کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوستان عزیز درد بازار ما شاخص نیست باز میبینم دوستان رقم و اعداد میارند از فلان رقم شاخص برمیگرده از شنبه شاخص برمیگرده ضمن احترام و تشکر از دوستان تکنیکالیست درد امروز بورس ما شاخص نیست میشه شاخص را یک روزه مثبت کرد همانند شنبه که دیدید بازار الکی مثبت شد مشکل دعوای بزرگان است امروز جلسه 2 ساعته کارگزاران بود باز همه را سر کار گذاشتند تیتر زدند که کارگزاران میگند انشالله بازار برمیگرده بابا با ایشالله ماشالله گفتن که مسجد درست نمیشه ... اگه میخواهید مسجد درست کنید باید سیمان آجر تیرآهن کارگرشو بیارین در حقیقت پول بیاری مسجد را درست کنی با حلوا حلوا کردن که دهن شیرین نمیشه بخدا اگه بخواهند همین فردا هم میشه بازار را جمع و جور کرد
در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
دوستان عزیز درد بازار ما شاخص نیست باز میبینم دوستان رقم و اعداد میارند از فلان رقم شاخص برمیگرده از شنبه شاخص برمیگرده ضمن احترام و تشکر از دوستان تکنیکالیست درد امروز بورس ما شاخص نیست میشه شاخص را یک روزه مثبت کرد همانند شنبه که دیدید بازار الکی مثبت شد مشکل دعوای بزرگان است امروز جلسه 2 ساعته کارگزاران بود باز همه را سر کار گذاشتند تیتر زدند که کارگزاران میگند انشالله بازار برمیگرده بابا با ایشالله ماشالله گفتن که مسجد درست نمیشه ... اگه میخواهید مسجد درست کنید باید سیمان آجر تیرآهن کارگرشو بیارین در حقیقت پول بیاری مسجد را درست کنی با حلوا حلوا کردن که دهن شیرین نمیشه بخدا اگه بخواهند همین فردا هم میشه بازار را جمع و جور کرد
با سلام به نظر می رسه که یکی از دلایل همین باشه و باید سهام داران بزرگ حقیقی تکلیف خود را با تیم صالح آبادی معلوم کنند و بروند در دفتر کارش و یا بروند پیش وزیر اقتصاد و یا مجلس برای تعین تکلیف اوضاع و عزل صالح آبادی مگر سهام داران پول خودشان را از سر راه پیدا کرده اند که با بازی سیاسی آقایان برای نفع خود زندگی مردم را نابود کنند باید یک سازمان جواب گو باشد و این حرکت را سهام داران محترم تهرانی باید انجام دهند با تشکر
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
تو بازاری که قدرت پول حرف اول رو میزنه تکنیکال معنی نمیده
کدوم یکی از اساتید تکنیکال این ریزش رو پیش بینی کرده بود
حالا که اتفاق افتاده ی عدشون میگن که الار مش رو زده بوده ما توجهی نکردیم یا میدونستیم و از این حرفا
تمام این صحبت هایی هم که میکنند که دعوا و درگیری هست از دید من همش حرفه
اینا میخوان خودشون پایین بخرن تا باز برای شب عید ی سود صد در صدی کنند برای همین بازارو دارن میکشونن پایین
نمونش سهم ثباغ 500 فروختن باز 250 میخرن باز 500 میفروشن این وسط ی سود صد درصدی میگیرن
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
زينت مرادينيا (كارشناس ارشد بازار سرمايه) - يكي از مهمترين معيارهاي ارزيابي بورسها شاخص قيمت است. شاخص فعلي مورد استفاده در بورس ايران در نيمه دوم دهه هشتاد شمسي پس از اعمال تغييراتي در روش محاسبه، بهعنوان اصليترين شاخص معرفي شد. اين شاخص علاوهبر تغييرات قيمت، دربرگيرنده سود نقدي نيز بوده و در عمل معياري براي اندازهگيري بازده كل بازار در هر بازه زماني است. با توجه به استقبال گسترده سرمايهگذاران از بازار سرمايه كشور از اوايل سال 1392 و افزايش بيسابقه در قيمت اوراق بهادار، اندازه بازار و حجم معاملات، به نظر ميرسد سال 1392 نقطهعطفي براي بازار سرمايه كشور بوده و بهتبع آن تجديد نظر در معيارهاي اندازهگيري تغييرات قيمتي، بازده و اندازه بازار به منظور دستيابي به تصويري نزديكتر به واقعيت، صحيحتر و قابل اتكاتر براي تصميمگيري، الزامي است. به همين منظور به مهمترين عواملي كه مانع از مطلوبيت شاخص مورد استفاده فعلي است، اشاره ميشود؛ اميد است با توجه بيشتر به شاخص، اطلاعات مناسبتري در اختيار سرمايهگذاران قرار گيرد.
• منظور كردن سود نقدي در محاسبات:
شاخص اصلي بورس ايران در حال حاضر تركيبي از تغييرات قيمتي و سود نقدي است. به عبارت ديگر اين شاخص، نه شاخص قيمت بلكه شاخص بازده است. شاخص بازده و شاخص قيمت با گذشت زمان از يكديگر فاصله گرفته و استفاده از شاخص بازده در ارزيابي تغييرات قيمتي، در بلندمدت به انعكاس تصويري مخدوش از تغييرات قيمتي بورس براي هر بازه زماني مفروض ميانجامد. به عبارتي همچون دماسنجي خواهد بود كه نقطه تعادل آن با تب روبه رشدي در حال افزايش است.
• عدم توجه به نسبت سهام شناور در محاسبات:
در محاسبه شاخصهاي قيمت و بازده نقدي و نيز اندازه بازار سرمايه ايران (مجموع بورس و فرابورس)، با استفاده از روش ميانگين وزني (تركيب تغييرات قيمتي و تعداد سهام) كل سهام شركتهاي پذيرفته شده، صرفنظر از نسبت سهام شناور آزاد، مد نظر قرار ميگيرد. بهرغم اينكه بخش قابل توجهي از سهام شركتهاي بزرگ و به تبع آن اثرگذار بر شاخص، غيرشناور هستند، اما نقش بسيار پر رنگي در محاسبه اندازه بازار و شاخصهاي تغييرات قيمتي ايفا ميكنند. در صورتي كه در بورسهاي معتبر جهان تنها بخش شناور اوراق بهادار هر ناشر در محاسبه شاخص و اندازه بازار مورد توجه قرار ميگيرند. رويه فعلي بورس، تصويري مبالغهآميز از تغييرات قيمتي ارائه ميدهد.
• عدم توجه به مالكيتهاي متقاطع در محاسبات:
بسياري از شركتهاي پذيرفته در بورس داراي مالكيتهاي متقاطع و تودرتو هستند. پديده مزبور منجر به اثرپذيري قيمت سهام يك شركت از تغييرات قيمتي شركتهاي سرمايهپذير (مستقيم يا غيرمستقيم) خود در بورس ميشود و در عمل به تشديد تاثير تغييرات قيمتي شركت سرمايهپذير (با ايجاد موجي از تغييرات در قيمت شركتهاي سرمايهگذار)، در شاخص منجر ميشود. بديهي است هر چه تعدد و نسبت مشاركت شركتهاي سرمايهگذار پذيرفته شده در بورس در سهام شركتهاي پذيرفته شده در بورس بيشتر باشد، شاخص، تصوير مبالغهآميزتري از تغييرات قيمتي را منعكس ميكند. در برخي بورسها با استفاده از مكانيزمهايي اثر مالكيتهاي متقاطع را در محاسبه شاخص، تعديل ميكنند. هدف اصلي از پردازش اطلاعات مالي، ارائه اطلاعات صحيح و قابل اتكا به منظور اتخاذ تصميمهاي مناسب اقتصادي است و شاخصهاي متفاوت و متنوع ارائه شده در بورسها، از مهمترين اطلاعات مورد توجه سرمايهگذاران هستند. با عنايت به استقبال گسترده از سرمايهگذاري در بورس ايران، بهخصوص از ابتداي سال 1392، به نظر ميرسد توجه ويژه به شاخص و محاسبه و ارائه شاخصهاي متنوع اجتنابناپذير باشد.
یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا
بر خلاف تصور همه فردا شاخص مثبت است و حدود 1000 واحد هم مثبت میخورد
در این وضعیت باید مثبت نگر بود و این روحیه را به دیگران تزریق کرد. خیلی وقتها به دستکاری در شاخص مطمئنم ولی این اعتقاد من شاید باعث میشه که مدیر سازمان بورس بر این موضوع ایمان بیاره که واقعاً از نظر تئوریک میتونه روی شاخص تاثیر خواه مثبت و یا خواه منفی بزاره در حالی که منطقاً شاخص عملکرد و ارزش شرکتها و سازمانهای موجود هستند و نه میزانی برای سنجش امثال آقای صالح آبادی!
تئوری دست کاری گروههای مختلف برای فشار و یا ایجاد هیجان نیز می تونه تا اندازه ای درست باشه ولی آیا مدیریت بورس می تونه جلوی این قدرت را بگیرد؟ چه تضمینی برای عملکرد مشابه مدیران آینده وجود دارد؟؟ چه تضمینی برای عدم ایجاد شخصیت شاخص ساز برای مدیر بعدی توسط خود ما وجود دارد؟
به اعتقاد بنده امروز روز تعیین کننده ای برای بازر هست برگشت شاخص در این مرحله به میزان اعتماد و خوشبینی سهامگزاران و نیز اخبار خوب بستگی دارد.
اجازه بدهید تکنیکالی که این روزها همه از آن فراری و یا بی اعتماد هستیم صحبت کنیم: طبق نمودار زیر پس از شکست خط صعودی به اعتقاد بنده وارد مرحله نزولی شاخص شدیم و حال ایجاد کف در نقطه 82000 جای امید دارد. یا این کف سازی در این نقطه باعث تشکیل کف دوقلو یا سه قلو می گردد و نشانه ای برای برگشت شاخص باید دانست و یا افزایش آن در روز شنبه را تنها یه فرصت برای برگشت پول و منتظر حمایتهای بعدی شاخص بخصوص 81000 ماند. شاخص کل6H1.png شاید این خط کشی ها خیلی درست نباشه و من تجربه آن را نداشته باشم ولی شخصاً خودم را برای برگشت شاخص در آینده نزدیک و حتی امروز امیدوار نگه می دارم.
[COLOR=#000080][I][FONT=tahoma]تصحیح یک تصمیم [B]غلط [/B]بیشتر از گرفتن یک تصمیم [B]صحیح [/B]زمان می برد.[/FONT][/I][/COLOR]
خسته نباشین
عزیز دل ده روز و میانگین با این بازار خراب روزی 3 %منفی میشه 30% سرمایه پررررررررررررررررررررررر
30-40 درصدش هم تاحالا پررررررررررررررررررررررررررر
اونوقت با باقی ماندش باید 300% سود کنی تا به اصل سرمایت برگردی
یعنی هرچی از کلمات ک دار استفاده کنیم بازم کمه!!!!
مشکل همه ما میدونین چیه؟؟؟؟
حد ضرر بلد نیستیم
اگه حدضرر مثلا 10 درصدی داشتیم بعد 10 درصد ضرر فروخته بودیم
الان بازارم دنبال نمی کردیم
اصلن شاخص بیاد رو 6000 تا
تنها درسی که این چن روز یاد گرفتم همینه
اگه عمری باشه و البته اگه از سرمایم چیزی باقی بمونه همواره این اصل را رعایت خواهم کرد چه بازار صعودی چه نزولی چه تثبیتی
مهم مهم مهم
یک چیزی میخوام بگم که ممکنه خیلی ها قبول نداشته باشن ولی چون توی کتاب خارجی ها دیدم و خیلی از دوستان حتما باید اونوری ها ی چیزی بگن تا قبول کنن جرات میکنم راحت بگم
بعضی ها عقیده دارن که وضعیت کرات و ماه و خورشید و دیگر سیاره ها بر زمین و افرادش و غیره اثر داره
یک چیزی تو مایه های همین قمر در عقرب خودمون که اسلام در موردش حرف زده
که نهی شده از کارهای مهم مثل ازدواج و معامله و ....و باید بگم که در هر ماهی یک قمر در عقرب داریم که البته به ماه قمری باید حساب بشه
محض اطلاع برای ماه بهمن از 4 بهمن ساعت 1:17 شروع میشه و تا 8 بهمن ماه ساعت 5:31 دقیقه تمام میشه و قمر از عقرب خارج میشه
گفتم که یک محاسبه بکنین و ببینین چه روزی میشه(امروز2 بهمن بود)و سعی کنین معامله نکنین توی اون روز
البته دوستانی که میخوان خارج بشن تا 20 دقیقه دیگه وقت دارن و الا کلا نه خرید کنین و نه فروش توی این بازه زمانی
موفق و پر سود باشید
خوب دوستان لازم میدونم این پست رو که برخی ها هم بهش گیر دادن و مسخره کردنش بیارمش بالا
فردا به امید خدا من خرید میکنم البته پله ای
فردا صبح قمر از عقرب خارج میشه و قبل شروع بازار این اتفاق میافته
موفق و پر سود باشید
در این وضعیت باید مثبت نگر بود و این روحیه را به دیگران تزریق کرد. خیلی وقتها به دستکاری در شاخص مطمئنم ولی این اعتقاد من شاید باعث میشه که مدیر سازمان بورس بر این موضوع ایمان بیاره که واقعاً از نظر تئوریک میتونه روی شاخص تاثیر خواه مثبت و یا خواه منفی بزاره در حالی که منطقاً شاخص عملکرد و ارزش شرکتها و سازمانهای موجود هستند و نه میزانی برای سنجش امثال آقای صالح آبادی!
تئوری دست کاری گروههای مختلف برای فشار و یا ایجاد هیجان نیز می تونه تا اندازه ای درست باشه ولی آیا مدیریت بورس می تونه جلوی این قدرت را بگیرد؟ چه تضمینی برای عملکرد مشابه مدیران آینده وجود دارد؟؟ چه تضمینی برای عدم ایجاد شخصیت شاخص ساز برای مدیر بعدی توسط خود ما وجود دارد؟
به اعتقاد بنده امروز روز تعیین کننده ای برای بازر هست برگشت شاخص در این مرحله به میزان اعتماد و خوشبینی سهامگزاران و نیز اخبار خوب بستگی دارد.
اجازه بدهید تکنیکالی که این روزها همه از آن فراری و یا بی اعتماد هستیم صحبت کنیم: طبق نمودار زیر پس از شکست خط صعودی به اعتقاد بنده وارد مرحله نزولی شاخص شدیم و حال ایجاد کف در نقطه 82000 جای امید دارد. یا این کف سازی در این نقطه باعث تشکیل کف دوقلو یا سه قلو می گردد و نشانه ای برای برگشت شاخص باید دانست و یا افزایش آن در روز شنبه را تنها یه فرصت برای برگشت پول و منتظر حمایتهای بعدی شاخص بخصوص 81000 ماند. [ATTACH=CONFIG]972[/ATTACH] شاید این خط کشی ها خیلی درست نباشه و من تجربه آن را نداشته باشم ولی شخصاً خودم را برای برگشت شاخص در آینده نزدیک و حتی امروز امیدوار نگه می دارم.
آخه برادر من شاخصی که با پر شدن یا نشدن حجم مبنا هزار واحد منفیش میشه دوهزار واحد منفی چیشو میشه تحلیل کرد؟
نوشته اصلی توسط daryadel120 بر خلاف تصور همه فردا شاخص مثبت است و حدود 1000 واحد هم مثبت میخورد
این حاجی دریادلم که نفهمیدیم فازش چیه؟! خدایی الان شما خریداری؟:-/
نظر