کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
در بورس ارزش معاملات تا اینجا بیش از 55 میلیارد تومان بوده که تقریبا 30 میلیارد اون مربوط به این بلوکهای جابجا شده هست !
همیت ارزش کم معاملات نشان دهنده نبود فروشنده و در کف قرار داشتن بازار است ، 60 میلیارد معامله شده که تقریبا نصفش مربوط به معامله بلوکی در 3 سهم همراه و اخابر و وصندوق است ، تازه در پایان ماه و پایان سال مالی خیلی از شرکتها قرار داریم .
همیت ارزش کم معاملات نشان دهنده نبود فروشنده و در کف قرار داشتن بازار است ، 60 میلیارد معامله شده که تقریبا نصفش مربوط به معامله بلوکی در 3 سهم همراه و اخابر و وصندوق است ، تازه در پایان ماه و پایان سال مالی خیلی از شرکتها قرار داریم .
با احترام به شما دوست عزیز.ارزش کم معاملات نبود فروشنده نیست بلکه نبود نقدینگی در بازار هست! با اینکه سهمها جذاب شدن ولی ...................!تا وقتی پول و اعتبار در بازار نباشه همه نوسانگیر میشن چون قدرتی مثل پول پشت سهم نیست که حولش بده بالا
باید پول از گروههای حبابی بیاد بیرون : نقدینگی هست ولی سوء مدیریت روی آن هست : باید پول از گروههای آشغال یا گران قیمت بیاید بیرون تا بازار مسیر منطقی خودش را بگیرد
هیچ دلیلی نداره قیمت مپنا اینقدر باشه : هیچ دلیلی نداره که قیمت گروه خودرویی اینقدر باشه : هیچ دلیلی نداره که قیمت فارس اینقدر باشه : (قیمت خرد مدنظر من هست وگرنه قیمت بلوکی برای من سهامدار جزئی دو قران هم ارزش نداره !)
پول باید از این گروهها بیاید بیرون یا اینکه قیمتشان اصلاح کند ::: منتها منافع یک عده ایجاب می کند که پول توی این سهمها باشد ! اعتقاد کامل دارم که اگر پولی که در جریان نقدینگی سهمهای گران هست ، میامد در سهمهای مناسب بازار ، وضعیت اینطوری نمی شد
اینطوری که از شواهد پیداست دارن ی بازی دیگه رو شروع می کنند!
چسبیدن به سهامهای جزء و شاخص رو نگه داشتن و سهام های بنیادی رو دارن خورد می کنند که حقیقی ها صبرشون تموم بشه و به سمت دیگه بازار برن و بعد از اون کار خودشون رو شروع کنند و ...!!!
این آدم ها هیچ کدوم راضی به سود ما نیستند...؟
گول این جو بازار رو نخورید /:.wacsmiley.:/
این نظر شخصی من بود
اینطوری که از شواهد پیداست دارن ی بازی دیگه رو شروع می کنند!
چسبیدن به سهامهای جزء و شاخص رو نگه داشتن و سهام های بنیادی رو دارن خورد می کنند که حقیقی ها صبرشون تموم بشه و به سمت دیگه بازار برن و بعد از اون کار خودشون رو شروع کنند و ...!!!
این آدم ها هیچ کدوم راضی به سود ما نیستند...؟
گول این جو بازار رو نخورید /:.wacsmiley.:/
این نظر شخصی من بود
جناب آقای صالح آبادی ، اقدام شما در دستکاری قیمت اخابر و همراه و وصندوق و ومعادن ،جرم محسوب می گردد :: آقایان مخابرات و صندوق بازنشستگی کشوری و صندوق بازنشستگی فولاد ، این تبانی شما در دستکاری شاخص کل و قیمت سهام ، جرم محسوب می گردد
جناب آقای صالح آبادی ، اقدام شما در دستکاری قیمت اخابر و همراه و وصندوق ،جرم محسوب می گردد :: آقایان صندوق بازنشستگی کشوری و مخابرات ، این تبانی شما در دستکاری شاخص کل و قیمت سهام ، جرم محسوب می گردد
ممکنه قانونش رو هم بگید ما یاد بگیریم؟
بعدم ظاهرا دوستان اینجا هیچکدوم از سهمای بزرگ ندارن که مدام نگران کنترل قیمت شاخص سازا هستن[emoji6] [emoji5]
بعدم ظاهرا دوستان اینجا هیچکدوم از سهمای بزرگ ندارن که مدام نگران کنترل قیمت شاخص سازا هستن[emoji6] [emoji5]
نمی خواهد به نمایندگی از بقیه صحبت کنید : اگر جزو عوامل سرسپرده سازمان هستی که باید خودتان ماده تبصره اش را بدانی !
ولی سوال خوبی را پرسیدی : این متن را نشان همه اعضا و بخصوص جنابعالی نشان می دهم و یادآوری می کنم
با احترام به شما دوست عزیز.ارزش کم معاملات نبود فروشنده نیست بلکه نبود نقدینگی در بازار هست! با اینکه سهمها جذاب شدن ولی ...................!تا وقتی پول و اعتبار در بازار نباشه همه نوسانگیر میشن چون قدرتی مثل پول پشت سهم نیست که حولش بده بالا
با کمال احترام به نظر شما نقدینگی در بازار هست ولی اعتماد به بورس نیست!
آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.
نظر