کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با توجه به زمانی که شاخه صعودی c گرفته ، الگوی فلت کوتاه مدت رد می شود
شمارش دیامتریک نزولی و سه موج صعودی پس از آن مشکلی ندارد و کاملا صحیح است اما حرکت صعودی آغاز شده از شهریور با سه موج تکمیل نمی شود و ساختار آن مثلث و در حالت خوشبینانه دیامتریک می باشد.
بنابراین شاخه c همچنان می تواند زمان بگیرد و از نظر قیمتی تا محدوده 2,235 و حتی 2,320 هزار واحد رشد کند.
اتفاق خوب برای بازار این است که بعد از تکمیل c ؛ اصلاحی d ضعیف ظاهر شود و شاخص با یک مثلث با شیب صعودی و یا در قالب دیامتریک همچنان اهداف بالاتری ببینید.
تا اینجا شرایط الگوی بلند مدت ترمینال نزولی رد نشده اما در ادامه با تشخیص الگوی فعلی ، چارت بلند مدت نیز آپدیت می شود و اگر نیاز به تغییر باشد اعمال می شود.
درود
با احترام به تحلیلگر فوق....سناریو کاملا درست می باشد
اما مشکل بزرگ که ایشون و خیلی های دیگه توجهی ندارند این است به چارت سهام دقت نمی کنند....خیلی از سهم ها در شرف تکمیل اصلاح و حرکت هستند
تحلیل شاخص کل بدون در نظر گرفتن چارت سهام افتادن در تله است که چندین بار تجربه کردیم
بنده در چارت سهام حداقل سود 100 درصدی میبینم ....یک واچ تهیه کنید در منفی های آتی بخرید و به تماشا بنشینید...فاز فاز تصمیم گیری و سرمایه گذاری است!
ممکن است از حضورتان خواهش کنم که لطفا
یک مقداری در خصوص Krishna Trading System که شما از آن استفاده میکنید، توضیح بدهید که:
چیست و چگونه به سایت TSETMC وصل میشود؟
چه قابلیت هایی دارد؟
آیا به صورت خودکار بر اساس سیگنال هایی که تعیین میکند، سفارش خرید و فروش هم ارسال میکند (به کارگزاری های ایرانی متصل میشود یا خیر)؟
آیا مطمئن است (با توجه به آنکه من نتوانستم سایت رسمی خود این سامانه را پیدا کنم)؟
ممکن است از حضورتان خواهش کنم که لطفا
یک مقداری در خصوص Krishna Trading System که شما از آن استفاده میکنید، توضیح بدهید که:
چیست و چگونه به سایت TSETMC وصل میشود؟
چه قابلیت هایی دارد؟
آیا به صورت خودکار بر اساس سیگنال هایی که تعیین میکند، سفارش خرید و فروش هم ارسال میکند (به کارگزاری های ایرانی متصل میشود یا خیر)؟
آیا مطمئن است (با توجه به آنکه من نتوانستم سایت رسمی خود این سامانه را پیدا کنم)؟
با تشکر از زحمات شما
سلام
اندیکاتوری از امی بروکر
پترن بعدی را محاسبه و حدس میزند
خیلی اشتباه هم دارد چون بورس ایران قوانین ندارد با حرف یک امام جمعه یا.............. بهم میریزد
خیر به سایت اتصال ندارد باید دستی وارد کرد
دارند قاطرهاشون ( قاطرهای کعبلی مملی و... ) تو بازار سرمایه ول می کنند شرکتهای کوچک زیر سم هاشون له کنند .
زهی خیال باطل.
سهام سود ساز با پ به ای 3.5 و ارزش بازار 750 میلیارد تومن رو با خود زنی و الگوریتم هم نخواهند توانست.
ضمنا به دست کاری صورتهای مالی و دله دزدی هم متوسل شده اند.
این فصل در بازار سرمایه همیشه قدرت خرید بالا بوده چون فصلی بوده که شرکتها رقم های درشت سود را اجبارا واریز می کرده اند.
شهریورماه هم همیشه اوج بی پولی بازار سرمایه بوده .
با تغییر مقررات و اجبار واریز سود شرکتها حداکثر تا چهار ماه بعد از مجمع ، اغلب مطالبات قبل از شهریور توزیع شد. پس در مقایسه ، عملا الان دم انتصابات در شهریور ماه هستیم. ( در فصل بی پولی شدید کسب و کارها و جیب های خالی مردم هستیم )
هنوز هم یک عده ساده لوح همچنان مشغول تقدیر و تشکر از این لطف حضرات اشغالگر و متقلب امام صادقی هستند.
یک زمانی که احمدی نژاد را رنگ کرده بودند به مردم قالب بکنند ، اشخاص زیادی برای اولین بار در انتخابات شرکت کردند ایشون رای نیاره.
افراد فریب خورده زیادی بودند که به احمدی نژاد رای دادند ، در نتیجه رفسنجانی با کمترین هزینه و کمترین تقلب حذف شد.
مردم فریب نخورده بودند محال بود رفسنجانی با توجه به قدرتی که در اون زمان داشت با تقلب حذف بشود.
هر بلایی سر ایران اومد هم از زمان کودتای همون ملعون نازل شد.
خلایق هرچه لایق
اقای رئیس جمهور از خودت با 6 کلاس سواد ابتدایی اونم با معدل 11-12 هیچ انتظاری نیست ولی میتونی لااقل مدیران باسواد انتخاب کنی .. بورسو و اندک پس انداز مردمو کلا نابود کردی هنوزم در حال سقوطه ولی شاخص قلابیتون سر جاش ایستاده شاید دوروبریات هندونه زیر بغلت میذارن که سرعت قطار پیشرفتت خیلی زیاده ولی ما با 30-40 سال سابقه بورسی حداقل تو بورس یوضوح میبینیم که قطار الان ته دره است بخود بیا و یکبار حداقل با یک ادم معمولی در مورد بورس صحبت کن ببین سهامداران خرد بینوا رو به خاک سیاه نشوندی وخیلیارو خانه خراب کردی.بترسید از خدا و از آه مظلوم .
نظر