کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در روزهای آتی پیشبینی میشود که بازار ابتدا نقدینگی کف قبلی را هانت (شکار) کرده و سپس یک واگرایی مثبت تشکیل دهد. بنابراین، انتظار میرود بازارساز با هدف جمعآوری نقدینگی، ابتدا کفهای پیشین را تست کرده و پس از آن شرایط را برای یک واگرایی مثبت مهیا کند. 💥
✔️در مجموع، احتمال میدهیم که در تابستان شاهد یک بازگشت (رشد) حدود ۱۵ تا ۲۰ درصدی در کلیت بازار باشیم.
🔸 این تحلیل صرفاً یک سناریوی احتمالی است و نباید مبنای تصمیمگیری برای خرید یا فروش قرار گیرد.
1404/05/10
@CMA_investment
پ.ن:
طبق نموداری که در این کانال گذاشته شده، شاخص حوالی ۲۴۷۰-۲۴۱۰ می تونه برگرده و بعدش اون بازدهی ۱۵-۲۰ درصد رو بده
بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani
شاخص به سطح حساس 2370 نزدیک شده به نظر بنده از همین جاها یه کارکشن سه موجی تا فیبو 50یا فوقش 61 درصد چیزی حدود 2800 تا 2900 بالا بره و بعدش یه ریزش دیگه تا 1900 داریم البته بخواهیم خط روندی جلو بریم تا 1650هم امکان ریزش هست خلاصه صعود بعدی بورس فقط فرصت خروج میباشد اما امیدوارم همه اینها غلط از آب دربیاید
شاخص به سطح حساس 2370 نزدیک شده به نظر بنده از همین جاها یه کارکشن سه موجی تا فیبو 50یا فوقش 61 درصد چیزی حدود 2800 تا 2900 بالا بره و بعدش یه ریزش دیگه تا 1900 داریم البته بخواهیم خط روندی جلو بریم تا 1650هم امکان ریزش هست خلاصه صعود بعدی بورس فقط فرصت خروج میباشد اما امیدوارم همه اینها غلط از آب دربیاید
عزیزجان اینها همه تحلیل هستش بازار هم مخصوصا بازار بورس هیچ اهمیتی به تحلیل هیچ کس نمیده و شک نارم اما ببخشید تجربه 20 ساله من به من میگه فقط یه احمق میگه حتما این تحلیل درسته و من به تحلیلم شک ندارم بازار پر هستش از این تحلیلها که وقتی درست از آب دربیاد صاحب تحلیل پشت بازو الکی میگیره و اگر هم نشه میگه بازار دستوری و خزعبلات اینچنینی اینا واسه تیز شدن شاخکها خوبه مانا باشید
نظر