شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • omidvar
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 796

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط amir_321 پست شده است View Post
    اگه بازار ریزش کرده سهامدارها میتونستن خراج بشن و جلوی ضرر بیشتر رو بگیرن ولی سهامدارهای پالایشی ها گناهشون چیه که کلا با بستن طولانی مدت هیچ راه کنترل سرمایه ای براشون باقی نگذاشتن و حالا هم باید متحمل ضرر سنگین بشن
    بعضی وقتها عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد خدا رو شکر کنید که سهامتون بسته بودن وگرن تا حالا در هر سهمی که بودین حد اقل 50%تو ضرر بودین شانس داشتین سهمتون به علت بسته بودن از گزند حوادث مثون مانده کاشکی همه سهام من بسته میبود
    شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• محمد یزدی
      عضو فعال
      • May 2011
      • 948

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
      با سلام این جو کاهش قیمت و انتظار تا اعلام گزارش پیش بینی سال 94 و نتیجه مذاکرات یعنی تا 20 اسفند ماه طول می کشد چه قدر دیگه صبر داریم 2 ماه انتظار باید بشکیم !!! راستی این پدر علم تکنیکال هم هر روز داره 3 هزار 3هزار واحد از حمایت ها کم می کند قبلا 64 بود بعد شده 57 و حالا هم 55 فردا نکنه بشه 50 هزار !!! با تشکر
      سلام اصلاح شاخص دلیلی برای اصلاح همه شرکت ها نخواهد بود بعید هست شرکت هایی که دراین مدت اصلاح قیمتی داشتند افت زیادی رو تجربه کنند

فعلا بار اصلی بر دوش بزرگان خواهد بود

هر چند تغییر قوانین میتونه از اصلاح برخی شرکت ها جلوگیری کنه از جمله تعیین نرخ ارز که میتونه تعیین کننده باشه

باید منتظر بود تا تکلیف بودجه مشخص بشه
      بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• K.S
        عضو عادی
        • Jan 2014
        • 113

شاخص کل در تایم هفتگی

نظر

• ali30
          عضو فعال
          • Aug 2013
          • 1940

سلام به همگی دوستان عزیز
          امیدوارم شاخص از این قیمتها دیگه بایینتر نره.....................اما بنظر شما با ارزو وخواستن من وشما چنین خواهد شد؟
          کسانی که در ضررهای سنگین هستن نمیگم علم............بماند...........................میگ م حس بنیادی تکنیکی ندارن.............................از کوچکترین نظر مخالف کسی حسابی ناراحت میشن....................
          برادر وخواهر من................بنده از ته ته ته قلبم میگویم......................خدا کند از همین امروز شاخص برگرده و امروز بشه 1500 مثبت...............................
          من خودم را میگم..........................بنده از آن استادان وحتی افراد معمولی بورس باز آمریکای که کتاب چاب میکنند.................ودر بازار ما هم کتابهای آنها بسیار بیدا میشود کمتر از بورس میدانم
          یکی از توصیهای ایشان این هست در زمان رونق بازار سهام بخرین-ودر زمان بی رونقی بازار از سهام خارج شید......................
          توصیه بعدی در مورد خرید سهام اگر 10 تحلیل در مورد سهام خریدن باشد...........................7 تحلیل آن مخصوص اقتصاد وشاخص کل است.....................2تا مال صنعت.........یکی مال خود شرکت مورد نظر برای خرید.
          وووووووووووووووووووووووووووووووووووو بسیار زیاد است از این دست توصیه ها..................................
          کتاب چرا میبرید؟ چرا میبازید؟ نوشته فرد سی .کی...........وهمچنین در مورد تکنیکی هم مثلا الیوت- ماینر میگه آقا مثلا اگر موج4 را شناختین احتمال اینکه این موج تا 38 درصد از موج1 تا 3 خود را اصلاح کند است..................تازه اگر این موج نخواهد تا انتهای موج1 خود را اصلاح نکند.......................................
          دوستان کتابهای فاند وتکنیکی الیوتی بسیار زیاد بیدا میشود..........................بدون تعصب برین مطالعه کنید.
          خطاب بنده به منتقدین عزیز اینکه من وشما بهتر میدانیم یا کسانی که اعلم این کار را بلد هستن وکتاب چاب کردن؟
          در مورد بالایشیها عرض شود که یک فیبوناچی ساده بندازین...................متوجه میشوید که روی 23 درصد اصلاح کردن..................وبایینتر تا الان نیامده است.....................
          سوال بنده این است از شما استاد آیا زمانی که شاخص در حال نزدیک شدن به فیبوی 38درصد......65000هزار......که بنظر بنده از آن هم رد میکند چطور این گروه همن بالا بالاها بمونن...........................چطور تا زمانی که شاخص صعود میکرد..................این گروه و سایر گروهای بازار همبای شاخص صعود میکردن......در نزولها نه .........حالا شما وبعضی از اساتید .............فکر میکنم که منکر بایین آمدن این گروه وبقیه سهمها هستین.......................همبای شاخص....................
          نه داداش اینجوریها نیست.............................................س همها وشاخص کل باهم بالا وبایین میرن.................................
          بنده بیش نهاد میکنم به شما برای اثبات نظر بنده در این تازیخ93/10/17 را ملاک قرار بدین..............تایم زمان وقیمت کل بازار را بگیرین......................فرض کنید شاخص تا57000 یا49000 هزار بایین بیاد.................من میگم تمام سهمها با شاخص کل همرا ومیریزن..........................حالا بعضی کمتر وبعضی بیشتر.............نسبت سهما به جا ماندن از شاخص کل فرق میکنه...........دقیقا مثل زمان صعود های قبلا بازار است...........
          نکته مهم اینکه همگی میریزن.
          موفق باشید
          علی میرزایی93/10/17
          آخرین ویرایش توسط ali30؛ 2015/01/07, 09:17.
          تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• لولی بربط زن
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 1862

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
            سلام به همگی دوستان عزیز
            امیدوارم شاخص از این قیمتها دیگه بایینتر نره.....................اما بنظر شما با ارزو وخواستن من وشما چنین خواهد شد؟
            کسانی که در ضررهای سنگین هستن نمیگم علم............بماند...........................میگ م حس بنیادی تکنیکی ندارن.............................از کوچکترین نظر مخالف کسی حسابی ناراحت میشن....................
            برادر وخواهر من................بنده از ته ته ته قلبم میگویم......................خدا کند از همین امروز شاخص برگرده و امروز بشه 1500 مثبت...............................
            من خودم را میگم..........................بنده از آن استادان وحتی افراد معمولی بورس باز آمریکای که کتاب چاب میکنند.................ودر بازار ما هم کتابهای آنها بسیار بیدا میشود کمتر از بورس میدانم
            یکی از توصیهای ایشان این هست در زمان رونق بازار سهام بخرین-ودر زمان بی رونقی بازار از سهام خارج شید......................
            توصیه بعدی در مورد خرید سهام اگر 10 تحلیل در مورد سهام خریدن باشد...........................7 تحلیل آن مخصوص اقتصاد وشاخص کل است.....................2تا مال صنعت.........یکی مال خود شرکت مورد نظر برای خرید.
            وووووووووووووووووووووووووووووووووووو بسیار زیاد است از این دست توصیه ها..................................
            کتاب چرا میبرید؟ چرا میبازید؟ نوشته فرد سی .کی...........وهمچنین در مورد تکنیکی هم مثلا الیوت- ماینر میگه آقا مثلا اگر موج4 را شناختین احتمال اینکه این موج تا 38 درصد از موج1 تا 3 خود را اصلاح کند است..................تازه اگر این موج نخواهد تا انتهای موج1 خود را اصلاح نکند.......................................
            دوستان کتابهای فاند وتکنیکی الیوتی بسیار زیاد بیدا میشود..........................بدون تعصب برین مطالعه کنید.
            خطاب بنده به منتقدین عزیز اینکه من وشما بهتر میدانیم یا کسانی که اعلم این کار را بلد هستن وکتاب چاب کردن؟
            در مورد بالایشیها عرض شود که یک فیبوناچی ساده بندازین...................متوجه میشوید که روی 23 درصد اصلاح کردن..................وبایینتر تا الان نیامده است.....................
            سوال بنده این است از شما استاد آیا زمانی که شاخص در حال نزدیک شدن به فیبوی 38درصد......65000هزار......که بنظر بنده از آن هم رد میکند چطور این گروه همن بالا بالاها بمونن...........................چطور تا زمانی که شاخص صعود میکرد..................این گروه و سایر گروهای بازار همبای شاخص صعود میکردن......در نزولها نه .........حالا شما وبعضی از اساتید .............فکر میکنم که منکر بایین آمدن این گروه وبقیه سهمها هستین.......................همبای شاخص....................
            نه داداش اینجوریها نیست.............................................س همها وشاخص کل باهم بالا وبایین میرن.................................
            بنده بیش نهاد میکنم به شما برای اثبات نظر بنده در این تازیخ93/10/17 را ملاک قرار بدین..............تایم زمان وقیمت کل بازار را بگیرین......................فرض کنید شاخص تا57000 یا49000 هزار بایین بیاد.................من میگم تمام سهمها با شاخص کل همرا ومیریزن..........................حالا بعضی کمتر وبعضی بیشتر.............نسبت سهما به جا ماندن از شاخص کل فرق میکنه...........دقیقا مثل زمان صعود های قبلا بازار است...........
            نکته مهم اینکه همگی میریزن.
            موفق باشید
            علی میرزایی93/10/17
            شاخص 100 هزار و 140 هزار تایی یادتونه؟
            میشه بس کنید لطفا
            ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• ali30
              عضو فعال
              • Aug 2013
              • 1940

در اصل توسط لولی بربط زن پست شده است View Post
              شاخص 100 هزار و 140 هزار تایی یادتونه؟
              میشه بس کنید لطفا

سلام لوتی جان...............................کف 70000 هزار تا یاد شما هست که شکسته نمیشه...........وووووووفلان
              مثل خودتون جواب دادم..........................
              من همیجام .....................شما هم
              از این به بعد مثل شما وبقیه من من هم میکنم.............بست هم بالا میارم................تا روی بعضی از دوستان شاید کم بشه.
              موفق باشید............................یک چیزی هم در مورد تحلیل شاخص 100000-1400000 بگم بنده اون زمان بنظرم میامد که در موج4 کوچک هستیم در 93/4/7 انتهای اصلاح را میدانستم
              ولی این طور نشد ودر موج4 بزرگ یعنی یک درج بزرگتر بودیم.............................به قول جناب ماینر با یک موج شمار ی بسنده نکنید.....................مرتب در حال موج شماری باشد........................چندباره
              تا نتیجه بهتری کسب شود.......................کتاب داینامیک تریدینگ ماینر در وب است.
              ارادتمند علی میزایی93/10/17
              آخرین ویرایش توسط ali30؛ 2015/01/07, 09:59.

نظر

• لولی بربط زن
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 1862

سلام لوتی جان...............................کف 70000 هزار تا یاد شما هست که شکسته نمیشه...........وووووووفلان
                مثل خودتون جواب دادم..........................
                من همیجام .....................شما هم
                از این به بعد مثل شما وبقیه من من هم میکنم.............بست هم بالا میارم................تا روی بعضی از دوستان شاید کم بشه.
                موفق باشید
                ارادتمند علی میزایی
                نمیخواستم بگم ولی خیلی نوبری

70 هزار تای من با 68 هزار همش 2 هزار تا فاصله داره، ولی 140 هزار تای شما با 68 هزار چند تا فاصله داره؟ مثلا تکنیکالیست هم هستی!
                والا رویی که شما داری بنده توی هیچ کی ندیدم.
                ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• ali63
                  عضو عادی
                  • Mar 2014
                  • 93

در اصل توسط amir_321 پست شده است View Post
                  همه میگن پالایشی ها جور بقیه اصلاح رو میکشن بخدا مسخرست نزدیک 8 ماه پولمون بلوکه شده حالا هم همه انتظار دارن که باز هم ضرر کنیم!!!!! هر چند بازار به حرف من و شما و حتی به اصطلاح پدر علم تکنیکال!!!!! عمل نمیکنه اما خواهش من از دوستان اینقدر این مقوله رو تکرار نکنن چون دیگه واقعا رمقی برای ضرر کردن تو وجودمون نمونده
                  با سلام
                  تا پالایشی ها باز نشن هیچی معلوم نیست و حدس زدن بیخوده!
                  مثلا من خودم شتران دارم که اگه باز بشه به همین قیمت پایانی که خورده و اگه بخوام بفروشم تعداد سهامی که قابل معامله دارم اصلا پولی دستم رو نمیگیره!
                  اگه کسی 10میلیون تومن از سهام شتران رو قبل از مجمع داشته اگه قیمت امروز 2 برابر هم بشه 2200000 تومن دستش رو میگیره
                  اگه منفی باز بشه که دیگه هیچی...!
                  با این حساب کسی سهامی تو دستش نیست که بخواد بفرشه!
                  پس تا باز نشن نمیشه حدس زد
                  توکل به خدا نه به خلق خدا

نظر

• ali30
                    عضو فعال
                    • Aug 2013
                    • 1940

نمیخواستم بگم ولی خیلی نوبری

70 هزار تای من با 68 هزار همش 2 هزار تا فاصله داره، ولی 140 هزار تای شما با 68 هزار چند تا فاصله داره؟ مثلا تکنیکالیست هم هستی!
                    والا رویی که شما داری بنده توی هیچ کی ندیدم.
                    بنظر بنده شما بسیار متعصب هستین........................................قوانی ن تکنیکال- فاندامنتال............هیچ نمیدانین..............................یا کلا مشکل داریم مثل بعضیها مرغ شون فقط یک با داره
                    بحر حال بنده قصد موچ گیری ندارم ونداشتم.........................ولی با هم در اینجا هستیم آینده بازار را هم میبینیم.
                    کل مباحث تکنیکی وفاندامنتالی تمام اساتید(یکیش کنی) بر مبنای اصل احتمالات قرار دارد..............عزیز دل برادر.........نمیدونستی بدون............البته بعید میدان ندانی....................فقط چیزی که من از شما دانستم تعصب بسیار وبا فشاری روی صحبتها وعقیده است..............................که متاسفانه در بورس به قول اساتید این کار مثل ماینر................هیچ جای ندارد..........................
                    متشکرم علی میرزایی93/10/17

نظر

• لولی بربط زن
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 1862

بنظر بنده شما بسیار متعصب هستین........................................قوانی ن تکنیکال- فاندامنتال............هیچ نمیدانین..............................یا کلا مشکل داریم مثل بعضیها مرغ شون فقط یک با داره
                      بحر حال بنده قصد موچ گیری ندارم ونداشتم.........................ولی با هم در اینجا هستیم آینده بازار را هم میبینیم.
                      کل مباحث تکنیکی وفاندامنتالی تمام اساتید(یکیش کنی) بر مبنای اصل احتمالات قرار دارد..............عزیز دل برادر.........نمیدونستی بدون............البته بعید میدان ندانی....................فقط چیزی که من از شما دانستم تعصب بسیار وبا فشاری روی صحبتها وعقیده است..............................که متاسفانه در بورس به قول اساتید این کار مثل ماینر................هیچ جای ندارد..........................
                      متشکرم علی میرزایی93/10/17
                      تعصب رو از روی صحبتهای شما میشه بوضوح دید چه اون موقع که 140 میگفتید چه الان که 47 هزار میبینید. کلا عدد شاخص ربطی به احتمالات نداره بلکه به نقد بودن یا سهامدار بودن شما بستگی داره. متاسفم براتون
                      باشه حرفی نیست. اصلا شاخص 30 هزار تا ما بگیم تعصب نداریم ولی این حرفو بیا توی اوج رونق بازار بزن. ادم عامی هم میتونه بدون نمودار از شاخص های بالا و پایین صحبت کنه، مطمئنم که Deviation اون ادم عادی از شما خیلی کمتره.

نظر

• ali30
                        عضو فعال
                        • Aug 2013
                        • 1940

تعصب رو از روی صحبتهای شما میشه بوضوح دید چه اون موقع که 140 میگفتید چه الان که 47 هزار میبینید. کلا عدد شاخص ربطی به احتمالات نداره بلکه به نقد بودن یا سهامدار بودن شما بستگی داره. متاسفم براتون
                        باشه حرفی نیست. اصلا شاخص 30 هزار تا ما بگیم تعصب نداریم ولی این حرفو بیا توی اوج رونق بازار بزن. ادم عامی هم میتونه بدون نمودار از شاخص های بالا و پایین صحبت کنه، مطمئنم که Deviation اون ادم عادی از شما خیلی کمتره.
                        کسانی که سهامدارن تا تحلیل ونظری مخالف روند نظر خودشون هست را قبول ندارن.......................وراحت میگن نقد هستیم............................
                        شما نبودی زمانی که بنده اعلام کردم با ضرر از کل سبد بیشنهای خارج شدم........................سری بست بنده را چند روز بعد بالا آوردی هرچی لایق خودتون بود را نثار بنده کردین...............................حالا به اون تاریخ قیمت سهما مراجعه کنید..........................
                        بیشنهاد میکنم برین رادیو بورس را گوش بدین که کارشناسشون که از قضا ایشون رئس تالار منطقه ای بورس در کرج هم هستن در مورد نظر یک تحلیل گربورس چه میگویند................
                        ایشون بارها وبارها در رسانه ملی زمانی که این برنامه در نوبت صبح بود میگفتن................نظر تحلیل گر در هر لحظه امکان تغییر نسبت به وقایع حال وآینده بازار بورس دارد
                        وکاملا حرفه ای وطبیعی است...............حالا ایشون واساتید بنام دیگر نمیفهمن من وشما میفهمیم.....................................عجب خیلی جالب است.....................آیا نظر شما 1000 درصد تعصب نیست
                        اسمش را شما چی میزاری.
                        ارداتمند علی میزایی
                        آخرین ویرایش توسط ali30؛ 2015/01/07, 10:23.

نظر

• وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : یکی از بینندگان «انتخاب» نوشت:

شاخص کل بورس نه تنها در معاملات امروز وارد مدار 67 هزار واحدی شد بلکه از نیمه آن نیز گذشت، ممنون از این همه تدبیر مسئولین. قطعاً می دانید که این رقم یعنی چی، چون با این رقم می شد یارانه 75 میلیون نفر را برای مدت حدود چهار سال پرداخت کرد.

با اتمام ساعات معاملات روز سه شنبه 93.10.16 شاخص بازار اول ( تالار اصلي ) با 419 واحد کاهش به رقم 49865 واحد رسيد. همین وضعيت را در شاخص بازار دوم (تالار فرعي) شاهد هستيم بطوريكه شاخص تالار فرعي در اين روز با ثبت 2428 واحد کاهش عدد 131635 واحد را تجربه كرد. شاخص كل بورس نيز در روز جاري با 761 واحد افت به رقم 67471 واحد رسيد.

همچنین در این روز "کچاد" با 39 واحد افزایش شاخص، بیشترین تأثیر مثبت را بر جا گذاشت و در مقابل "فارس" با 243 واحد کاهش، بیشترین تأثیر منفی را بر روی شاخص داشت.

شاخص فرابورس نیز با 11 واحد افت به رقم 760 واحد رسید.

در این شرایط امروز "پترول" با 1 واحد رشد شاخص فرابورس بیشترین تأثیر مثبت را برجا گذاشت و در مقابل "جم" با 2 واحد کاهش آن، بیشترین تأثیر منفی را بر این نماگر در پی داشت.

گفتني است ارزش كل معاملات در بازار بورس به رقم 2704 میلیارد ریال و ارزش کل معاملات در بازار فرابورس به رقم 770 میلیارد ریال رسید.

شاخص کل بورس نه تنها در معاملات امروز وارد مدار 67 هزار واحدی شد بلکه از نیمه آن نیز گذشت، ممنون از این همه تدبیر مسئولین. حرفی نداریم جز یک نکته صرفاً جهت اطلاع مسئولین محترم، 15 دی ماه سال 92 ارزش بازرا سرمایه 535 هزار میلیارد تومان بود و امروز پس از گذشت یکسال ارزش این بازار به 367 هزار میلیارد تومان رسیده است. یعنی 168 هزار میلیارد تومان سرمایه سهامداران دود شد رفت هوا. قطعاً می دانید که این رقم یعنی چی، چون با این رقم می شد یارانه 75 میلیون نفر را برای مدت 4 سال پرداخت کرد.

با این رقم می شد 7 شرکت هلدینگ خلیج فارش احداث کرد!!!

با این رقم می توانستیم 55 شرکت ایران خودرو مجدداً راه اندازی کنیم !!!

اجازه بدید بیشتر از این ادامه ندهم تا همین اندازه عمق فاجعه را بدانید کافیست. حالا واقعا بازهم راهکاری ندارید ومی گویید ذات بازار نوسان است .

سهامداران مفت خور نیستند بلکه کارگر و دانشجو و بازنشسته و استاد دانشگاه و پزشک و مهندس و ... و سرآخر ایرانی هستند آیا نباید به سرمایه ایرانی اهمیت داد

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• b-asgharne
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 1055

کسانی که سهامدارن تا تحلیل ونظری مخالف روند نظر خودشون هست را قبول ندارن.......................وراحت میگن نقد هستیم............................
                            اسمش را شما چی میزاری.
                            ارداتمند علی میزایی
                            من مخالف تحلیل نیستم از دیدن پست شما با اون عکس خوش اخلاقتون خوشحال تر هم می شویم

ولی شما در هر صفحه مدام به اصطلاح چه تحلیل جدیدی ارائه کردی مردم عقل ندارند یا خدایی نکرده نگرانید تازه واردها تحلیل های تکراری شما رو ندیده باشند و بد بخت بشن و نفروشند اصلا مهم نیست چه سهمی دارند نه.
                            بازی با کلمات مودبانه و زیبا و قشنگ که نشد تحلیل شما فش بده کاربردی، فدای سرت ولی به شرطی که ما بتونیم یه استفاده ای هم ازش بکنیم

شاخص میاد پایین خوب فهمیدیم اصلا شاخص میاد پایین تا صفر خوبه باشه کشتی مارو بعضی صفحات چند تا پست پشت سر هم.

شما ای تحلیل گر ای خوش اخلاق تکنیکال کار استاد، من راجبه پالایشگاه چون ادعاتون شد از شما یک سوال کردم لطف کنید با اعداد و ارقام بدون استفاده از گزارش هایی که بعد از این رو کدال میاد چون تا این لحظه فقط آمار تولید فروش پالایشگاه رو ارائه کردند
                            فقط می خوام با این آمار علت تحلیلی یک جمله ای که کردید رو واسم شرح بدید من آدم بی سوادی هستم می خوام به جد یاد بگیرم که شما چطور بدون داشتن قیمت محصولات ارزش سرمایه گذاری ها و مشخص نبودن تکلیف برخی ابهامات که از پالایشگاهی به پالایشگاه دیگر فرق می کند سریع تکلیفشون رو روشن کردید خوب توضیح بدید تا تازه واردها هم که من یکی از اونها هستم یاد بگیرند

شما همون سوال رو جواب بدید به نظرم کافیه تحلیل های تکراری پیش کش شاید با اون تحلیل بتونید شاخص رو 50000 هم برسونید

از کلمات زیر هم می تونید استفاده کنید
                            ویکلی/هفته گی
                            دیلی/روزانه

نظر

• AVINAR
                              عضو عادی
                              • Nov 2014
                              • 125

تحليل روانشناختي از بازار سرمايه
                              شاخص کل بورس تهران از روزی که حمایت 69400 واحدی را شکست هنوز پولبک نداشته است و تا امروز بارسیدن به حدود 67470 تقریبا” 2000 واحد افت داشته. پیش بینی من این بود که تغییر رئیس بورس باید تغییراتی را به همراه داشته باشد چون در غیر اینصورت این تغییر غیر قابل توجیه بود و از آنجا که رئیس قبلی در مجموع عملکرد قابل قبولی در اصلاح ساختار بورس داشت و تنها مواردی که مورد انتقاد کارشناسانه بود یکی همین مهندسی شاخص بود که در واقع نام محترمانه دستکاری در نظام عرضه تقاضا است که هیچ توجیه علمی و منطقی نداشت و برعکس در یکسال گذشته ثابت شد که کارکرد معکوس دارد. و مورد دیگر هم محدودیت دامنه نوسان است که این یکی هم باید در موردش بزودی تجدید نظر شود تا دیگر شاهد صفهای خرید و فروش نباشیم.این دو مورد فقط به کار سیستمی می آید که تفکر کنترلی دارد و مانند همان اقتصاد کمونیستی و تفکر کوپنی و جیره بندی است و در واقع میتوان گفت که همین موارد منشاء فساد اقتصادی و رانت بازی و سفته بازی در بورس شده است و اگر نگاه تیم اقتصادی دولت توسعه گرایانه باشد بدون شک در بازار سرمایه این دو مورد باید اصلاح شود و پیش بینی من در مورد علت تغییر رئیس سازمان بورس اصلاح همین موارد است.قابل پیش بینی بود که رئیس جدید شاخص را رها خواهد کرد تا از حباب خالی شود مخصوصا” که قیمت همه سهام به کف رسیده و در حالیکه اکثر سهام در یک محدوده قیمتی درجا میزنند شاخص اینچنین سقوط میکند و این خود به سخره گرفتن شاخصی است که محصول کار مدیریت قبلی است. و در واقع برای اثبات حقانیت تعویض ریاست سازمان بورس این بهترین دلیل میتواند باشد.موقعیت کنونی نیز بهترین زمان برای تخلیله حباب شاخص و سپس تغییر فرمول محاسبه آن بود چون عاملان و مقصران اصلی حباب ساز شاخص یعنی هلدینگ خلیج فارس (فارس) و نمادهای پالایشی از جمله شبندر که سال گذشته شاه بندر و لیدر بازار لقب گرفته بود اکنون با انتشار گزارشها آماده بازگشایی می شوند و نمادهایی که خود شاخص را سال گذشته 1000 واحد 1000 واحد بالا برده اند اکنون خود آنرا به جایگاه واقعی باز خواهند گرداند.هلدینگ فارس که تا اینجا کار خود را بدرستی انجام داده و تقریبا” ماموریتش در حال اتمام است و این سهم تا حدود 990 تومان مي تواند افت کند و از آنجا جمع شود و برگردد. نکته دیگر اینکه پالایشی ها ديروز گزارشهای خود را روی کدال منتشر کردند و این مقدمه ای برای بازگشایی است و اگر قرار باشد بازگشایی شوند همه میدانیم که با شاخص همان کاری را میکنند که که سال گذشته در جهت عکس انجام میدادند. و از طرفی شاخص کل هم در محدوده 65000 واحد یک حمایت تکنیکالی مهم دارد که با شکست خط میانی کانال که امروز اتفاق افتاد افت شاخص تا این سطح قطعی به نظر میرسد. بنابر این بهتر است شاخص پس از این افت سنگین که تا اینجا بیشترش را نماد فارس باعث شده یک استراحت کوتاهی (البته در ریزش) داشته باشد و با پولبک به سمت یکی از سطوح شکسته شده که اولین آن 68000 و 68400 واحد است هم مرهمی بر زخم کهنه سهامداران باشد و هم نوسان بگیران کارشان لنگ نشود و هم بودجه بعضی ها تامین شود و هم زمینه برای بازگشایی پالایشی ها و حرکت نهایی شاخص برای تخلیه حباب و رسیدن به کف 65000 فراهم شود.

نظر

• ali30
                                عضو فعال
                                • Aug 2013
                                • 1940

در اصل توسط b-asgharne پست شده است View Post
                                من مخالف تحلیل نیستم از دیدن پست شما با اون عکس خوش اخلاقتون خوشحال تر هم می شویم

ولی شما در هر صفحه مدام به اصطلاح چه تحلیل جدیدی ارائه کردی مردم عقل ندارند یا خدایی نکرده نگرانید تازه واردها تحلیل های تکراری شما رو ندیده باشند و بد بخت بشن و نفروشند اصلا مهم نیست چه سهمی دارند نه.
                                بازی با کلمات مودبانه و زیبا و قشنگ که نشد تحلیل شما فش بده کاربردی، فدای سرت ولی به شرطی که ما بتونیم یه استفاده ای هم ازش بکنیم

شاخص میاد پایین خوب فهمیدیم اصلا شاخص میاد پایین تا صفر خوبه باشه کشتی مارو بعضی صفحات چند تا پست پشت سر هم.

شما ای تحلیل گر ای خوش اخلاق تکنیکال کار استاد، من راجبه پالایشگاه چون ادعاتون شد از شما یک سوال کردم لطف کنید با اعداد و ارقام بدون استفاده از گزارش هایی که بعد از این رو کدال میاد چون تا این لحظه فقط آمار تولید فروش پالایشگاه رو ارائه کردند
                                فقط می خوام با این آمار علت تحلیلی یک جمله ای که کردید رو واسم شرح بدید من آدم بی سوادی هستم می خوام به جد یاد بگیرم که شما چطور بدون داشتن قیمت محصولات ارزش سرمایه گذاری ها و مشخص نبودن تکلیف برخی ابهامات که از پالایشگاهی به پالایشگاه دیگر فرق می کند سریع تکلیفشون رو روشن کردید خوب توضیح بدید تا تازه واردها هم که من یکی از اونها هستم یاد بگیرند

شما همون سوال رو جواب بدید به نظرم کافیه تحلیل های تکراری پیش کش شاید با اون تحلیل بتونید شاخص رو 50000 هم برسونید

از کلمات زیر هم می تونید استفاده کنید
                                ویکلی/هفته گی
                                دیلی/روزانه
                                دوست من فارس با اون همه تعدیل مثبت در زیر مجموع ها ووووووووووووووووخیلی سهام خوب هستن با p/e بایین ورشد سودهای تحلیلی......................در حال حاضر صف فروش
                                بنظر شما چرا؟
                                جواب یک جمله است جو منفی یا بهتر بگم زمان بی رونقی بازار سیکل نزولی................حالا شما 100 دلیل فاند برای بعضی از سهمای خوب بیار کجاست خریدار.............دقیقاعکس قضیه در زمان رونق بازار وجو مثبت هم همین شکل است...................سهمهای با بنیاد ضعیف ولی با رشد چشمگیر............چرا حالا اگر فهمیدی...........................تا صبح هم توضیح بدم شما وامثال شما متعصبین متوجه نخواهیدشد.
                                در تمام تحلیهای بنده صحبت از موج شماری بوده........................نه بنیادی جناب استاد دانشگاه
                                تحلیلهای بنیادی بنده یا نقل قول بوده یا بصورت کلاسیک از روی گزارشات شرکت..........دقیقا با افتخار هم عرض میکنم................مثل شما تعصب کور ندارم.................نمیدانم شما نمی فهمی یا نمیخوای بفهمی.............
                                بحر حال بنده آرزوی موفقیت دارم برای شما وبقیه دوستان ...........دراین بازار چیزی که فقط مهم است حفظ سرمایه وسود بردن از بازر است.........................
                                صحبتهای فاند وتکنیکی قشنگ مثل امثال شما بنظر من بجای نمیرسد............................نظرم را گفتم فقط
                                ارادتمند علی میرزایی93/10/17

نظر

در حال کار...
                                X