پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )
من در هر دو دوره رياست جمهوري اقاي احمدي نژاد به ايشان راي ندادم.
من بيتاب امدن اقاي روحاني بودم و امدن ايشان را ماهها قبل پيش بيني مي کردم تو تايپک انتخابات رياست جمهوري مطالب من هست.
.................................................. .
ولي چه کنم که بايد واقعييت را گفت.
عملکرد اقاي روحاني در همه عرصه ها خصوصا سياست خارجي و داخلي غير از بازار سرمايه خوب و رضايت بخش بوده است ولي نمي دانم چرا در بازار سرمايه علا رغم اينکه تو برنامه هاش هم بود و خيلي هم تو اين بخش تبليغات مي کرد و اصلا مي بايست براي اجراي برنامه هاي اقتصاديش اين بخش را فعال مي کرد بازار سرمايه را تلسم کرد و تخريب.همه رو با زيان روبرو کرد وفراري .
بابا براي توليد و اشتغال زايي اگر سرمايه گذاري صورت نگيره که نميشه حرکت کرد.
و..............
....................................
قصد من سياسي کردن ماجرا نيست و عاشق ايرانم و جمهوري اسلامي و رهبر و رييس جمهور و همه مسولين و مردم و.....
داريم نواقص را ميگيم تا اصلاح بشه.
خدا من را هم اصلاح کند انشالله
در اصل توسط کيانوش پست شده است
View Post
من بيتاب امدن اقاي روحاني بودم و امدن ايشان را ماهها قبل پيش بيني مي کردم تو تايپک انتخابات رياست جمهوري مطالب من هست.
.................................................. .
ولي چه کنم که بايد واقعييت را گفت.
عملکرد اقاي روحاني در همه عرصه ها خصوصا سياست خارجي و داخلي غير از بازار سرمايه خوب و رضايت بخش بوده است ولي نمي دانم چرا در بازار سرمايه علا رغم اينکه تو برنامه هاش هم بود و خيلي هم تو اين بخش تبليغات مي کرد و اصلا مي بايست براي اجراي برنامه هاي اقتصاديش اين بخش را فعال مي کرد بازار سرمايه را تلسم کرد و تخريب.همه رو با زيان روبرو کرد وفراري .
بابا براي توليد و اشتغال زايي اگر سرمايه گذاري صورت نگيره که نميشه حرکت کرد.
و..............
....................................
قصد من سياسي کردن ماجرا نيست و عاشق ايرانم و جمهوري اسلامي و رهبر و رييس جمهور و همه مسولين و مردم و.....
داريم نواقص را ميگيم تا اصلاح بشه.
خدا من را هم اصلاح کند انشالله
نظر