سلام دوستان از امروز منم عضوی از سایت خوب شما شدم. و خرید امروزم 9000 تا ویپترو 2360 و 15000 وبصار 1495 .
سرمايه گذاري پتروشيمي ( وپترو )
Collapse
X
-
در اصل توسط arzoolar پست شده است View Postسلام دوستان از امروز منم عضوی از سایت خوب شما شدم. و خرید امروزم 9000 تا ویپترو 2360 و 15000 وبصار 1495 .
وپترو امروز عالی عمل کرد این سهم دست بزرگان بازار افتاده و دلیلش هم ناو بالا و پتانسیل بالای سهم می باشد
انشالله شنبه صف خرید سهم را شاهد خواهید بود
نظر
-
شب به خیر دوستان.
امروز من هم وپترو اضافه کردم و به نظر می یاد مقاومت رو شکسته فقط سوال راجع به nav سهم دارم.
با توجه به اینکه سهام های ایران بر خلاف شرایط بورس در کشور های دیگه پرتفو شون هم شامل بورسی می شه و هم غیر بورسی حساب کردن nav یکم سخت می شه و چند حالت داره.
یکی از دوستان لطف کنه بگه چه جوری حساب کرده
با تشکر
نظر
-
وپترو 92/04/23 :
امروز از سر کنجکاوي نشستم وضعيت پرتفوي سهام شركتهاي پذيرفته شده در بورس وپترو رو به روز کردم . خیلی جالبه تو یک ماهه اخیر پرتفوی وپترو با فرض ثابت بودن وضعیت پلوله و بسته بندي پارس به مبلغ 278367 میلون ریال رشد داشته یعنی از مبلغ520،391 به 798761 رشد کرده یعنی در 19 روز اخیر رشدی معادل 53.49% . بعد بگید وپترو داره حبابی میره بالا . تازه این محاسبات بدون در نظر گرفتن پلوله و کارتن پارسه . که خود اون ها هم حالشون داره خوب میشه . پلوله هم برگرده و قیمتش بشه .....
باز هم میگم وپترو رو به خاطر نوسانات مقطعی از دست ندید . این سهم هم خودش رو به شکربن و پسهند خواهد رساند . اندکی صبر . نوسانگیری روی این سهم ممنوع
نظر
-
کاملا موافقم وپترو را برای نوسانات مقطی از دست ندهید. گین وپترو تا آخر سال رویایی خواهد بود
فردا احتمال فراوان کل بازار مثبت است و وپترو در همان ابتدای بازار صف خرید را بخود خواهد دید......
نظر
-
در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Postعرضه جم به تعویق افتاد تا بعد از مجمع 31 تیر
1 روزه سود از تاپیکو سیو نکرده میخواد بپره بره تو یک سهم دیگه باز هنوز 4% مثبت هم نگرفته واسه عرضه یک سهم دیگه و ....
دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار از تحلیل پر مغز بازارمون !!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Postعرضه جم به تعویق افتاد تا بعد از مجمع 31 تیر
تاپیکو که 3 برابر پول از این بیشتر کشید بازار را انقدر منفی کرد
امروز جو کل بازار خراب بود و مربوط به عرضه نبود
با تعادل تاپیکو بنظر باید فردا روند کلی بازار به غیر چند گروه بهتر باشه
نظر
-
گزارش پلوله
زیان سال گذشته تبدیل به سود در 3 ماهه شده
تبریک به وپتروئیها
دستهایی که کمک میکنند مقدّستر از لبهایی هستند که دعا میخوانند
نظر
نظر