سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • میلاد سودی
    ستاره دار (1)
    • Apr 2020
    • 1034

پاسخ : سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا)

الان میاین از ارزش بازار و تعداد سهام و نمیدونم این از این گروهه اون از اون گروه کلی فیلسوف بازی یکی میگه تیکه میندازه و ... ولی اصلا اشکالی نداره فقط خواستم بگم توریل ۷۱۰ تومنی که ۴۳ تومن سود سال ۴۰۱ بود براش کلا ۱۴ تومن بین سهامداراش سود تقسیم کرد
    شستا ۱۴۰ تومنی پارسال ۱۳ تومن سود داد و امسال بالای ۲۰ تومن و همش رو پارسال تقسیم کرد

قطعا این سهم برای کسانی که به مزه پروژه کردن سهم و انداختن به مردم بعد رسیدن به هدف قیمتشون عادت کردن زیاد جالب نیست همونایی که تو همین تاپیک توریل به به و چه چه میکنن با پی بر ای های فضایی ولی این یکم رشد میکنه زمین و زمان رو بهم می‌دوزند
    آخرین ویرایش توسط میلاد سودی؛ 2023/05/14, 14:23.
    بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• میلاد سودی
      ستاره دار (1)
      • Apr 2020
      • 1034

....
      بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• naderi1
        ستاره‌دار(26)
        • Sep 2020
        • 792

در اصل توسط naderi1 پست شده است View Post
        نه به آن پستهای هیجانی و صحبت اینکه با تجدید ارزیابی مفت است و فلان قدر بالا میرود و ... که ان زمان سعی شد جلو این جو دادن ها گرفته شود و نه به این...
        یا از این ور بوم میافتند یا آن ور!!

سهم های هم گروه شستا هم ارزنده هستند و شکی نیست
        اما مگر قرار است همه سهم ها با یک درصد ثابت ناو معامله شوند؟؟!!
        شرایط هر شرکت متفاوت است.
        همین که نزدیک به قیمت اسمی است خودش یک عامل است.
        اینکه برخی زیرمجموعه ها قرار است عرضه اولیه شود
        و یا بلوک های مدیریتی که ارزشش بالاتر از نرخ تابلو است
        درصد سهام شناور
        و....

تحلیل یک بعدی هیچ فایده ای ندارد.

البته که وبانک وغدیر و... هم بسیار برای سهامداری( و نه سهام بازی) ارزنده هستند.
        در اصل توسط naderi1 پست شده است View Post
        شستا در منفی هایش از سهم های کم ریسک برا نگهداریست. چندماه بعد سود مجمع هم دارد. اگر بتوان در ۱۲۰ خرید برا کم ریسکان خوب است.
        خودم ندارم این سهم را اما مواظب باشید تحت تاثیر جو دهندگان بدنام قرار نگیرید تا در کف قیمتی سهم را تقدیم حقوقی های لاشخور کنید
        همین افراد چند وقت قبل داشتن جو در جهت برعکس میدادن که انجا هم مطلب زدم. .
        برخی خودشان را در این دوروز اخر منفی از جو دهی منفی داشتن خفه میکردند ( درحالی که در سقف قیمتی...) و سر آخر هم کارشان به فحاشی و بیرون ریختن تربیت خانوادگی شان رسید که البته در تاپیک دیگر گفتم در شان من نیست جوابی دهم. ولی فحاشی نشان داد حرفم چقدر درست بوده و به هدف خورده که خود واقعی را نشان دادن!

درمورد سهم همون طور که انتظار میرفت منطقا جای افت چندانی نداشت و از ۱۳۰ تومان برگشت.
        امیدوارم تحت تاثیر این انسان نماها در فضای مجازی سهم ارزشمند خود را در صف فروش ۱۲۹تومانی نفروخته باشید.
        سهم چندماه بعد مجمع دارد و اگر برفرض ۱۵تومان تقسیم سود کند سهم ۱۳۰ تومانی میافتد ۱۱۵تومان که عملا هم از نظر ناو هم پی بر ای هم بودن در قیمت اسمی و جمیع شرایط و عرضه زیرمجموعه و... گزینه کم ریسکی است.

البته سهم ۱۳۰ نهایت همون طور که گفتم برفرض ۸ ۹درصد هم افت کند میرسید ۱۲۰ که برای سهامدار( نه سهام باز) که قصدش نگهداریسک به ریسک اش نمیارزید که بخاطر این بخواد بفروشد. البته سهم بزرگ و سنگینی است و انتظار رشد تند ازش نمیره خودم هم سهم را ندارم ولی خب هرجا ببینم عده ای بنا به معامله روزانه به اسم تحلیل دنبال ضرر زدن به سهامدار بدبخت هستن سکوت جایز نیست.منفی مثبت هم همیشه در بازار وجود دارد و هر احتمالی در بازار است که صحبت من هم مربوط به رشد یا افت نبود بلکه سر نوع رفتارهاست که دیگر بعد سالها تکرار نمیتوان گفت عادیست! و البته با تلاش هایم تاحدود زیادی نتیجه داده و فضا بهتر شده قبلا که شرم اور بود.
        خیلی ها تحلیل ارائه میدهند و در تاپیک دیگر هم گفتم ممکن است اشتباه هم باشد که ایرادی ندارد اما زیر پا گذاشتن شرف متفاوت با آن است.

افت اخیر بازار هم چندان ارتباط با تکنیکال نداشت که اگر داشت به یکباره چندصد شرکت صف فروش و بعد صف خرید نمیشدند و در این شرایط محاسبات بنیادی مثل قیمت سهم بعد مجمع و یا جربانات پول و خبرها بیشتر کارساز است.
        اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• میلاد سودی
          ستاره دار (1)
          • Apr 2020
          • 1034

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
          با سلام

طبق محاسباتی که من از گزارشاتی که روی کدال تا به حال داده پس از کسر هزینه های اداری و فروش و عمومی و هزینه های مالی داشتم ، شستا حداکثر 10 تومان سود خواهد ساخت . البته اگه بخوان سود سازی الکی داشته باشند شاید بتونن یه کم بیشتر از این 10 تومان سود اعلام کنن ولی 15 تومان خیلی بعیده !

ضمن موافقت بر اینکه شستا در قیمتهای 90 تومان ارزنده هست و جای نگرانی بر اصلاح بیشتر نخواهد داست ، باید عرض کنم که با این صحبت شما مبنی بر تقسیم سود بین 10 تا 15 تومان مخالفم .

آخه اینکه بگوییم سهمی بین 10 تا 15 تومان سود تقسیم می کنه اصلاً منطقی نیست چون اختلاف خودش 50 درصد هست

انگار بگوییم فولاد مبارکه بین 200 تا 300 تومان تقسیم سود تقسیم می کنه در حالیکه اصلا مشخص نباشه 300 تومان می تونه بسازه به فرض یا خیر ؟

باز اگه تقسیم سود اختلافش حدود 10 درصد باشه منطقی هست . بحث من این هست که بازه ای که شما با 50 درصد اختلاف می گین زیاده

شستا اصلا شاید نتونه بیش از 10 تومان بسازه و سال گذشته هم 66 درصد از کل سود رو تقسیم کرده ( البته سالهای قبل از انباشته هم تقسیم کرده بوده ) ولی اگر فرضا شستا بخواد 6 تومان از 10 تومان سود خود رو تقسیم کنه میشه قیمتش در قیمت 92 تومان فعلی 86 تومان و شستا اگر بتونه برای سال بعد 15 تومان سود بسازه میشه پی بر ای حدود 6 که سهمهای جذابتری در بازار با این پی داریم

البته ملاک NAV هست نه تقسیم سود .

فقط شستا اگر ستاره خلیج فارس عرضه بشه خیلی به روند سهمش کمک میکنه که اون هم الان هی امسال را به سال بعد می اندازند !!!

در هر صورت شستا دیگر شاه شستای قدیم نیست و یه علتش هم این هست که تعداد سهمش خیلی زیاد شده و حدود 1،636،013،000،000 سهم داره که خب موجب میشه عرضه ها زیاد باشه

گزارش 12 ماهه پارسال 24 شهریور اومده بوده . ببینیم امسال هم ظرف چند روز آینده گزارش حسابرسی نشده میاد و میتونه بیش از 10 تومان سود بسازه یا خیر؟

ولی با تمامی این حرفها شستا در قیمتهای فعلی ارزنده هست .
          اینا بیاد بالا که بگیم حواسمون به حرفاتون هست و آینده قضاوت خواهد کرد این حرفا رو صحبت در تاریخ شهریور ۴۰۱

نظر

• میلاد سودی
            ستاره دار (1)
            • Apr 2020
            • 1034

نظر

• EURASIA
              عضو فعال
              • Jan 2022
              • 1253

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
              سلام میلاد
              حالتون چطوره
              فکر کنم تو محاسبه ناو اشتباهی رخ داده است
              و ان اینکه هزینه تمام شده بورسی و غیر بورسی را کم نکرده
              من خودم موقع محاسبه ناو به صورت سریع و کدخدامنشی ( برای سرعت عمل)
              هزینه تمام شده را ارزش روز کم نمی کنم
              و در عوض حقوق صاحبان سهام را به حایش در نظر نمی گیرم
              اما در بالا از یک طرف هزینه ها را کم نکرده و از سوی دیگه حقوق صاحبان سهام را اضافه کرده
              که نا درست است
              زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35711

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

عالیجناب شستا !

احتمال نوسان از این محدوده !!

نظر

• رضازاده
                  عضو عادی
                  • May 2020
                  • 134

اقای سودی از بانک اینده جه خبر؟

نظر

• سرمایه گذار
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 1925

نمادهای اختیاز خرید شستا با دید تبدیل سهم با اعمال 08/06/1402 با توجه به مجمع پیش رو و احتمال رشد بازار در شهریور به بعد به نظرم مناسب خرید هست. جهت بررسی دوستان معرفی شد.
                    آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• سرمایه گذار
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 1925

اگر بازار همینطور باشد تارگت فوق قابل دسترس هست.

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35711

حجمش از ماکزیمم 30 روزه و 60 روزه عبور کرده !

با سرانه خرید حقیقی 121 میلیون تومانی رتبه چهاردهم در کل بازار هست فعلا !

نظر

• سرمایه گذار
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1925

سود 22 تومانی مجمع پیش رو و وضعیت خوب بنیادی سهم( زیرمجموعه ها) و نموادرها و حجم معاملات و....همه رسیدن به حداقل 150 تومان را پیش بینی می کنند.

نظر

• آخرین سامورایی !
                            ستاره‌دار(3)
                            • Jan 2022
                            • 2538

خرید یه کم شستا در 131تومان با دید مجمع سود نقدی حدود یه ماه اینده...
                            نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• گنجشک
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jun 2022
                              • 1309

در اصل توسط زندگی بدون بورس هرگز! پست شده است View Post
                              خرید یه کم شستا در 131تومان با دید مجمع سود نقدی حدود یه ماه اینده...
                              درود

بنظرتان چقدر سود تقسیمی داره و چه مدت زمان می بره فاصله را پر کنه ( بر اساس تحلیل ذهنی که باعث خریدتان شد )

نظر

• آخرین سامورایی !
                                ستاره‌دار(3)
                                • Jan 2022
                                • 2538

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                                درود

بنظرتان چقدر سود تقسیمی داره و چه مدت زمان می بره فاصله را پر کنه ( بر اساس تحلیل ذهنی که باعث خریدتان شد )
                                درود بر شما

سود تقسیمی بنظر حدود 15تومان باشد البته تحلیلگران بنیادی بهتر میدانند من حدسی عرض کردم

موضوع صعود و پر کردن گپ سود مجمع اینهم اطلاعی ندارم ! بشخصه برام مهم پایین نرفتن زیاد سهم هست بازار اگر منفی 4 بخورد این منفی 2 میخورد!! بازار اگر صعود کند اینهم تقریبا معادل بازار صعود میکند!!

گپ سود مجمع با توجه به اینکه الان حدود یه ماه مانده به مجمع قسمتی از ان در این بازه زمانی پر میکند مشروط به عدم ریزش بازار.... ارادتمند
                                نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

در حال کار...
                                X