کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
به نام خدا
این اولین به اصطلاح نقاشیه منه
پس قبل از هر چیز نظر دوستانو میخوام، ضمن اینکه جای بهتری پیدا نکردم.به اسم این تاپیک میخورد
همانطور که در نمودار پیداست 100% و 161% ابزار ای تی پی به درستی یک سقف و کف را نمایش می دهد که البته با اختلاف اندکی منطبق بر 161 و 200 تی سی آر است.
پس در نسبت 261 ای تی پی(محدوده 30 اکتبر) باید منتظر یک اکسترمم دیگر باشیم که به احتمالا یک کف باشد
راجع به اینکه برگشت از روی کدامیک از فیبوهای قیمتی است، هنوز قضاوت زود است ولی محتمل محل تقاطع خط مورب قرمز با رت 61 در 30 اکتبر است
ضمنا هنوز الگوهای کلاسیکو کامل کار نکردم. این وسط الگوی سرو شانه است که رخ داده و بی سرو صدا تمام شده عایا؟
من یک مبتدی ام! نمودارها فقط برای دریافت نظر دوستان و اساتید می باشد و ملاک ترید خودم هم تا اطلاع ثانوی نیست/.:blinksmiley.:/
[ATTACH=CONFIG]2365[/ATTACH]
به نام خدا
این اولین به اصطلاح نقاشیه منه
پس قبل از هر چیز نظر دوستانو میخوام، ضمن اینکه جای بهتری پیدا نکردم.به اسم این تاپیک میخورد
همانطور که در نمودار پیداست 100% و 161% ابزار ای تی پی به درستی یک سقف و کف را نمایش می دهد که البته با اختلاف اندکی منطبق بر 161 و 200 تی سی آر است.
پس در نسبت 261 ای تی پی(محدوده 30 اکتبر) باید منتظر یک اکسترمم دیگر باشیم که به احتمالا یک کف باشد
راجع به اینکه برگشت از روی کدامیک از فیبوهای قیمتی است، هنوز قضاوت زود است ولی محتمل محل تقاطع خط مورب قرمز با رت 61 در 30 اکتبر است
ضمنا هنوز الگوهای کلاسیکو کامل کار نکردم. این وسط الگوی سرو شانه است که رخ داده و بی سرو صدا تمام شده عایا؟
با درود
فایل پیوست وجود ندارد
ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند
ببخشید این مطلب رو اینجا مطرح می کنم آخه جای دیگه ای نبود که بیننده هاش زیاد باشند
انصافا بهترین سایت همین بورسی ست /:.Heart.:/
دموکراسی اینجا رو خیلی دوست دارم
تو سایت همسایه (بو..س با...ن) دو هفته پیش در مورد خکاوه و شلعاب نوشتم
ناظر سایت و دوستان کاربرش نمی دونم چه دشمنی با این سهم ها داشتند که من رو چند بار محروم کردند
مثلا دو هفته پیش ناظر سایت صبح در مورد وضعیت خوب تکنیکال سهم نوشت من هم سعی کردم صحبت هاش رو نزدیک ظهر تکمیل کنم ولی اون زمان ظاهرا فروخته بودند و از صف خرید شدن سهم ناراحت بودند من رو محروم کردند!
یکدفعه دیگه هم یه شوخی کوچیک با روحانی کردم بازم من رو محروم کردند!
یا مثلا 1 ماه قبل یه کاربر هر چی از دهنش دراومد به من گفت بعد من که با دلیل و استدلال از حرفام دفاع کردم رو محروم کردند!
البته مدیر سایت فرد خیلی محترمی ست ولی ناظر سایت که تازه این مسئولیت رو گرفته ظاهرا اولین بارش هست که جایی مسئولیت بهش میدن و در هر صورت باید از دوستانش و چاپلوسین حمایت کنه!
اکثر کاربرهای قدیمی و اساتید سایتشون رو ترک کردند...
قدر سایت بورسی رو بدونید که چقدر ناظرین با فهم و شعوری داره @};-
حمایت مهم در شاخص گروه بانکها 610 میباشد ,اما به نظر بنده هنوز سیگنال خریدی صادر نشده است
در تعدادی از نمادهای گروه هم (از جهت تکنیکال)شمارش و الگوهای خوبی برای خرید میتوان یافت .
هیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت
نکته مهم دیگری که وجود دارد این هست که قیمت نفت در پایینترین سطح خود نسبت به 5 سال گذشته می باشد :: الان قیمت نفت زیر 90 دلار شده است و ایران هم نفت خود را 82 سنت ارزانتر از میانگین دوبی و عمان می فروشد :: در طی چند هفته اخیر قیمت نفت حدود 20-15 درصد تنزل کرده است :: و این مساله در دراز مدت روی قیمت سهام شرکتهای بورسی مرتبط (روغن موتور و پتروشیمی های صادراتی) تاثیر می گذارد ::: هرچند میزان این تاثیر ، بسیار متفاوت می باشد روی هر شرکت ولی بهرحال میانگین فصلی را کاهش داده :: باید دید در زمستان چه رخ می دهد
سلام دوستان شب بخیر............
بنظر دلار هوای 3800 را در سر دارد
یک الگوی کلاسیک سروشانه با هدف 3800.............
وبنظر در موجb از موج4 که بنظرم یک فلات تشکیل میده...تایم ویکلی
انبوه سازی...............
از فردا اگر حقوقیها صف های خرید را دادن................فرصت خروج موقت است.....
بنظر باید دقت کرد..........دوستانی که ساختمونی دارن....
مربع ابی مقاومت محکمی بنظر میرسد................... بنظر رصد کنید
شاخص گروه غذایی رو می بینید .مقاومتهای مهمی رو شکسته و هدف اون رو 2550-2600 واحد میدونم ولی گذر از اون رو در این مرحله سخت میدونم.
ار اس ای اقبال خریدار رو نشون میده و استوک هم مقاومت شکسته.فردا روی 2410 واحد مقاومت داریم و شکست اون تا حدود زیادی به نحوه معاملات وبشهر داره.
هر تاخیری رو فعلا فرصت خرید میدونم.
نظر