کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من احساس میکنم ده هزار تومن سقف ذهنی ماست وقتی که تو سیتا برا ۱۲ درصد فروش این همه سود نقدی شناسایی کرد برا کل سیتا که زیرمجموعه شستا هست چقدر ارزش سهم رفت بالا و اینکه ۲۰ تا نماد دیگه هم همین وضعیت رو خواهد داشت بنظر من فقط باید نگاه کرد و دید حتی اگه زودتر از اونی که فکرشو میکنیم برسه به ده هزار
بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
من احساس میکنم ده هزار تومن سقف ذهنی ماست وقتی که تو سیتا برا ۱۲ درصد فروش این همه سود نقدی شناسایی کرد برا کل سیتا که زیرمجموعه شستا هست چقدر ارزش سهم رفت بالا و اینکه ۲۰ تا نماد دیگه هم همین وضعیت رو خواهد داشت بنظر من فقط باید نگاه کرد و دید حتی اگه زودتر از اونی که فکرشو میکنیم برسه به ده هزار
طبق اطلاعیه منتشر شده سه درصد دیگر سیتا هم به صندوق های سرمایه گذاری واگذار خواهد شد
آخه تو برای چی شستا رو فروختیییییییییییییییییییییییییییییییی؟ /:.negaran.://:.negaran.://:.negaran.:/ نهههههههههههههههههههههه /:.negaran.://:.negaran.://:.negaran.:/
بابا این همه در مورد ارزندگی شستا صحبت کرده بودیم!!
الان برو تابلو شستا رو نگاه کن. خریدار 60 و فروشنده 3500 !! قدرت خریدار چند برابر فروشنده هستش آخه!
mireg عزیز /:.wubsmiley.:/ هم توی تاپیک شپنا و هم توی تاپیک شاخص کل به خوبی توضیح داد که توی این بازار بهترین استراتژی اینه که کندل ها فالو بشه و باید پشت کندل قبلی سنگر بگیریم و با کندل ها حرکت کنیم! پس چرا فروختییییییییییییییییییییییییی /:.negaran.:/
به نظرم تا چند سال آینده کل بورس می افته دست شستا :D
کلا به نظرم شستا و صبا و ... سهم هایی برای آینده هستن!
سلام lamour جان خدا خواست دوباره گرفتم تقریبا ۷۰ درصد پرتفوی که نقد شده بودم اون هم زمانی شد که یک ساعته بستن بعد بازش کردن بله قبول دارم اشتباه کرده بودم ولی خدا رو شکر تونستم جبران مافات کنم و ۳۰ درصد بیستر از قبل تو پرتفویم داشته باشم ممنون از بابت همه راهنمایی هاتون
بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است
شرکت فیرمکو از شرکت های تابعه شستا می باشد که در سال جاری وارد بورس می شود. به گفته مهدی رضایی مدیر عامل شرکت فیرمکو، سهام فیرمکو تا پایان سال ۹۹ وارد بازار بورس می شود و فعلا در حال انجام مراحل اداری آن هستیم. او در مورد عرضه فیرمکو در بازار بورس گفت: بازار …
صبا رو هم امروز تا منفی 4 هم فروختن! الان صف خرید /:.wubsmiley.:/ دیروز چارت صبا رو توی تاپیکش گذاشته بودم که هر ریزش احتمالی صبا صرفاً فرصت خرید هستش!
جناب lamour بنظر شما این افشا سوخت شد ؟ البته قشنگ معلوم شد تارگت کوتاه مدتش تا ۶ تومنه
من امروز خیلی عصبانیم دفعه پیش هم این اتفاق افتاد اگه قراره هربار این اتفاق بیفته همون بهتر افشای الف نخوره
جناب lamour بنظر شما این افشا سوخت شد ؟ البته قشنگ معلوم شد تارگت کوتاه مدتش تا ۶ تومنه
من امروز خیلی عصبانیم دفعه پیش هم این اتفاق افتاد اگه قراره هربار این اتفاق بیفته همون بهتر افشای الف نخوره
سلام میلاد جان /:.wubsmiley.:/
والله چی بگم! از این بازی ها قبلا هم سر شستا در آوردن!
فعلا که شستا و صبا رو نگه می داریم برای آینده ای نسبتاً دور :D
نظر