شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا۱۲۳
    عضو فعال
    • Sep 2022
    • 2772

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
    این شاخص قلابی هم حوالی همین ۱۳۲۰ حمایت داره...احتمال بیشتر میدم که برگرده...دیگه از اصلاح قیمت کامیدیتیها تا اعتراضات و به نتیجه نرسیدن برجام در کوتاه مدت و نبود نقدینگی در بازار ووووو..هر بلایی که ممکن بوده سر بازار اومده...قیمت اغلب سهم ها هم انصافا ارزنده هست...امیدوارم کف ۱۳۲۰ رو حفظ کنه و یک رشد داشته باشیم
    شاخص از همین حمایت باید برگرده وگرنه می‌ره ۱۲۸۰...البته اصلاح شاخص کل هم بمنزله اصلاح همه سهم‌ها نیست...اما از نظر زمانی روند همه سهم ها رو درگیر می‌کنه

نظر

• مدافع
      ستاره‌دار(5)
      • Oct 2020
      • 2446

انشالله باز هم بالا بماند و تکرار روزهای تلخ دهه ۸۰ در این دوره زمانی ادامه دار نباشد.

نظر

• مدافع
        ستاره‌دار(5)
        • Oct 2020
        • 2446

ای بابا این پست من برای چهارم مرداد است. ای کاش همون موقع خارج شده بودم/:.sadsmiley.:/

الان تو همون محدوده زرد رنگ قرار داریم! بعدا که دوباره بررسی کردم بازه زمانی از ۲۴ مهر به ۲ آبان تغییر دادم. امیدوارم نهایتا تا انتهای هفته آینده روند بازار از وضعیت فعلی تغییر جهت بدهد.

نظر

• شاخص بورس جعلی است
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 411

نظر

• گالیور
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 8776

بورس یکجورایی مرد
            از اول هم یک چیز الکی بود که هیچکس جدیش نمیگرفت.

99 جدی شد که دیدید چه کردند باهاش.

نظر

• پروواز
              ستاره‌دار(6)
              • Sep 2020
              • 5236

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
              بورس یکجورایی مرد
              از اول هم یک چیز الکی بود که هیچکس جدیش نمیگرفت.
              99 جدی شد که دیدید چه کردند باهاش.
              جدی شد یا داشتن خر داغ میکردن ! کار جدی را در ۷ سال دولت انجام ندادن و گذاشتن یکی دو سال آخر، عجب !
              دیگه اکثر مردم فهمیدن که فریب تبلیغات دولتی خورده بودن و در دام افتادن
              من اعتقاد دارم ارزش دلاری بورس ایران به مراتب فراتر از ارزش فعلی اون هست، ولی قصد دولت مکار روحانی قطعا خیرخواهی و سروسامون دادن به بازار سرمایه و اقتصاد کشور نبود و هدفش تامین بودجه بود. چرا سال های قبلش که پول بادآورده نفت داشت به فکر شکوفایی بورس و اقتصاد نیفتادند!
              آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2022/10/21, 11:09.

نظر

• TARGET
                عضو فعال
                • Nov 2014
                • 2282

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                جدی شد یا داشتن خر داغ میکردن ! کار جدی را در ۷ سال دولت انجام ندادن و گذاشتن یکی دو سال آخر، عجب !
                دیگه اکثر مردم فهمیدن که فریب تبلیغات دولتی خورده بودن و در دام افتادن
                من اعتقاد دارم ارزش دلاری بورس ایران به مراتب فراتر از ارزش فعلی اون هست، ولی قصد دولت مکار روحانی قطعا خیرخواهی و سروسامون دادن به بازار سرمایه و اقتصاد کشور نبود و هدفش تامین بودجه بود. چرا سال های قبلش که پول بادآورده نفت داشت به فکر شکوفایی بورس و اقتصاد نیفتادند!
                یجوری میگی انگار تو این دولت همه عشق و حال می کنند
                لااقل تو‌دولت قبلی طعم رشد رو کشیدیم

الان با دی به ای های ۲-۳ ریزش ها گاها سنگین تر از ۹۹ هست

نظر

• پروواز
                  ستاره‌دار(6)
                  • Sep 2020
                  • 5236

در اصل توسط TARGET پست شده است View Post
                  یجوری میگی انگار تو این دولت همه عشق و حال می کنندلااقل تو‌دولت قبلی طعم رشد رو کشیدیمالان با دی به ای های ۲-۳ ریزش ها گاها سنگین تر از ۹۹ هست
                  نه من اسمی از این دولت نبردم چون آن چیز که عیان هست چه حاجت به بیان هست، ولی هرجایی ببینم کسی داره از دولت قبل دفاع میکنه گوشه هایی از جنایت ها، غارت ها، اختلاس ها، فریبکاری ها و خیانت هاشون را یادآوری میکنم.در ضمن طعم رشدی که تعداد معدودی فعالین بازار چشیدن و بیشتر رانتخواران و حقوقی ها و کارگزاری ها و بازارگردان ها و … چشیدن با نابودی سرمایه میلیون ها ایرانی بدست اومده که برای من نه طعم شیرین سود هست که طعم زهر غارت سرمایه های قشر متوسط و حتی فقیر جامعه هست.

نظر

• گنجشک
                    ستاره‌دار(3)
                    • Jun 2022
                    • 1317

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                    نه من اسمی از این دولت نبردم چون آن چیز که عیان هست چه حاجت به بیان هست، ولی هرجایی ببینم کسی داره از دولت قبل دفاع میکنه گوشه هایی از جنایت ها، غارت ها، اختلاس ها، فریبکاری ها و خیانت هاشون را یادآوری میکنم.در ضمن طعم رشدی که تعداد معدودی فعالین بازار چشیدن و بیشتر رانتخواران و حقوقی ها و کارگزاری ها و بازارگردان ها و … چشیدن با نابودی سرمایه میلیون ها ایرانی بدست اومده که برای من نه طعم شیرین سود هست که طعم زهر غارت سرمایه های قشر متوسط و حتی فقیر جامعه هست.
                    درود جناب پرواز

عذر می خوام بابت مثال اما سرویس بهداشتی عمومی در نظر بگیرید که شخصی مسول نظافت و پر کردن مایع دستشویی هاست یک نفر هشت سال وظیفه اش همین بود و دیروز بازنشست شده
                    شخص جدیدی امروز مسول امور گذاشتن شما میای می بینی تو جا صابونی صابون نیست ! قطعا نفر قبلی که دیگه شغلش این نیست باید میذاشته که نذاشته! ولی ما چه بدونیم!!!

الان باید یقه ی نظافتچی تازه وارد رو گرفت و ببری نشونش بدی بگی این چه وضعی هست(دیگه بقیه اش که می خواد بره یقه نظافتچی قبلی رو بگیره و پول ها خرید مایه رو از تو حلقش دربیاره یا از جیب خودش بده یا بره پیش ریس توالت ها تامین اعتبار جدید کنه با نظافت چی جدید هست )
                    یعنی ما دسترسی به نفر قبلی نداریم ولی می تونیم یقه نظافتچی جدید رو بگیریم بگیم این چه وضع سرویس هست (مسول الان اینی هست که امور دست گرفته قرار بر شکایت از نفر قبلی هم باشه با همین مسول فعلی هست که ریز اطلاعات دستش هست و می تونه از اون شکایت کنه و مایع ها رو پس بگیره)

برای اینکه به موضوع شاخص ربط پیدا کنه اینم بنویسم
                    تمام نقدینگی را وارد سهام کردم و قصد خرید اعتباری برای هفته آتی دارم نظرم اینه که شاخص یک رشد شارپ و تند تیز خواهد داشت با پول های اعتباری و اینجاها باید کف باشه (سری قبل که خرید اعتباری انجام دادم 50 درصد سرمایه بورسی را از دست دادم برای همین هیچ توصیه به خرید اعتباری ندارم و شدیدا میگم اشتباه است)
                    نظر کاملا شخصی و پر ریسک

نظر

• علیرضا۱۲۳
                      عضو فعال
                      • Sep 2022
                      • 2772

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
                      شاخص از همین حمایت باید برگرده وگرنه می‌ره ۱۲۸۰...البته اصلاح شاخص کل هم بمنزله اصلاح همه سهم‌ها نیست...اما از نظر زمانی روند همه سهم ها رو درگیر می‌کنه
                      این شاخص قلابی هم نزدیک یک حمایت قوی هست...ببینیم یک کف سازی می‌کنه یا نه

نظر

• تاران
                        عضو فعال
                        • Jan 2012
                        • 958

سلام
                        سهام ها را در منفی درو کنید
                        وقت صعود فرا رسیده

نظر

• مدافع
                          ستاره‌دار(5)
                          • Oct 2020
                          • 2446

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post

انشالله باز هم بالا بماند و تکرار روزهای تلخ دهه ۸۰ در این دوره زمانی ادامه دار نباشد.
                          شاخص سازها کار خراب کردن متاسفانه حمایت صد روزه در تایم هفتگی از دست دادیم.

نظر

• مدافع
                            ستاره‌دار(5)
                            • Oct 2020
                            • 2446

والا تحلیل مرداد ماه من به مدد ریزش شاخص سازها رد شد.

به آخر بازه زمانی آغاز روند صعودی رسیدیم ولی دقیقا در روز آخر به جای اینکه شاخص مثبت شود کف هم شکست.

دوستان اگر تحلیلی دارید ارائه کنید ممنون

البته من دیروز پریروز دیدم رسول پلارک امیدوار بود بازار نهایتا از هفته آینده روند رو به رشدش آغاز کند. کهیانی و مجید مویدی هم امیدوارن.

نمیدونم والا

نظر

• ققنوس14
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 1545

مدافع جان واگرائي مثبت در rsi و macd بدردمون نمي خوره؟
                              آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• مدافع
                                ستاره‌دار(5)
                                • Oct 2020
                                • 2446

در اصل توسط ققنوس14 پست شده است View Post
                                مدافع جان واگرائي مثبت در rsi و macd بدردمون نمي خوره؟
                                والا به نظر واسه تحلیل هیچی به درد نمیخورد!

من گفتم ممکن یه اصلاح زمانی داشته باشیم حالا نمیدونم این اصلاح زمانی که من بررسی کردم خوشبینانه بود که امروز سوخت شد. والا من در بدترین حالت فکر میکردم امروز تموم شود.

حالا شایدم امروز تموم شود فردا بازار یه دست سبز باشد.

چی بگم خدا وکیلی همه آچمز شدن.

نظر

در حال کار...
                                X