سرمايه گذاري پتروشيمي ( وپترو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bahary
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 2510

در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Post
    يكي از دلايل فشار فروش سهم بسته شدن سهم مي باشد
    هر کس جا مونده از این سهم از فرصت پیش آمده برای خرید غفلت نکند. بسته شدن سهم صرفا برای انتخاب بازرس و حسابرس شرکت است و زود هم باز می شود. پرتفوی شرکت خوشبختانه پر از سهمهای ارزشمند و در حال رشد است. بعید نیست تا یک سال آینده ده برابر قیمتهای امروز باشد.

نظر

• حبیب
      عضو عادی
      • Jan 2011
      • 252

دوستان کسی مجمع شنبه را میره ؟
      اگر کسی رفت از مدیران شرکت درباره طرح بنزین سازی در یکی از زیرمجموعه های وپترو حتما سوال بکنه

نظر

• کیوان
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 5094

در اصل توسط mohsen64 پست شده است View Post
        4 ماهی میشه این سهم ( و خانوادش: شکربن و پلوله) تمام فکر و ذکر منو به خودشون مشغول کردن تو این پست میخوام نتیجه ی بررسی 4 ماهه ام رو اینجا قرار بدم ( که البته مثل هر کار انسانی دیگری محتاج نقد
        و اصلاحه و هرچند زحمت زیادی براش کشیدم و به راحتی ازش دست بر نخواهم داشت ولی منتظرم کسی بیادو ابطالش رو بهم نشون بده).
        *. ذکر این نکته در ابتدا لازمه که من برای این تحلیل از داده ی تعدیل شده با اقزایش سرمایه و سود نقدی بهره گرفتم و نمودار قیمت شرکت رو از ابتدای ورود به بورس (سال 74) تا دو ماه پیش بررسی کردم.
        *. جهت بررسی نسبت های فیبوناچی بین موجها به جای استفاده از تغییرات قیمت در یک موج از درصد تغییرات طی یک موج استفاده کردم
        وپترو طی 17 سالی که از حضورش در بورس میگذره یه روند بلند مدت صعودی داشته که این روند خودش منقسم هست به 2 روند صعودی و 2 روند نزولی، طبق تیوری امواج الیوت این انتظار وجود داره که یه روند صعودی دیگه
        (موج 5) شکل بگیره و از اونجا که ترانکیشن ( کوتاه شدگی موج 5 نسبت به موج 3) در سیکل های بلند مدت رخ نمیده این انتظار وجود داره که قیمت در موج صعودی آتی اقلا به سقف موج 3 (644تومان) برسه(با توجه به اندازه
        زمانی موج1 و 3 این انتظار وجود داره که موج 5 حدود 2-3 سال طول بکشه)

همون طور که ملاحظه میکنید موج 4 یه Running Zigzag هست.
        و در نهایت موجشماری موج c از 4 :
        حیف بود زحمت محسن جان بره عقب. ;)
        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• کیوان
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 5094

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
          دوستان امیدی به این سهم هست؟؟ بابای ما امروز خرید کرده!!! ما هم کلی غر زدیم چقدر بالا خریدی باید رو 60 -70 میخریدی نه این قیمت :d
          :d اگه به من بود که نمیزاشتم بخره :d البته شاید هم بره بالا
          میثم شما خانوادگی تو کار سهام هستید ؟! 8-} خیلی باحاله :d

نظر

• تصمیم کبری
            Banned
            • Jul 2025
            • 1197

با این صف فروش کذایی خوب خریدارها رو میترسونن و فروشنده ها را تشویق میکنن!!
            بدترین حالت برای وپترو 850 ریاله، که بعید میدونم به اونجا برسه.

نظر

• سعید راد
              عضو عادی
              • Jan 2012
              • 163

در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Post
              با این صف فروش کذایی خوب خریدارها رو میترسونن و فروشنده ها را تشویق میکنن!!
              بدترین حالت برای وپترو 850 ریاله، که بعید میدونم به اونجا برسه.
              دوستان اینها عمده هایی هستند که در قیمت های پایین سهم را از دست داده اند ته مانده های سهم را در سیستم قرار می دهند تا دیگران بترسند و بفروشند (از این فرصت اخر سالی و اخرین لحظات تسویه بیشترین بهره برداری را می کنند) شما به کربن نگاه کنید (سهامدار عمدش وپتروست) نه تنها صف فروش نیست بلکه خرید است. (این سهم از محل تجدید دارایی ها افزایش داره- بحث زمین هم که تا حدودی حل شد) پس وپترو فرصت خرید است. فردا را رد کنه دیگه بر میگرده.

نظر

• تصمیم کبری
                Banned
                • Jul 2025
                • 1197

در اصل توسط سعید راد پست شده است View Post
                دوستان اینها عمده هایی هستند که در قیمت های پایین سهم را از دست داده اند ته مانده های سهم را در سیستم قرار می دهند تا دیگران بترسند و بفروشند (از این فرصت اخر سالی و اخرین لحظات تسویه بیشترین بهره برداری را می کنند) شما به کربن نگاه کنید (سهامدار عمدش وپتروست) نه تنها صف فروش نیست بلکه خرید است. (این سهم از محل تجدید دارایی ها افزایش داره- بحث زمین هم که تا حدودی حل شد) پس وپترو فرصت خرید است. فردا را رد کنه دیگه بر میگرده.
                شاید به فردا نرسه سعید جان.

نظر

• fm2006
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 825

سينا جان با شما در وپترو هم عقيده هستم . هرچي حجم معاملات بالا بره بهتره
                  فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• کيانوش
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 6613

با تخليه فروشندگان وساخت و بازگشت وساخت وپترو بر خواهد گشت.
                    منتظر مي مانيم.

نظر

• reza537
                      عضو عادی
                      • Jan 2012
                      • 95

سلام دوستان گرامی

گزارش 9 ماهه اومد روی کدال هر کی وارده لطف کنه بررسی اجمالی داشته باشه و نکات مثبت ومنفی رو بیان کنه ممنون میشم

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5094

در اصل توسط reza537 پست شده است View Post
                        سلام دوستان گرامی

گزارش 9 ماهه اومد روی کدال هر کی وارده لطف کنه بررسی اجمالی داشته باشه و نکات مثبت ومنفی رو بیان کنه ممنون میشم
                        سامان جان بیا که کار خودته! :p اگرچه اوندفعه گفتی تحلیل خاصی نداره! ولی همون ترازش ببینی بد نیست دل ما خوش میشه!
                        من که علی الظاهر! نگاهش میکنم میبینم خوشتیپ میزنه!!! :D

نظر

• *سامان*
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 4691

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
                          سامان جان بیا که کار خودته! :p اگرچه اوندفعه گفتی تحلیل خاصی نداره! ولی همون ترازش ببینی بد نیست دل ما خوش میشه!
                          من که علی الظاهر! نگاهش میکنم میبینم خوشتیپ میزنه!!! :D
                          نگاه كنيد كيوان جان ناو وپترو 105 تومنه...حالا با اين ناو پايين حداكثر قيمتي كه ميتونه ببينه چنده؟اين سهم داره بالاتر از ارزش ذاتيش معامله ميشه و اين موضوع هم به خاطرمسايل تكنيكي و يه سري شايعات حولو حوش سهمه من خودم با ميانگين 95 فروختم.....الانم به نظر من يه نوسان ميده و تموم ميشه.....اما يه خبري من شنيدم كه ميخاد يكي از زير مجموعه هاشو بفروشه كه اگه صحت داشته باشه سهم ميره بالاي 100 تومن....روي 80 تومن كدهاي معتبري فروشنده بودن كه زورشون به بازار نرسيد......واسه همين كدهاشونو تجميع كردن كه رو 90 93 خالي كنن....البته رفت بالاتر و همشون خالي كردن.....البته خودم به قيمتاي بالا تو وپترو معتقدم ولي هر وقت تاپيك يه سهم زياد اومد بالا معنيش فروشه......البته يه نوسان مثبت اين سهم داره......من هروز كدهاي گروه وپترو رو چك ميكنم....اگه خريدار معتبري ديدم حتما اطلاع ميدم
                          مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

امروز تو فروشنده هاي اين سهم كد شركت مالي و سرمايه گذاري پيشرو ايران ديده شده....

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

كدهاي خريدارم بيشتر حقيقي بوده و البته يه كد حقوقي به نام مهرگان تامين پارس

نظر

• *سامان*
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 4691

اگه يادتون باشه گفتم دارن رايزني ميكنن كه وپترو يه گزارش نرمال به بورس بده و همين اتفاقم افتاد...با اين گزارش ميخان بگن كه نميخايم سهم بالا بره....ترازنامه شركت بدجوري دستكاري شده و كاهش يكپارچه تمام اقلام ترازنامه در قسمت دارايي مشكوكه..كاهش اسناد دريافتنيش خوبه ولي بقيه نه.....پول از حسابهاي شركت خارج شده و يه مقدارش خرج تسويه وام شده ولي رنگ قرمز در ترازنامه مشكوكه...حالا اين شمايين كه تصميم ميگيرين با تكنيكالا حركت كنيد يا با بزرگان.....ولي بازم ميگم يه صعودي بايد داشته باشه

نظر

در حال کار...
                                X