در اصل توسط alireza 184 پست شده است
View Post
سرمايه گذاري پتروشيمي ( وپترو )
Collapse
X
-
در اصل توسط mohsen64 پست شده است View Post4 ماهی میشه این سهم ( و خانوادش: شکربن و پلوله) تمام فکر و ذکر منو به خودشون مشغول کردن تو این پست میخوام نتیجه ی بررسی 4 ماهه ام رو اینجا قرار بدم ( که البته مثل هر کار انسانی دیگری محتاج نقد
و اصلاحه و هرچند زحمت زیادی براش کشیدم و به راحتی ازش دست بر نخواهم داشت ولی منتظرم کسی بیادو ابطالش رو بهم نشون بده).
*. ذکر این نکته در ابتدا لازمه که من برای این تحلیل از داده ی تعدیل شده با اقزایش سرمایه و سود نقدی بهره گرفتم و نمودار قیمت شرکت رو از ابتدای ورود به بورس (سال 74) تا دو ماه پیش بررسی کردم.
*. جهت بررسی نسبت های فیبوناچی بین موجها به جای استفاده از تغییرات قیمت در یک موج از درصد تغییرات طی یک موج استفاده کردم
وپترو طی 17 سالی که از حضورش در بورس میگذره یه روند بلند مدت صعودی داشته که این روند خودش منقسم هست به 2 روند صعودی و 2 روند نزولی، طبق تیوری امواج الیوت این انتظار وجود داره که یه روند صعودی دیگه
(موج 5) شکل بگیره و از اونجا که ترانکیشن ( کوتاه شدگی موج 5 نسبت به موج 3) در سیکل های بلند مدت رخ نمیده این انتظار وجود داره که قیمت در موج صعودی آتی اقلا به سقف موج 3 (644تومان) برسه(با توجه به اندازه
زمانی موج1 و 3 این انتظار وجود داره که موج 5 حدود 2-3 سال طول بکشه)
همون طور که ملاحظه میکنید موج 4 یه Running Zigzag هست.
و در نهایت موجشماری موج c از 4 :
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postدوستان امیدی به این سهم هست؟؟ بابای ما امروز خرید کرده!!! ما هم کلی غر زدیم چقدر بالا خریدی باید رو 60 -70 میخریدی نه این قیمت :d
:d اگه به من بود که نمیزاشتم بخره :d البته شاید هم بره بالاما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
با این صف فروش کذایی خوب خریدارها رو میترسونن و فروشنده ها را تشویق میکنن!!
بدترین حالت برای وپترو 850 ریاله، که بعید میدونم به اونجا برسه.
نظر
-
در اصل توسط تصمیم کبری پست شده است View Postبا این صف فروش کذایی خوب خریدارها رو میترسونن و فروشنده ها را تشویق میکنن!!
بدترین حالت برای وپترو 850 ریاله، که بعید میدونم به اونجا برسه.
نظر
-
در اصل توسط سعید راد پست شده است View Postدوستان اینها عمده هایی هستند که در قیمت های پایین سهم را از دست داده اند ته مانده های سهم را در سیستم قرار می دهند تا دیگران بترسند و بفروشند (از این فرصت اخر سالی و اخرین لحظات تسویه بیشترین بهره برداری را می کنند) شما به کربن نگاه کنید (سهامدار عمدش وپتروست) نه تنها صف فروش نیست بلکه خرید است. (این سهم از محل تجدید دارایی ها افزایش داره- بحث زمین هم که تا حدودی حل شد) پس وپترو فرصت خرید است. فردا را رد کنه دیگه بر میگرده.
نظر
-
در اصل توسط reza537 پست شده است View Postسلام دوستان گرامی
گزارش 9 ماهه اومد روی کدال هر کی وارده لطف کنه بررسی اجمالی داشته باشه و نکات مثبت ومنفی رو بیان کنه ممنون میشم
من که علی الظاهر! نگاهش میکنم میبینم خوشتیپ میزنه!!! :Dما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postسامان جان بیا که کار خودته! :p اگرچه اوندفعه گفتی تحلیل خاصی نداره! ولی همون ترازش ببینی بد نیست دل ما خوش میشه!
من که علی الظاهر! نگاهش میکنم میبینم خوشتیپ میزنه!!! :Dمرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
-
اگه يادتون باشه گفتم دارن رايزني ميكنن كه وپترو يه گزارش نرمال به بورس بده و همين اتفاقم افتاد...با اين گزارش ميخان بگن كه نميخايم سهم بالا بره....ترازنامه شركت بدجوري دستكاري شده و كاهش يكپارچه تمام اقلام ترازنامه در قسمت دارايي مشكوكه..كاهش اسناد دريافتنيش خوبه ولي بقيه نه.....پول از حسابهاي شركت خارج شده و يه مقدارش خرج تسويه وام شده ولي رنگ قرمز در ترازنامه مشكوكه...حالا اين شمايين كه تصميم ميگيرين با تكنيكالا حركت كنيد يا با بزرگان.....ولي بازم ميگم يه صعودي بايد داشته باشه
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
نظر
نظر