چرا امروز وپترو -4 بود اتفاقی رخ داده ؟؟؟؟!!!!!!!!!1
سرمايه گذاري پتروشيمي ( وپترو )
Collapse
X
-
-
سلام دو ستان وپترویی این سهم فردا موقعیت خوبیه برای برای خرید روند نزولی سهم شکسته شده فردا پو ل بکش رو هم کا مل می کنه بر خورد می کنه با خط حمایت در گیر میشه تارگ دادن در این سهم معنا نداره کافیه یه نگاه به زیر مجموعه های سهم بیاندازید این نیز بگذرد.........
نظر
-
یکی از گزینه های خرید برای فردا وپترو تو 930 ریال میباشد که برگشت عالی خواهد داشت خبرهای خوبی تو این سهمدر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
نظر
-
آیدی نیما تریدر در بورکس نوشته:
دوستان کربن فعلا کوتاه مدت رشدی زیادی ندارد و سهام ول شده است و پشت سهم رو کسی ندارد ولی برای سال بعد خبرهای خوبی باید داشته باشد .
از ما نشنیده بگیرید مدیر عاملشم عوض شده و بجای دیگری در همین مجموعه رفته است . حواستون باشد . خبر خوب برای سهامداران وپترو هم اینکه !!! آقای وفایی مدیر عامل کربن ایران مدیرعامل سرمایه گذاری پتروشیمی شده است و از شر دکتر ح راحت شدید .
نظر
-
در اصل توسط بورس تبریز پست شده است View Postیکی از گزینه های خرید برای فردا وپترو تو 930 ریال میباشد که برگشت عالی خواهد داشت خبرهای خوبی تو این سهم
حمایت سهم روی 93 میباشد که شما فرمودید!!
با رشد زیر مجموعه ها این سهم در اینده اعدادی مثل 120 تا 140 رو خواهد دید!!
در پرتفوی سهم وساخت و گاز لوله داره ازار میده!!
فردا در برخورد با این حمایت یه حرکت صعودی رو میتوانیم شاهد باشیم!
ممنون از اطلاع رسانی شما
موفق باشیدآخرین ویرایش توسط خوشبخت؛ 2013/03/11, 21:44.زندگی بدون تحریم سلام....
نظر
-
ممونم از شما بازار حواسش به وفارس است در صورتی که خیلی از سهمها به قیمت بسیار عالی رسیده به طور نمونه میگم وپترو با اون زیر مجموعه و مدیریت جدیدش - فرآور - فملی - شرانل - خود شپنا خوب باز شد - پسهند با سود 1200 ریالی - و خیلی سهمهای خوب که اگه مو شکافی کنید میبینید عالیند برای بعد از عید وفارس فکر کنم معاملش نشه و بمونه برای عید یکی میگه 3000 ریال یکی میگه 7000 اون یکی میگه زیر 10000 ریال عرضه نشه تو این پایان سال من خودم موندم بیخیال این سهم شدم خودم دارم روی اون یکی سهمها کار میکنمدر ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
نظر
-
در اصل توسط بورس تبریز پست شده است View Postممونم از شما بازار حواسش به وفارس است در صورتی که خیلی از سهمها به قیمت بسیار عالی رسیده به طور نمونه میگم وپترو با اون زیر مجموعه و مدیریت جدیدش - فرآور - فملی - شرانل - خود شپنا خوب باز شد - پسهند با سود 1200 ریالی - و خیلی سهمهای خوب که اگه مو شکافی کنید میبینید عالیند برای بعد از عید وفارس فکر کنم معاملش نشه و بمونه برای عید یکی میگه 3000 ریال یکی میگه 7000 اون یکی میگه زیر 10000 ریال عرضه نشه تو این پایان سال من خودم موندم بیخیال این سهم شدم خودم دارم روی اون یکی سهمها کار میکنم
خیلی از سهامی که شما نام بردید از بهترین های بازار هستن!!
ولی همه دنبال عرضه اولیه و اتیش زدن به سهام هاشون!!
خوب البته تا اینا نباشن که ما سود نمیکنیم!!:Dزندگی بدون تحریم سلام....
نظر
-
"وپترو" و زیان 49 ریالی 9 ماهه
شرکت سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی با سرمایه ای معادل 182 میلیارد تومان برای سال مالی منتهی به اردیبهشت 92 براساس عملکرد واقعی حسابرسی نشده دوره 9 ماهه به ازای هر سهم خود مبلغ 49 ریال زیانخالص محقق کرده که این مبلغ در مقایسه با دوره مشابه سال مالی گذشته کاهش 174 ریالی داشته است.
"وپترو" که در دوره 9 ماهه منتهی به بهمن 91 در مقایسه با دوره مشابه سال مالی قبل افزایش69 درصدی در سود حاصل از سرمایه گذاری ها، کاهش 99درصدی در سود حاصل از فروش سرمایه گذاری ها، 92درصدی در جمع درآمدها و 93 درصدی در سود عملیاتی را تجربه کرده است هیچ مبلغی را به عنوان ذخیره کاهش ارزش سرمایه گذاری ها در نظر نگرفته است.
گفتنی است این شرکت که در دوره 9 ماهه مورد بررسی افزایش بیش از 18 میلیارد تومانی در ارزش سبد سهام شرکت های پذیرفته شده در بورس موجود در سبد دارایی هایش نسبت به بهای تمام شده را گزارش نموده از واگذاری بخشی از سبد سهامش به ارزش نزدیک به 3 میلیارد و 500 میلیون تومان به سودی معادل 605 میلون و 300 هزار تومان (نزدیک به 17 درصد) دست پیدا کرده است.The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
نظر