شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35715

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

** بخشی از گزارش تحلیلی بازار در سال 1395 منتشر شده در 4 اردیبهشت 96

نظر

• Mehdi1400
      ستاره دار(19)
      • Jul 2013
      • 2939

شاخص محضولات فلزی - شاخص 28

این شاخص شدیدا متاثر است از دو سهم عمده گروه یعنی فاراک و فاذر و البته تاثیر فاراک بیشتر هست
      همچنانکه در نمودار آمده شرایط یک برگشت روند فراهم است.
      قرار گرفتن روی لبه ها از جمله مثلث نزولی و نزدیکی به فیبوی 61.8 و قرار داشتن روی کانال همه و همه نشانهایی خوب برای این برگشت است
      از طرفی اندیکاتورها هم شدیدا واگرایی داده اند.

حالا در چنین شرایطی روز سه شنبه هفته قبل فاراک بسته شد. و شاید با بازگشایی قرار است کمی از این برگشت روند را تامین کند
      ولی دو روز است که همه ی بار تغییر این روند به دوش فاذر افتاده است
      ببینیم تا چه اندازه فاذر توان این اصلاح را شاخص گروهش را دارد.

نظر

• مبتدی2
        عضو فعال
        • Feb 2015
        • 973

نظر

• Abad
          عضو فعال
          • Nov 2015
          • 7516

اجتمالا طی یک ماه اینده شاخص کل مقاومت حدود 81700 را رد می کند.
          Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
          تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• ahmad m
            ستاره دار(2)
            • Aug 2012
            • 969

[IMG][/IMG]
            همانطور که در نمودار هفتگی شاخص مشهود هست شاخص داره تو یه مثلث حرکت میکنه در حال حاضر روند اصلاحی رو شروع کرده تا احتمالا ضلع e مثلث رو بسازه بر این مبنا حدود 2300 واحد در شاخص اصلاح پیش بینی می شود اوایل مرداد ماه برای روند شاخص کل حائز اهمیت هست. حداقل حسن شرایط فعلی این هست که شاخص از وضعیت مدیریتی و فرسایشی و هیجانی قبل و بعد انتخابات خارج شده و میشه تحلیل نسبی ازش داشت.
            لینک تصویرhttp://up.upinja.com/d64r6.png
            آخرین ویرایش توسط ahmad m؛ 2017/05/29, 22:29.
            بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• ایرج سابق
              عضو فعال
              • Oct 2015
              • 7434

در اصل توسط ahmad m پست شده است View Post
              [IMG][/IMG]
              همانطور که در نمودار هفتگی شاخص مشهود هست شاخص داره تو یه مثلث حرکت میکنه در حال حاضر روند اصلاحی رو شروع کرده تا احتمالا ضلع e مثلث رو بسازه بر این مبنا حدود 2300 واحد در شاخص اصلاح پیش بینی می شود اوایل مرداد ماه برای روند شاخص کل حائز اهمیت هست. حداقل حسن شرایط فعلی این هست که شاخص از وضعیت مدیریتی و فرسایشی و هیجانی قبل و بعد انتخابات خارج شده و میشه تحلیل نسبی ازش داشت.
              لینک تصویرhttp://up.upinja.com/d64r6.png
              شاخص کل باید مسیر واقعی خودش را شفاف کند دیگه با سیاه بازی و فریب نمیشه شاخص کل را نگاه داشت چون انتخابات هم تمام شده یک روند قوی در پیش داریم مثبت یا منفی

که تکلیف شاخص کل را حداقل برای 10 هزار واحد روشن خواهد کرد من امید واریم روند صعودی پر قدرتی باشه حالا ببینیم گذشت زمان چه چیزی نشان میدهد !!!!
              آخرین ویرایش توسط ایرج سابق؛ 2017/05/29, 23:15.
              بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• علی علیزاده
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1159

شاخص کل نهایتا تا 80200 ریزش داره و برمیگرده واسه هدف اولیه 81200 و هدف دوم 84500...لذا از دید تکنیکالی و بنیادی این هفته فرصت خرید میباشد....96/03/15
                یا غنی....

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10191

هنوز در داخل مثلث بالا پایین میشه.
                  "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Abad
                    عضو فعال
                    • Nov 2015
                    • 7516

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                    اجتمالا طی یک ماه اینده شاخص کل مقاومت حدود 81700 را رد می کند.
                    شاخص کل در انتظار است
                    انتظار پایان رشد گروه قندی و تایید ان .
                    و سپس شروع رشد برخی گروه ها که خودرو ، سیمان ، ساختمان و فلزات اجزای اصلی آن هستند.
                    تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• farshidu
                      کاربر ویژه بورسی
                      • Apr 2014
                      • 2222

در اصل توسط Mehdi1400 پست شده است View Post
                      سلام
                      یک تحلیل خوب از فرشید یوسف‌پور عزیز
                      به نظرم این هفته شاخص بالای 80 هزار جا خوش کند

#شاخص کل :
                      قدرت رشد طبق انتظار محقق گردید.
                      حال با 2 سناریو روبرو هستیم.

1-اصلاح چند روزه (طبق شکل)
                      2-ادامه رشد تا حدود انتخابات و سپس اصلاح (دراین حالت اصلاح نسبت به حالت اول زمان بیشتری صرف خواهدنمود)
                      سلام و عرض ادب خدمت آقا مهدی عزیز

سناریو دوم محقق گردید .

اصلاح در 2 نقطه میتواند پایان یابد. 1- اواخر خرداد 2-نیمه مرداد

فعلا اولی از احتمال بالاتری برخوردار است مگر اینکه ریزش سرعت بگیرد. در انصورت رشد احتمالی اواخر خرداد نقش اصلاح موقت را خواهد داشت.
                      Trade Mindfully

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10191

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post

هنوز در داخل مثلث بالا پایین میشه.
                        شاخص به احتمال زیاد در روزها و هفته های آتی به ضلع پایینی مثلث (78200 واحد) خواهد رسید، ولی من ترسم اینکه زیر اون حمایت هم بریم(البته با نوسانات خیلی زیاد).
                        بهرحال شاخص در 78200 واحد از چند ناحیه حمایت میشه ولی بشکنه هم ،من تعجب نمیکنم.

فکر میکنم منفی هیجانی امروز ،با اندک مثبت هفته آینده شاید کمی بهبود پیدا کنه ولی باز هم بنظرمن اصلاح و نزول میتونه از سر گرفته بشه،بهرحال مقدار مثبت هفته آینده،میتونه قدرت خریدارها رو نشان بده.
                        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ایرج سابق
                          عضو فعال
                          • Oct 2015
                          • 7434

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                          شاخص به احتمال زیاد در روزها و هفته های آتی به ضلع پایینی مثلث (78200 واحد) خواهد رسید، ولی من ترسم اینکه زیر اون حمایت هم بریم(البته با نوسانات خیلی زیاد).
                          بهرحال شاخص در 78200 واحد از چند ناحیه حمایت میشه ولی بشکنه هم ،من تعجب نمیکنم.

فکر میکنم منفی هیجانی امروز ،با اندک مثبت هفته آینده شاید کمی بهبود پیدا کنه ولی باز هم بنظرمن اصلاح و نزول میتونه از سر گرفته بشه،بهرحال مقدار مثبت هفته آینده،میتونه قدرت خریدارها رو نشان بده.

اگر به صورت واقع بینانه به جو کلی اقتصاد و بازار بورس نگاه کنیم هیچ خبر امیدوار کننده ای برای عبور شاخص کل از مقاومت 80 هزار 500 واحد یا 81 هزار واحد وجود نداره و بازار بورس نوسانی

خواهد بود و البته با این شرایط حساس منفی بیشتری خواهیم داشت مگر اینکه یک خوب بسیار بنیادی عالی بیاید تا شاخص کل بتواند از مقاومت ذکر شده عبور کند چون در اوج صعود بازار

بورس در آخرین پله ها صعود در انتهای سال 92 با تزریق نقدینگی روزانه 300 میلیارد به بالا شاخص کل توانست از مقاومت 81 هزار عبور در مقاومت بتنی 89 هزار ریزش شدید کند و فعلا نه آن

نقدینگی در بازار وجود داره نه خبر های خوب به هر حال عبور از این مقاومت ها به همین راحتی نیست و باید منتظر باشیم !!!

نظر

• Abad
                            عضو فعال
                            • Nov 2015
                            • 7516

شاخص کل در انتظار است
                            انتظار پایان رشد گروه قندی و تایید ان .
                            و سپس شروع رشد برخی گروه ها که خودرو ، سیمان ، ساختمان و فلزات اجزای اصلی آن هستند.
                            فکر کنم اولین گام برای شروع رشد شاخص برداشته شد.
                            گروه قند مقداری شاخص را بالا آورد. به نظر رشد گروه قند پایان یافته ، و بعد از این اصلاحی شده است.
                            گروه های دیگر مخصوصا انهایی که ذکر کردم باید آخرین اصلاح ها را انجام دهند و بعد مستعد رشد هستند . خبرهای امروز هم در واقع اصلاح را تسریع کرد تا زودتر رشد شاخص رفم بخورد .

http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post723256

هم شاخص کل و هم شاخص قیمت هم وزن دارن به آخرای اصلاح میرسند ، و همان حدود یک ماهه ( شاید 1.5 ماه ) که قبلا گفتم کافی است که شاخص به مدار رشد بر گردد.

آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2017/06/07, 22:10.

نظر

• ایرج سابق
                              عضو فعال
                              • Oct 2015
                              • 7434

فکر کنم اولین گام برای شروع رشد شاخص برداشته شد.
                              گروه قند مقداری شاخص را بالا آورد. به نظر رشد گروه قند پایان یافته ، و بعد از این اصلاحی شده است.
                              گروه های دیگر مخصوصا انهایی که ذکر کردم باید آخرین اصلاح ها را انجام دهند و بعد مستعد رشد هستند . خبرهای امروز هم در واقع اصلاح را تسریع کرد تا زودتر رشد شاخص رفم بخورد .

http://forums.boursy.com/showthread....l=1#post723256

هم شاخص کل و هم شاخص قیمت هم وزن دارن به آخرای اصلاح میرسند ، و همان حدود یک ماهه ( شاید 1.5 ماه ) که قبلا گفتم کافی است که شاخص به مدار رشد بر گردد.

امیدواریم ما همچنان منتظر خبر های خوب و عبور شاخص کل از مقاومت 81 هزار هستیم شاید دوباره بازی در گروه خودروی انجام بشه ولی بعیده شاخص کل از مقاومتهای 81 الی 90 هزار جان سالم به در ببرد مگر معجزه ای بشه !!!

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10191

در اصل توسط farshidu پست شده است View Post

اصلاح در 2 نقطه میتواند پایان یابد. 1- اواخر خرداد 2-نیمه مرداد

فعلا اولی از احتمال بالاتری برخوردار است مگر اینکه ریزش سرعت بگیرد. در انصورت رشد احتمالی اواخر خرداد نقش اصلاح موقت را خواهد داشت.
                                درود بر شما

با این وضعیت که شاخص داره من بعید میدونم به این زودی برگرده،ممکنه زمان اصلاح بیشتر از زمان های مدنظر شما باشه.
                                پیش رو هم من انگیزه قویی برای صعود شاخص نمیبینم اگر بخواهیم انگیزه خرید برای تعدیل های سود گزارشات شش ماهه شرکت ها باشه ،گزارشات شش ماهه هم اواخر مهر و اوایل آبان ماه میاد،حالا دو سه هفته قبل از اون تحرکاتی صورت بگیره بازهم اواسط مهر ماه میشه.غیر از اینا من عدد پایان اصلاح شاخص رو پایین تر از 78 هزار تا میبینم ،اونقدر پایین که بعید میدونم به این زودی تموم بشه.
                                نمیدونم، من که زیاد خوشبین نیستم به این زودی حرکت قویی دیده بشه ،البته نوسانات مثبت رو نمیگم.
                                شایدهم من زیادی بدبینم به بازار.بهرحال ترجیح میدم بخش بیشتر سرمایه رو نقد بمونم تا در این مقطع سهام داشته باشم."همیشه میشه سهم خرید ولی همیشه نمیشه نقد موند"

نظر

در حال کار...
                                X