کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جناب مهدی 1400 چند هفته پیش فرمودید که اخر هفته نظرتون رو راجع به شاخص می گید. میشه اگه ممکنه الان نظرتون رو بگید لطفا؟؟؟
البته اگه این پیام رو الان ببینید.
من تو پی وی ازتون سوال پرسیدم اون موقع
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
قصد تحلیل و بررسی نیست، اتفاقاً به دلیل تداخل احساسات قصد داشتم این مطلب را در تاپیک مطالب غیر بورسی ارسال کنم. اما بههرروی شد آنچه میبینید و اگر کاستی دارد به بزرگواری خود ببخشید.
آخرین مطلبی که درباره شاخص کل نوشتم عرض کردم که تا اواخر زمستان بازار صعودی است. هم از حیث بنیادی و هم تکنیکی.
آنوقت دلیلم همین بود که الآن اشاره میکنم و به نظرم با قطعیت بیشتر از آن پست آخر، الآن میتوانم مجدداً عرض کنم که تا پایان زمستان شاخص صعودی خواهد بود.
نکته اول اینکه بعد از آشنایی با روش گلن نیلی، که البته در این راه یک کارآموز بسیار مبتدی هستم، هیچ نشانهای از موج ایمپالس در شاخص دیده نمیشود. به عبارتی ویژگیهای 5 موجیها در شاخص وجود ندارد. لذا تمامی امواج از نوع اصلاحی بوده و ویژگیهایشان به این امواج مطابقت دارد.
نکته دوم. بهطورکلی خیلی مایل هستم که مطابق شکل زیر که یک نمای ماهانه در اشل لگاریتمی است، الگوی دابل زیگزاگ را در شاخص تفسیر کنم که خوب نه زیگزاگ اول و نهدوم تمامی قوانین را پاس نمیکنند. ولی کماکان این حال و هوای زیگزاگ دوبل را داشته باشید تا بعد.
در موج سهگانه اول همانطور که نشان دادهشده دو سطح بهدستآمده یکی با نسبت فیبو ( 361.8) دیگری در قلهی (C) که هیچ ارتباطی به فیبو ندارد یعنی در 698.4.
بعدازآن شاهد یک موج از جنس X هستیم. و مجدداً یک موج سهگانه که ما خیل دوست داریم مقداری از شرایط سه موج قبلی خود را تکرار کند.
با همین استدلال بنده سقف حداقلی شاخص کل را 375000 میدانم. تأکید میکنم حداقل. و صدالبته که انتظار ندارم که ماکزیمم در 650000 رخ دهد!!!. چراکه بسیار تجربه کردم هدف نهایی چیزی میان این محدوده است. که البته خیلی هم گسترده است.
این روزها بهواقع دنبال عواملی هستم که ممکن است شاخص را در مرز ماکزیمم یعنی 500 هزار واحد پیش ببرد. عوامل زیادی میتواند دستبهدست هم دهند برای صعود به این مرز که از حوصله شما و بنده خارج است. و به همین مقدار اکتفا میکنم.
آنچه برای نتیجهگیری برای خودم مهم است و امیدوارم به درد شما هم بخورد برای پژوهش بیشتر، اینکه با توجه به این شرایط استراتژی بنده ماندن در بازار است تا میانه اسفند. آن موقع هم میشود مجدداً اوضاع را رصد کرد و تصمیم جدید اتخاذ کرد.
جناب مهدی 1400 از توضیحات کامل و جامع تو سپاسگزارم. پس از نظر شما اصلاح تموم شده و از این به بعد شاهد رشد شاخص خواهیم بود؟؟؟ ریزشی که برخی از دوستان ازش صحبت می کنن در کار نیست. درسته ؟؟؟
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
توی بودجه جدید ظاهرا صحبت از حذف یارانه پنهان و آزاد سازی قیمت انرژی شده
به کلام ساده تر امکان اجرای دور دوم هدفمندی یارانه ها هست
اگه مقدور هست برای دوستان عزیزی که توی صفحات قبل نمودار شاخص کل رو قرار دادن ، یه بررسی داشته باشن که شاخص کل در سالهایی که دور اول هدفمندی اتفاق افتاد چه واکنشی داشته و روندش نزولی بوده یا صعودی ( فکر میکنم دور دوم محمود بود حدود سال 90 - 91)
ممنون میشم اگه از اساتید دیتای شاخص رو داره یه بررسی رو اون مقطع داشته باشه
من اشتباها روند و بلند مدت را زدم ...
تصیحیح می کنم از نظر من روند است و موقت ... البته با چاشنی دستکاری ...
البته دو سناریو دارم
1- یا موج 4 کوتاه مدتی است این یعنی موج 3 میدترم هنوز تمام نشده ...که موقت است
2- یا موج 4 میان مدتی است یعنی موج 3 میدترم تمام شده و این ریزش و اصلاح حدود یک تا 3 ماه مهمان ما خواهد بود ...
دیشب لازم شد که دو خط تحلیل فوق را بدون نقاشی بنویسم ...
البته دوستانی به من خرده می گیرند که چون نقاشی نمی کنم پس اصلا تحلیل نمی کنم ...
البته من نقاشی را هم دوست دارم و آن را مفید و پر فایده می دانم چرا که عموم تریدر ها آن را دوست دارن و اگر غلط هم باشد ان را زیاد لایک می کنند ...
اما برام جالب بود که دیشب بعد از نوشتن دو خط فوق ،،، تحلیل گران بزرگ بازار آن را با نقاشی زیبایی در کانال خود درج کردند ...
...گروه سرمایه گذاری آباد....
گامی دیگر تا شکست مقاومت مهم شاخص یعنی حدود 312 هزار ...
در بالای ان تثبیت شود اوضاع بازار متفاوت خواهد شد ...
من در حال فول سهم شدن هستم و تثبیت شود تمام نقدینگی را تبدیل به سهام خواهم کرد ...
امروز مقدار خوبی شغدیر خریدم ... به همراه یک پله ثعتما ... و قفل بودن حبندر را در صف خرید تماشا کردم ... اما هنوز ریسک باقی است ...
من در حال فول سهم شدن هستم و تثبیت شود تمام نقدینگی را تبدیل به سهام خواهم کرد ...
امروز مقدار خوبی شغدیر خریدم ... به همراه یک پله ثعتما ... و قفل بودن حبندر را در صف خرید تماشا کردم ...
اما هنوز ریسک باقی است ...
چند روزی بود به این فکر می کردم که دیگه کسی حرفی از شاخص نمی زنه.
چقدر منتظر این پیام بودم. مرسی
خدا کنه روز شنبه یه روز خاطره انگیز باشه که همیشه به خوبی ازش یاد کنیم.
امروز مقدار خوبی شغدیر خریدم ... به همراه یک پله ثعتما ... و قفل بودن حبندر را در صف خرید تماشا کردم ... اما هنوز ریسک باقی است ...
مقاومت مهم 312 هزار شکسته شد ...
منتظر تثبیت شاخص بالای 312 هزار می مانیم ...
Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد
مقاومت مهم 312 هزار شکسته شد ...
منتظر تثبیت شاخص بالای 312 هزار می مانیم ...
با حجم معاملات خوب امروز و دیروز و ارزش معاملات بالای 2 هزار میلیارد در امروز و رفتن شاخص بالای 315 هزار به احتمال قوی شاخص تثبیت شده و موج انگیزشی جدیدی آغاز شده است ...
ولی من جهت اطمینان هنوز مقدار دیگری نقد می مانم ....
با حجم معاملات خوب امروز و دیروز و ارزش معاملات بالای 2 هزار میلیارد در امروز و رفتن شاخص بالای 315 هزار به احتمال قوی شاخص تثبیت شده و موج انگیزشی جدیدی آغاز شده است ...
ولی من جهت اطمینان هنوز مقدار دیگری نقد می مانم ....
دوست عزیز یعنی فکر میکنی یک نوسان منفی داریم؟ البته به نظر خودم دو روزی شل بشه بازار و منفی ها فرصت خرید
نظر