کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
این شاخص شدیدا متاثر است از دو سهم عمده گروه یعنی فاراک و فاذر و البته تاثیر فاراک بیشتر هست
همچنانکه در نمودار آمده شرایط یک برگشت روند فراهم است.
قرار گرفتن روی لبه ها از جمله مثلث نزولی و نزدیکی به فیبوی 61.8 و قرار داشتن روی کانال همه و همه نشانهایی خوب برای این برگشت است
از طرفی اندیکاتورها هم شدیدا واگرایی داده اند.
حالا در چنین شرایطی روز سه شنبه هفته قبل فاراک بسته شد. و شاید با بازگشایی قرار است کمی از این برگشت روند را تامین کند
ولی دو روز است که همه ی بار تغییر این روند به دوش فاذر افتاده است
ببینیم تا چه اندازه فاذر توان این اصلاح را شاخص گروهش را دارد.
[IMG][/IMG]
همانطور که در نمودار هفتگی شاخص مشهود هست شاخص داره تو یه مثلث حرکت میکنه در حال حاضر روند اصلاحی رو شروع کرده تا احتمالا ضلع e مثلث رو بسازه بر این مبنا حدود 2300 واحد در شاخص اصلاح پیش بینی می شود اوایل مرداد ماه برای روند شاخص کل حائز اهمیت هست. حداقل حسن شرایط فعلی این هست که شاخص از وضعیت مدیریتی و فرسایشی و هیجانی قبل و بعد انتخابات خارج شده و میشه تحلیل نسبی ازش داشت.
لینک تصویرhttp://up.upinja.com/d64r6.png
[IMG][/IMG]
همانطور که در نمودار هفتگی شاخص مشهود هست شاخص داره تو یه مثلث حرکت میکنه در حال حاضر روند اصلاحی رو شروع کرده تا احتمالا ضلع e مثلث رو بسازه بر این مبنا حدود 2300 واحد در شاخص اصلاح پیش بینی می شود اوایل مرداد ماه برای روند شاخص کل حائز اهمیت هست. حداقل حسن شرایط فعلی این هست که شاخص از وضعیت مدیریتی و فرسایشی و هیجانی قبل و بعد انتخابات خارج شده و میشه تحلیل نسبی ازش داشت.
لینک تصویرhttp://up.upinja.com/d64r6.png
شاخص کل باید مسیر واقعی خودش را شفاف کند دیگه با سیاه بازی و فریب نمیشه شاخص کل را نگاه داشت چون انتخابات هم تمام شده یک روند قوی در پیش داریم مثبت یا منفی
که تکلیف شاخص کل را حداقل برای 10 هزار واحد روشن خواهد کرد من امید واریم روند صعودی پر قدرتی باشه حالا ببینیم گذشت زمان چه چیزی نشان میدهد !!!!
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
شاخص به احتمال زیاد در روزها و هفته های آتی به ضلع پایینی مثلث (78200 واحد) خواهد رسید، ولی من ترسم اینکه زیر اون حمایت هم بریم(البته با نوسانات خیلی زیاد).
بهرحال شاخص در 78200 واحد از چند ناحیه حمایت میشه ولی بشکنه هم ،من تعجب نمیکنم. فکر میکنم منفی هیجانی امروز ،با اندک مثبت هفته آینده شاید کمی بهبود پیدا کنه ولی باز هم بنظرمن اصلاح و نزول میتونه از سر گرفته بشه،بهرحال مقدار مثبت هفته آینده،میتونه قدرت خریدارها رو نشان بده.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
شاخص به احتمال زیاد در روزها و هفته های آتی به ضلع پایینی مثلث (78200 واحد) خواهد رسید، ولی من ترسم اینکه زیر اون حمایت هم بریم(البته با نوسانات خیلی زیاد).
بهرحال شاخص در 78200 واحد از چند ناحیه حمایت میشه ولی بشکنه هم ،من تعجب نمیکنم. فکر میکنم منفی هیجانی امروز ،با اندک مثبت هفته آینده شاید کمی بهبود پیدا کنه ولی باز هم بنظرمن اصلاح و نزول میتونه از سر گرفته بشه،بهرحال مقدار مثبت هفته آینده،میتونه قدرت خریدارها رو نشان بده.
اگر به صورت واقع بینانه به جو کلی اقتصاد و بازار بورس نگاه کنیم هیچ خبر امیدوار کننده ای برای عبور شاخص کل از مقاومت 80 هزار 500 واحد یا 81 هزار واحد وجود نداره و بازار بورس نوسانی
خواهد بود و البته با این شرایط حساس منفی بیشتری خواهیم داشت مگر اینکه یک خوب بسیار بنیادی عالی بیاید تا شاخص کل بتواند از مقاومت ذکر شده عبور کند چون در اوج صعود بازار
بورس در آخرین پله ها صعود در انتهای سال 92 با تزریق نقدینگی روزانه 300 میلیارد به بالا شاخص کل توانست از مقاومت 81 هزار عبور در مقاومت بتنی 89 هزار ریزش شدید کند و فعلا نه آن
نقدینگی در بازار وجود داره نه خبر های خوب به هر حال عبور از این مقاومت ها به همین راحتی نیست و باید منتظر باشیم !!!
شاخص کل در انتظار است
انتظار پایان رشد گروه قندی و تایید ان .
و سپس شروع رشد برخی گروه ها که خودرو ، سیمان ، ساختمان و فلزات اجزای اصلی آن هستند.
فکر کنم اولین گام برای شروع رشد شاخص برداشته شد.
گروه قند مقداری شاخص را بالا آورد. به نظر رشد گروه قند پایان یافته ، و بعد از این اصلاحی شده است.
گروه های دیگر مخصوصا انهایی که ذکر کردم باید آخرین اصلاح ها را انجام دهند و بعد مستعد رشد هستند . خبرهای امروز هم در واقع اصلاح را تسریع کرد تا زودتر رشد شاخص رفم بخورد .
فکر کنم اولین گام برای شروع رشد شاخص برداشته شد.
گروه قند مقداری شاخص را بالا آورد. به نظر رشد گروه قند پایان یافته ، و بعد از این اصلاحی شده است.
گروه های دیگر مخصوصا انهایی که ذکر کردم باید آخرین اصلاح ها را انجام دهند و بعد مستعد رشد هستند . خبرهای امروز هم در واقع اصلاح را تسریع کرد تا زودتر رشد شاخص رفم بخورد .
هم شاخص کل و هم شاخص قیمت هم وزن دارن به آخرای اصلاح میرسند ، و همان حدود یک ماهه ( شاید 1.5 ماه ) که قبلا گفتم کافی است که شاخص به مدار رشد بر گردد.
امیدواریم ما همچنان منتظر خبر های خوب و عبور شاخص کل از مقاومت 81 هزار هستیم شاید دوباره بازی در گروه خودروی انجام بشه ولی بعیده شاخص کل از مقاومتهای 81 الی 90 هزار جان سالم به در ببرد مگر معجزه ای بشه !!!
اصلاح در 2 نقطه میتواند پایان یابد. 1- اواخر خرداد 2-نیمه مرداد
فعلا اولی از احتمال بالاتری برخوردار است مگر اینکه ریزش سرعت بگیرد. در انصورت رشد احتمالی اواخر خرداد نقش اصلاح موقت را خواهد داشت.
درود بر شما
با این وضعیت که شاخص داره من بعید میدونم به این زودی برگرده،ممکنه زمان اصلاح بیشتر از زمان های مدنظر شما باشه.
پیش رو هم من انگیزه قویی برای صعود شاخص نمیبینم اگر بخواهیم انگیزه خرید برای تعدیل های سود گزارشات شش ماهه شرکت ها باشه ،گزارشات شش ماهه هم اواخر مهر و اوایل آبان ماه میاد،حالا دو سه هفته قبل از اون تحرکاتی صورت بگیره بازهم اواسط مهر ماه میشه.غیر از اینا من عدد پایان اصلاح شاخص رو پایین تر از 78 هزار تا میبینم ،اونقدر پایین که بعید میدونم به این زودی تموم بشه.
نمیدونم، من که زیاد خوشبین نیستم به این زودی حرکت قویی دیده بشه ،البته نوسانات مثبت رو نمیگم.
شایدهم من زیادی بدبینم به بازار.بهرحال ترجیح میدم بخش بیشتر سرمایه رو نقد بمونم تا در این مقطع سهام داشته باشم."همیشه میشه سهم خرید ولی همیشه نمیشه نقد موند"
نظر