شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )
Collapse
X
-
پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )
کد خبر: ۱۲۶۸۷۶
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۸
صفحه نخست » سرویس بورس
در جلسه ای که هم اینک در سازمان بورس اوراق بهادار در حال برگزاری است به کلیه فعالان حاضر در جلسه اعلام شد که ...
به گزارش خبرنگار بورس نیوز ، در جلسه ای که هم اینک در سازمان بورس اوراق بهادار در حال برگزاری است به کلیه فعالان حاضر در جلسه اعلام شد که از فردا کارگزاران می توانند ده برابر حقوق صاحبان سهام خود به شرکتهای حقوقی وام دهند و در نسبت کفایت سرمایه آنها هم اعمال نمی شود .
این دستور العمل می تواند به نفع خریداران و طرف تقاضا در بورس باشدای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )
نظر
-
خیلی وقته اقای طییب نیا داره غیر مستقیم میگه از بورس برید اینجا دیگه جای سرمایه گذاری نیست و نمی زارم کسی تا اطلاع ثانویه سود ببره ولی ما باز گوش نمی کنیم و اصرار بر این میکنیم که شاخص می خواد مثبت بشه به نظر می خواد می خواد سر بورس بلایی بیاره که حتی بازار روزی یک درصد هم نتونه نوسان کنهUsing Tapatalk
نظر
-
-
در اصل توسط لولی بربط زن پست شده است View Postکد خبر: ۱۲۶۸۷۶
تاریخ انتشار: ۰۹ تير ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۸
صفحه نخست » سرویس بورس
در جلسه ای که هم اینک در سازمان بورس اوراق بهادار در حال برگزاری است به کلیه فعالان حاضر در جلسه اعلام شد که ...
به گزارش خبرنگار بورس نیوز ، در جلسه ای که هم اینک در سازمان بورس اوراق بهادار در حال برگزاری است به کلیه فعالان حاضر در جلسه اعلام شد که از فردا کارگزاران می توانند ده برابر حقوق صاحبان سهام خود به شرکتهای حقوقی وام دهند و در نسبت کفایت سرمایه آنها هم اعمال نمی شود .
این دستور العمل می تواند به نفع خریداران و طرف تقاضا در بورس باشدكسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
در كل بازار بدى شده ريزش شاخص در سال ٩٠ بدين شكل امسال نبود حداقل يك گروه قندى بود كه گين خوبى ميداد ...
جالب است ريزش برخى از سهام ها به بالاى ٦٠ درصد ميرسد و همچنان ادامه دارد و جاى تامل دارد چرا كه اگر شاخص دستكارى نميشد بمانند ريزش سهام بازار شاخص كل هم بايست حداقل ٤٠ درصد اصلاح ميشد...
شاخص تا به اين لحظه ٢٢ درصد اصلاح داشته و برخى سهام بازار بالاى ٦٠ درصد ريزش !
و اگر ميگوييد بازار سال گذشته حباب بوده پس چرا اجازه رشد به اين حباب داده شد و هر روز از ركورد شكنى شاخص تعريف و تمجيد ميشد كه باعث شد سيل عظيمى از نقدينگى حقيقيها به بازار تزريق شود و در آخر بازنده آنان باشند ؟جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
اول تشکر میکنم از همه اساتید و دوستان محترم .
دوم اینکه وقتی شاخص رو 78000 بود گفته بودم تا 68500 صحبت نخواهم کرد و امروز داریم به این عدد نزدیک میشیم متاسفانه و باید مجددا نظرمو بیان کنم .
پیش از هر چیز لازم میدونم یاداوری کنم که تحلیل تکنیکال شاخص = اشتباه و تصمیم گیری غلط
از دو دیدگاه میشه به قضیه ریزش بازار و زمان احتمالی اون نگاه کرد :
اول : بازار تا پایان دور جدید مذاکرات منفی خواهد بود (به هر علتی ، لج حقوقی ، بی کفایتی مدیران ، حباب و ...) و اگر تفاهم نامه هسته ای امضا بشه بازار به صورت ارام روند خود را تغییر خواهد داد (آرام !!)
دوم: بازار تا پایان دور جدید مذاکرات در حال نوسان با جهت گیری منفی خواهد بود و در صورت عدم امضای تفاهم نامه بورس ایران احتمالا شگفتی جدید را رقم خواهد زد (پی بر ای ها اکثرا به زیر 2 خواهند رسید)
به لحاظ روانشناسی و تحلیل زمانی بر اساس روانشناسی بازار نیز به این نتیجه میشه رسید که در هر حالتی(به جز فاندهای پرقدرت سیاسی) حداقل تا مهر ماه شاهد هیچ تغییر چشمگیری نخواهیم بود .*** هرچه در جستن آنی ، آنی ***
نظر
-
آخرین خبر از جلسه فعالان بازار سرمایه با مدیران سازمان بورس
این دستور العمل می تواند به نفع خریداران و طرف تقاضا در بورس باشدهرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
سلام،
کلی انتقاد به بستن تاپیک شده.... اگر واقعا دیدگاه دوستان اینجوره باز می کنم اون رو.... فقط خواهشا به هیچ عنوان تا اطلاع ثانوی تحلیل نگذارید.... مشکلات فعلی بازار فراتر از تحلیل هست در حال حاضر...
بستن تاپیک از این جهت بود که تحلیل ها کسی رو به ماندن و یا بیرون رفتن از بازار ترغیب نکنه و خود دوستان بر اساس نظر خودشون تصمیم بگیرند....
باز هم میگم الان بزرگان بورسی هم نمی دانند چه خواهد شد... ماها که دیگه جای خود داریم...
تاپیک برای درد دل و رساندن اعتراض ها باز میشه نه برای تحلیل...
ارادتمند- بهزاد
نظر
-
در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Postسلام،
کلی انتقاد به بستن تاپیک شده.... اگر واقعا دیدگاه دوستان اینجوره باز می کنم اون رو.... فقط خواهشا به هیچ عنوان تا اطلاع ثانوی تحلیل نگذارید.... مشکلات فعلی بازار فراتر از تحلیل هست در حال حاضر...
بستن تاپیک از این جهت بود که تحلیل ها کسی رو به ماندن و یا بیرون رفتن از بازار ترغیب نکنه و خود دوستان بر اساس نظر خودشون تصمیم بگیرند....
باز هم میگم الان بزرگان بورسی هم نمی دانند چه خواهد شد... ماها که دیگه جای خود داریم...
تاپیک برای درد دل و رساندن اعتراض ها باز میشه نه برای تحلیل...
ارادتمند- بهزاد
آخه ما طاقت دوری خودتونم نداریم اعصاب همه خرابه و باید حوای همو داشته باشیم.ممنون که نظرتون عوض شد.
نظر
-
بنده با آقای رسایی صحبت کردم.... قول پیگیری فی الفور رو دادند...
اگر امکانش باشه شب هم با جناب عسکری مارانی صحبت می کنم تا از آخرین تحولات حقوقی ها باخبر بشیم...
نظر
-
در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Postبنده با آقای رسایی صحبت کردم.... قول پیگیری فی الفور رو دادند...
اگر امکانش باشه شب هم با جناب عسکری مارانی صحبت می کنم تا از آخرین تحولات حقوقی ها باخبر بشیم...
دکتر جان خسته نباشید.
ممنون میشم در مورد استعفا مدیران و همچنین دلایل خرید نکردن حقوقی ها در بازار و عدم حمایت، هم با آقای عسگری مارانی صحبت کنید.
با تشکر
نظر
-
در اصل توسط farhad1528 پست شده است View Postجك سال=رسايي حامي بورس و سهامدارها
اي حافظه كجايي كه جات خاليه
فراموش نکنیم که دشمن دشمن تو می تونه دوست تو باشه... فعلا در رویکرد بازار تیم اقتصادی دولت دشمن ما شده پس به ناچار به سمت و سویی دگر برای اثرگذاری احتمالی می رویم...
ارادتمند- بهزاد
نظر
-
در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Postدر كل بازار بدى شده ريزش شاخص در سال ٩٠ بدين شكل امسال نبود حداقل يك گروه قندى بود كه گين خوبى ميداد ...
جالب است ريزش برخى از سهام ها به بالاى ٦٠ درصد ميرسد و همچنان ادامه دارد و جاى تامل دارد چرا كه اگر شاخص دستكارى نميشد بمانند ريزش سهام بازار شاخص كل هم بايست حداقل ٤٠ درصد اصلاح ميشد...
شاخص تا به اين لحظه ٢٢ درصد اصلاح داشته و برخى سهام بازار بالاى ٦٠ درصد ريزش !
و اگر ميگوييد بازار سال گذشته حباب بوده پس چرا اجازه رشد به اين حباب داده شد و هر روز از ركورد شكنى شاخص تعريف و تمجيد ميشد كه باعث شد سيل عظيمى از نقدينگى حقيقيها به بازار تزريق شود و در آخر بازنده آنان باشند ؟
فرمول جدید شاخص به گونه ای محاسبه میشود که ریزش ها را به همان اندازه نشان نمیدهد و کمتر نشان می دهد . فرمول قبلی شاخص این گونه نبود و اگر ریزش اخیر را با فرمول قبلی محاسبه می کردند 2 برابر نشان میداد ، و به همین دلیل است که اصلاح شاخص به خطوط فیبو هم نمی رسد .آخرین ویرایش توسط محمد 66؛ 2014/06/30, 17:20.
نظر
-
آقای رسایی اینطور گفتند:
هفته آینده پیگیر این موضوع به صورت جدی از وزیر هستم... در ضمن خواهش کردند که دوستان اطلاعات و مطالب مهم رو در سایت ایشان به نشانی
www.rasaee.ir ثبت کنند تا ایشان جمع بندی انتقادی خودشون رو با داشتن مستندات آماده کنند...
ارادتمند- بهزاد
نظر
نظر