پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )
دوست و داداش گل سلام
جناب آریو یک سوال دارم...
من وقتی به عمل دولت نگاه می کنم و نه حرف های دولت که به قول حضرت علی هر آنچه که می بینی حق است و هر آنچه می شنوی باطل
می بینم که دولت به شدت به دنبال رشد ارزش پول کشور است...
چندتا نشانه هم هست
1-مذاکرات که به کاهش دلار ختم میشه به شدت
2-کاهش تورم یا بهتر بگم آن چیزی که در بورس پیش بینی می شود به کاهش تورم
3-عرضه دلار گران قیمت
4-فروش دارایی ها در قیمت های فوق العاده بالا
و خیلی دلایل ریز دیگر که برخی از اونها هم از این دلایل سرچشمه می گیرن مثل تولید نفت بعد مذاکرات که به کاهش قیمت نفت ختم می شود چون نفت زیر 100 دلار در بلند به نفع ایران و به ضرر آمریکا خواهد بود و...
در کل اینو میخوام بپرسم که آیا شما موافقی که این روند شاخص در یک الی دو سال آینده فعلا ادامه دار خواهد بود و تا جایی خواهد رسید که به شدت سهام ها مفت بشوند و نوسانات سهام کم و کمتر بشود؟
چون بورس ما در سال 92 با دو عامل تورم و دلار رشد کرد و نزولی شدن این عوامل یعنی نزولی شدن شاخص
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز
دوست و داداش گل سلام
جناب آریو یک سوال دارم...
من وقتی به عمل دولت نگاه می کنم و نه حرف های دولت که به قول حضرت علی هر آنچه که می بینی حق است و هر آنچه می شنوی باطل
می بینم که دولت به شدت به دنبال رشد ارزش پول کشور است...
چندتا نشانه هم هست
1-مذاکرات که به کاهش دلار ختم میشه به شدت
2-کاهش تورم یا بهتر بگم آن چیزی که در بورس پیش بینی می شود به کاهش تورم
3-عرضه دلار گران قیمت
4-فروش دارایی ها در قیمت های فوق العاده بالا
و خیلی دلایل ریز دیگر که برخی از اونها هم از این دلایل سرچشمه می گیرن مثل تولید نفت بعد مذاکرات که به کاهش قیمت نفت ختم می شود چون نفت زیر 100 دلار در بلند به نفع ایران و به ضرر آمریکا خواهد بود و...
در کل اینو میخوام بپرسم که آیا شما موافقی که این روند شاخص در یک الی دو سال آینده فعلا ادامه دار خواهد بود و تا جایی خواهد رسید که به شدت سهام ها مفت بشوند و نوسانات سهام کم و کمتر بشود؟
چون بورس ما در سال 92 با دو عامل تورم و دلار رشد کرد و نزولی شدن این عوامل یعنی نزولی شدن شاخص
ممنون از پاسخ شما دوست عزیز
نظر