شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهزاد بهزادی
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 494

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

سلام به همه دوستان،

بی مقدمه بریم سراغ تحلیل شاخص...

تحلیل تکنیکال:
    تغییر خاصی در شرایط بازار بوجود نیامده... تمامی ابعاد چهارگانه بازار حکایت از مهیا بودن بازار برای صعودی خوب را دارند. کندلی که امروز ساخته شد اگرچه هنوز یک فرم و نشانه صعودی نیست اما اگر شنبه هم بازار سبز باشد با توجه به ریورسالی که در مومنتوم اتفاق افتاده نشانه بسیار ایده آلی است... در هر حال موج اصلاحی 2 یا b رو تمام شده می دونم و وارد رالی موج 3 یا c خواهیم شد...شخصا اعتقاد به موج 3 دارم...

تحلیل بنیادی:
    به نظر من دلایل بنیادی که اشاره کرده بودم به آنها نیاز داریم در حال ظهور هستند. مهمترین اونها توافق ایران و آژانس و مثبت بودن این دور از نشست بوده است. اینطور که به نظر میرسد ایران آماده هرگونه رفع ابهامی است. خبر مهم دیگر اشاره روحانی به امکان برقراری رابطه با آمریکاست. در کنار اینها اظهار نظرهای مثبت هسته ای از سوی ایران و غرب همچنان ادامه دار هست... در پایان هم اشاره به اخطاری که اوباما به کنگره در ارتباط با هرگونه افزایش تحریمی علیه ایران داد بکنیم...

شرایط بنیادی داره بهتر میشه... فصل مجامع هم فصلی ایده آل برای صعود بورس به شمار میره... در هر حال من هم به مانند اکثر دوستان معتقدم که هفته آینده روند اصلاحی این چند هفته به پایان رسیده و رالی صعودی که چند روز هست منتظرش هستیم آغاز میشه...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• ali20005
      عضو فعال
      • Dec 2013
      • 230

شاخص گروه خودرو ، انشاالله شنبه با قدرت رو به جلو
      [CENTER][B][FONT=lucida console] [SIZE=4]/:.Heart.:/الیس الله بکاف عبده-آیا خدا برای بنده‌اش کافی نیست؟ (زمر/۳۶)[/SIZE][/FONT][/B]/:.Heart.:/
      [/CENTER]

نظر

• mohammadrahmani
        عضو عادی
        • Apr 2014
        • 183

سلام اقای بهزادی تورو خدا یه کمی هم از بانک دی بگو خوشحالمون کن.مرسی/:.grlim:./

نظر

• ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
          سلام به همه دوستان،

بی مقدمه بریم سراغ تحلیل شاخص...

تحلیل تکنیکال:
          تغییر خاصی در شرایط بازار بوجود نیامده... تمامی ابعاد چهارگانه بازار حکایت از مهیا بودن بازار برای صعودی خوب را دارند. کندلی که امروز ساخته شد اگرچه هنوز یک فرم و نشانه صعودی نیست اما اگر شنبه هم بازار سبز باشد با توجه به ریورسالی که در مومنتوم اتفاق افتاده نشانه بسیار ایده آلی است... در هر حال موج اصلاحی 2 یا b رو تمام شده می دونم و وارد رالی موج 3 یا c خواهیم شد...شخصا اعتقاد به موج 3 دارم...

تحلیل بنیادی:
          به نظر من دلایل بنیادی که اشاره کرده بودم به آنها نیاز داریم در حال ظهور هستند. مهمترین اونها توافق ایران و آژانس و مثبت بودن این دور از نشست بوده است. اینطور که به نظر میرسد ایران آماده هرگونه رفع ابهامی است. خبر مهم دیگر اشاره روحانی به امکان برقراری رابطه با آمریکاست. در کنار اینها اظهار نظرهای مثبت هسته ای از سوی ایران و غرب همچنان ادامه دار هست... در پایان هم اشاره به اخطاری که اوباما به کنگره در ارتباط با هرگونه افزایش تحریمی علیه ایران داد بکنیم...

شرایط بنیادی داره بهتر میشه... فصل مجامع هم فصلی ایده آل برای صعود بورس به شمار میره... در هر حال من هم به مانند اکثر دوستان معتقدم که هفته آینده روند اصلاحی این چند هفته به پایان رسیده و رالی صعودی که چند روز هست منتظرش هستیم آغاز میشه...

ارادتمند- بهزاد

با سلام آقای بهزادی امید واریم با شرایطی که امروز در بیانیه آژانس و ایران منتشر شد و 5 اقدام عملی و اصلی که با تفاهم ایران شفاف می شود وگزارش آقای آمانو در خرداد ماه کنونی کار را تمام کند وبیان کند که ایران آماده همکاری همه جانبه با آژانس هسته ای می باشد و ایران و غرب تا 29 تیر ماه متن توافق نامه مشترک را امضا کند و ادامه همکاری مشترک ایران با آژانس و غرب در دور دوم حل شود و شاخص کل هم از مرداد ماه به روند صعودی خود ادامه دهد با تشکر
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• saeed gh
            عضو جدید
            • Mar 2014
            • 10

سلام استاد بهزادی عزیز با سپاس فراوان از راهنمایهاتون .میشه در مورد شبندر و تک سهمی شدن روش و ایندش توضیح و نظرتون رو در مورد این سهم قوی بگین.با سپاس

نظر

• بهزاد بهزادی
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 494

در اصل توسط saeed gh پست شده است View Post
              سلام استاد بهزادی عزیز با سپاس فراوان از راهنمایهاتون .میشه در مورد شبندر و تک سهمی شدن روش و ایندش توضیح و نظرتون رو در مورد این سهم قوی بگین.با سپاس
              سعید جان

شبندر در بین پالایشی ها جز بهترین گزینه هاست... اگر پالایشی ها رفع ابهامشون نهایی بشه شبندر همچنان جا برای رشد داره... اما من کلا با تک سهم شدن و تک گروه شدن مخالفم به خصوص که حذف این ریسک ها (ریسک تک سهمی و ریسک گروهی) در درست خودمان است...

درسته که انتخاب نمادهای گوناگون از گروه های مختلف لیدر در سبد می تونه باعث کاهش سودآوری در قیاس با برخی تک نمادها بشه اما به شدت ریسک سرمایه رو پایین میاره و باعث ماندگاری شما در بازار میشه...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• saeed gh
                عضو جدید
                • Mar 2014
                • 10

ممنون از راهنمایتون استاد

نظر

• بهزاد بهزادی
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 494

شاهین جان

متاسفانه امکان ارسال و دریافت پیغام رو در انجمن ندارم.... در مورد سوالی که پرسیده بودید باید اشاره کنم که قیمت ملک پایین نمی اید اما صعود شارپی هم تا قبل از سال 95 برای ملک متصور نیستم... احتمالا به موازات تورم قیمت ملک هم افزایش پیدا کند...

اگر قصد از خرید استفاده شخصی هست که زمان مناسبی برای خرید است...
                  اگر قصد از خرید سرمایه گزاری است به نظرم زمان مناسبی برای اینکار نیست...

قربانت- بهزاد

نظر

• Metalman
                    عضو عادی
                    • Aug 2025
                    • 98

سلام...
                    شکل زیر بر اساس نسبت های گان رسم شده است.نمودار پس از نزول با حمایت خط ابی پرنگ مسیر خود را ادامه داده است و در انتهای مسیر از این کانال( کف ابی پرنگ و سقف قرمز خط چین) خارج و به کانال بالای با سقف سبز خط چین وارده شده است.
                    کف همچنان خط ابی پر رنگ با زاویه مخالف است مادام که این خط نشکسته امید به صعود جدی وجود دارد در صورت شکست آن نمودار نزولی یا ساید می شود.
                    به نظرم (برای رشد مناسب) باید منتظر شکست خط سبز خط چین باشیم و فکر می کنم حداقل یک هفته طول می کشد مگر اینکه خبر مهمی سوخت کافی ناگهانی برای جهش از خط سبز خط چین را تهیه کند.

نظر

• نوام چامسکی
                      عضو فعال
                      • Apr 2014
                      • 3369

در اصل توسط Metalman پست شده است View Post
                      سلام...
                      شکل زیر بر اساس نسبت های گان رسم شده است.نمودار پس از نزول با حمایت خط ابی پرنگ مسیر خود را ادامه داده است و در انتهای مسیر از این کانال( کف ابی پرنگ و سقف قرمز خط چین) خارج و به کانال بالای با سقف سبز خط چین وارده شده است.
                      کف همچنان خط ابی پر رنگ با زاویه مخالف است مادام که این خط نشکسته امید به صعود جدی وجود دارد در صورت شکست آن نمودار نزولی یا ساید می شود.
                      به نظرم (برای رشد مناسب) باید منتظر شکست خط سبز خط چین باشیم و فکر می کنم حداقل یک هفته طول می کشد مگر اینکه خبر مهمی سوخت کافی ناگهانی برای جهش از خط سبز خط چین را تهیه کند.

با تمام احترامی که برای شما دوست عزیز قایل هستم

عرض میکنم نرم افزار متاتریدر ابزارهای مناسبی برای تحلیل از منظر گن ندارد

و این ابزارهای بیشتر برای نمایش است تا تحلیل گری

دوما ما در این مطلب شما هیچ تحلیلی رو شاهد نیستیم

صزفا گیرم که یکی از نسبتهای گان هم بود

بنظر شما این اسمش تحلیل است !!!!!!!

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• arminfar
                        عضو فعال
                        • Mar 2014
                        • 479

با درود جناب نوام
                        نرم افزار مربوطه آمی بروکر میباشد
                        ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• arminfar
                          عضو فعال
                          • Mar 2014
                          • 479

به دوایر رسم شده دقت کنید
                          از هر سقف به شعاع کف بعد رسم میشود و تا زمانی که شکسته نشده پابرجاست

نظر

• نوام چامسکی
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 3369

در اصل توسط arminfar پست شده است View Post
                            با درود جناب نوام
                            نرم افزار مربوطه آمی بروکر میباشد
                            برای رسم ابزار خاصی میخواهد و غیره

لطفا برای اموزش بیشتر به ویدیو اموزشی که قرار دادم

مراجه شود

و یک و یدیو هم به زبان انگلیسی قرار دادم رجوع شود

و این اسمش تخلیل نیست

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• arminfar
                              عضو فعال
                              • Mar 2014
                              • 479

دوست عزیز جناب نوام
                              جناب مرد آهنی نتیجه بررسی خود را در این تاپیک به اشتراک گذاشته اند و جای تشکر دارد ، ضمن اینکه کاربر ویژه بودن ایشان نتیجه توانمندی ست ، حال اگر در جهت نقد خطوط رسم شده مطلبی وجود دارد امری جداگانه است .
                              در پناه یزدان پاک
                              ارادتمند آرمین فروهر

نظر

• arminfar
                                عضو فعال
                                • Mar 2014
                                • 479

بنده هنوز با دست این خطوط را رسم میکنم

نظر

در حال کار...
                                X