تغییر سود شخارک رتکو شدوص تعدیل کربن و اخبارجالبی که از پلوله میرسه وپترو رو محکوم به صعود کرده
سرمايه گذاري پتروشيمي ( وپترو )
Collapse
X
-
-
شدوص هم با 30درصد بیشتر بازگشایی شد این دفعه فکر کنم خیلیها میخوان رو 200 خالی کنن ولی احساس میکنم این بار تا اهداف بالاتری بره نزدیکهای 300 راستی نه به اون 34 میلیون عرضه نه به این پر نشدن حجم مبنا!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
امروز طوفان گروه کربن نوید وپترویی با اعداد بالا را داد.....
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
-
در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Postاگر بالا نیامد از کجا شما را پیدا کنیم;)
کسی هم با حرف من خرید و فروش نمیکنه
اهداف وپترو و گروهش بالاست و متاسفانه بیان کردنش الان چیزی برا آدم نداره جز اینکه متهم بشه به بوقچی بودن و سفته بازی و سهم اندازی و از این قبیل القاب ...
منم واقعا پشیمون شدم از بیان تارگت سهم
دوستان خودشون الحمدلله عقل و قدرت بررسی دارن
بررسی میکنن ارزنده بود میخرن ارزنده نبود نمیخرن
و این رو هم بدونن دوستان که این سهم و گروهش جای آدمای بلند مدتیه و سود اصلی رو اونا خواهند برد انشاالله
قرار نیست یک ماهه و دو ماهه به اهداف برسن
حداقل یک سال صبر میخواد
و یک سال موندن با یک سهم کار هر کسی نیست
پ.ن : نیم نگاهی هم به موج شماری جناب مختاری برای وپترو هم بندازید بد نیست ;)آخرین ویرایش توسط saeedte؛ 2013/05/25, 18:17.
نظر
-
نسخه چاپيارسال به دوستان
در نشست علنی عصر امروز انجام شد
مخالفت نمایندگان با همسانی قیمت خوراک مایع و گاز پتروشیمیها
در نشست عصر امروز نمایندگان مجلس شورای اسلامی با الحاق یک بند به لایحه بودجه مبنی بر مکلف کردن دولت برای ایجاد تعادل در قیمت خوراک پتروشیمیها (مایع و گاز) مخالفت شد.
خبرگزاری فارس: مخالفت نمایندگان با همسانی قیمت خوراک مایع و گاز پتروشیمیها
Tweet
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، نمایندگان مجلس امروز در نشست علنی عصر و در ادامه بررسی لایحه بودجه ۹۲ کل کشور در بخش قانون هدفمندکردن یارانهها با الحاق یک بند به این لایحه مخالفت شد.
مؤید حسینی صدر نماینده مجلس پیشنهاد کرده بود تا دولت مکلف شود با توجه به بند ب ماده یک قانون هدفمندکردن یارانهها قیمت خوراک واحدهای پتروشیمی به گونهای تعیین کند که ضمن جلوگیری از تبعیض با واحدهایی که از خوراک مایع استفاده میکنند، جلوگیری کنند تا اعتدال اقتصادی و سرمایهگذاری بین واحدهای پتروشیمی (استفاده کننده از خوراک مایع وگاز) ایجاد شود.
حسینی صدر در بیان این پیشنهاد گفت: خوراک گازی بسیار ارزان است، اما در مقابل خوراک مایع قیمت بالایی دارد؛ برهمین اساس پتروشیمیهایی که خوراک مایع استفاده میکنند، زیانده هستند.
حسینی صدر با بیان اینکه خوراک گاز سه سنت است، گفت: به همین جهت برای ایجاد تعادل طی جلساتی که با آقای بیات مدیرعامل پتروشیمی کشور داشتیم و بررسیهای صورت گرفته پیشنهاد خوراک گاز 13 سنتی ارائه شد.
وی ادامه داد: حدود 20هزار میلیارد تومان به دلیل ارزان بودن خوراک گازی پتروشیمیهای که گاز استفاده میکنند، به منابع دولت زیان وارد میشود.
ممبینی نماینده دولت در مخالفت با این پیشنهاد با بیان اینکه با این اتفاق بسیاری از شرکتها در بورس تحت تأثیر قرار میگیرد.
ممبینی ادامه داد: امکان دارد برخی پتروشیمیها منابع انسانی زیادی داشته باشند و به دلیل ابهام در این پیشنهاد به شدت مخالف هستیم، چرا که بورس را تحت تأثیر قرار میدهد.
به گزارش فارس؛ محمدرضا پور ابراهیمی در ادامه بررسی این پیشنهاد در اخطار قانون اساسی گفت: این پیشنهاد مغایر با اصل 52 و 53 قانون اساسی و قابلیت رأی گیری هم ندارد؛ بنابر این به خاطر اینکه اعداد و ارقام هم در آن مشخص نیست، پیشنهاد اصلاح این پیشنهاد را دارم.
براین اساس حجتالاسلام ابوترابیفرد به عنوان رئیس جلسه در پاسخ به پورابراهیمی گفت: براین پیشنهاد اشکال کلی وارد است.
این گزارش میافزاید: پس از نظر موافق و مخالفان این پیشنهاد به رأی مجموع 196 نماینده مجلس گذاشته شد و در نهایت با 39 رأی موافق، 76 رأی مخالف و 18 رأی ممتنع به تصویب نرسید.
براساس این گزارش؛ در صورت تصویب این قانون و مکلف کردن دولت برای ایجاد تعادل در قیمت خوراک پتروشیمیها، بسیاری از شرکتها در بورس تحت تأثیر قرار میگرفتند.
براین اساس ایجاد تعادل در قیمت خوراک تمام پتروشیمیها که خوراک مایع و یا گاز استفاده میکنند بدون در نظر گرفتن عوامل انسانی و تکنولوژی آنان موجب تحت تأثیرقرار گرفتن قیمت سهام این شرکتها در بورس میشد.
انتهای پیام/ب
نظر
-
-
با اخبار جالبی که از پلوله داره میاد دلیل این همه خرید معلوم شد حقوقی هم اگر بخواد بیشتر از 20 میلیون عرضه کنه قطعا خریدار هست اما در مورد اون حرف مدیر سهام وپترو که گفته در سهم اتفاق خاصی رخ نداده من نمیدونم چی بگم!!!! دیگه راجب به پسهند و سود خارک و شدوص و غیره همه مطلعید حالا پلوله رو هم اضافه کنید به زودی کربن 550 و وپترو باید 250 باشد!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
نظر