجود این دامنه نوسان در روزهای مثبتی که بعضی سهم های همین دو گروه صف خرید در مثبت 6 هم میشد این دو سهم از مثبت 5 بالاتر نمیرفتند اما در منفی ها در منفی 4 ها صف فروش رو میدیدند.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10190

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                      خیر اینطور نیست اروم بورس جان. صعودشون مال قبل از دامنه نوسان نامتقارن بود و از فردای دامنه متقارن ریزشی بودند و بازدهی منفی داشتند .

با اینحال منظور من مقایسه دامنه نوسان بود که با وجود این دامنه نوسان در روزهای مثبتی که بعضی سهم های همین دو گروه صف خرید در مثبت 6 هم میشد این دو سهم از مثبت 5 بالاتر نمیرفتند اما در منفی ها در منفی 4 ها صف فروش رو میدیدند.
                      کیوان عزیز منظورم اینه که این سهم چون اخیرا 80 درصد صعود داشته الان عکس العملی به دامنه نامتقارن نداره ولی اگر زیر 10 هزار تومن بود و دامنه نامتقارن برای دارایکم اعمال میشد بازهم صعود 80 درصدی میتونست داشته باشه من حرفم اینه که الان بسیاری از سهام در همون موقعیتی هستند که دارایکم زیر 10 هزار تومن بود .میشه با تغییراتی در برخی مقرارت بازار رو وادار به واکنش های خرید هیجانی واداشت.
                      حالا سوای این بنظر من دیروز و امروز پول های گنده خرید رو زده اند بدون تغییرات هم بازار ما یواش یواش بالا خواهد رفت، من تا خرداد بازار رو صعودی پرنوسان میدانم ممکنه برخی روزها بالای بیست هزار واحد مثبت بخوره و برخی روزها 5 هزرا واحد یا برخی روزها منفی باشه ولی برایند اینها صعودی و رو به بالا خواهد بود.
                      من اینطور فکر یمکنم.

نظر

• manmehdiam
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2011
                        • 1623

ما منتظر سبز یک پارچه هستیم

اروم جان! همه منتظریم!

ولی نه این تابلوی سبز که صددرصد فیک هست!

منتظریم که بازار واقعا سبز بشه...سبز بخوره تو سرش! متعادل بشه

امروز از حدود 600تا شرکت:

120تا مثبت بودن و حدود 480 شرکت منفی خوردن!

که از این 480 نماد قرمز، حدود 380 تاش صف فروش بودن!!!

دو سوم بازار، الان چند هفته هست که در صف فروش قفله ( به دلیل سیاست نبوغ آمیز دامنه نامتقارن) و اصلا معامله نمیشن

واقعا این تابلو با این اعداد چقدر هم خوانی داره!؟؟ هیچی تقریبا!

قاعدتا سهامی که در صف فروش قفل هستند و اصلا حجمی نمیخورند در این تابلو نمایش داده نمیشوند

نوابغی هستند مسئولین بورس در تحمیق ملت!
                        آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/03/14, 18:24.
                        [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2011
                          • 1623

نمای بازار اینه: نه اون تابلوی فیک و مسخره
                          نه اون شاخص کل بیخود که هیچی رو نشون نمیده

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
                          نمای بازار در 24 اسفند 99

[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• کیوان
                            ستاره دار (1)
                            • Jun 2011
                            • 5094

کیوان عزیز منظورم اینه که این سهم چون اخیرا 80 درصد صعود داشته الان عکس العملی به دامنه نامتقارن نداره ولی اگر زیر 10 هزار تومن بود و دامنه نامتقارن برای دارایکم اعمال میشد بازهم صعود 80 درصدی میتونست داشته باشه من حرفم اینه که الان بسیاری از سهام در همون موقعیتی هستند که دارایکم زیر 10 هزار تومن بود .میشه با تغییراتی در برخی مقرارت بازار رو وادار به واکنش های خرید هیجانی واداشت.
                            حالا سوای این بنظر من دیروز و امروز پول های گنده خرید رو زده اند بدون تغییرات هم بازار ما یواش یواش بالا خواهد رفت، من تا خرداد بازار رو صعودی پرنوسان میدانم ممکنه برخی روزها بالای بیست هزار واحد مثبت بخوره و برخی روزها 5 هزرا واحد یا برخی روزها منفی باشه ولی برایند اینها صعودی و رو به بالا خواهد بود.
                            من اینطور فکر یمکنم.
                            امیدوارم اینطور بشه . این حالت صعودی پر نوسان تا خرداد حالت خوش بینانه منهم هست ولی یک حالت بد بینانه هم دارم که صعود خیلی کوتاه و تا اواسط فروردین باشه

نظر

• trojan
                              ستاره دار(1)
                              • Nov 2013
                              • 881

شاخص كل در تايم هفتگي كه زير ابر نفوذ كرده بود ظاهرا زير ابر تثبيت نشد و طي چند روز گذشته كه مثبت بوده خودش رو بالاي تنكان سن رسونده و از ناحيه ذخيم وارد ابر سبز رنگ شده
                              RSI طبيعتا رو به بالا برگشته و در حدود 47 هست
                              كراس مكدي هنوز اتفاق نيفتاده ولي در صورت حفظ روند موجود به زودي اتفاق ميفته

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10190

بیشتر سهام شاخص ساز بالای 4-5 درصد مثبت معامله میشند شستا هم مثبت باز کنه،فشار خرید در بقیه سهام هم بالا میره.
                                فکر میکنم شستا هم مثبت بازگشایی بشه.

نظر

در حال کار...
                                X