شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ali30
    عضو فعال
    • Aug 2013
    • 1940

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
    گزارش های شش ماهه قطعیت بیشتری به نمودار شما خواهد داد

فکر نکنم گزارش های جالبی بدهند که این قیمت ها را توجیه کنند ...

مثلا خودرو بالای 70 سود اعلام کند با پوشش 40 تومان تا 250 را توجیه کند و گر نه 150 هم برایش زیاد است

سایپا باید 20 تا 30 اعلام کن با پوشش 15 تومان تا 130 را توجیه کند وگر نه 100 برایش زیاد هست
    همینطور تا آخر

سلام
    بنظر من قیمت الان وصعودی آتی این گروه ..............بیش خور شده سود سال آینده این گروه خواهد بود.................با خبر توافق بزودی.بازار به این نتیجه میرسه که برای سال آینده این گروه تعدیلهای خوبی خواهد داد.....................بس قیمتها افزایش بیدا خواهند کرد........................بورس همیشه جلوتر از وقوع یک مهم از جمله خبر تعدیل ای بی اس ........حرکت میکند....................ضمن اینکه شاخص کل در موج5هست................دلیلی ندارد شاخص به هدف موج5 یعنی 89000-تاحتی100000-107000-110000 هزار صعود کند....ولی این گروه رشد نداشته باشه...........................ضمن اینکه شاخص این گروه هم در موقعیت مناسب برای خرید ونگهداری است.....بیش نهاد من به همه دوستان که...................لطفا نقد وتحلیل درست وحساب داشته باشین....این دلیل نمشه سهامی را دوست نداشته باشیم.یا اینکه اون سهم را نداشته باشیم................یا اینکه از سر بیکاری یا نداشتن درک درست از سهامی .....سری یک نظری بدیم......نظر دادن جرم نیست.....ولی بنظرم باید با دقت بیشتر چیز بنویسیم تا کسانی که تازه به این بازار وارد شدن
    دچار ضرر وزیان خدای نکرده نشن
    .................من خودم یک دانه سهم هم از این گروه ندارم.............ولی این باعث نمیشه که روی هوا نقد یا اونجور که دوست دارم تحلیل داشته باشم.................یا بیگر این گروها نباشم.
    آخرین ویرایش توسط ali30؛ 2014/10/02, 10:58.
    تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• علی نظامی
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 1033

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post

سلام
      بنظر من قیمت الان وصعودی آتی این گروه ..............بیش خور شده سود سال آینده این گروه خواهد بود.................با خبر توافق بزودی.بازار به این نتیجه میرسه که برای سال آینده این گروه تعدیلهای خوبی خواهد داد.....................بس قیمتها افزایش بیدا خواهند کرد........................بورس همیشه جلوتر از وقوع یک مهم از جمله خبر تعدیل ای بی اس ........حرکت میکند....................ضمن اینکه شاخص کل در موج5هست................دلیلی ندارد شاخص به هدف موج5 یعنی 89000-تاحتی100000-107000-110000 هزار صعود کند....ولی این گروه رشد نداشته باشه...........................ضمن اینکه شاخص این گروه هم در موقعیت مناسب برای خرید ونگهداری است.....بیش نهاد من به همه دوستان که...................لطفا نقد وتحلیل درست وحساب داشته باشین....این دلیل نمشه سهامی را دوست نداشته باشیم.یا اینکه اون سهم را نداشته باشیم................یا اینکه از سر بیکاری یا نداشتن درک درست از سهامی .....سری یک نظری بدیم......نظر دادن جرم نیست.....ولی بنظرم باید با دقت بیشتر چیز بنویسیم تا کسانی که تازه به این بازار وارد شدن
      دچار ضرر وزیان خدای نکرده نشن
      .................من خودم یک دانه سهم هم از این گروه ندارم.............ولی این باعث نمیشه که روی هوا نقد یا اونجور که دوست دارم تحلیل داشته باشم.................یا بیگر این گروها نباشم.
      سلام. به نظر من تحلیل ابری هم در کنار تحلیل داینامیک و لحظه ای بازار، میتونه هر ضرر و زیانی رو جبران کنه مخصوصا برای تازه واردها:)

ما داریم میگیم خودروهای چینی و فروکش کردن تقاضا کار خودرویی ها رو سخت می کنه شما از حب و بغض به سهما صحبت می کنی......

یه استادی هم بود خیلی به اثرات توافق خوشبین بود بنده خدا........اخیرا کم صحبت شدن :">

نظر

• ali30
        عضو فعال
        • Aug 2013
        • 1940

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
        سلام. به نظر من تحلیل ابری هم در کنار تحلیل داینامیک و لحظه ای بازار، میتونه هر ضرر و زیانی رو جبران کنه مخصوصا برای تازه واردها:)

ما داریم میگیم خودروهای چینی و فروکش کردن تقاضا کار خودرویی ها رو سخت می کنه شما از حب و بغض به سهما صحبت می کنی......

یه استادی هم بود خیلی به اثرات توافق خوشبین بود بنده خدا........اخیرا کم صحبت شدن :">
        سلام
        بزودی نطق ایشون هم باز خواهد شد
        ولی..................شما ....رو نمیدونممممممممممممممممممممممم.............بسسسسسسس سسسستتتتتتتتتتتتتتتتتتههههههههههههههههه
        اثرات توافق زیاد خواهد بود......................اولش شرایط روانی اون است......................که فقط میتون بگم همینش برای من وشمای بورس باز بس است.....................وبرای رسیدن به اهداف موج5 شاخص کفایت میکند............باقیش زمان بر است............ومال کسانی هست که داخل صنایع مختلف درگیر هستن.........................امیدوارم جا.........................;)
        آخرین ویرایش توسط ali30؛ 2014/10/02, 12:22.

نظر

• لولی بربط زن
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 1862

وقتی خودرویی ها مخصوصا ایران خودرو افزایش تولید تا 600 هزار خودرو دارد قطعات را از کجا تامین میکند؟ خوب معلوم است از همین قطعه سازان داخلی که نه افزایش نرخ قیمت دیده اند در گزارشاتشان و نه افزایش نرخ تولید. از روز هم روشنتر است که تعدیل دارند قطعه سازها ولی در هر گزارش سه ماهه بخشی را ازاد خواهند کرد. ضمنا پیش بینی سال 94 انها بالاتر از حسابرسی شده پایان سال 93 خواهد بود انهم به دو دلیل:

1- تولید بیشتر در سال 94
          2- دیدن اثرات نرخ ارز مبادلاتی که قبلا گفته بودند در سال 93 اثری ندارد

بازار به همین دلایل اینها را میخرد و در بقیه گروهها خیلی خبری نیست. دوستان انتظار دارند بعد از ریزش 20000 واحدی شاخص بازهم 20000 تا بریزد ولی نخواهد ریخت. نرمک نرمک از همینجا بالا خواهد رفت و خودرویی ها و قطعه سازها در راس انها.
          ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• naruto
            عضو فعال
            • May 2011
            • 1879

تقاضا بعیده فروکش کنه
            بخصوص تو این بازار انحصاری خودروی ایران و حمایت کورکورانه دولت از صنعت خودرو سازی داخلی
            چند هزار خودروی چینی مونتاژ شده در دو سه شرکت بسیار کوچیک نمیتونه تاثیری در اوضاع ایران خودرو و سایپا بزاره
            چون خود این شرکتها هم دارن به سمت مونتاژ محصولات ارزان چینی میرن و به دلیل تیراژ بالا بازم سود سرشاری خواهند برد.
            در بلند مدت هم شرکتهای کوچکتر مونتاژ کار همچون کرمان موتور و....محکوم به ورشکستگین به دلیل هزینه بالاتر تولید

نظر

• آریو
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 4834

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
              تقاضا بعیده فروکش کنه
              بخصوص تو این بازار انحصاری خودروی ایران و حمایت کورکورانه دولت از صنعت خودرو سازی داخلی
              چند هزار خودروی چینی مونتاژ شده در دو سه شرکت بسیار کوچیک نمیتونه تاثیری در اوضاع ایران خودرو و سایپا بزاره
              چون خود این شرکتها هم دارن به سمت مونتاژ محصولات ارزان چینی میرن و به دلیل تیراژ بالا بازم سود سرشاری خواهند برد.
              در بلند مدت هم شرکتهای کوچکتر مونتاژ کار همچون کرمان موتور و....محکوم به ورشکستگین به دلیل هزینه بالاتر تولید
              قطب سوم خودرو سازی در چابهار در مرحله راه اندازی است .. کنار موتور سیکلت سازی چابهار

قرارداد با شرکت خارجی هم بسته شده ... سوله ها هم ریخته شده اند ... یک فرد کار بلد مدیر اجرایی این طرح است

انحصار به زودی خواهد شکست
              ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• علی نظامی
                عضو فعال
                • Jul 2013
                • 1033

تقاضا بعیده فروکش کنه
                ممنون. بحث اصلی اینه که ما خودروساز نیستیم و هر روز یه تهدید جدیدی میاد روی این صنعت. کسایی که ایرانخودرو و سایپا رو میشناسن میدونن جو نوآوری و خلاقیت چقدر توشون موج میزنه B-)>:)

ضمن اینکه خودروییا کلا تاثیر خاصی هم ندارن روی شاخص.

صنایع با مزیت نسبی تو ایران پتروشیمی و سنگ آهنی هستن که اوضاع جهانی هر دو جالب نیست فعلا....

این دولتم مثل مموتی آمارسازی رو دوست داره و رشد اقتصادی چند درصدی اعلام کرده :D:^o

نظر

• گیلان
                  عضو فعال
                  • Jul 2011
                  • 2178

در اصل توسط omidvar پست شده است View Post
                  پس پولبک پایین مثلث نشونه چی میتونه باشه؟
                  درسته... ظاهرا که حمایت رو از دست داده و به قشنگی یه پولبک هم زده
                  این مثلث فرضی ما ایده ال کلاسیک نیست ,مهمترین نکته ش اینکه خیلی به راس مثلث نزدیک شده است ...
                  در مثلث ها معمولا نقطه e نفوذ کوچکی به زیر ضلع مثلث میکند , که در اینجا نیز ما این پوئن را برای انتهای اصلاح در نظر گرفتیم تا ببینیم شاخص میتواند مجدد به بالای اضلاع مثلث نفوذ کند یا خیر .
                  اما در مجموع صحبت شما هم میتواند صحیح باشد(پولبک به حمایت شکسته شده)... البته در اصلاح ها به دهها طریق میتوان اصلاح را در نظر گرفت و حرکت آینده در پیش بینی نمود.
                  هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت

نظر

• naruto
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 1879

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                    قطب سوم خودرو سازی در چابهار در مرحله راه اندازی است .. کنار موتور سیکلت سازی چابهار

قرارداد با شرکت خارجی هم بسته شده ... سوله ها هم ریخته شده اند ... یک فرد کار بلد مدیر اجرایی این طرح است

انحصار به زودی خواهد شکست
                    اینم عین برخی پتروها فعلا فقط روی کاغذه نه بیشتر!
                    تا گوساله گاو شود دل صاحبش آب شود! اونم تو کشوری با تصمیمات یه شبه خلق الساعه!
                    قراره حدود 2 هزار میلیارد تومن سرمایه صرف ساختش بشه که معلوم نیست از کجا تامین میشه و چند سال زمان میبره!
                    اگرم از محل استقراض تامین بشه وضعیت این شرکت پس از بهره برداری بدتر خواهد شد.چون باید به هر طریقی محصولاتشو بفروشه تا علاوه بر هزینه اداریش بتونه اقساط وام کلانشو هم برگردونه.
                    نمایندگی خدمات پس از فروش هم که کلا در سطح کشور نداره و حداقل یکی دو هزار میلیارد هم باید در این زمینه سرمایه گذاری کنه و بعدش هم حداقل هزار میلیارد تومان دیگه نقدینگی اولیه برا شروع تولید لازم داره و.........

کلا از این طرحها زیاد میدن.قبلا قرار بود قطب سوم خوزستان باشه که بعد منتفی شد

خیالتون راحت!این دو خودروساز دولتی تا زمانی که این نظام روی کاره همچنان بی رقیب باقی میمونن!محصولاتشون هم ملت مجبورن بخرن چه خوب چه بد!
                    آخرین ویرایش توسط naruto؛ 2014/10/02, 13:27.

نظر

• naruto
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 1879

ممنون. بحث اصلی اینه که ما خودروساز نیستیم و هر روز یه تهدید جدیدی میاد روی این صنعت. کسایی که ایرانخودرو و سایپا رو میشناسن میدونن جو نوآوری و خلاقیت چقدر توشون موج میزنه B-)>:)

ضمن اینکه خودروییا کلا تاثیر خاصی هم ندارن روی شاخص.

صنایع با مزیت نسبی تو ایران پتروشیمی و سنگ آهنی هستن که اوضاع جهانی هر دو جالب نیست فعلا....

این دولتم مثل مموتی آمارسازی رو دوست داره و رشد اقتصادی چند درصدی اعلام کرده :D:^o
                      در اینکه صنعت خودرو سازی داخلی دو زارم نمیارزه بحثی نیست:D
                      بعد 50 سال حمایت هنوز نتونستن یه لگن کاملا ملی بسازن!
                      اینایی هم که میگن ملی وقتی کاپوتشون رو باز میکنی میبینی موتورشون به ملی نمیخوره:))
                      با همه اینا چون خود دولت از بابت این شرکتهای وابسته سود سرشاری به جیب میزنه محاله دست از حمایتشون برداره.
                      صنایع سنگ آهن و نفت و پترو تنها صنایع با مزیت نسبی ایرانه که متاسفانه استفاده درستی ازش نمیشه.
                      هر چه ارزش افزوده در این اقتصاد بدست میاد میریزن تو دل صنایع بی ارزش که چند صباح بعد ورشکسته میشن بدلیل عدم توانایی رقابتی در برابر رقبای خارجی.
                      کلا صنایع کشور با سیاست قاطی شدن و با این وضع امیدی به آینده کشور نیست.

رشد اقتصادی فوق هم بیشتر بر اساس رشد صادرات نفت و پترو بوده نه چیز دیگه.همون اقلامی که جز تورم و گرانی رو مردم تاثیر دیگه ای ندارن!

نظر

• ali30
                        عضو فعال
                        • Aug 2013
                        • 1940

نوشته اصلی توسط satyr
                        ارزش بازار ها در قیاس با ارزش واقعی شركتها اختلاف بسیار زیاد شده همین روزها بازار باید یه حركتی بكنه هر چند کم ....بعضی دوستان که در ارتباط هستیم رو میبینم نم نم در حال وارد کردن قسمتی از سپرده ها به بازار هستند ... این روند به مرور تشدید خواهد شد ...
                        سلام دوست من
                        من بانظر شما در مورد روندصعودی شاخص هرچند با کندی برای فعلا موافقم...............البته برخلاف بعضی از دوستان (که ارادت دارم خدمتشون)که نظرشون درجا زدن رنج یا حتی نزول شاخص..در بازه چند سال است...............
                        بنده شاخص را با رشدی آرام......................تا 3 آذر میبینم..........واز آنجا با رشدی شتابان.................
                        بنظر بنده شاخص در تایم دیلی در ابتدای موج3 خودش هست.............وبنظرم الان در ریز موج تایم 1 ساعته در انتهای موج2 وبا کمی صبر وخرید در منفی روزهای آینده این ریز موج اصلاحی تبدیل به موج3 تایم 1 ساعته خواهد شد............
                        با استارت رشد شاخص محدودا 74000در چند روز آینده دوباره شاخص برای ساخت موج4 تایم 1 ساعت اصلاحی خواهد شد.............وبعد دوباره صعودی برای موج5.................
                        وبعد دوباره یک اصلاح abcیا یکی از الگوهای الیوتی مثلا فلات...........اصلاح میکند.............بجهت ساخت موج2 تایم 4 ساعته................از3 دیلی
                        همه این بیش بینیها رو کردم..................لب کلام این بود که با خبر توافق هستی در آخر برج8 بنظرمن رشد شتابان شاخص شروع خواهد شد.................که از منظر الیوتی بنده این اتفاق مقارن خواهد شد با انتهای موج2 تایم 4 ساعته...........وشروع موج3 همین تایم
                        که موج3 این تایم بنظرم 2-3 ماه ای طول بکشه ومقاومتهای بسیار زیادی را بودر بکند...................بنظرم حتی تا 90000 هزار وبیشتر هم بکشه....البته اگر قرار باشه این مقاومت را بشکنه..............باید منتظر ماند ودید چه بیش خواهد ام
                        د.

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

اینم عین برخی پتروها فعلا فقط روی کاغذه نه بیشتر!
                          تا گوساله گاو شود دل صاحبش آب شود! اونم تو کشوری با تصمیمات یه شبه خلق الساعه!
                          قراره حدود 2 هزار میلیارد تومن سرمایه صرف ساختش بشه که معلوم نیست از کجا تامین میشه و چند سال زمان میبره!
                          اگرم از محل استقراض تامین بشه وضعیت این شرکت پس از بهره برداری بدتر خواهد شد.چون باید به هر طریقی محصولاتشو بفروشه تا علاوه بر هزینه اداریش بتونه اقساط وام کلانشو هم برگردونه.
                          نمایندگی خدمات پس از فروش هم که کلا در سطح کشور نداره و حداقل یکی دو هزار میلیارد هم باید در این زمینه سرمایه گذاری کنه و بعدش هم حداقل هزار میلیارد تومان دیگه نقدینگی اولیه برا شروع تولید لازم داره و.........

کلا از این طرحها زیاد میدن.قبلا قرار بود قطب سوم خوزستان باشه که بعد منتفی شد

خیالتون راحت!این دو خودروساز دولتی تا زمانی که این نظام روی کاره همچنان بی رقیب باقی میمونن!محصولاتشون هم ملت مجبورن بخرن چه خوب چه بد!

خودرو های قطب سوم در چابهار با تکنو لوژی روز دنیا است و قیمت های بسیار مناسبی خواهند داشت .. چون بهای تمام شده بسیار پایینی خواهند داشت علتش هم واقع شدن در منطقه آزاد تجاری هست . (قرارداد بسته شده )

در صورت اذیت کردن این قطب که قابلیت شکست دادن دو لگن ساز جاده کرج را دارد به راحتی محصولاتش را صادر خواهند کرد ...

لوکیشن این کارخانه به خوبی انتخاب شده ... و نزدیک اسکله است

این قطب کاملا با فکر در حال جلو رفتن است و مهمتر از همه مدیر ویژه اجرای این هست
                          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• iman_s
                            عضو جدید
                            • Apr 2014
                            • 6

دیدید صداوسیما تبلیغ سرمایه گذاری در بورس میکنه!
                            میشه امید داشت که بورس به زودی راه بیفته

نظر

• omidvar
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 796

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
                              نوشته اصلی توسط satyr
                              ارزش بازار ها در قیاس با ارزش واقعی شركتها اختلاف بسیار زیاد شده همین روزها بازار باید یه حركتی بكنه هر چند کم ....بعضی دوستان که در ارتباط هستیم رو میبینم نم نم در حال وارد کردن قسمتی از سپرده ها به بازار هستند ... این روند به مرور تشدید خواهد شد ...
                              سلام دوست من
                              من بانظر شما در مورد روندصعودی شاخص هرچند با کندی برای فعلا موافقم...............البته برخلاف بعضی از دوستان (که ارادت دارم خدمتشون)که نظرشون درجا زدن رنج یا حتی نزول شاخص..در بازه چند سال است...............
                              بنده شاخص را با رشدی آرام......................تا 3 آذر میبینم..........واز آنجا با رشدی شتابان.................
                              بنظر بنده شاخص در تایم دیلی در ابتدای موج3 خودش هست.............وبنظرم الان در ریز موج تایم 1 ساعته در انتهای موج2 وبا کمی صبر وخرید در منفی روزهای آینده این ریز موج اصلاحی تبدیل به موج3 تایم 1 ساعته خواهد شد............
                              با استارت رشد شاخص محدودا 74000در چند روز آینده دوباره شاخص برای ساخت موج4 تایم 1 ساعت اصلاحی خواهد شد.............وبعد دوباره صعودی برای موج5.................
                              وبعد دوباره یک اصلاح abcیا یکی از الگوهای الیوتی مثلا فلات...........اصلاح میکند.............بجهت ساخت موج2 تایم 4 ساعته................از3 دیلی
                              همه این بیش بینیها رو کردم..................لب کلام این بود که با خبر توافق هستی در آخر برج8 بنظرمن رشد شتابان شاخص شروع خواهد شد.................که از منظر الیوتی بنده این اتفاق مقارن خواهد شد با انتهای موج2 تایم 4 ساعته...........وشروع موج3 همین تایم
                              که موج3 این تایم بنظرم 2-3 ماه ای طول بکشه ومقاومتهای بسیار زیادی را بودر بکند...................بنظرم حتی تا 90000 هزار وبیشتر هم بکشه....البته اگر قرار باشه این مقاومت را بشکنه..............باید منتظر ماند ودید چه بیش خواهد ام
                              د.
                              با سلام خدمت جناب میرزایی عزیز

ما که سهامداره چندسال پیش میباشیم وضررهای سنگینی خصوصا در دولت تدبیر متحمل شدهایم چاره ای جز ماندن ونظاره کردن نداریم ولی خواستم از شما تشکری داشته باشم بجهت مثبت اندیشی شما حتی اگر پیشبینی های شما درست از اب در نیاید همین که با نظرات مثبت خود به ما ارامش میدهید صمیمانه سپاسکزازم
                              شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• Aiming
                                ستاره دار(18)
                                • Jul 2012
                                • 2641

درود

اگه بخوام یه تقسیم بندی زمانی از شاخص کل داشته باشم میشه اونو به دوره های قابل تشخیصی از بعد زمانی دسته بندی نمود.

همان طور که در تصویر مشخص کردم، بنده دوره رکود فعلی (رنج بودن شاخص کل در بازه ای کوچک) را تا اواخر بهمن ماه و شروع تحرکات اصلی جهت روند صعودی قوی رو از اسفند و فروردین سال بعد می بینم.

نکته دیگری که باید توجه داشت اینه که اون پول پر قدرت و رانتی که زودتر از دیگران متوجه رکود شد و نقدینگی را از بازار بیرون کشید با توجه به جذابیت بالای سود سپرده یکساله در آن برهه، بخش عمده ای از این پول بهمن ماه وارد بازار پولی (بانک) گردید که سررسید سپرده های مذکور در همین دوره زمانی در سال جاری خواهد بود لذا ورود این نقدینگی پر قدرت پیش بینی بنده را بابت بازگشت رونق اصلی به بورس در دوره زمانی مورد اشاره تقویت خواهد کرد.

مشخص شدن نتایج مذاکرات هسته ای و بودجه پیشنهادی دولت نیز پارامتر های دیگریست که بعد زمانی فوق را تقویت می کند.

بدیهیه که این نظر شخصیست و ممکنه اشتباه باشه. 93/07/14
                                وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

در حال کار...
                                X