شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hasan666
    عضو فعال
    • May 2014
    • 1104

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط توسکا پست شده است View Post
    سلام و عرض ادب

مثلا چه سهمهایی؟
    درود
    هر شخصی یک سلیقه ای داره...یکی بنیادی میخره...یکی صف نشیین هست...یکی بنجل میخره...یکی تکنیکی میخره
    این بستگی به خود شما داره چه سهمی رو می پسندید...چطور می خرید چطور می فروشید

اما من بشخصه تکنیکالی ورود می کنم و تغییر روند رو باید ببینم ...اگر بازار فرصت داد ورود میکنم ...این استراتژی شخصی بنده است

دو تا مثال میزنم ...من هیچ کدوم رو ندارم ...فقط صرفا اموزشی و جهت استفاده دوستان...دیگه خودتون بگردید چی سهمی میخواهید بخرید...البته اینجا تاپیک شاخص کل هست نباید چنین مباحثی باشه...ولی خب جواب میدم

ببینید مثال اول اهرم...اهرم رو قبلا زیر نظر داشتیم گفتیم یک عددی بزنه دیگه روندش عوض میشه و اصلاح بعدی میشه وارد شد...خب فرصت نداد و تخته گاز رفت ...و چون هیچ سطحی (پله ای برای بالارفتن) نساخت قانونا باید شارپ هم بریزه...ممکنه نریزه ها دقت کنید...ولی خب من ریسک این سهم رو اینجا بر نمی دارم

مثال دوم کرمان

این سهم رو ببینید تغییر روند انجام شده ولی رشدی نداشته...و حتی با اصلاحی که داره فرصت ورود میده و ریسک به ریوراد جذاب

من چنین سهمایی رو می پسندم

دوستان دقت کنید صرفا دیدگاه بنده است و احتمال خطا هست

دو تا سهم رو ورود کردم پله اول و در تاپیک خودشون هم اشاره داشتم

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4101

در اصل توسط hasan666 پست شده است View Post
      درود
      پیرو این پست ....تارگت شاخص چه زمانی و چه قیمتی هنوز زده نشده است و در اصلاح بین راهی هستیم

بنظرم دی ماه فرصت خوبی برای بستن سبد برای امثال من که بیرون از بازار بوده هست از سهام جا مانده یا کمتر رشد کرده

حرکت قویتری از این موج برای بازار می بینم ....حداقل تا اردیبهشت که تارگت حداقل زمان شاخص هست اصولی است در بازار بمانیم

صرفا دیدگاه شخصی است دوستان و مبنای خرید و فروش قرار نگیرد
      جسارت نباشه نقدی دارم با صراحت کلام . با صراحت کلام و بدون رودربایسی و البته به دور از اهانت

جناب ، بزرگوار ، الان وقتش شده از این طرف بوم بیفتید ؟
      این همون بازاری نیست که 2 ماه پیش از اون طرف بومش افتاده بودید ؟ در کف کف قیمتها هم خودت جا موندی و هم عاملی برای تو دل خالی کردن دیگران برای جا ماندن . فقط 50 روز قبل بودا
      حالا جهت بام عوض شد ؟

کمی تعادل هم چیز بدی نیست
      این نقاشی ها را بریزید دور

بورس ایران یعنی اراده دولت و دیگر هیچ . به همراه تنش های سیاسی امنیتی منطقه ای و جهانی و البته اعتراضات سیاسی اجتماعی داخلی

کاملا روشن و عیان بود با انتخاب ترامپ و کاهش اجباری از روی ترس برای تنش زائی در منطقه از سوی حکومت ایران ، بورس رشد خواهد کرد

حداقل این نقاشی ها در ریزش و صعود ها را شرطی تر کنید به مسائل امنیتی سیاسی و منطقه ای و سایر مسائل که بسیار بسیار تاثیر گزار هستند

حالا اونور بوم ...
      تا اردیبشت سال اینده مگر میدونید مسائل سیاسی اجتماعی و منطقه ای به چه سمتی پیش خواهد رفت ؟ جامعه به حد انفجار رسیده . بازارهای تهران یا تعطیل یا نیمه تعطیل هستند و رکودی بی سابقه همه جا را فرا گرفته

مشکل شما تکنیکالیست ها همینه
      همه و همه چیز را رها میکنید و کمترین اهمیتی براش قائل نیستید و فقط و فقط و فقط متوسل میشید به یه سری نقاشی و تعصب بیهوده و بی حاصل به این نقاشی ها که برای اونائی که این بازار را بالا پائین میکنید پشیزی اهمیت ندارد
      این تعصبات تکنیکالی از تعصبات قومی مذهبی به مراتب بدتر و مسموم تر و خطرناک تر است

نظر

• Arian02
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1710

درود
        هر شخصی یک سلیقه ای داره...یکی بنیادی میخره...یکی صف نشیین هست...یکی بنجل میخره...یکی تکنیکی میخره
        این بستگی به خود شما داره چه سهمی رو می پسندید...چطور می خرید چطور می فروشید

اما من بشخصه تکنیکالی ورود می کنم و تغییر روند رو باید ببینم ...اگر بازار فرصت داد ورود میکنم ...این استراتژی شخصی بنده است

دو تا مثال میزنم ...من هیچ کدوم رو ندارم ...فقط صرفا اموزشی و جهت استفاده دوستان...دیگه خودتون بگردید چی سهمی میخواهید بخرید...البته اینجا تاپیک شاخص کل هست نباید چنین مباحثی باشه...ولی خب جواب میدم

ببینید مثال اول اهرم...اهرم رو قبلا زیر نظر داشتیم گفتیم یک عددی بزنه دیگه روندش عوض میشه و اصلاح بعدی میشه وارد شد...خب فرصت نداد و تخته گاز رفت ...و چون هیچ سطحی (پله ای برای بالارفتن) نساخت قانونا باید شارپ هم بریزه...ممکنه نریزه ها دقت کنید...ولی خب من ریسک این سهم رو اینجا بر نمی دارم

مثال دوم کرمان

این سهم رو ببینید تغییر روند انجام شده ولی رشدی نداشته...و حتی با اصلاحی که داره فرصت ورود میده و ریسک به ریوراد جذاب

من چنین سهمایی رو می پسندم

دوستان دقت کنید صرفا دیدگاه بنده است و احتمال خطا هست

دو تا سهم رو ورود کردم پله اول و در تاپیک خودشون هم اشاره داشتم
        عرض ادب
        با این توضیحاتی که ارائه دادید نظرتون در مورد کدما چیه؟ ممنون میشم یه نگاهی بهش بندازید

نظر

• بهرام خان حانان
          ستاره‌دار(4)
          • Sep 2020
          • 772

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
          عرض ادب
          با این توضیحاتی که ارائه دادید نظرتون در مورد کدما چیه؟ ممنون میشم یه نگاهی بهش بندازید
          کدما نون خودش داده
          نوبت به خاک نشسته هاست
          خاور خصدرا و....

نظر

• hasan666
            عضو فعال
            • May 2014
            • 1104

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
            جسارت نباشه نقدی دارم با صراحت کلام . با صراحت کلام و بدون رودربایسی و البته به دور از اهانت

جناب ، بزرگوار ، الان وقتش شده از این طرف بوم بیفتید ؟
            این همون بازاری نیست که 2 ماه پیش از اون طرف بومش افتاده بودید ؟ در کف کف قیمتها هم خودت جا موندی و هم عاملی برای تو دل خالی کردن دیگران برای جا ماندن . فقط 50 روز قبل بودا
            حالا جهت بام عوض شد ؟

کمی تعادل هم چیز بدی نیست
            این نقاشی ها را بریزید دور

بورس ایران یعنی اراده دولت و دیگر هیچ . به همراه تنش های سیاسی امنیتی منطقه ای و جهانی و البته اعتراضات سیاسی اجتماعی داخلی

کاملا روشن و عیان بود با انتخاب ترامپ و کاهش اجباری از روی ترس برای تنش زائی در منطقه از سوی حکومت ایران ، بورس رشد خواهد کرد

حداقل این نقاشی ها در ریزش و صعود ها را شرطی تر کنید به مسائل امنیتی سیاسی و منطقه ای و سایر مسائل که بسیار بسیار تاثیر گزار هستند

حالا اونور بوم ...
            تا اردیبشت سال اینده مگر میدونید مسائل سیاسی اجتماعی و منطقه ای به چه سمتی پیش خواهد رفت ؟ جامعه به حد انفجار رسیده . بازارهای تهران یا تعطیل یا نیمه تعطیل هستند و رکودی بی سابقه همه جا را فرا گرفته

مشکل شما تکنیکالیست ها همینه
            همه و همه چیز را رها میکنید و کمترین اهمیتی براش قائل نیستید و فقط و فقط و فقط متوسل میشید به یه سری نقاشی و تعصب بیهوده و بی حاصل به این نقاشی ها که برای اونائی که این بازار را بالا پائین میکنید پشیزی اهمیت ندارد
            این تعصبات تکنیکالی از تعصبات قومی مذهبی به مراتب بدتر و مسموم تر و خطرناک تر است

حرفی ندارم واقعا ...حق باشماست ...اشتباه میکنم مینویسم

به خودم قول دادم در مورد بورس ننویسم و این اخرین بار بود

نظر

• farhad_p
              عضو فعال
              • Jul 2011
              • 1006

درود و روز خوش
              ابتدا تشکر و ابراز قدردانی بابت زحماتتان و به اشتراک گذاشتن تحلیلها و تفکرات معاملاتی و بورسی ارزشمندتان.
              در ادامه تشکر بابت همین برخورد مؤدبانه و عدم واکنش تند .
              و اینکه وقتی شما در نهایت سنجیدگی و ادب درخواست دوستان را اجابت مینمایید بنده نیز از شما درخواست و خواهش کنم که به فعالیت و تحلیل و مشارکت خود ادامه دهید. لطفا @};-@};-:.thumbsupsmileyanim
              با آرزوی سلامتی و سود فراوان و آخر هفته بسیار خوب برای همه دوستان عزیز/:.Heart.:/@};-
              آخرین ویرایش توسط farhad_p؛ 2025/01/01, 14:38.
              گاهی گمان نمی کنیو میشود .گاهی نمی شود که نمی شود

نظر

• اسماعیل
                عضو فعال
                • Nov 2012
                • 391

حسن جان بنویس کارت درسته داداش

نظر

• Arian02
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 1710

حسن اقا فقط داریم نظراتمون رو شیر میکنیم خود من ۱۰ ساله تکنیکال کار میکنم قطعیتی وجود نداره.... بیخیال ...ادم بی هنر زبونش درازه
                  هر کی دوست نداره نخونه

نظر

• manmehdiam
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2011
                    • 1623

اینکه تکنیکال بیخوده....اصلا تحلیل در بورس ایران جواب نمیده ... و این حرفا خیلی تکراری هست!

مساله اینه که باید سطح انتظار از یک تحلیل رو بدونیم. حتی برای بازارهای کارا مثل فارکس و ... هم باید پیش فرض های تحلیل ها رو بدونیم تازه با دونستنش هم باز قطعیت نداره

مثلا اصل اول تکنیکال اینه که گذشته در آینده تکرار میشه! خوب خود این فرض اشکال داره....ولی بالاخره تحلیل تکینکال بی ارزش نیس

مخلص کلام اینکه ...

دوستان این پیش فرض ها رو توجه کنند

و شما هم لطفا تحلیل هایتان را به اشتراک بگذارید....به شرطی که لطفا یک تحلیل از شاخص وزنی ارزشی بذارید! اون شاخص کل خیلی اشکال داره

شاخص وزنی ارزشی کم نقص ترینه....بعدشم شاخص هم وزن برای شرکت های کوچتر....

مانا باشید دوست عزیز
                    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• Bikhabar
                      ستاره‌دار(22)
                      • Sep 2020
                      • 1189

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                      اینکه تکنیکال بیخوده....اصلا تحلیل در بورس ایران جواب نمیده ... و این حرفا خیلی تکراری هست!

...

به شرطی که لطفا یک تحلیل از شاخص وزنی ارزشی بذارید! اون شاخص کل خیلی اشکال داره

شاخص وزنی ارزشی کم نقص ترینه
                      ...
                      اتفاقا اینکه شاخص کل به درد نمیخوره هم خیلی تکراری هست! /.:biggrinsmiley.:/

اشکالات شاخص کل چیه و چرا شاخص وزنی-ارزشی از اون بهتره؟

نظر

• hasan666
                        عضو فعال
                        • May 2014
                        • 1104

بله چون دیدم نوسان بود
                        حالا باید بازار ساز من نوسانگیر رو اینجا آچمز کنه تا بدانم در شرف تغییر روند هستیم

امروز جنگ بین خریدار و فروشنده ها بود...فعلا تماشا میکنیم ببینیم کدام سمت پیروز خواهد شد

اگر شاخص کل عدد ۲۱۶۰۰۰۰ واحد را اینبار حتی با یک شدو بشکند سناریو نزولی و ایجاد کف جدید کنسله دیگه...و آخرین پایین سهما
                        اتفاق مثبت در شاخص کل به وقوع پیوست و 2160000 واحد شکسته شد

هنوز اون اتفاق مثبته تو خودرو و اهرم و ذوب نیفتاده....ولی با این وضعیت انشاله اتفاق میفته

این یعنی دیگه اکثریت سهما کف جدیدی نخواهند زد و در اصلاح بعدی با خیال راحت می توانیم فول سهم بشیم

دوستانی که نقد هستند اینجا هیجانی نشید لطفا...بازار فرصت ورود در موقعیت خوب خواهد داد

و سناریو جدیدی که در شاخص کل دادیم اگر 2300000 واحد شکسته شود رسما وارد ترند صعودی خواهیم شد

یا حق
                        شاخص کل از اردیبهشت 1402 تاکنون نتوانسته روند نزولی RSI را بشکند

در آستانه تغییر روند قرار داریم؟؟

در صف خرید نباشید

آپدیت جدید از شاخص کل

موج A ما مشکلی نداره و الگو به درستی شکل گرفته است

موج B ما در ظاهر می بینید که یک مثلث انبساطی هست ولی قوانین مثلثی به خوبی پاس نشده ......اما من این الگو را ناشناخته می نامم(چاره ای نیست فعلا) بعنوان موج B

موج C بصورت یک ترمینال خاتمه یافته است....آیا تایید است این ترمینال؟...جواب فعلا خیر...در چه صورتی تایید میشود؟... خیلی مهم :باید کل ترمینال در نصف زمان شکل گیری بازگشت شود و 2318000 واحد شکسته شود

و اگر این سناریو تایید شود آینده بازار و شاخص کل چه می شود؟
                        جواب:اگر تاییدیه بگیریم کل اصلاح شاخص کل میشود الگوی فلت و با توجه به ترمینال بودن موج C فلت ،تارگت های خوب و روزهای بسیار خوبی برای بازار رقم خواهد خورد

سلام
                        از لطف و محبت دوستان سپاسگزارم

این موارد بالا مطالبی هست که بدون تعصب و با صداقت کامل علی رغم اینکه خودم سهمی نداشتم خدمت دوستان ارائه کردم

اتفاقا شاخص کل کاملا قابل تحلیل هست ....چیزی که قبلا تو ذهنم بود دوسناریو بود....ولی وقتی 2160000 واحد شکسته شد عرض کردم روند عوض شده....حالا باید ستاپ بده ما هم سوار شویم....ولی شارپی رفت و فرصت نداد...حالا بعضی سهما دارن همون فرصت را میدن

الگوی شاخص کل رو هم کامل بصورت اموزشی ارائه کردم

در کل وقتی تحلیل ها و صحبت ها یک جور دیگری برداشت میشه،...دیگه نباید بنویسم تا خدای نکرده باعث ضرر و زیان دوستان باشم

یا حق

نظر

• علیرضا۱۲۳
                          عضو فعال
                          • Sep 2022
                          • 2737

سلام
                          از لطف و محبت دوستان سپاسگزارم

این موارد بالا مطالبی هست که بدون تعصب و با صداقت کامل علی رغم اینکه خودم سهمی نداشتم خدمت دوستان ارائه کردم

اتفاقا شاخص کل کاملا قابل تحلیل هست ....چیزی که قبلا تو ذهنم بود دوسناریو بود....ولی وقتی 2160000 واحد شکسته شد عرض کردم روند عوض شده....حالا باید ستاپ بده ما هم سوار شویم....ولی شارپی رفت و فرصت نداد...حالا بعضی سهما دارن همون فرصت را میدن

الگوی شاخص کل رو هم کامل بصورت اموزشی ارائه کردم

در کل وقتی تحلیل ها و صحبت ها یک جور دیگری برداشت میشه،...دیگه نباید بنویسم تا خدای نکرده باعث ضرر و زیان دوستان باشم

یا حق
                          درود بر شما
                          شما باز هم بنویسید و تحلیل ها رو به اشتراک بگذارید...دیگر دوستان هم مینویسند...هر کسی هم مسولیت سود و زیان و خرید و فروشش کاملا بر عهده خودش هست
                          سپاس و ارادت

نظر

• manmehdiam
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2011
                            • 1623

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                            اتفاقا اینکه شاخص کل به درد نمیخوره هم خیلی تکراری هست! /.:biggrinsmiley.:/

اشکالات شاخص کل چیه و چرا شاخص وزنی-ارزشی از اون بهتره؟
                            اشکال شاخص کل اینه که آینه تمام نمای متوسط سبد سهام نیست!

بدلیل سود نقدی که در دلش هست و تأثیرپذیری از شرکت‌های بزرگ اصلن تناسبی بین میزان تغییرات شاخص با سبد سهام وجود نداره.

شاخص کل جهت بازار رو نشون میده ولی دز جهت افزایش شاخص اگزجره و بزرگنمایی نشون میده.

و البته که قابل تحلیل هست، مثل هر نمودار دیگه ای! ولی چه فایده وقتی اندازه تغییرات رو نمایندگی نمیکنه
                            [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• بهرام خان حانان
                              ستاره‌دار(4)
                              • Sep 2020
                              • 772

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                              اشکال شاخص کل اینه که آینه تمام نمای متوسط سبد سهام نیست!

بدلیل سود نقدی که در دلش هست و تأثیرپذیری از شرکت‌های بزرگ اصلن تناسبی بین میزان تغییرات شاخص با سبد سهام وجود نداره.

شاخص کل جهت بازار رو نشون میده ولی دز جهت افزایش شاخص اگزجره و بزرگنمایی نشون میده.

و البته که قابل تحلیل هست، مثل هر نمودار دیگه ای! ولی چه فایده وقتی اندازه تغییرات رو نمایندگی نمیکنه
                              شاخص جعلی ودیگر هیچ....

نظر

• Arian02
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 1710

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                                شاخص کل تو تایم هفتگی از سال 94 به این ور فقط یکبار زیر موینگ 52 رفته اونم به مدت 2 هفته(اخر مهر و اول ابان ) که خب بعدش رشد خوبی کرد از ابان1401 تا اردیبهشت پارسال
                                سال 94 هم تو کف عددی 2 سالش بود 3 بار رفته زیر موینگ 52 که هر بار با شدت بیشتری رشد کرده

میشه به اعداد 1950 تا 1990 شاخص کل امیدوار بود هر چند که شرایط این بار فرق داره
                                تا ۳۶۰۰ الی ۴ میلیون به امید خدا هستیم

نظر

در حال کار...
                                X