شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • توپ4گوش
    ستاره دار (1)
    • Nov 2020
    • 2505

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
    درود
    البته شاخص به تنهایی نباید مبنای تصمیم گیری در تحلیل های اینچنینی باشد.

بخصوص که شاخص چند ماه قبل هم اشکال کم ندارد. در موج های اخیر شاخص و نحوه نوسان آن، سهامی شرکت داشته اند که صف فروش قفل شده داشته اند در کنار سهامی که صف خرید بودند!

کلی دامنه نوسان روند طبیعی شاخص را به هم زده است..

و شاخص نهایتا از همه اینها یک میانگینی را نمایندگی میکند که لزوما رفتار سبد سهامداران را نمایندگی نمیکند!

با پذیرفتن این محدودیت ها، دست کم در براورد حمایتها و مقاومت های شاخص باید یک محدوده را در نظر بگیریم. خطای شاخص بالاست خلاصه!

با این مفروضات و در این صورت من نیز حمایت کوتاه مدتی بازار را محدوده 1280 میدانم. و البته باور دارم مادامی که بالای این محدوده هستیم ، آن روند میان مدت صعودی پابرجاست!

ولی مهم تر از شاخص، رفتار سهام تک تک این روزها بسیار مهم تر است.
    درود اقا مهدی

شاخص کل که بیشتر شاخص نمادهای بزرگ هست شاخص اصلی بازار هست که با ان بتای بازار میسنجند!!

قبلا نیز من به یکی از دوستان که صحبت فملی 600تومان میکردند عرض کردم که اگر این نمادها این قیمتها ببینند عملا فک همه بازار میاد پایین و دیگه قفل فروشها از بین رفتی نیست

باید ابتدا پی به ای همین سهام بنیادی کمی بیاد بالا و بتای بازار افزایش یابد تا بازار بتواند صفهای فروش سهام غیر ارزنده و حبابی را جمع کند

نمودارها و حرکت بازار نیز حرف بنده را تایید میکند ابتدا شاخص کل و نمادهای شاخص ساز در تاریخ دو خرداد برگشته اند و نمادهای شاخص هموزن که بیشتر وزنه بر سهام کوچک هست شروع کردند کم کم مبناها را برداشتند و بواسطه صعود همین شاخص کل توانسته اند از 31خرداد با تاخیر یکماهه مثبت شوند!!

الان شاخص کل حدود 200هزار واحد صعود کرده و بتای بازار افزایش یافته اما اگر شاخص کل سیگنال فروش دهد باز بهتر میشود نمادهای انها را نقد کرد و مجددا اولین کاندید قفل شدن در صف فروش در صورت برگشت بازار همان نمادهای شاخص هموزن بخصوص غیر ارزنده های ان هست

باید حرفه ای تر در بستن سبد کار را انجام دهیم و به پی به ای ها ارزندگی سهام ارزشیابی سابقه قبلی در قفل بودنها سودهای اینده انها دارایی انها نقد شوندگی حجم معاملات توجه زیاد کنیم
    شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• esi_mohammadi
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 1105

شاخص دارویی ها وضعیت بدی نداره
      اگر اون ترند نزولی را بتونه بشکنه نقیدینگی زیادی میاد سمت این صنعت
      روی یک ترند لاین صعودی هم روی 2 تا ماژور واگرایی مخفی در اندیکاتور دیده میشه

بیشتر سهم های تو گروه دارو من یادمه از شاخص 1 میلیون و 250 به بعد در شدیدترین مثبت های بازار دیگه رشد نکردند و نوسانی شدن و حتی زودتر از بازار هم اصلاح کردند ( عامه مردم بیشتر رفته بودن سمت سهم های شناس تر مثل شاخص ساز ها )
      برای همینه که خیلی از چارت ها روی سهم های این صنعت خوب چکش کاری شدن و فروشنده قوی ندارند

(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
      (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
      (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• esi_mohammadi
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 1105

این نمودار سنگ اهن 62 درصد چین در تایم فرم هفتگی هست
        قیمت الان حدود 220 دلار هست
        من احتمال میدم سنگ آهن یک فلت موج b را بالا امده >>> ریتم رشد اخیر اینطور نشون میده >>> برای تایید باید منتظر شکست ترند صعودی باشیم
        انشالله من اشتباه کرده باشم

(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
        (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
        (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• پروواز
          ستاره‌دار(6)
          • Sep 2020
          • 5236

کسی میتونه تخمین بزنه اگر همه سهم ها قیمتشون صفر بشه شاخص کل روی چه عددی میاد؟

نظر

• توپ4گوش
            ستاره دار (1)
            • Nov 2020
            • 2505

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
            کسی میتونه تخمین بزنه اگر همه سهم ها قیمتشون صفر بشه شاخص کل روی چه عددی میاد؟
            اگر قیمت همه سهام صفر ریال در نظر بگیریم فکر کنم حدود 300هزار واحد دیگه پایین تر نیاد این 300هزار تا بابت سود مجامع حدود 10سال گذشته است که در شاخص کل بعنوان قیمت سهام محاسبه شده!!! البته در امسال و چندسال گذشته که سود مجامع از نظر ریالی بیشتر بوده تاثیر بیشتری در باد کردن شاخص کل داشته

این شاخص ضریب محاسبه ان هم اشکال داره و همچنین حتی نباید افزایش سرمایه ها از انباشته و تجدید و اورده در شاخص کل محاسبه شود و اینا هم باید کم کنند از شاخص تا عدد میلیونی نبیند تا سرمایه گذار بترسد

یکی از علتهای ترس سرمایه گذار همین شاخص قلابی است همه فکر میکنند قیمت سهام بالا رفته در حالیکه در این شاخص قیمت سهام نیز که بالا نرود باز بخاطر سود مجامع و افزایش سرمایه ها شاخص کل بالا میرود!!!

نظر

• Amir.tala
              ستاره دار (2)
              • Dec 2015
              • 3150

در اصل توسط nahamya پست شده است View Post

تایم کوتاه شاخص که میگه موج یک رو دارم تموم میکنم همه چی هم جوره برای یه اصلاح حدود ده درصدی /.:biggrinsmiley.:/
              سبد من فعلا سهام بزرگه به قول دوستان نمیدونم شاخص چطور میاد بالا در حالی که درجا میزنن سهما
              فعلا خساپا و وبصادر دارم سنگین
              ببینیم فردا شرایط چطور پیش میره
              در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
              من به این موج شماری شک دارم.
              فکر کنم شکی که داشتم درست بود.نه؟

نظر

• Amir.tala
                ستاره دار (2)
                • Dec 2015
                • 3150

در اصل توسط nahamya پست شده است View Post

تایم کوتاه شاخص که میگه موج یک رو دارم تموم میکنم همه چی هم جوره برای یه اصلاح حدود ده درصدی /.:biggrinsmiley.:/
                سبد من فعلا سهام بزرگه به قول دوستان نمیدونم شاخص چطور میاد بالا در حالی که درجا میزنن سهما
                فعلا خساپا و وبصادر دارم سنگین
                ببینیم فردا شرایط چطور پیش میره
                من به این موج شماری شک دارم.
                فکر کنم شکی که داشتم درست بود.نه؟
                فکر کنم فقط یک پله غلط بود و به طور کلیش درست بود.

اینقدر مثبت منفی کرد که همه رو از اصلاح غافل کرد طوریکه خیلیها امروز رو بازار خیلی مثبت می دانستند.از نتایج مسابقه پلکان مفید هم معلومه که اکثریت اشتباه کردند امروز رو.

حتی اساتید گفته بودند که تازه خط روند رو شکستیم که واقعا هم شکسته بود منتها رکب زدند و خط روند رو کمی بی اعتبار کردند.

نظر

• linux_linda
                  عضو فعال
                  • Jun 2014
                  • 3356

امروز اون کسیکه 100 امتیاز برای مسابقه شاخص هم وزن گذاشت بجای ماهی کوچک قلابش نهنگ گرفت

نظر

• توپ4گوش
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2020
                    • 2505

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
                    درود اقا مهدی

شاخص کل که بیشتر شاخص نمادهای بزرگ هست شاخص اصلی بازار هست که با ان بتای بازار میسنجند!!

قبلا نیز من به یکی از دوستان که صحبت فملی 600تومان میکردند عرض کردم که اگر این نمادها این قیمتها ببینند عملا فک همه بازار میاد پایین و دیگه قفل فروشها از بین رفتی نیست

باید ابتدا پی به ای همین سهام بنیادی کمی بیاد بالا و بتای بازار افزایش یابد تا بازار بتواند صفهای فروش سهام غیر ارزنده و حبابی را جمع کند

نمودارها و حرکت بازار نیز حرف بنده را تایید میکند ابتدا شاخص کل و نمادهای شاخص ساز در تاریخ دو خرداد برگشته اند و نمادهای شاخص هموزن که بیشتر وزنه بر سهام کوچک هست شروع کردند کم کم مبناها را برداشتند و بواسطه صعود همین شاخص کل توانسته اند از 31خرداد با تاخیر یکماهه مثبت شوند!!

الان شاخص کل حدود 200هزار واحد صعود کرده و بتای بازار افزایش یافته اما اگر شاخص کل سیگنال فروش دهد باز بهتر میشود نمادهای انها را نقد کرد و مجددا اولین کاندید قفل شدن در صف فروش در صورت برگشت بازار همان نمادهای شاخص هموزن بخصوص غیر ارزنده های ان هست

باید حرفه ای تر در بستن سبد کار را انجام دهیم و به پی به ای ها ارزندگی سهام ارزشیابی سابقه قبلی در قفل بودنها سودهای اینده انها دارایی انها نقد شوندگی حجم معاملات توجه زیاد کنیم
                    توضیحات قبلا در این پست عرض شده بود موضوع برخی سهام کوچک و غیر نقد شونده و پی به ای بالا و.....که به لطف سهام عمدتا بزرگ و بنیادی و مجامع دار بازار مثبت شده بودند

امروز نیز شاخص هموزن کندل خوبی نزد که هشدار مجدد هست بر بررسی بیشتر سهام و نسبت های به پی به ای و نقد شوندگی و سود اینده انها و..........

نظر

• پروواز
                      ستاره‌دار(6)
                      • Sep 2020
                      • 5236

شاخص هموزن شبیه شاخص سیمان شده و در حال تکمیل پولبک به مقاومت شکسته شده.
                      در روزهای مثبت شاخص باید به اندازه کافی نقدینگی تامین کرد تا در همچین روزهای منفی دستوری و گله ای بتونیم شکارهای خوبی داشته باشیم.
                      با سیل ویرانگر نقدینگی و گرانی های روز افزون همچین منفی هایی در بورس فرصت های طلایی را ایجاد میکنه.
                      آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2021/07/28, 00:25.

نظر

• nahamya
                        عضو فعال
                        • May 2014
                        • 629

فکر کنم فقط یک پله غلط بود و به طور کلیش درست بود.

اینقدر مثبت منفی کرد که همه رو از اصلاح غافل کرد طوریکه خیلیها امروز رو بازار خیلی مثبت می دانستند.از نتایج مسابقه پلکان مفید هم معلومه که اکثریت اشتباه کردند امروز رو.

حتی اساتید گفته بودند که تازه خط روند رو شکستیم که واقعا هم شکسته بود منتها رکب زدند و خط روند رو کمی بی اعتبار کردند.
                        سلام
                        اره ، متاسفانه جو بازار ادم رو به اشتباه میندازه
                        صدبار به خودم گفتم مثل اون ادمه کتاب چگونه در بورس دو میلیون دلار بدست اوردم فقط نمودار و قیمتا رو ببینم کاری به تلگرام و .... نداشته باشم ولی مگه میشه /.:biggrinsmiley.:/
                        مثلا نمودار دارایکم چند وقت پیش تحلیل گذاشتم که هنوز یه لگ اصلاحی تا 11 یا 10 یا 8300 مونده ولی اینقدر تحلیل مثبت کردن که روی ادم تاثیر میزاره

خلاصه از این به بعد تصمیم گرفتم فقط به نمودار نگاه کنم با رعایت حد ضرر به تحلیل پایبند باشم
                        مثلا امید رو 610 خریدم و اضافه کردم الان 554 صف فروشه ولی اصلا نگران نیستم حد ضرر زد میفروشم بدون هیچ حسرتی
                        impulsive_wave

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35715

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                          امیدوارم مدیریت ورودی پول فقط در زمان رشد نباشه ! و برای زمان اصلاح هم این ورود نقدینگی و مدیریت صورت بگیره !

البته نمیدونم با این پیشینه ای که دولت و آقایون متولی بازار دارن میشه به این موضوع امیدوار بود یا نه !

این حجم از پول و این رکوردها اگر در بازار اصلاحی و با پارامترهای مناسب تر صورت میگرفت، برای آینده بازار خیلی بهتر بود !!
                          پارسال همین روزها ! یادش بخیر !

نتیجه اعتماد به متولی بی تدبیر ! بازارو همه شاهد بودیم !!

نظر

• پروواز
                            ستاره‌دار(6)
                            • Sep 2020
                            • 5236

با شاخص فعلی، با توجه به بی ارزش شدن ریال و افزایش فروش و سود ریالی شرکتها، پی بر ای بازار در پاییز میتونه به زیر ۶ برسه
                            البته تا اون موقع شاخص اگه بره به سمت ۱.۵۰۰ پی بر ای بازار در همین محدوده فعلی باقی میمونه
                            آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2021/07/30, 22:10.

نظر

• سرمایه گذار
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1925

شاخص کل تا بهمن 1400 احتمالا

آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• توپ4گوش
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2020
                                • 2505

نقطه a اشتباه ترسیم شده در چنگال...............

نظر

در حال کار...
                                X