شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ایرج اکبری
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 10934

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

فردا شاخص کل مثبته !!!

اوباما احتمال بازگشایی سفارت آمریکا درایران را رد نکرد/

باراک اوباما همچنین دستیابی به یک توافق هسته‌ای با ایران را ممکن دانست.
    كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14648

شاخص با هدف لمس کردن هدف کانالی که شکسته به 68 هزار واحد خواهد رسید بازار از فردا آخر وقت و یا چهارشنبه برمیگرده فقط باید اجازه بدن این 100 واحد هم بریزه تا زودتر بازار برگرده
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14648

68 هزار مقصد نهایی

همه خسته شدن و الان فرصت خرید است

خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• ali30
          عضو فعال
          • Aug 2013
          • 1940

شاخص تایم مونتلی
          برای استفاده دوستان قرار دادم.........هر گونه نتیجه گیری صلاح دونستن خود دوستان بکنند.
          تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• ali30
            عضو فعال
            • Aug 2013
            • 1940

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
            68 هزار مقصد نهایی

همه خسته شدن و الان فرصت خرید است

من یکی آرزو-دعا میکنم این شکلی که شما ترسیم کردین بشه..........................................آمین@};-@};-@};-

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14648

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
              من یکی آرزو-دعا میکنم این شکلی که شما ترسیم کردین بشه..........................................آمین@};-@};-@};-

بنده چند وقت پیش به طور کل از بازار خارج شدم و وقتی هم که شاخص از کانال خودش خارج شد در 72500 واحد دیگه اعلام کردم شاخص تا 68 هزار واحد افت میکنه و خودم هم خارج شدم
              وقتی چند روز پیش بازار مثبت شد احساس کردم ممکنه بازار زودتر از کف 68 هزار واحد برگرده ولی مجدد منفی شد و بنده هم خارج شدم
              ولی دوباره از دیروز شروع به خرید کردم و حدود 15% از سرمایه ام رو وارد کردم و ظرف فردا و شنبه تمام سرمایه خودم رو وارد بورس میکنم
              بورس دیگه الان فرصت خروج نیست فرصت خریدی است مناسب
              خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• شاهین محلوجی
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 2050

بنظر کم کم بایست بازار جمع و جور بشه حوالی 68000 الی 68600 به کف کانال نزولی شاخص خواهیم رسید ...

در غیر اینصورت تحلیل قبلی گذشته شاخص کل همچنان معتبر است

جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• ali30
                  عضو فعال
                  • Aug 2013
                  • 1940

در اصل توسط تمام پست شده است View Post

بنده چند وقت پیش به طور کل از بازار خارج شدم و وقتی هم که شاخص از کانال خودش خارج شد در 72500 واحد دیگه اعلام کردم شاخص تا 68 هزار واحد افت میکنه و خودم هم خارج شدم
                  وقتی چند روز پیش بازار مثبت شد احساس کردم ممکنه بازار زودتر از کف 68 هزار واحد برگرده ولی مجدد منفی شد و بنده هم خارج شدم
                  ولی دوباره از دیروز شروع به خرید کردم و حدود 15% از سرمایه ام رو وارد کردم و ظرف فردا و شنبه تمام سرمایه خودم رو وارد بورس میکنم
                  بورس دیگه الان فرصت خروج نیست فرصت خریدی است مناسب
                  سلام تمام عزیز
                  البته از اینکه شما خریدهاتون را کردین یا دارین میکنید نظر شخصی شماست وقابل احترام
                  ولی از اینکه چون شما با تحلیل خودتون خرید کردین نباید انتظار داشته باشین بازار هم با نظر شما بایین وبالا بره
                  بنظرم هر تحلیلگری در مواقعی میتونه درست یا غلط تحلیل کنه...........................
                  چیزی که خیلی از دوستان نمیتوانند درک کنند.
                  منظورم شما نیستین.
                  موفق باشید

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35715

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                    سوای از اینکه از مذاکرات تمدید توافق موقت بیرون بیاد یا توافق جامع یا هر چیز دیگری، مشکل اصلی بازار به نظر من اینه که فضای ذهنی بازار از مسایل و رخدادهای سیاسی با آنچه در عمل اتفاق میفته اختلاف زیادی داره و همین باعث ضربه خوردن بازار و سهامداران میشه، نمونه این تفاوت ذهنی رو در زمان اعلام اجرایی شدن توافق ! ژنو در ماههای قبل دیدیم، فقط یک روز همه مثبت شدید و عرضه های فراوان و از فرداش سقوطهای متوالی و کمبود شدید نقدینگی و کاهش شدید حجم و ارزش معاملات و گیر افتادن نقدینگی بازار و . . .

این مشکل همچنان وجود داره و حتی ممکنه با حصول توافق جامع نیز باز همین بلا سر بازار بیاد و اون اعداد محدوده 60 هزار و اینها که از طرف برخی نزدیکان دولت شنیده شده در مورد شاخص رو شاهد باشیم! به نظر من عدم تطابق "تلقی بازار از اتفاقات سیاسی" با آنچه در عمل اتفاق میفته ریسک بزرگ و قدرتمندی هست که بورس رو تهدید میکنه و عبور نکردن شاخص از 78 هزار هم یه جورایی این موضوع رو تایید میکنه.

پارسال بعد از اینکه با اعلام توافق ! ژنو ریزش شاخص شروع شد، توی همین سایت نوشتم که برخی دوستان که ارتباط دانشگاهی دارن با طیب نیا میگن صحبت از بازگشت شاخص به محدوده 60 هزار میکنه !

برخی کاربران که اون موقع پیش بینی های 140 هزار واحدی ارایه میکردن میگفتن امثال من از بازار جا موندن و ... مخالف دولت هستی این حرف ها رو میزنی و ....

اوایل امثال (اردیبهشت ماه ) که باز شاخص رو بالا آوردن کمی و برخی گفتن وقت ورود هست و بعدش که نزولی شد هی گفتن سهامداری کنید، بازهم اشاره کردم که اینها صحبت از محدوده 60 هزار میکنن بین خودشون

الانم که شاخص 69 هزار واحد رو تقدیم کرد !

نظر

• ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

پارسال بعد از اینکه با اعلام توافق ! ژنو ریزش شاخص شروع شد، توی همین سایت نوشتم که برخی دوستان که ارتباط دانشگاهی دارن با طیب نیا میگن صحبت از بازگشت شاخص به محدوده 60 هزار میکنه !

برخی کاربران که اون موقع پیش بینی های 140 هزار واحدی ارایه میکردن میگفتن امثال من از بازار جا موندن و ... مخالف دولت هستی این حرف ها رو میزنی و ....

اوایل امثال (اردیبهشت ماه ) که باز شاخص رو بالا آوردن کمی و برخی گفتن وقت ورود هست و بعدش که نزولی شد هی گفتن سهامداری کنید، بازهم اشاره کردم که اینها صحبت از محدوده 60 هزار میکنن بین خودشون

الانم که شاخص 69 هزار واحد رو تقدیم کرد !
                      با سلام بعد از تخلیه حباب کامل از نظر وزیر اقتصاد و رساندن به عد 60 هزار واحد تکلیف برای سال آینده نشان دادن رشد اقتصادی واقعی در دولت تدیبر و امید تا 2 سال اندی باقی مانده تا انتخابات چیست آیا همچان خنثی و روند نزولی یا اینکه دوران رشد بازار از سال آینده طبق گفته های وزیر اقتصاد که بازار بورس آینده روشنی دارد فرا می رسد تا سال 96 !!با تشکر
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• milad97
                        عضو فعال
                        • Aug 2012
                        • 2520

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                        با سلام بعد از تخلیه حباب کامل از نظر وزیر اقتصاد و رساندن به عد 60 هزار واحد تکلیف برای سال آینده نشان دادن رشد اقتصادی واقعی در دولت تدیبر و امید تا 2 سال اندی باقی مانده تا انتخابات چیست آیا همچان خنثی و روند نزولی یا اینکه دوران رشد بازار از سال آینده طبق گفته های وزیر اقتصاد که بازار بورس آینده روشنی دارد فرا می رسد تا سال 96 !!با تشکر

من که کلا به هیچ حرف این دولت اعتماد کامل ندارم

محمود اگر حرف می زد.....رو حرفش بود...این ها نه
                        لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35715

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                          حبابی که خودشان به اسم تدبیر و امید و توافق ! ژنو و مذاکرات و .... ساختند، از 60 هزار تا 90 هزار تاختند !

هر روز مصاحبه می کردند و از بازگشت رونق می گفتند و روزنامه ها و سایتهای طرفدار دولت از رکوردهای بورس می نوشتند،

اما یک شبه فهمیدن عجب حبابی درست شده و رونق هم میره برای سال 94-95 !

بعدش پولهای خودشان رفت در بانک پارک شد و بهره های 20-30 درصدی گرفتند !

جیب سهامداران و مردمی که تازه به دعوت خود آقایون تدبیر اومده بودن در بورس موند برای تخلیه حبابی که خودشان ساختند !

تازه آقای وزیر شاگرد اول هستند! اگر شاگرد اول نبود چی میشد؟؟؟

نظر

• ایرج اکبری
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 10934

حبابی که خودشان به اسم تدبیر و امید و توافق ! ژنو و مذاکرات و .... ساختند، از 60 هزار تا 90 هزار تاختند !

هر روز مصاحبه می کردند و از بازگشت رونق می گفتند و روزنامه ها و سایتهای طرفدار دولت از رکوردهای بورس می نوشتند،

اما یک شبه فهمیدن عجب حبابی درست شده و رونق هم میره برای سال 94-95 !

بعدش پولهای خودشان رفت در بانک پارک شد و بهره های 20-30 درصدی گرفتند !

جیب سهامداران و مردمی که تازه به دعوت خود آقایون تدبیر اومده بودن در بورس موند برای تخلیه حبابی که خودشان ساختند !

تازه آقای وزیر شاگرد اول هستند! اگر شاگرد اول نبود چی میشد؟؟؟
                            :*'@^@|||

وزیر اقتصاد حالا شاکی هم هست میگوید اگر شاخص مثبت باشد سهامداران خوشحال و اگر چند واحد شاخص سقوط کند از کلمات بد به علیه بنده و دولت استفاده می شود

اخه نخبه اقتصاد خودش و ریس جمهورش مقصر می باشید خودتان اول مردم را دعوت کردید به سرمایه گذاری و بعد حالا شاکی هم هستید

به نظر بنده این وضعیت تا اوایل سال 94 تمام می شود و هیچ راهی این دولت ندارد حالا می خواهد شاخص کل بشود 65 یا 60 هزار ولی از سال 94 خواهیم دید چطور برای بقای خود دست به کار می شوند البته وقتی که خرید ها کامل شد و شاخص کل تا خرداد سال 96 چه عددی را می بیند که تعجب کنیم !!! با تشکر

نظر

• milad97
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 2520

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                              شاخص به صورت سينوسي كاهش مي يابد ابتدا 69000و سپس 63000 و بعد 58000 كه در اين نقطه ثبات كامل رخ خواهد داد و هر بار با مسكن هاي موقتي حمايت ميشه و فقط نوسان گيرها مي توانند سود كنند
                              پستی بود از جناب شبندر در تاریخ 93.01.31

حیفم اومد بالا نیارمش/:.Heart.://:.Heart.:/
                              لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• علی بابا
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 972

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
                                من که کلا به هیچ حرف این دولت اعتماد کامل ندارم

محمود اگر حرف می زد.....رو حرفش بود...این ها نه
                                دقیقا .... چقدر تو بوق کردن افزایش 30% نان برای کمک به مخارج نانواها است که پول بیمه و سوختشون گران شده (که واقعا شده بود) ولی به فاصله چندروز ارد را 50 درصد گران کردن برای نانواها .... نوع عمل مهم که خیلی زشته ... حالم از دروغ و بی اعتمادی به هم می خورد ..... الانم قضیه بانک ها .... خوب مردم خرکه نیستند شما هی بیا اعلام کن نرخ ها شده 10% ..... وقتی بانک بالای 20% روزشمار می دهد یا شریک دزدی یا پخمه
                                ......
                                سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

در حال کار...
                                X