در اصل توسط hamid20 پست شده است
View Post
سرمايه گذاري پتروشيمي ( وپترو )
Collapse
X
-
-
موضوع: آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه برای سال (دوره) مالی منتهی به 1391/02/31
الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 10:00 روز سه شنبه مورخ 1391/06/21 درمحل مرکز همايشهاي رازي واقع دربزرگراه شهيد همت برگزار میگردد حضور بهم رسانند.
ب– دستور جلسه :
استماع گزارش هیئت مدیره و بازرس قانونی.
تصویب صورتهای مالی سال (دوره) مالی منتهی به 1391/02/31
انتخاب حسابرس و بازرس قانونی
انتخاب روزنامة کثیرالانتشار
انتخاب اعضای هیئتمدیره
تعیین حق حضور اعضای غیر موظف هیئت مدیره
نظر
-
"وپترو" از سهامدارانش دعوت کردشرکت سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی با 182 میلیارد تومان سرمایه از سهامدارانش برای شرکت در مجمع عمومی عادی سالیانه دوره 12 ماهه منتهی به اردیبهشت 91 که در 21 شهریور سال جاری برگزار خواهد شد دعوت کرده است.
این شرکت سرمایه گذاری در صورتهای حسابرسی شده سال مالی 91 از افزایش 46 درصدی سود انباشته، 108 درصدی سود حاصل از سرمایه گذاری، 893 درصدی سود حاصل از فروش سرمایه گذاری، 519 درصدی سود عملیاتی و همچنین 675 درصدی سود خالص هر سهم نسبت به سال مالی گذشته خبر می دهد.
"وپترو" در سال مالی 91 توانسته برای هر سهم مبلغ 155 ریال عایدی خالص محقق نماید که در نظر دارد 10 درصد از آن را بطور نقدی به سهامدارانش پرداخت کند.
سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی که قسمت عمده پرتفوی 1 ماهه منتهی به آخر مرداد 91 را با سرمایه گذاری در 5 شرکت فعال در زمینه مواد و محصولات شیمیایی و 3 شرکت فعال در زمینه واسطه گری مالی انجام داده است برای سال مالی 92 مبلغ 63 ریال به ازای هر سهم سود خالص پیش بینی کرده که نسبت به سال مالی جاری 58 درصد کاهش داشته است.
عملکرد پیش بینی شده این شرکت برای سال مالی 92 از 19 درصد افزایش در سود حاصل از سرمایه گذاری به علت افزایش سود سهام شرکت های سرمایه پذیر و 91 درصد افزایش هزینه های مالی بدلیل افزایش هزینه های مالی تسهیلات دریافتی از بانک صادرات و شرکت ایهاک خبر می دهد در نظر دارد 10 درصد از سود خالص هر سهم سال 92 را بین سهامدارانش تقسیم نماید.
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
تعدیل مثبت وپترو در سه ماهه
وپترو سود هر سهم سال مالی منتهی به 31 اردیبهشت 92 خود را با توجه به افزايش در سودتقسيم شده شرکتهاي پتروشيمي خارک ، پتروشيمي فن آوران وسوداوراق مشارکت از 63 ریال به 73 ریال افزایش داده است.در سه ماهه نیز 26 ریال و معادل 35 درصد آن را پوشش داده است.در سه ماهه سال مالی قبل 115 ریال شناسایی کرده بود
شایان ذکر است که سود حاصل از سرمايه گذاري به مبلغ 114.893 ميليون ريال بابت سود سهام شرکت شيمي بافت به مبلغ 71.932 ميليون ريال ، سود سهام شرکت فيرمکو پارس به مبلغ 8.345 ميليون ريال ، سود حاصل از شرکت شاخص به مبلغ 1.800ميليون ريال ، سود سهام شرکت بورس کالا به مبلغ 2.506 ميليون ريال ، سود سهام پتروشيمي فن آوران به مبلغ 11.609 ميليون ريال ، سود سهام پتروشيمي خارک به مبلغ 10.712 ميليون ريال ، سود سهام شرکت تکين کو به مبلغ 4.022 ميليون ريال ، سود سهام شرکت ساختمان ايران به مبلغ 1.939 ميليون ريال و سود سهام ساير شرکتها مبلغ 2.028 ميليون ريال ميباشدهرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
«وپترو» 36 درصد سود خود را سه ماهه محقق کرد
گروه بنگاهها- شرکت سرمایهگذاری صنایع پتروشیمی طی سه ماه منتهی به 31 مردادماه 91 معادل 36 درصد از پیشبینی سود هر سهم خود را محقق کرد.
به گزارش بورس و اوراق بهادار، این شرکت سود هر سهم سال مالی منتهی به اردیبهشت ماه 92 را مبلغ 73 ریال پیشبینی کرده که طی دوره سه ماهه مبلغ 26 ریال از این رقم را کنار گذاشت.
«وپترو» جمع درآمدهای سال مالی 92 را مبلغ 160 میلیارد ریال پیشبینی کرده که طی دوره یادشده توانست معادل 31 درصد از این رقم را محقق کند.
پیشبینی عملکرد این شرکت برای سال مالی 92 در مقایسه با عملکرد واقعی سال مالی قبل، سود حاصل از سرمایهگذاریها 9 درصد کاهش، سود عملیاتی 85 درصد کاهش و سود خالص 53 درصد کاهش داشته است.The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
سهام
سلام دوستان بنده سال83 تعدادی از سهام وپترو خریدم فکر کنم هر سهم 700تومن بود از شامس بد از اون روز ارزش سهام شرکت پاین امد من هم دیگه سراغش نرفتم حالا کسی میتونه راهنمای کنه که چکار کنم و سودش چیشده تشکر
نظر
-
در اصل توسط ماداگاسکار پست شده است View Postسلام دوستان بنده سال83 تعدادی از سهام وپترو خریدم فکر کنم هر سهم 700تومن بود از شامس بد از اون روز ارزش سهام شرکت پاین امد من هم دیگه سراغش نرفتم حالا کسی میتونه راهنمای کنه که چکار کنم و سودش چیشده تشکر
نظر
-
-
در اصل توسط حبیب پست شده است View Postاین وپترو هم شاید از فردا دیگه منفی نباشه و یک رالی صعودی خوب مهمونش باشیم
یک بار این وپترو بدجوری رکب زده بود به ما !ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
سلام، من رو قیمت 71 تومان خریدم، دفعه اولم بود توی بورس سرمایه گذاری می کردم، نمی دانم کلاه سرم رفته یا نه، لطفاً راهنمایی کنین بفروشم و برم یا نه دست نگه دارم تا شاید ما هم سودکی بردیم؟!!!!
نظر
-
در اصل توسط ali123456123456 پست شده است View Postسلام، من رو قیمت 71 تومان خریدم، دفعه اولم بود توی بورس سرمایه گذاری می کردم، نمی دانم کلاه سرم رفته یا نه، لطفاً راهنمایی کنین بفروشم و برم یا نه دست نگه دارم تا شاید ما هم سودکی بردیم؟!!!!
نظر
نظر