کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
افشای اطلاعات الف برای شستا در هفته ی آینده علت خرید سنگین حقوقی طی چندروز اخیر مشخص شد.مزایده ای غول پیکر وسود ساز.
شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی با انتشار اطلاعیه ای خبر از برگزاری مزایدهای در ۲۵ خرداد ماه داد.
شرکت سرمایهگذاری تامین اجتماعی در تاریخ ۲۵ خرداد ماه اقدام به واگذاری ۹۹.۹ درصد از سهام شرکت ماشین سازی پارس از طریق مزایده عمومی خواهد کرد.
براساس این اطلاعیه، تعداد یک میلیارد و ۳۰۵ میلیون و ۹۳۸ هزار و ۱۹۶ سهم شرکت ماشین سازی پارس معادل ۹۹.۹ درصد، از طریق مزایده عمومی با قیمت پایه کل ۴ هزار و ۸۸ میلیون ریال و بهای تمام شده این سهام به مبلغ ۲۰۰ میلیارد ریال واگذار میشود. سهام به مبلغ ۲۰۰ میلیارد ریال واگذار میشود.
شنبه صف خرید چند میلیونی ؟
بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
امروز رو بعید میدونم صف بشه حداقل تا پیاده کردن یک عده از سهم
متاسفانه در بازار ما باب شده وقتی یه خبر خوب برای یک سهم میاد رنج منفی بهش میدن تا یک عده رو پیاده کنند
به اندازه کافی دیتا وجود نداره که بشه در موردش تحلیل تکنیکالی ارائه کرد! برای همین یک سوال خیلی مهمی برای من پیش اومده!
اونهایی که شستا رو در قیمت 1550 تومن می فروشن منطقی رفتار می کنن یا اونهایی که در این قیمت ها می خرن؟
جدای از مباحث بنیادی مربوط به مجموعه شستا، این سهم تا چند روز قبل داشته در 100 % مچ می شده. آیا این سیگنالی بر ارزندگی شستا نبود؟
یه مقدار این موضوع برای من عجیبه به هر شکل! مخصوصا فروش شستا روی این قیمت ها!
من خودم ریزش های شستا رو صرفاً فرصت خرید می دونم. البته اینطور که داره پیش می ره ممکنه حتی برای شنبه و یک شنبه هفته آینده هم منفی باشه!
ما که از رفتار معامله گران بورس تهران سر در نیاوردیم :D آخرش روانی می شیم و می میریم :D
شستا /:.wubsmiley.:/
یادم هستش اون روزها شستا رو حتی تا 1450 هم فروختن! الان هم دارن شستا رو روی 1800 می فروشن! شستا رو می فروشی چی بخری آخه! اصلا برای چی سهام های خودت رو می فروشی! سهام های خودت رو می فروشی و به ریال تبدیل می کنی که چی بشه آخه!
به هر شکل: تارگت کوتاه مدت شستا یه چیزی در حدود 2800 تا 3000 تومن هستش!
محمد رضوانیفر خبر داد:
شستا 15درصد از سهام بزرگترین هلدینگ سیمان و ساختمانی کشور را در بورس عرضه میکند
رضوانی فر با بیان اینکه 30درصد از ظرفیت تولید و فروش سیمان کشور در اختیار این هلدینگ است، تصریح کرد: سود تجمیعی شرکتهای سیمانی هلدینگ با افزایش 126درصدی در سال 98 نسبت به سال 97 از 497میلیارد تومان به 1130 میلیارد تومان افزایش یافته است.وی اضافه کرد: در صنعت حمل و نقل، این هلدینگ فقط با یک شرکت خود، 30درصد ظرفیت حمل و نقل کالاهای اساسی کشور را عهده دار استمدیرعامل شستا با اشاره به افزایش بیش از 187درصدی سود خالص تلفیقی این هلدینگ گفت: سود خالص تلفیقی هلدینگ سیمان تامین از 471 میلیارد تومان به 1353 میلیارد تومان در سال منتهی به 31/02/ 99 افزایش یافت.
رضوانی فر در پایان افزود: در عرضه اولیه سیمان تامین که با نماد سیتا درج شده است، 15درصد از سهام این هلدینگ عرضه خواهد شد. منبع سایت سرمایه گذاری تامین اجتماعی
نظر