سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • لیورپول
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 549

پاسخ : سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا)

با سلام و احترام
    حسب شایعات بازار
    شستا در مجمع حدود 15 تومان سود میده

نظر

• لیورپول
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 549

با سلام و احترام
      از دوستان عزیز اطلاعاتی از تاریخ مجمع دارند
      ممنون

نظر

• hamid_brj
        Banned
        • Jul 2022
        • 63

این شستا که بعضی ها میگفتن داره میره بالا و سهم خوبیه و بهتر از سهام کوچیکه، از اون موقع تا حالا 6% کاهش داشته. البته مقدار زیادی نیست این کاهش ولی برای یه سهم زیر 100 تومن کم هم نیست.
        و البته اونهایی که ادعای صعود داشتن، دیگه حالا پیداشون نیست!!! laughingsmiley ولی اگه فقط یه 5% دیگه رفته بود بالا، می اومدن و از تحلیل درست و علمی شون تعریف و تمجید میکردن!

نظر

• آخرین سامورایی !
          ستاره‌دار(3)
          • Jan 2022
          • 2538

در اصل توسط hamid_brj پست شده است View Post
          این شستا که بعضی ها میگفتن داره میره بالا و سهم خوبیه و بهتر از سهام کوچیکه، از اون موقع تا حالا 6% کاهش داشته. البته مقدار زیادی نیست این کاهش ولی برای یه سهم زیر 100 تومن کم هم نیست.
          و البته اونهایی که ادعای صعود داشتن، دیگه حالا پیداشون نیست!!! laughingsmiley ولی اگه فقط یه 5% دیگه رفته بود بالا، می اومدن و از تحلیل درست و علمی شون تعریف و تمجید میکردن!
          اگر منظورت بنده هستم که اولین پست برای خرید را در 92نوشتم که تا 91هم دادند و برای ما که هنوز در ضرر نیست و کاملا از ان راضی هستیم تا 98هم صعود کرده بعدش و نفروختیم برو ببین بقیه سهام چه اصلاحی کردند در این مدت؟؟ کاملا سرمایه را حفظ کرده بیاد زیر خرید هم میانگین کم میکنیم

مگه شما استقبالی کردی بودی از 92تومان که گفتیم؟؟ یا رو مقاومتی که ایجاد کرده برداشتی؟؟ بنظرم که هیچکدام کلا گذاشتی زیر نظر حالا دیدی برگشته از سقفی که زده حساب کردی برای ایراد گرفتن و عقده گشایی؟
          اگر حرفی داری برو سراغ افرادی که خودرو 240معرفی کردند یا سهام دیگه که منفی 5و6 میخورند معرفی کردند نه شستا که هنوز بالاتر از محدوده 92هست

و دروغ هم نگو زشته برات نوشتی از اون موقع 6درصد اصلاح کرده در حالیکه از 92گفتم و 7درصد بالاتر رفته

کل پستهات که سرچ کردم ایراد از دیگرانه یه پست مفید نداری اصلا نه سوادش داری در مورد بازار حرف بزنی نه شعورش از بقیه پستهات مشخصه مجبور نیستی پستهای منو بخونی من برای ادمهای بی وجدان و احمق و دروغگو مطلب نمینویسم

اگه وجدان داشتی اول بررسی میکردی بازار چقدر ریخته و چه بر سر بقیه سهام امده بعد میگفتی شستا بد بوده که هنوز بالای 92مانده!!!

دفعه قبل هم علیه من نوشتی با یه کاربر دیگه بحث داشتم الکی نوشتی چرا زیاد مینویسی؟؟ که پاسخت ندادم ولی من یه ماه ننوشتم الان چون مطمئن شدم ادم مغرضی هستی اینطور پاسخت دادم

تعجبم مدیریت چرا این ایدیها که هدفشان تخریب بقیه هست را نگه میدارد
          آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2022/09/10, 10:49.
          نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• hamid_brj
            Banned
            • Jul 2022
            • 63

بعضی ها خیلی گستاخ و بی ادب و بد دهن و قابل تحمل نیستن واقعا! ارزش هم نداره این بی ادبی ها و گستاخی ها را به مدیریت گزارش کنیم! ما که مثل بچه ها نیستیم که بخوایم چغلی کنیم به مدیر!
            توی این سایتها فقط باید از دیگران تعریف و تمجید کرد تا خوش به حالشون بشه! اگر هم سهمهای بد معرفی کردن، نباید هیچی بگی چون بهشون برمیخوره!
            laughingsmiley/:.yead.:/

نظر

• آخرین سامورایی !
              ستاره‌دار(3)
              • Jan 2022
              • 2538

در اصل توسط جوگیر خان پست شده است View Post
              با شستا هرکه دارد بنظرم سهامداری کند و ما هم میذاریم در سبد محدوده 92تومان هر دو تومان یه حمایت دارد!! که اگر رفت پایین در سطوح 90و88و86و...میتوان اضافه کرد تا 30درصد سبد!!

با دید بلند مدت

حد زیان هم نمیخواد بذاری!! جد زیانش زمان در سهم ماندن هست که چندسال صبر کنی اگر رفت در زیان تا خودش از زیان در بیاد!!!

بنابراین کاملا بلند مدتی و با دید سرمایه گذاری چند ساله هست

این سود 139ریالی هم که در تی اس ای گذاشته بنظرم بیشتر محقق میکند!! مجمع نیز نرفته و چند ماه دیگه هست

حقوقی خریدار هست از محدود سهامی هست که حقوقی در مثبت نیز میخرد

اینقدر نفوس بد نزنید کمک کنید چند تا اینجور سهمی برگردد بقیه نمادها نیز برمیگردد

تا اینا ستونهای بازار !! در کف در خون میغلتند که بازار نمیاد سراغ سهام در پیت جانم قدرت ارزشیابی و ارزیبابی ات کجا رفته؟؟؟

بازار اگر بیاد پایین شستا هم میاد پایین اما کمتر از میانگین سهام بازار اگر بازار هم رفت بالا اینم میرود بالا اما بالاتر از میانگین بازار ....

زیاد این شاخه و اون شاخه نکنید وقتی بازار بازدهی ندارد بفکر انتقام گیری و جبران زیان با سهام پرریسک نکنید که وضعیت بدتر میشود با چند تا سهام بنیادی اگر قصد ماندن در بازار دارید بمانید اگر هم ندارید خود دانید
              عرض شده محدوده 92 تومان خوبه !!!میخریم میرویم پایین!! نگفتم که میرویم بالا که!!! که از 92رفت بالا و برعکس شد!! بعد هم گفتیم تا 98 اومده الان نیز 932ریاله که هنوز بالاتره انصاف داشته باشیم بقیه بازار دخلش اومده این عالی بوده ....

این پستها هم برای اهلش هست نه ادمهایی که انصاف ندارند در حرف زدن

دیگه مبحث هیچ سهمی بالا نمیارم حوصله درگیری ندارم صرفا در مبحث خودم مینویسم مبحث خودم اختصاصی هست کسی بیاد بهتر مشخص میشه که انصاف داره یا ادم مغرض هست

شانس نداریم والله رو بهترین سهم بازار در بهترین حمایتی که هنوز بالاتر هم هست سهم باز بدهکار میشویم.....من نمیدونم چرا بقیه را که سهامشان 30و50درصد میریزه رو بدهکار نمیکنند این امضای من چی نوشته؟؟ البته بقیه هم تقصیر ندارند هرکه یه چیزی مینویسد هدفش خیر هست اما خب بازار بی رحمه .....
              آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2022/09/10, 11:50.
              نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• آریو
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 4834

در اصل توسط جوگیر خان پست شده است View Post
                عرض شده محدوده 92 تومان خوبه !!!میخریم میرویم پایین!! نگفتم که میرویم بالا که!!! که از 92رفت بالا و برعکس شد!! بعد هم گفتیم تا 98 اومده الان نیز 932ریاله که هنوز بالاتره انصاف داشته باشیم بقیه بازار دخلش اومده این عالی بوده ....

این پستها هم برای اهلش هست نه ادمهایی که انصاف ندارند در حرف زدن

دیگه مبحث هیچ سهمی بالا نمیارم حوصله درگیری ندارم صرفا در مبحث خودم مینویسم مبحث خودم اختصاصی هست کسی بیاد بهتر مشخص میشه که انصاف داره یا ادم مغرض هست

شانس نداریم والله رو بهترین سهم بازار در بهترین حمایتی که هنوز بالاتر هم هست سهم باز بدهکار میشویم.....من نمیدونم چرا بقیه را که سهامشان 30و50درصد میریزه رو بدهکار نمیکنند این امضای من چی نوشته؟؟ البته بقیه هم تقصیر ندارند هرکه یه چیزی مینویسد هدفش خیر هست اما خب بازار بی رحمه .....

درود

با نظرات شما موافقم

شستای 90-92 تومانی آن هم در نزدیکی مجمع با تقسیم بین 10تا 15 تومان و تخمین سود 18 تا 20 تومان برای سال آینده در نوع خودش کم نظیر هست
                ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• لیورپول
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 549

با سلام و احترام
                  به نظرم تو این بازار بی منطق
                  شستا با سود 15 تومنی
                  بیخطره

نظر

• پیمان
                    ستاره دار (1)
                    • Sep 2020
                    • 645

928 میتونه خرید خوبی باشه
                    حد ضرر 908

نظر

• آریو
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 4834

در اصل توسط پیمان پست شده است View Post
                      928 میتونه خرید خوبی باشه
                      حد ضرر 908
                      خیلی سخته برام تعیین حد ضرر 90 تومنی برای شستا !!!

نظر

• بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                        درود

با نظرات شما موافقم

شستای 90-92 تومانی آن هم در نزدیکی مجمع با تقسیم بین 10تا 15 تومان و تخمین سود 18 تا 20 تومان برای سال آینده در نوع خودش کم نظیر هست
                        با سلام

طبق محاسباتی که من از گزارشاتی که روی کدال تا به حال داده پس از کسر هزینه های اداری و فروش و عمومی و هزینه های مالی داشتم ، شستا حداکثر 10 تومان سود خواهد ساخت . البته اگه بخوان سود سازی الکی داشته باشند شاید بتونن یه کم بیشتر از این 10 تومان سود اعلام کنن ولی 15 تومان خیلی بعیده !

ضمن موافقت بر اینکه شستا در قیمتهای 90 تومان ارزنده هست و جای نگرانی بر اصلاح بیشتر نخواهد داست ، باید عرض کنم که با این صحبت شما مبنی بر تقسیم سود بین 10 تا 15 تومان مخالفم .

آخه اینکه بگوییم سهمی بین 10 تا 15 تومان سود تقسیم می کنه اصلاً منطقی نیست چون اختلاف خودش 50 درصد هست

انگار بگوییم فولاد مبارکه بین 200 تا 300 تومان تقسیم سود تقسیم می کنه در حالیکه اصلا مشخص نباشه 300 تومان می تونه بسازه به فرض یا خیر ؟

باز اگه تقسیم سود اختلافش حدود 10 درصد باشه منطقی هست . بحث من این هست که بازه ای که شما با 50 درصد اختلاف می گین زیاده

شستا اصلا شاید نتونه بیش از 10 تومان بسازه و سال گذشته هم 66 درصد از کل سود رو تقسیم کرده ( البته سالهای قبل از انباشته هم تقسیم کرده بوده ) ولی اگر فرضا شستا بخواد 6 تومان از 10 تومان سود خود رو تقسیم کنه میشه قیمتش در قیمت 92 تومان فعلی 86 تومان و شستا اگر بتونه برای سال بعد 15 تومان سود بسازه میشه پی بر ای حدود 6 که سهمهای جذابتری در بازار با این پی داریم

البته ملاک NAV هست نه تقسیم سود .

فقط شستا اگر ستاره خلیج فارس عرضه بشه خیلی به روند سهمش کمک میکنه که اون هم الان هی امسال را به سال بعد می اندازند !!!

در هر صورت شستا دیگر شاه شستای قدیم نیست و یه علتش هم این هست که تعداد سهمش خیلی زیاد شده و حدود 1،636،013،000،000 سهم داره که خب موجب میشه عرضه ها زیاد باشه

گزارش 12 ماهه پارسال 24 شهریور اومده بوده . ببینیم امسال هم ظرف چند روز آینده گزارش حسابرسی نشده میاد و میتونه بیش از 10 تومان سود بسازه یا خیر؟

ولی با تمامی این حرفها شستا در قیمتهای فعلی ارزنده هست .
                        آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2022/09/12, 11:32.
                        The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                          با سلام

طبق محاسباتی که من از گزارشاتی که روی کدال تا به حال داده پس از کسر هزینه های اداری و فروش و عمومی و هزینه های مالی داشتم ، شستا حداکثر 10 تومان سود خواهد ساخت . البته اگه بخوان سود سازی الکی داشته باشند شاید بتونن یه کم بیشتر از این 10 تومان سود اعلام کنن ولی 15 تومان خیلی بعیده !

ضمن موافقت بر اینکه شستا در قیمتهای 90 تومان ارزنده هست و جای نگرانی بر اصلاح بیشتر نخواهد داست ، باید عرض کنم که با این صحبت شما مبنی بر تقسیم سود بین 10 تا 15 تومان مخالفم .

آخه اینکه بگوییم سهمی بین 10 تا 15 تومان سود تقسیم می کنه اصلاً منطقی نیست چون اختلاف خودش 50 درصد هست

انگار بگوییم فولاد مبارکه بین 200 تا 300 تومان تقسیم سود تقسیم می کنه در حالیکه اصلا مشخص نباشه 300 تومان می تونه بسازه به فرض یا خیر ؟

باز اگه تقسیم سود اختلافش حدود 10 درصد باشه منطقی هست . بحث من این هست که بازه ای که شما با 50 درصد اختلاف می گین زیاده

شستا اصلا شاید نتونه بیش از 10 تومان بسازه و سال گذشته هم 66 درصد از کل سود رو تقسیم کرده ( البته سالهای قبل از انباشته هم تقسیم کرده بوده ) ولی اگر فرضا شستا بخواد 6 تومان از 10 تومان سود خود رو تقسیم کنه میشه قیمتش در قیمت 92 تومان فعلی 86 تومان و شستا اگر بتونه برای سال بعد 15 تومان سود بسازه میشه پی بر ای حدود 6 که سهمهای جذابتری در بازار با این پی داریم

البته ملاک NAV هست نه تقسیم سود .

فقط شستا اگر ستاره خلیج فارس عرضه بشه خیلی به روند سهمش کمک میکنه که اون هم الان هی امسال را به سال بعد می اندازند !!!

در هر صورت شستا دیگر شاه شستای قدیم نیست و یه علتش هم این هست که تعداد سهمش خیلی زیاد شده و حدود 1،636،013،000،000 سهم داره که خب موجب میشه عرضه ها زیاد باشه

گزارش 12 ماهه پارسال 24 شهریور اومده بوده . ببینیم امسال هم ظرف چند روز آینده گزارش حسابرسی نشده میاد و میتونه بیش از 10 تومان سود بسازه یا خیر؟

ولی با تمامی این حرفها شستا در قیمتهای فعلی ارزنده هست .
                          بابک جان سلام

محاسباتت رو مجددا انجام بده

احتمالا سود مجامع اخیر مثل تیپیکو ، صبا ، کشتیرانی ، ملی نفت کش ، مدیریت توسعه انرژی ، صنایع عمومی تامین و سنگ آهن مرکزی رو لحاظ نکردی همینطور سود فروش کشتیرانی اروند

در ضمن کیفیت سود امسال بالاتر از سال گذشته است

امسال تقریبا 95 درصد سود شرکت سود حاصل از سرمایه گذاری ها هست نه فروش سرمایه گذاری ها

سال گذشته 90 درصد سود حاصل از سرمایه گذاری ها تقسیم شد

میدانید که در هلدینگ ها چند رشته ای سود فروش سرمایه گذاری ها معمولا تقسیم نمیشود

نظر

• بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                            بابک جان سلام

محاسباتت رو مجددا انجام بده

احتمالا سود مجامع اخیر مثل تیپیکو ، صبا ، کشتیرانی ، ملی نفت کش ، مدیریت توسعه انرژی ، صنایع عمومی تامین و سنگ آهن مرکزی رو لحاظ نکردی همینطور سود فروش کشتیرانی اروند

در ضمن کیفیت سود امسال بالاتر از سال گذشته است

امسال تقریبا 95 درصد سود شرکت سود حاصل از سرمایه گذاری ها هست نه فروش سرمایه گذاری ها

سال گذشته 90 درصد سود حاصل از سرمایه گذاری ها تقسیم شد

میدانید که در هلدینگ ها چند رشته ای سود فروش سرمایه گذاری ها معمولا تقسیم نمیشود

با سلام و احترام

محاسبات دبل چک شد و 132 ریال شد . ممنون از دقت نظر شما

البته من بیشتر منظورم از اون بازه 100 تا 150 ریالی بود که شما عنوان کردید که 50 درصد بازه اش بود

در هر صورت با توجه به همین موردی هم که شما فرمودید که سود فروش سرمایه گذاری ها معمولاً تقسیم نمیشه که از دیروز هم مصوبه اش اومده که بیش از 20 درصد قابل تقسیم نشه ، برای فرضا فروش ستاره خلیج فارس همین شستا خبر زیاد جالبی نیست .

چون سودی که ناشی از فروش سهام حتی در عرضه اولیه هم باشه بیش از 20 درصدش تقسیم نخواهد شد .

البته اینکه به افزایش سرمایه تخصیص پیدا کنه به نوعی به نفع سهامدار هست که پولها به نوعی از سهم خارج نشه .

ولی معمولاً در بازار سهام، افراد سود نقدی را بیشتر می پسندند چون متاسفانه اکثرا بلند مدتی فکر نمی کنند و خب بازار کنونی این چنین شده است .

به قول یکی از دوستان عملا سهمهای اینچنینی همانند صبا ، شستا ، تاصیکو ، وصندوق و ... دیگه نمی توانند رفع عطش بازار کنند و بخواهند با فروش سهام خود حقوق پرداخت کنند . چون بیش از 20 درصد از مبلغ خالص فروش رو نمی تونن به عنوان سود پرداخت کنند و باید فکر اساسی برای سودسازی خود کنند !!! و شک نکنید روی روند قیمتی این سهمها تاثیر می گذاره چون قبلا حتی از انباشته هم اینها تقسیم می کردند ولی الان دیگه با این ابلاغیه با مشکل مواجه می شوند .

در هر صورت باز هم عرض می کنم سهمهای خیلی بهتری نسبت به شستا می توان در بازار فعلی انتخاب کرد چون واقعاً سهم سنگینی هست و تکان دادنش هم دیگه با این تعداد سهم خیلی راحت نیست . اون هم در بازار فعلی ما که همه نوسانگیر شده اند !

موفق و منصور باشید . ارادت

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• آریو
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 4834

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post

با سلام و احترام

محاسبات دبل چک شد و 132 ریال شد . ممنون از دقت نظر شما

البته من بیشتر منظورم از اون بازه 100 تا 150 ریالی بود که شما عنوان کردید که 50 درصد بازه اش بود

در هر صورت با توجه به همین موردی هم که شما فرمودید که سود فروش سرمایه گذاری ها معمولاً تقسیم نمیشه که از دیروز هم مصوبه اش اومده که بیش از 20 درصد قابل تقسیم نشه ، برای فرضا فروش ستاره خلیج فارس همین شستا خبر زیاد جالبی نیست .

چون سودی که ناشی از فروش سهام حتی در عرضه اولیه هم باشه بیش از 20 درصدش تقسیم نخواهد شد .

البته اینکه به افزایش سرمایه تخصیص پیدا کنه به نوعی به نفع سهامدار هست که پولها به نوعی از سهم خارج نشه .

ولی معمولاً در بازار سهام، افراد سود نقدی را بیشتر می پسندند چون متاسفانه اکثرا بلند مدتی فکر نمی کنند و خب بازار کنونی این چنین شده است .

به قول یکی از دوستان عملا سهمهای اینچنینی همانند صبا ، شستا ، تاصیکو ، وصندوق و ... دیگه نمی توانند رفع عطش بازار کنند و بخواهند با فروش سهام خود حقوق پرداخت کنند . چون بیش از 20 درصد از مبلغ خالص فروش رو نمی تونن به عنوان سود پرداخت کنند و باید فکر اساسی برای سودسازی خود کنند !!! و شک نکنید روی روند قیمتی این سهمها تاثیر می گذاره چون قبلا حتی از انباشته هم اینها تقسیم می کردند ولی الان دیگه با این ابلاغیه با مشکل مواجه می شوند .

در هر صورت باز هم عرض می کنم سهمهای خیلی بهتری نسبت به شستا می توان در بازار فعلی انتخاب کرد چون واقعاً سهم سنگینی هست و تکان دادنش هم دیگه با این تعداد سهم خیلی راحت نیست . اون هم در بازار فعلی ما که همه نوسانگیر شده اند !

موفق و منصور باشید . ارادت

سلام مجدد

بابک جان همین که سود رو از حداکثر 10 تومن به 13.2 تومان تغییر دادید خودش 32 درصد شاید از دیدگاه شما بیش تر از این هم بوده !!

بابک جان اون 20 درصد تقسیم سود از محل فروش سرمایه گذاری ها برای هلدینگ ها هست نه شرکت های سرمایه گذاری مانند صبا و تاصیکو که این قانون از قبل هم بوده

حالا بقیه توضیحات هم واقعا سخته برام نوشتنش

چون در مورد تک تک بند هایی که نوشتی باید توضیح بدم

نظر

• لیورپول
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 549

با سلام و احترام
                                امسال شستا
                                15 تومان تقسیم میکنه
                                شایعات بازار

نظر

در حال کار...
                                X