شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ali30
    عضو فعال
    • Aug 2013
    • 1940

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

سلام دوستان فقط صبر .......................
    فرصت خرید اگر نقد هستین/:.tonguesmiley:./
    بزودی اصلاح تمام میشود
    حداکثر چهارشنبه..........................یا اوایل هفته آینده انشاالله
    رالی صعودی در این ماه شروع وحداکثر تا
    برج11 ادامه دارد...............................شاخص 100000 واحدی.....................125000 هزار واحدی سلام...............................
    93/4/9
    تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• مهدی999
      عضو عادی
      • Sep 2012
      • 189

به نظر میومد کلید در دست ایشون واقعا کلید تدبیر و امیده غافل از اینکه این شاهکلید دزدهاست!!!!
      در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
      عجب هفته افتضاحی....

همینجوری نشستم و نگاه می کنم به ضرر روزانه یک درصدی که داره از سبدم میپره... بازدهی اینسری سرمایه گذاریم رسید به منفی 5.3 در 72 روز!!! واقعا افتضاحه...

مشکل اینجاست که اگر سود 2.5 درصدی ماهیانه بانک رو هم بهش اضافه کنیم که بهمون تعلق نگرفته درواقع بدین معنی است که اگر سرمایه ام رو در همان بانک همچنان نگه داشته بودم الان 11 درصد جلوتر بودم....

خدا ازشون نگذره.... ایراد از تحلیل من نوعی و سایر دوستان نیست.... اینا رسما بازار سرمایه فراموش کرده اند... این سکوت احمقانشون در مقابل اتفاقات اخیر از 100 تا فحش به آدم بدتره...

تا امروز طرفدارت بودن روحانی اما به نظرم تو هم یه دروغگو و شارلاتانی...

ارادتمند- بهزاد
      [FONT=Tahoma][I][SIZE=3][COLOR="#0000CD"]زندگی تاس خوب اوردن نیست تاس بد را خوب بازی کردن است.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT]

نظر

• hector
        عضو فعال
        • Jan 2013
        • 1764

عجب هفته افتضاحی....

همینجوری نشستم و نگاه می کنم به ضرر روزانه یک درصدی که داره از سبدم میپره... بازدهی اینسری سرمایه گذاریم رسید به منفی 5.3 در 72 روز!!! واقعا افتضاحه...

مشکل اینجاست که اگر سود 2.5 درصدی ماهیانه بانک رو هم بهش اضافه کنیم که بهمون تعلق نگرفته درواقع بدین معنی است که اگر سرمایه ام رو در همان بانک همچنان نگه داشته بودم الان 11 درصد جلوتر بودم....

خدا ازشون نگذره.... ایراد از تحلیل من نوعی و سایر دوستان نیست.... اینا رسما بازار سرمایه فراموش کرده اند... این سکوت احمقانشون در مقابل اتفاقات اخیر از 100 تا فحش به آدم بدتره...

ارادتمند- بهزاد
        درود
        به نظر من باید یک اعتراض درست حسابی انجام داد،تا صدامون به بالا برسه و بفهمن که ما بازیچه نیستیم
        باید عده ای از بزرگان بازار(کسانی که نقد نکردن و منتظر پایین اومدم سهم ها و ضرر بیشتر مردم نیستند!) و کسایی که شهرتی دارن و مردم براشون مهم هستن دست به کار شند و یک تجمعی رو در تالار حافظ ترتیب بدن
        واقعا ما ایرانی ها باید یاد بگیریم حرفمون رو بزنیم،تل این فرهنگ همدلی و همکاری و دفاع از حقوقمون تو این مملکلت جا نیوفته هیچ وقت تو هیچ زمینه ای پیشرفت نمیکنیم

لذا از بزگان درخواست دارم برنامه ای برای یک تجمع مسالمت آمیز طراحی کنن

نظر

• Rudel
          عضو فعال
          • Apr 2014
          • 2164

در اصل توسط hector پست شده است View Post
          درود
          به نظر من باید یک اعتراض درست حسابی انجام داد،تا صدامون به بالا برسه و بفهمن که ما بازیچه نیستیم
          باید عده ای از بزرگان بازار(کسانی که نقد نکردن و منتظر پایین اومدم سهم ها و ضرر بیشتر مردم نیستند!) و کسایی که شهرتی دارن و مردم براشون مهم هستن دست به کار شند و یک تجمعی رو در تالار حافظ ترتیب بدن
          واقعا ما ایرانی ها باید یاد بگیریم حرفمون رو بزنیم،تل این فرهنگ همدلی و همکاری و دفاع از حقوقمون تو این مملکلت جا نیوفته هیچ وقت تو هیچ زمینه ای پیشرفت نمیکنیم

لذا از بزگان درخواست دارم برنامه ای برای یک تجمع مسالمت آمیز طراحی کنن
          تجربیات گذشته نشون داده وقتی بحث تجمع مطرح میشه و حتی در صورت تشکیل تجمع نظام ایران حالت تدافعی میگیره وسیاسیون و مسئولین امنیتی وارد میشن و اجازه حل مساله از طریق اقتصادی رو نمیدن مثل ماجرای دو سال پیش تو بازار دلار که خیلی ها رو دستگیر کردن و بردن ولی باز دلار رفت تا 4000
          اگر این مساله از درون خود مجلس یا روزنامه های معروف مطرح بشه اثر گزاری اش بیشتره

نظر

• Trader7
            عضو فعال
            • Apr 2014
            • 940

تا جایی که می تونید اینجا و هر جای دیگه اعتراض کنید
            ما خودمون باید حقمون رو بگیریم!

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930408001374

نظر

• mohsen ho
              ستاره دار(1)
              • Feb 2013
              • 11257

باسلام خدمت دوستان
              این قدرنگران نباشید وارامش خود را حفظ کنید
              به نظربنده اصلاح بازار به پایان خود رسیده وبابازگشایی احتمالی فارس
              اصلاح بازار به پایان خواهد رسید
              امروز مجددا 100درصدسهام شدم
              به نظربنده این روزها طلایی ترین فرصت های خرید دربرخی نمادهاست

درپایان ازجناب بهزادی سوالی داشتم
              شما که دربازار حضور دارید وطبق گفته خودتان نوسان نمیگیرید
              میشه بفرمایید چجوری روزی1درصد ازسبدتان کم میشه ؟؟؟
              درحالی که بازار روزی4-5درصد طی این چند روز منفی خورده:D

بدرود

نظر

• علی علیزاده
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1159

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                خيلي دوست دارم بدونم كه اين سبد شما چيه كه روزي يه درصد ازش ميفته؟والا بازار 4 درصدي داره مياد پايين...حداقل تا ديروز اينجوري بود///از پستاتون هم مشخصه كه عمده سبد بايد رو غير دلاري باشه...غير دلاريام كه كله كردن
                من احتمال میدم عمده سبد اقای بهزادی و بصادر هس
                یا غنی....

نظر

• Adel_Poyan
                  عضو عادی
                  • May 2014
                  • 24

از برکات ماه رمضون ===> بارش بارون زیبا در شمال کشور...
                  جای همه دوستان خالیه...

نظر

• hector
                    عضو فعال
                    • Jan 2013
                    • 1764

در اصل توسط Rudel پست شده است View Post
                    تجربیات گذشته نشون داده وقتی بحث تجمع مطرح میشه و حتی در صورت تشکیل تجمع نظام ایران حالت تدافعی میگیره وسیاسیون و مسئولین امنیتی وارد میشن و اجازه حل مساله از طریق اقتصادی رو نمیدن مثل ماجرای دو سال پیش تو بازار دلار که خیلی ها رو دستگیر کردن و بردن ولی باز دلار رفت تا 4000
                    اگر این مساله از درون خود مجلس یا روزنامه های معروف مطرح بشه اثر گزاری اش بیشتره
                    درود
                    دوست عزیز بخاطر اینه که ما فرهنگ برگزاری تجمع رو نداریم،اگر فقط بریم و صحبتمون رو انجام بدیم کسی با ما کاری نداره
                    مجلس؟؟یعنی مجلس تو این 6 ماه بررسی نداشته؟چطوری از اون طریق پیگیری کنیم؟
                    همه شغل ها یک صنفی دارن و این جور مواقع اعتراض خودشون رو اعلام میکنن اما متاسفانه ما بورسی ها فقط یاد گرفتیم بیایم تو فروم ها و حرفامون رو بزنیم کسی هم جز خودمون حرفامون رو نمیشنوه

نظر

• Adel_Poyan
                      عضو عادی
                      • May 2014
                      • 24

خـــســاپـــا در تایم هفتگی:
                      1- واگرایی مثبت(فلش قرمز) بد نیست به واگرایی منفی در سقف قبلی (فلش آبی) هم دقت کنیم...
                      2- حمایت 62 فیبو
                      3- برخورد با کف کانال
                      4- ولی stoch هنوز متعادل نشده!
                      خساپا به عنوان یک نماینده از گروه خودرو، برگشت از روند نزولی رو نشون میده...

نظر

• hector
                        عضو فعال
                        • Jan 2013
                        • 1764

اینم بازدهی خوب یکسری از سهم ها که گویا جناب آزادی تهیه کردن
                        با عنوان از جیب کی؟

نظر

• علی نظامی
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 1033

عجب هفته افتضاحی....

ارادتمند- بهزاد

سلام اقای بهزادی. امکانش هست برای آشنایی شخصی بیشتر بنده یه رزومه ای فعالیت های علمی و تحقیقاتی خودتون رو بذارید. چون دوستان گفتن دکتر میخوام بدونم زمینه تحقیقاتی شما چی بوده؟

اگه بازم امکانش سوال زیر رو هم که قبلا پرسیدم جواب بدید (صنعت نه سهم)

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
                          سلام آقای بهزادی. اگه امکان داره میخواستم درصد سرمایه گذاریتون تو هر صنعت رو بدونم. (البته اگر قبلا گفتید لطفا دوباره بگید یا لینکش رو بذارید.) تشکر

نظر

• nima2012
                            عضو عادی
                            • Nov 2013
                            • 123

فارس تیتر زده:
                            ژنرال های دولت پشت پرده کاهش بورس
                            دوستان انشالله فرجی حاصل خواهد شد فارس امروز بدجور داره مانور میده

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

نظر

• کيانوش
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 6613

متاسفانه از پشت و از خودي خنجر خورديم.
                              خدا لعنتشون کنه.
                              .................................................. ...........
                              خدا دو جا به بنده اش گفته ميتوني به اداما لعنت بفرستي.
                              1-به ادماي دروغگو.
                              2-به ادماي ظالم.
                              .................................................. ........
                              پس لعنت بر دروغگو و ظالم باد.

نظر

• zorba
                                ستاره دار(3)
                                • Aug 2013
                                • 3951

سلام دوستان
                                بنده هم فول سهم و درضرر هستم و باز هم مثل سال گذشته که اصرار به موندن در بازار داشتم--به این توجیه که سهام به قیمتی رسیدن که دیگه دیر شده و با این قیمتها فروختنی نیستند--امروز هم مثل شما سهامدارم.
                                به نظرم چه ما خوشمون بیاد و چه ناراحت بشیم حرف آقای لیلاز (نقل به مضمون) که بورس در ایران بزرگ نیست و سهامداران بزرگنمایی میکنند بی راه نیست.
                                حمله و اتهام زدن به دولت روحانی هم آب به آسیاب دشمن ریختن(دشمنان دلواپس) میدونم و به شخصه از ایشون هیچ گله ای در راستای بورس ندارم. شاید توقع من از جناب آقای روحانی در مورد شاخص های دیگه، غیر از شاخص بورسه و اما:
                                در جمع با همه ی ضرری که کردم،ضرری که میکنم، و ضرری که با این وضعیت در بورس خواهم کرد،هنوز ایشون رو مرجح بر شخصیتی مثل احمدینژاد میدونم که صد البته از نظر من: میزان صداقت و خدمت دولت ایشون با هیچ دولتی در طول تاریخ ایران قابل قیاس نیست!
                                این مطلب رو به این علت نوشتم که دیدم عده ای هم در نقش هیزم کش فعال شدن ودر راستای ناراحتی و اعصاب خردی به حق ما،با کوبیدن دولت فعلی سعی در تبری و برائت دولت قبلی و پشتیبانانش دارن
                                این صرفا یه نظر شخصیه و دوستان میتونن نظراتی کاملا متضاد و یا مخالف نوشته ی من داشته باشن
                                با احترام
                                زوربا
                                زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

در حال کار...
                                X