شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهزاد بهزادی
    عضو فعال
    • Jun 2013
    • 494

    #3271
    پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

    در اصل توسط mjtb پست شده است View Post
    سلام و شب بخیر
    جناب آقای بهزادی عزیز، بنده شخصاً همیشه از صحبت های شما استفاده کردم و تحلیلهای جامع شما رو پیگیری میکنم. یک درخواستی دارم؛ از اونجایی که شاید بعضی از دوستان -من جمله خودم- نتونیم خودمون رو به نمایشگاه برسونیم و از محضرتون استفاده کنیم، اگر مقدور هست صحبتهایی که فردا قراره انجام بدید رو ضبط کنید و اینجا به اشتراک بذارید تا ما هم بهره مند شیم.
    ارادتمند و سپاسگزار محبت های شما
    احتمالا تعدادی از دوستان این کار رو خواهند کرد. اگر بدستم برسد، حتما فایل رو می گیرم و اینجا خواهم گذاشت...

    نظر

    • arminfar
      عضو فعال
      • Mar 2014
      • 479

      #3272
      پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

      در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
      عصر همه عزیزان بخیر،

      این اخبار رو بخوانید اول:

      1- طرح اخذ مالیات بر خانه های خالی هفته آینده به مجلس می رود...
      2- نرخ سود بانکی باز هم در دستور تعدیل در آینده نزدیک قرار دارد
      3- دیدار دو طرفه ایران و آمریکا و دستور اوباما به عدم ترک میز مذاکرات مگر با توافق
      4- اشاره عراقچی به انتظارات ورود به نگارش توافقنامه در وین 5


      می دونم این روزها هنوز شاهد عدم ورود نقدینگی به بازار هستیم.. اما شما به من بگویید در شرایطی که اخبار هسته ای مثبت در راه است و نزول دلار و سکه احتمال بالایی دارد.... در شرایطی که همه اخبارها حاکی از ادامه رکود در مسکن و سختگیری های دولت و مجلس دراین بخش دارد.... در شرایطی که اخبار حکایت از تعدیل مجدد سود بانکی در اینده ای نزدیک دارد.... در این شرایط نقدینگی باید به کجا برود؟؟؟

      فرض رو بر این بگیریم که حقوقی همچنان با صالح آبادی دشمنی دارد... اما تا کی و تا کجا؟ آیا همین حقوقی نباید در انتهای سال پاسخگوی سرمایه گزاران خود باشد؟ آیا در این سه ماه توانسته سودی مناسب کسب کند؟

      من از هر سمتی به این بازار نگاه می کنم فقط و فقط صعود در آن می بینم... دیر یا زود همه متوجه می شوند که پول های سرگردان راهی جز سرازیر شدن به سمت بازار بورس کشور رو ندارد...

      روزهای خوبی داریم... از این اصلاح طولانی خسته نشوید...

      ارادتمند- بهزاد

      دوستان سایت بورسی، بنده فردا در نمایشگاه هستم و از حوالی ساعت 11 تا انتهای وقت به همراه مهرداد خالقی در غرفه بورس24 حضور دارم (البته صرفا به صورت مهمان). ساعت 2 تا 4 هم مهرداد عزیز ارایه حضوری دارند که بخشی از وقت ایشان رو هم بنده صحبت خواهم کرد با موضوع بررسی سیاست های انبساطی و انقباضی دولت و نقش آن در آینده بازار بورس...


      امیدوارم تبلیغ محسوب نشه و پیشاپیش عذرخواهی می کنم از مدیران انجمن... اما چون دوستان زیادی در ایمیل و پیغام سوال می کنند مطلب رو اینجا گذاشتم...

      موفق باشید- بهزاد
      با درود خدمت جناب بهزادی عزیز
      بنده تو این دو روز گذشته در نمایشگاه حضور داشتم و به نظر این حقیر سه شنبه با حضور جنابعالی رنگ و بوی دیگری داشته باشد .
      بیصبرانه مشتاق دیدار شما هستم .
      ارادتمند آرمین فروهر
      ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

      نظر

      • arminfar
        عضو فعال
        • Mar 2014
        • 479

        #3273
        پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

        چشم حافظ به مذاكرات ژنو

        گروه بورس، هديه لطفي: شاخص كل بورس پس از چهار روز معاملاتي مثبت پي در پي روزگذشته با افت همراه شد و به اين ترتيب همرنگ سهام اكثر شركت‌هاي بورسي شد، به گونه‌اي كه سهام شركت‌هاي فعال در پنج صنعت خودرو، بانك، پتروشيمي، تجهيزات و فرآورده‌هاي نفتي نماگر بازار سرمايه را از رشد 42 واحدي ساعات ابتدايي معاملات به افت 113 واحدي تا پايان وقت معاملات رساندند.
        در واقع چند روزي است روند معاملات در بازار سرمايه بسيار كسل‌كننده و بي‌رمق شده است؛ ارزش معاملات به‌طور محسوسي افت كرده و اغلب نمادهاي بازار منفي و متعادل معامله مي‌شوند و نكته‌اي كه بسياري از فعالان بازار را نگران مي‌كند حجم پايين معاملات است.
        متاسفانه بازار به‌طور محسوسي از كمبود تقاضا رنج مي‌برد و كاملا مشخص است كه سرمايه‌هاي بزرگ از بازار سرمايه كوچ كرده‌اند. خصوصا در هفته جاري شرايط به گونه‌اي بوده كه مي‌توان گفت عملا بازار نيمه تعطيل بوده است. مشخص نيست سرمايه پارك شده در پشت بازار چه موقع مجددا وارد بازار خواهد شد؟ اما در اين ميان خوشبختانه خبر مثبتي در بازارهاي رقيب نيز نيست؛ بازارهاي موازي نيز با روند متعادل و با ثبات به كار خود ادامه مي‌دهند و اين وضعيت گوياي آن است كه سرمايه‌هاي بورسي به بازارهاي موازي كوچ نكرده و در واقع انگيزه‌اي براي سرمايه‌گذاري‌هاي بيشتر در بازار نيست.
        به نظر مي‌رسد در پي عدم به نتيجه رسيدن دوره قبلي مذاكرات ژنو طي ماه گذشته تعلل و دوگانگي در نگرش سرمايه‌گذاران جهت انتخاب صنايع و سهم‌هاي پربازده ايجاد شده و سهامداران را بر سر دوراهي قرار داده است.
        چراكه بنابر اعتقاد بسياري از كارشناسان بازار سرمايه به‌طور قطع با حصول نتايج مثبت از اين مذاكرات، صنايعي كه بيشترين ضرر و زيان را از افزايش قيمت دلار و اعمال تحريم‌هاي بين‌المللي متحمل شده‌اند، بار ديگر در كانون توجه سرمايه‌گذاران و معامله‌گران قرار مي‌گيرند و براي سرمايه‌گذاري در بورس مناسب به نظر مي‌رسند.

        ضعف تقاضا و خريد
        در اين رابطه مهدي طحاني، مدير عامل شركت سرمايه‌گذاري آواي آگاه در گفت‌وگو با خبرنگار ما با اشاره به اين موضوع اظهار كرد: بررسي آمارهاي اقتصادي از قبيل نرخ تورم گوياي آن است كه در مجموع اقتصاد و بازار‌هاي سرمايه‌گذاري وضعيت ثبات و در واقع تعادلي حاكم است و بازار در انتظار خبرهاي خوش از مذاكرات به سر مي‌برد.
        وي ادامه داد: نتايج مذاكرات ديروز مي‌تواند به بهبود جلسه وين 5 در هفته آينده منجر شده و در مجموع هر‌چه اين مذاكرات مصمم‌تر و با شرايط بهتر دنبال شود، جذب سرمايه‌هاي داخلي و خارجي مطلوب‌تر شده و بازار با رونق همراه خواهد شد.
        طحاني در ادامه به روند اين روزهاي بازار سرمايه اشاره كرد و گفت: رصد بازار در روزهاي اخير نشان از كاهش شديد حجم و ارزش معاملات دارد؛ در 4 روز اخير هر چند بازار و شاخص با روند ملايم مثبتي دنبال شد اما حجم مبادلات چندان قابل قبول نبود.
        وي ادامه داد: طي معاملات ديروز حجم كل سهام دادوستد شده تنها در مبادلات يك بنگاه معاملات املاك بود نه در سطح بورس و ادامه اين روند اتفاق مطلوبي نه تنها براي بازار سرمايه و سرمايه‌گذاران بلكه براي اركان بازار نيز نخواهد بود.
        مديرعامل شركت سرمايه‌گذاري آواي آگاه در ادامه به ضعف تقاضا و ضعف خريد در بازار اشاره كرد و گفت: مشكل اصلي اين امر نيز ضعف تقاضا و خريد است؛ وقتي خريدار مشاهده مي‌كند كه بعد از خريد سهامي هيچ روندي بر آن دنبال نمي‌شود و نوساني نمي‌يابد اقدام به فروش مي‌كند كه تداوم اين امر به افت هرچه بيشتر بازار منجر مي‌شود.
        وي خاطر‌نشان كرد: روند بي ثباتي مزبور را مي‌توان هر روزه در يك صنعت دنبال كرد؛ به طوري كه يك روز خودرويي، قندي يا بانكي ليدر شده و با حجم بالا دادوستد مي‌شود و روز بعد همين صنعت دستخوش تغييرات شده و با نوسان منفي دنبال مي‌شود.
        طحاني در ادامه خاطر نشان كرد: با وجود تمام فراز و نشيب‌هاي حاكم بر بازار سرمايه، عوامل بنيادي و پتانسيل‌هاي موجود در شركت‌هاي بورسي نشان از آينده روشن بورس چه در بلندمدت، چه ميان‌مدت و حتي كوتاه‌مدت دارد و در واقع بازدهي مطلوبي در انتظار سرمايه‌گذاران خواهد بود.

        در بازار چه گذشت؟
        روز گذشته پس از 4 روز متوالي، روند صعودي بازار قطع شد و افت 113 واحدي معادل 15/0 درصدي در كارنامه شاخص به ثبت رسيد تا به اين ترتيب بازدهي هفته جاري به 18/0 درصد برسد و در نهايت شاخص محدوده 75هزار و 240واحدي را به ثبت رساند؛ با احتساب افت روز گذشته بازدهي خردادماه نيز معادل منفي 2 درصد شد.
        با اتمام ساعات معاملات روز گذشته شاخص بازار اول با 67 واحد افت به رقم 56 هزار و 79 واحد رسيد. همين وضعيت در شاخص بازار دوم نيز مشاهده شد؛ به‌طوري‌كه شاخص اين بازار با ثبت 299 واحد كاهش عدد 143هزار و 475 واحد را تجربه كرد. شاخص كل بورس نيز در روز گذشته به رقم 75240 واحد رسيد.
        در اين روز ايران خودرو با 25 واحد افزايش شاخص، بيشترين تاثير مثبت را بر شاخص كل گذاشت و در مقابل بانك پارسيان با 31 واحد كاهش، بيشترين تاثير منفي را بر روي شاخص داشت.
        همان‌طور كه ديروز نيز به آن اشاره شد پس از مخابرات و بانك امروز قرعه به نام گروهي ديگر درآمد؛ به گونه‌اي كه حجم معاملات گروه خودرو و ساخت قطعات به ويژه دو خودروساز بزرگ داخلي يعني ايران خودرو و سايپا بسيار حائز اهميت بود.
        هرچند كه حجم و ارزش معاملات بورسي طي روزهاي گذشته و البته ديروز چندان چنگي به دل نمي‌زد و پرحجم نبود، اما كاهش تدريجي حجم و ارزش معاملات اتفاقي است كه هر روز در معاملات بورس و فرابورس رخ مي‌دهد.
        اما نكته ديگري كه از روند معاملاتي اين روزهاي بورس مي‌توان دريافت، روند نوساني سهام اكثر مجموعه‌هاي بورسي در سيكل قيمتي آنها است، برخي سهم‌ها در فاصله حداقل تا حداكثر قيمت مجاز روزانه خود نوسان مي‌كنند و اين روند هر روز ادامه دارد.
        براساس اين گزارش، جلسه روز گذشته انجمن صنفي گروه سيمان پيرامون ميزان افزايش قيمت فروش سيمان نيز لغو شد و به اين ترتيب شركت‌هاي سيماني و سهامداران آن همچون خودرويي‌ها در صف انتظار تعيين افزايش قيمت فروش محصولات نشستند.
        البته بايد خاطر‌نشان كرد كه طبق گفته دبير انجمن گروه سيمان جلسه ديروز به دليل پيش آمدن جلسه مهم‌تر و فوري‌تر لغو شده و جلسه بعدي طي روز چهارشنبه برگزار خواهد شد.
        در مجموع ارزش بازار در پايان معاملات روز گذشته به 360 هزار ميليارد تومان رسيد، همچنين در مجموع دادوستد 500 ميليون برگه اوراق بهادار در 50 هزار و 348 مرتبه به ثبت رسيد كه ارزش ناشي از اين معاملات به 165 ميليارد تومان بالغ شد كه نيمي از اين رقم به ارزش معاملات بلوكي پتروشيمي خارك تعلق داشت.

        آقای عراقچی در پی این دیدار پنج ساعته به خبرگزاری دانشجویان ایران، ایسنا، گفت: «گفتگو با هیات آمریکایی در فضایی مثبت و سازنده انجام شد.»

        ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

        نظر

        • ali30
          عضو فعال
          • Aug 2013
          • 1940

          #3274
          پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )


          درتایم نیم ساعته بی دلیل بوجودآوردند پر نکنند دست بردار نیستندالبته یک ساعت پایانی 1سومش پرشد


          شاید هم انشاالله بعد از ظهر خانم شرمن وعراقچی بعد از دیدارشون بگویند پرکردن این گپ پیش کش

          مواظب باشید از فردا گپ های بزرگتر در تایمهای بالا تر درست نشه:


          (رضا (خودم) درخواب بیند پنپه دانه گهی لپ لپ خورد مثل یارانه)


          شاخص کل تایم 30 دقیقه


          پاسخ با نقل قول

          16 کاربر از پست مفید { رضا تازه کار } سپاس کرده اند

          تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

          نظر

          • علی علیزاده
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1159

            #3275
            پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

            در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Post
            همونطور که دیروز گفتم شاخص امروز اول صعود میکنه بعد شروع به ریزش میکنه...احتمال زیاد دوشنبه و سه شنبه بازار منفی فرسایشی داشته باشیم.منفی هایی بین 100 تا 300 واحدی
            ;)
            یا غنی....

            نظر

            • کيانوش
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 6613

              #3276
              پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

              دلار باز هم کاهش يافت و به 3220تومان رسيد.
              .................................................. ...........
              از صرافي علت را پرسيدم.گفت.
              1-حجم گشايش اعتبار در بانکها نسبت به چند ماه پيش 6برابر شده است و ديگه به بازار ازاد مراجعه نمي کنند.
              2-در يکماه گذشته تا کنون بيش از 4ميليارد ارز کاغذي شامل دلار-يورو-سوييس فرانک و......وارد بانکهاي کشور شده است که اگر قرار باشه وارد بازار ازاد بشه دلار خيلي پايين تر خواهد امد.
              3-قرار دادهاي اقتصادي با ترکيه از 15ميليارد دلار به 30ميليارد دلار
              4-امکان به نتيجه رسيدن با غرب
              ...........................................
              آخرین ویرایش توسط کيانوش؛ 2014/06/10, 11:19.

              نظر

              • ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

                #3277
                پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

                در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                دلار باز هم کاهش يافت و شد 3220تومان رسيد.
                .................................................. ...........
                از صرافي علت را پرسيدم.گفت.
                1-حجم گشايش اعتبار در بانکها نسبت به چند ماه پيش 6برابر شده است و ديگه به بازار ازاد مراجعه نمي کنند.
                2-در يکماه گذشته تا کنون بيش از 4ميليارد ارز کاغذي شامل دلار-يورو-سوييس فرانک و......وارد بانکهاي کشور شده است که اگر قرار باشه وارد بازار ازاد بشه دلار خيلي پايين تر خواهد امد.
                3-قرار دادهاي اقتصادي با ترکيه از 15ميليارد دلار به 30ميليارد دلار
                4-امکان به نتيجه رسيدن با غرب
                ...........................................
                با سلام هیچ امید برای کوتاه مدت نیست تا زمانی که تکلیف موضوع هسته ای کاملا شفاف نشود و بوجه سال 94 صنایع ارایه نشود و تا زمانی که پول خوبی وارد بازار نشود هیچ حرکتی خوبی نخواهیم داشت امسال همه فقط وقت تلف می کنیم فقط داریم انرژی خود را تلف برای این مسولان بورس اشغال همین
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                نظر

                • amirn
                  عضو عادی
                  • May 2014
                  • 37

                  #3278
                  پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

                  در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                  با سلام هیچ امید برای کوتاه مدت نیست تا زمانی که تکلیف موضوع هسته ای کاملا شفاف نشود و بوجه سال 94 صنایع ارایه نشود و تا زمانی که پول خوبی وارد بازار نشود هیچ حرکتی خوبی نخواهیم داشت امسال همه فقط وقت تلف می کنیم فقط داریم انرژی خود را تلف برای این مسولان بورس اشغال همین
                  حتی اگر مذاکرات هم به نتیجه برسد و بگویند از یک ساعت دیگر هم تمام تحریم ها برداشته می شود باز هم هیچ اتفاقی در بورس نخواهد افتاد هیچ اتفاقی.به وقتش مفصل دلایلم را بازگو خواهم کرد.

                  نظر

                  • ایرج اکبری
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 10934

                    #3279
                    پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

                    در اصل توسط amirn پست شده است View Post
                    حتی اگر مذاکرات هم به نتیجه برسد و بگویند از یک ساعت دیگر هم تمام تحریم ها برداشته می شود باز هم هیچ اتفاقی در بورس نخواهد افتاد هیچ اتفاقی.به وقتش مفصل دلایلم را بازگو خواهم کرد.
                    شرایط اقتصادی کشور به نظر می رسه که مثل کشورهای اورپای به سمت ریاضت اقتصادی پیش برود و به هیچ گروهی اجازه دلال بازی ندهد اعم از بخش مسکن - دلار- وبورس باز هم باید منتظر گذشت زمان باشیم !!
                    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                    نظر

                    • کيانوش
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 6613

                      #3280
                      پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

                      در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                      متاسفانه امروز کاملا مشخص شد که صندوق حمايت از بازار سرمايه مترسکي بيش نيست و قدرت دولت در بازار سرمايه يا بسيار ضعيف هست يا اصلا اعتقادي به بازار سرمايه نداره و فقط داره سرمايه گذاران را سرگرم -خسته و فراري ميده.
                      اينکه چرا حقوقي که زير نظر دولت هست اينجوري کار صعودي شاخص را نيمه تمام ميزاره و به صندوق حمايت از بازار از پشت خنجر ميزنه را من درک نمي کنم علتش چيست.
                      .................................................. ..
                      متاسفانه فردا اگر صندوق از اول صبح محکم نشينه برا خريد حداقل 500واحد شاخص منفي خواهد زد و اون 2الي 3درصد مثبت سهام را از دماغ ملت ميکشه بيرون.
                      بازم سهامداري مي کنيم و صبوري.
                      403واحد منفي زد.

                      نظر

                      • ali30
                        عضو فعال
                        • Aug 2013
                        • 1940

                        #3281
                        پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

                        در اصل توسط amirn پست شده است View Post
                        حتی اگر مذاکرات هم به نتیجه برسد و بگویند از یک ساعت دیگر هم تمام تحریم ها برداشته می شود باز هم هیچ اتفاقی در بورس نخواهد افتاد هیچ اتفاقی.به وقتش مفصل دلایلم را بازگو خواهم کرد.
                        میشه بفرماید وقتش کی است/:.tonguesmiley:./
                        تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

                        نظر

                        • hector
                          عضو فعال
                          • Jan 2013
                          • 1764

                          #3282
                          پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

                          یک سوالی که چند روزه ذهنمو مشغول کرده اینه که چرا حقوقی ها در منفی کد به کد میزنن؟؟؟
                          نمونش وبصادر و شبندر امروز
                          حقوقی ها از افت بیشتر بازار چه سودی میبرند؟آیا این بدبینی است؟شاید باید یکم ریشه ای تر در مورد روند بازار بحث کنیم
                          صندوق توسعه حمایت میکند بقیه حقوقی ها میفروشند!

                          نظر

                          • ahmad m
                            ستاره دار(2)
                            • Aug 2012
                            • 965

                            #3283
                            پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

                            در اصل توسط hector پست شده است View Post
                            یک سوالی که چند روزه ذهنمو مشغول کرده اینه که چرا حقوقی ها در منفی کد به کد میزنن؟؟؟
                            نمونش وبصادر و شبندر امروز
                            حقوقی ها از افت بیشتر بازار چه سودی میبرند؟آیا این بدبینی است؟شاید باید یکم ریشه ای تر در مورد روند بازار بحث کنیم
                            صندوق توسعه حمایت میکند بقیه حقوقی ها میفروشند!
                            صندوق توسعه وجود خارجی نداره صعود و نزول شاخص و سهام شرکت ها مدیریت میشه چه در صعود و چه در نزول ، حقیقی قدرت اینو نداره که یک سهم 1000 تومانی را به 200 برسونه این سیاست حقوقی هست که در صعودها هم صدق میکنه، فعلا دولت نفع را در جذاب نگه داشتن بازار میدونه نه در بازدهی به سهامدار خورد. در ضمن علی رغم تحلیل هایی که در تایپیک ، شاخص را فاقد ریسک میدونن معتقدم بازار در بلند مدت ریسک تکنیکال داره . ولی در کوتاه مدت خیر ، حالا توافق هسته ایی انجام بشه یا نه فرقی نداره.
                            بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

                            نظر

                            • Mehdi1400
                              ستاره دار(19)
                              • Jul 2013
                              • 2938

                              #3284
                              پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

                              در اصل توسط hector پست شده است View Post
                              یک سوالی که چند روزه ذهنمو مشغول کرده اینه که چرا حقوقی ها در منفی کد به کد میزنن؟؟؟
                              نمونش وبصادر و شبندر امروز
                              حقوقی ها از افت بیشتر بازار چه سودی میبرند؟آیا این بدبینی است؟شاید باید یکم ریشه ای تر در مورد روند بازار بحث کنیم
                              صندوق توسعه حمایت میکند بقیه حقوقی ها میفروشند!
                              هكتور جان شايد يك دليلش اين است كه حقوقي ها مثل اغلب حقيقي ها عجول نيستند
                              و براي خود به تعريفي از روند صعودي بازار و كسب سود در يك بازه زماني معين رسيده اند
                              انچه كه مسلم است اغلب حقوقي ها با اتكا به گروه يا افراد كارشناس اقدام به معامله ميكنند
                              نكته ديگر رفتار دولت براي آنها خيلي تعيين كننده است
                              بازخواني رفتار دولت مثل گذشته نيست و با پيچيدگي هايي همراه است
                              تناقض هاي موجود در سخن و عمل دولتي ها هم مزيد به علت شده
                              و به عبارتي عدم قطعيت عجيبي بر بازار حاكم شده است

                              نظر

                              • ali8922
                                عضو عادی
                                • Jul 2013
                                • 176

                                #3285
                                پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

                                در اصل توسط hector پست شده است View Post
                                یک سوالی که چند روزه ذهنمو مشغول کرده اینه که چرا حقوقی ها در منفی کد به کد میزنن؟؟؟
                                نمونش وبصادر و شبندر امروز
                                حقوقی ها از افت بیشتر بازار چه سودی میبرند؟آیا این بدبینی است؟شاید باید یکم ریشه ای تر در مورد روند بازار بحث کنیم
                                صندوق توسعه حمایت میکند بقیه حقوقی ها میفروشند!
                                به نکته ظریفی اشاره کردی هکتور جان حال اینکه علتش واقعا چی هست خدا میدونه. آیا مشگلشون صالح آبادی هست یا به قول خودت بدبینی وجود داره یا...
                                من چند هفته پیش که دیدم حقوقی میلی به خرید نداره و رنج منفی هم تازه در بعضی از نمادها میکشه 80 درصد نقد شدم
                                تفکرمم این هست که اگه خدایی نکرده گوش شیطون کر مذاکرات نتیجه نداد و بازار ریخت بیشتر از این ضرر نکرده باشیم اگر هم به حول و قوه الهی فرجی شد ما هم با حقوقی ها دوباره وارد بازار میشیم چون همونطور که میدونید و بر همگان ثابت شده بازار بدون حقوقی ها جایی نخواهد رفت و فرصت ورود مطمئنا فراهم خواهد شد.
                                قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد

                                نظر

                                در حال کار...
                                X