شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • روندشناس
    عضو فعال
    • May 2014
    • 1057

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

آنچه در مورد وضعیت بازار باید توجه کرد این هست که دولت دلش خوش به مذاکرات هسته ای بوده که تا پایان تیر با توافق همراه شود که این یک خوشبینی بیش نبوده است و این موضوع توافق ربطی به الان یا دوره قبل ندارد چرا که امریکا هیچوقت تحریم ها را بر نمی داردضمن اینکه این زمانهای پشت سر هم را می خرد تا بتواند یک بهانه ای دیگر اعم از ( حقوق بشر، دخالت ایران در کشورهای منطقه ، و غیره)را پیدا کند ضمن اینکه طی این مدت هم ایران را به دادن امتیازات بیشتر برای کم شدن فعالیت هسته ای اون مجبور کند. اما محرک اقتصادی دولت هم با نگه داشتن قیمتها اشتباه بوده و به نظر می آید این هفته افزایش قیمتها محصولات و کم کردن هزینهای سوخت شرکت های تولیدی را اجرایی کند. تا یک محرک به بورس شود. شاخص هم بالای 75000 این هفته نرود از روند صعودی هم خبری نیست . اگر شاخص زیر 72000 قرار گیرد این هفته باید بگوییم 56000 بعید نیست لمس شود. هر چند این یک تحلیل و نظر من هست. امیدواریم فردا یک کاری برای این بازار بکنند.

نظر

• بهزاد بهزادی
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 494

پیش بینی بازار فردا مشکله....

اما ان شالله بازار مثبت باشه تا هم به جو روانی یکشنبه های سیاه فایق بیاد و هم واکنشی درخور نتیجه مذاکرات رو از آن شاهد باشیم... اگر قرار بود منطق بر رفتار تریدرها حاکم باشد بازار فردا رو باید سبز ببینیم... با این حال باید به نظاره نشست و دید رفتار هیجانی در بازار فردا نقشی دارد یا خیر!

نظر

• ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

با سلام میشه لطفا دوستان این قدر فاز منفی ندهند و با یک بار گفتن نظر واقعی و به دور از هیجان دیگه جملات تکراری بیان نکند و بگذاریم زمان طی شود ببینیم چه خبره !! و اتاق فکر چه تصمیمی برای بازار بورس گرفته !! با تشکر
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• بهزاد بهزادی
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 494

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
          با سلام میشه لطفا دوستان این قدر فاز منفی ندهند و با یک بار گفتن نظر واقعی و به دور از هیجان دیگه جملات تکراری بیان نکند و بگذاریم زمان طی شود ببینیم چه خبره !! و اتاق فکر چه تصمیمی برای بازار بورس گرفته !! با تشکر
          موافقم

آی دی anahita می خواهد پستی رو درج کنه... دو بار این کار رو کرده و پاک کرده تا بلکه پستش بیاد بالای صفحه... عجبا!!!! (فکر کنم از این صفحه هم جا موندی... باز 4 تا پست تو یک دقیقه ارسال شد... آماده صفحه بعدی باش!)

نظر

• mohsen ho
            ستاره دار(1)
            • Feb 2013
            • 11250

خوب یک عده جوگیر شدند وفازمنفی شان گل کرد
            بازار به نظر بنده فردا از منفی به سمت صف خرید دربسیاری ازنمادها خواهد رفت

لذا فردا فروشنده نباشید وخرید بادید میان مدت بهترین گزینه است
            کاترین اشتون هم شهریورماه باید بره وهمچنین درماه نوامبر انتخاب کنگره امریکاست

به همین دلیل احتمال به توافق رسیدن قبل ازمهلت4ماهه بسیار بالاست
            بازار به نظر بنده پایینی ندارد وبزودی بسیاری ازگروه ها راه خود را از بازار جدا خواهند کرد

گزارش 3ماهه ایران خودرو وپوشش8تومانی درگزارش 3ماهه وبازگشایی احتمالی در معاملات فردا میتونه محرک خوبی برای بازار باشه
            هرچند این نماد فردا بسته خواهد شد
            شخصا بیشتر سبد خود را فردا به گروه های واردات محور و درراس ان ها گروه خودرو اختصاص خواهم داد

بدرود

نظر

• anahita
              عضو فعال
              • Jan 2013
              • 769

جناب بهزادی بار اول پاک کردم که فونت رو اصلاح کنم ، بار دوم هم به خاطر جلوگیری از تشویش اذهان دوستان پست رو کلا پاک کردم اما حالا که میبینیم دوستان مشتاقن پست رو اپ میکنم مجدد :

خطاب به دوستانی که فقط به تکنیکال امید دارند : تمام تریدرهای بزرگ بر این باورند که تکنیکال مهم است اما روانشناسی بازار بسیار مهم تر !!!
              بازار با توجه به خوش بینی که نسبت به اتمام مذاکرات در همین دور پیدا کرده بود سود و رشد مد نظر بازار در ازای توافق هسته ای را پیشاپیش پیش خور کرده و اکنون با اتفاق نیفتادن این موضوع رکودی کوتاه مدت در بازار اتفاق خواهد افتاد و بازار را قطعا منفی خواهد کرد . زمان بهترین داور است و عیار افراد را بهتر مشخص میکند .
              *** هرچه در جستن آنی ، آنی ***

نظر

• mohsen ho
                ستاره دار(1)
                • Feb 2013
                • 11250

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
                افزایش قیمت دلارفردا سهم های دلاریو مخصوصا پتروشیمی ها که با نرخ آزاد معامله میشنو مثبت میکنه.

یکسری گروه ها هم که اولویت اول هستن نرخ مرجع میگیرن روشون تاثیری نداره.

به نظرم فردا شاخص منفی نمیشه اگرم بشه کمی منفی میشه. امیدوارم.
                دلار بارها عرض کردم زیر3000 نمیتونه تثبیت بشه وبالای 3250 هر بالایی فرصت فروش است
                زیاد به سهم های دلاری نچسبید اگر چه سهم های مرتبط باقیمت های جهانی و برخی پتروها می توانند رشد خوبی داشته باشند
                ولیکن بیشتر سهم های دلاری بازدهی خودشان را سال های قبل داده اند وبیشتر برای شاخص سازی استفاده خواهند شد

این را بدانید که امسال سال سهم های ریالی و واردات محور است گروه هایی که همچون پتروپالایشی ها تا2سال لیدر بازار خواهند بود
                بدرود

نظر

• mohsennaj68
                  عضو جدید
                  • Jun 2014
                  • 2

خطاب به همه
                  از این به بعد به جای استفاده از کلمه ایدی اناهیتا از کلمه اقای اناهیتا استفاده شود

نظر

• نوام چامسکی
                    عضو فعال
                    • Apr 2014
                    • 3369

در اصل توسط anahita پست شده است View Post
                    جناب بهزادی بار اول پاک کردم که فونت رو اصلاح کنم ، بار دوم هم به خاطر جلوگیری از تشویش اذهان دوستان پست رو کلا پاک کردم اما حالا که میبینیم دوستان مشتاقن پست رو اپ میکنم مجدد :

خطاب به دوستانی که فقط به تکنیکال امید دارند : تمام تریدرهای بزرگ بر این باورند که تکنیکال مهم است اما روانشناسی بازار بسیار مهم تر !!!
                    بازار با توجه به خوش بینی که نسبت به اتمام مذاکرات در همین دور پیدا کرده بود سود و رشد مد نظر بازار در ازای توافق هسته ای را پیشاپیش پیش خور کرده و اکنون با اتفاق نیفتادن این موضوع رکودی کوتاه مدت در بازار اتفاق خواهد افتاد و بازار را قطعا منفی خواهد کرد . زمان بهترین داور است و عیار افراد را بهتر مشخص میکند .

تشکر زدم زیز پست چون جا موندی تشکر نکرده بودم

و اونایی که ازت اون موقعه تشکر کردن ببینیم بازم ازت تشکز میکنن

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• ebiman
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 2071

این رکود کوتاه مدت که گفتید چقدر طول میکشه؟؟
                      چون پست قبلی اشاره کردید رکود 4 ماهه ؟؟
                      منظور از منفی شدن بازار منفی شدن همه سهمهاست یا شاحص کل؟؟
                      رشد پیشخور شده منظورتون همون 2-3 روز مثبته که اونم بیشتر به دلیل اعتراض سهامداران بوده؟؟
                      اونوقت اگر فردا یا نهایتا دو سه روز دیگه مثبت شد چی؟؟
                      دیگه شما و امثال شما اینطرفا پیداتون میشه ؟؟ یا مثل یکی از دوستان که دایما در حال جو منفی دادن بود پشت سرتون را هم نگاه نمیکنید؟؟
                      آخرین ویرایش توسط ebiman؛ 2014/07/19, 17:15.
                      سلام

نظر

• nostradamus
                        عضو جدید
                        • Apr 2014
                        • 9

سه شنبه در طول ساعت بازار اخبار مثبتی به بازار ارائه می شد ( ناشی از مذاکرات جان کری و ظریف). سه شنبه شب هم اوباما گفت ضمن وجود اختلافات جدی، پیشرفت محسوسی بوجود اومده و تمدید مذاکرات را با کنگره در میان می گذارد. همین سخن اوباما باعث خوشبینی و رشد 300 واحدی 4 شنبه شد.
                        حال از 4شنبه تا کنون، تنها اتفاقی که افتاده تکرار مواضع 4 شنبه، تمدید مذاکرات به مدت حداکثر 4 ماه و اعلام پیشرفت محسوس ضمن وجود داشتن شکافهای عمده است. بنابراین در طول این 3 روز، صرفا اخبار و گمانه زنی های 4 شنبه ( هم از لحاظ مثبت و هم منفی) محقق شده است و اتفاق بدی هم نیافتاده است. بنابراین 4شنبه که بازار با خبر سخنرانی اوباما و امید به تمدید به مذاکرات، مثبت شده بود، دلیل منطقی و واقع گرایانه ای برای منفی شدن در فردا ندارد. لیکن چون این چند ماه نشان داده که منطقی در بازار وجود ندارد، به احتمال قوی فردا حداقل در ساعات ابتدائی بازار منفی خواهد بود.
                        ولی خداوکیلی از 4شنبه تا الان چه خبر بدی به بازار رسیده که منجر به تغییر داده های بنیادی شده و بخواهد منفی شود؟
                        مگر 4 شنبه احدی انتظار داشت که مذاکرات در روز یکشنبه به سرانجام برسد؟ آیا غیر از این است که اوباما و ظریف اعلام نمودند که مذاکرات ضمن اختلافات جدی در برخی مواقع، پیشرفت خوبی داشته است و نیاز به تمدید است؟
                        خداوکیلی دلیل منطقی برای منفی بودن فردا داریم؟ اگر روز 4 شنبه بازار پس از اعلام مواضع اوباما و ظریف، ناشی از اعلام تمدید مذاکرات، منفی بود پیش بینی منفی بودن بازار در فردا هم کاملا منطقی بود. لیکن منفی بودن فردا صرفا احساسی است و ناشی از جو و دنباله روی.
                        ای کاش بازار دارایمنطق می شد و با هیجان جلو نمی رفت. آنقدر این بازار هیجانی و تابع جو شده که از ابتدای سال تا کنون، پیش بینی هیجیک از فعالین قدر بازار و موسسات حقوقی و تکنیکالها محقق نشده است. در چنین بازاری، حداقل بنده هیچ اعتقادی به خط خطی های نمودارها و تکنیکال اعتقاد و اعتمادی ندارم و تنها راه را صبر و حد ضرر در برخی سهام با p/e بالا می دانم
                        در پایان، بنده هم با نظر نوام چامسکی عزیز موافق هستم که حتی با توافق هسته ای، بسیار بعید است امسال بازار بالای 90000 برود. بازار در این ماهها اینقدر خسته کننده شده است که ردصد بالای افرادی که در بازار مانده اند، وقتی شاخص رشد مختصر و جند هزار واحدی کند و به محض اینکه قیمت سهام، به قیمت خرید آنها در ماههای گذشته کند، قید سود را می زنند و از بازار خروج می کنند. تا وقتی که بازار روزانه 100 تا 150 میلیارد معامله داشته باشد و حجم معاملات به سال گذشتع نرسد، روند بازار فرسایشی است و خسته کننده.
                        مورد آخر اینکه ای کاش دو دسته افراد پستهای خود را دائما فراموش نکنند و دلیل آن را داینامیک بودن نگذارند. داینامیک بودن صحبت کاملا صحیحی است لیکن وقتی معنا پیدا می کند که تغییر اساسی در داده های بنیادی روی دهد.
                        هم ان دسته عزیزانی که 3 شنبه اعلام می کردند از بازار جا موندن و بازار صعودی شده. و هم ان دسته عزیزانی که تا چند روز پیش برای فردا صف خرید و قفل بازار را نوید می دادند.
                        دقیقا بیش از 6 ماهه که منتظر قفل شدن بازار در صف خرید هستیم. لیکن بر حلاف انتظار دو مورد را دیدیدم: هم ملاحظه کردیم که در روزهایی خاص، بازار بدون منظق و صرفا ناشی از هیجان در صفهای فروش قفل می شد . و هم متاسفانه می دیدیم در روزهائی که خوش بینی زیادی در بازار بود و اخبار خوبی به بازار مخابره می شد، عمر صفهای خرید حداکثر 2 روز بود.
                        آخرین ویرایش توسط nostradamus؛ 2014/07/19, 17:24.

نظر

• سرمایه گذار
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1925

با سلام
                          اگر دوستان از فردا توافق نامه به خوبی و خوشی به اتمام رسیده بود آیا بازار منتظر باز شدن سوئیفت بانک ها و آمدن شرکت های خودرو سازی مطرح در چند ماه آینده نبود باز هم منتظر تاثیر واقعی رفع تحریم ها نمی شود و دودلی بازار را در بر نمی گرفت ( به قول دوستان تاثیر آن از قبل پیش خور شده است)این واقعیت بازار از نظر روانشناسی است همه افراد حقیقی برای رشد بورس بهانه بنی اسرائیلی می گیرند ولی بقول جناب اکبری باید بینیم بزرگان بازار چه تصمیمی برای بازار دارند و پالس منفی ارسال نکنیم.ان شا ا... همه سلامت و پر سود باشید
                          آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• PETROLEUM
                            Banned
                            • May 2014
                            • 853

در مجموع بدلایل زیر تصور می کنم که بازار فعلا" در میان مدت ، اگر پایین چندانی نداشته باشد ، بالای چندانی هم نخواهد داشت (حتی فکر میکنم اصلاح کوتاه مدت خواهد داشت ولی نه اصلاح شدید و فله ای ! ) :

1- مهمترین دلیل ، تمدید مذاکرات و بلاتکلیفی وضعیت شرکتهای صادراتی و وارداتی و و مهمتر از همه گروه بانکی (ریشه این گروه به تحریم وابسته هست و مطالبات مشکوک الوصول)

2- با تحت فشار گرفتن تیم متعهد !! سازمان و کشیدن موضوع به مجلس (همزمان با جنگ زرگری سهامداران عمده پتروشیمی و اخذ خوراک مفت مجدد از معاون اول رئیس جمهور) ، مجبور شدند بازار را چند روز بصورت شارپ بالا ببرند :: طبیعی هست که بدلیل رشد شارپ دوهفته ای ، تعداد زیادی در سود هستند و اصلاح پس از این مدت منطقی می باشد ( حتی اگر اصلاح را ملایم در نظر بگیریم )

3 - گزارشات سه ماهه برخی شرکتهای بزرگ ، بصورت کاملا" محتاطانه منتشر شده و برخی هنوز منتشر نکرده اند

4- طبیعی هست که براساس بند فوق و روال جاری سالهای گذشته ، معمولا" اکثر شرکتها ، تعدیلهای اصلی خود را در گزارش شش ماهه ظاهر خواهند کرد
                            5- قیمت دلار ، بالای زیادی نخواهد داشت -----> شرکتهای صادراتی افزایش نجومی سود را در سه ماهه نخواهند داشت
                            6 - بسیاری از شرکتها مجامع خود را برگزار نکرده اند و بدلیل گپ قیمتی ، تریدرهای بازار معمولا" از رفتن به مجمع خودداری می کنند
                            7 - در گروه خودرویی ، اکثر سودهای خیالی و توهمی و برره ای !! پیشخور شده است با قیمت

8- در گروه سیمانی ، حتی با افزایش قیمت ، تغییر خاصی در قیمت سهام آنها یافت نشد و فقط یک بساط نوسانگیری دوسه روزه آقایان جور شد ! حتی بدلیل شفافیت صورتهای مالی !!! در برخی شرکتهای گروه سیمانی تعدیل منفی دادند

9- گروههایی که متتظر افزایش قیمت هستند (شامل گروههای قندی و شوینده و غذایی) جزء گروههای کوچک بازار می باشند
                            10 - گروه فولادی فعلا" منتظر افزایش P/E می باشد و اغلب سهمهای بلند مدتی می باشند

فکر می کنم با توجه به موضوعات فوق بررسی فرمایید ::
                            آخرین ویرایش توسط PETROLEUM؛ 2014/07/19, 17:59.

نظر

• nostradamus
                              عضو جدید
                              • Apr 2014
                              • 9

سلام و عرض ادب.
                              1- کاملا موافق هستم که روانشناسی بازار ، بر تکنیکال ارجحیت دارد و بدین جهت من نیز فردا را حداقل در ساعات ابتدائی منفی می دانم.
                              2- فرمودید بازار به توافق در این دور خوش بین بود. آیا واقعا به این صحبتی که کرده اید اعتقاد دارید؟ صادقانه اعتقاد دارید؟ در طول این 18 روز که مذاکرات در جریان بود در روزهای ابتدائی هیچگونه خبر مثبت یا منفی به بیرون درز نمی کرد و در طول حدود 10 روز اول خبر نشکیل جلسات عراقچی و اشتون و ظریف و ...... و ادامه نگارش متن نهائی به بازار مخابره می شد. لیکن فضا بسیار مبهم بود و هیچ گونه امید و یا ناامیدی به اتمام مذاکرات در این دور نبود. صادق باشیم . همه اتفاقات و اظهار نظر ها پس از ورود وزرای خارجه بوجود امد. در ابتدا وزرای کشورهای اروپائی صحبتهای ناامید کننده ای مطرح کردند . سپس جان کری صحبتهای مثبتی مطرح نمود و قرار شد نزد اوباما برای مشورت رفته و در ادامه نظر مساعد اوباما را برای ادامه و تمدید مذاکرات اخذ نمود. همه این اتفاقات نیز در طول 3-4 روز آخر پدید آمد . بنابراین اگر به ارشیو اخبار این 18 روز مراجعه کنید خواهید دید که در طول حدود 10 روز اول مذاکرات، هیچگونه خبر تاثیر گذاری در طول ان ده روز به بازار مخابره نمی شد و خبری از توافق یا عدم توافق در این دور نبود.
                              3- نوشته اید بازار،به توافق در این دور اعتقاد داشت و به هیمن دلیل توافق رو پیشخور کرده بود. جل الخالق!!!!!!!! شاخص در طول مذاکرات کمتر از 3000 واحد رشد داشت که بخش عمده از آن ناشی از اقدامات مجلس در بازخواست از مسئولین بورس و مهمتر از همه 1100 واحد از این 3000 واحد، فردای روزی اتفاق افتاد که وزیر اقتصاد مصاحیه کرد و گفت قیمتها در کف هستند و فروشندگان پیشمان می شوند. حداقل در خلوت خود، با خود صادق باشید. جضرتعالی که دائما بازار را رصد می کنید و از p/e بازار در سالهای 82 و 81 اطلاعع دارید ( مربوط به 12 سال پیش) چرا به آرشیو اخبار در 12 روز پیش مراجعه نمی کنید تا متوجه شوید رشد 3000 واحدی بازار در طول این 20 روز، ناشی از مصاحبه وزیر، احظار مسئولین بورس بخ مجلس، اطلاعات کدال و بخشی از آن هم به خاطر اخبار مثبتهسته ای در 3 شنبه و 4 شنبه هفته گذشته بود؟
                              ضمن آنکه اگر قرار باشد توافق احتمالی هسته ای که همگی از آن به عنوان توافق بزرگ قرن یاد می کنند و می تواند تاثیر شگرفی بر آرامش بازارهای داخلی داشته باشد و در بلند مدت اقصاد کشور را احیا کند، اگر قرار باشد این توافق احتمالی 3000 واحد بورس را رشد دهد ( چون نوشته اید بازار این توافق احتمالی را پیش خور کرده بود!!!!!!!!) باید به حال این بازار و تحلیل کنندگان آن و مهمتر از همه معامله گران آن بیش از پیش گریست و تاسف خورد.

نظر

• H.samimi
                                عضو فعال
                                • Jan 2014
                                • 2092

چرا که امریکا هیچوقت تحریم ها را بر نمی داردضمن اینکه این زمانهای پشت سر هم را می خرد تا بتواند یک بهانه ای دیگر اعم ........................

خیلی از کشورها از جنگ جهانی تاکنون تحریم هستند مثل ژاپن توی صنعت هواپیمایی و آلمان توی صنعت هسته ای چون که جامعه جهانی هنوز به آنها بی اعتمادند ولی این کشورها جزو بهترین اقتصادهای دنیایند
                                میخوام بگم اینکه ما فکر کنیم قراره تمامی تحریمها برداشته میشن فکر کاملا غلطیه
                                وهمچنین همه تحریمها نیز ربطی به موضوع هسته ای ندارن و بعضا مربوط به اتحادیه اروپاست سر مساله ترورهای فرخ زاد شرافکندی قاسملو ووووووووووووووو

نظر

در حال کار...
                                X