یه گزارش اومده روی کدال دوستان تحلیل کنید لطفا
سرمايه گذاري پتروشيمي ( وپترو )
Collapse
X
-
در اصل توسط sin پست شده است View Postیه گزارش اومده روی کدال دوستان تحلیل کنید لطفاخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
وقتی سهمی صف خریدش کم کم سنگین میشه من خیلی باهاش حال میکنم به نظر من اینجور صفها آینده بهتری دارن تا این که اول وقت 100 میلیون صف خرید بشه
امروز هم همین صف خرید محدود باعث میشه خیلی از نوسان گیران و حقیقیهای جزء از سهم خارج بشن و اثرات مثبت این اتفاق رو وقتی میشه احساس کرد که سهم بدون مزاحمت به سمت 300 حرکت میکنهخدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
نظر
-
شرکت سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی در دوره یک ماهه منتهی به 31 تیر ماه 92 سهام هیچ شرکت بورسی را خرید و فروش نکرد.به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، شرکت سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی با انتشار صورت های مالی یک ماهه منتهی به پایان تیر ماه امسال اعلام کرد در دوره یک ماهه یاد شده هیچ سهمی را خرید و فروش نکرد.بر اساس این گزارش "وپترو" در ابتدای تیر ماه 92 تعدادی از سهام چند شرکت بورسی را با تمام شده 825 میلیارد و 400 میلیون ریال و ارزش بازار یک هزار و 345 میلیارد و 791 میلیون ریال در سبد سهام خود داشت.گفتنی است بهای تمام شده این شرکت بدون تغییر ماند در حالی که ارزش بازار آن با افزایش 166 میلیارد و 870 میلیون ریال در پایان دوره به یک هزار و 512 میلیارد و 661 میلیون ریال رسید.سهامداری کنید تا رستگار شوید...
شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.
نظر
-
طبق اطلاعات وصورتهای مالی 12 ماهه منتهی به 92،02،31 (حسابرسی نشده) در خصوص شرکت سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی با سرمایه ثبت شده 1،820،000 میلیون ریال، سود هر سهم پس از کسر مالیات 82 ریال اعلام شد. عملکرد مالی 12 ماهه منتهی به 92،03،31 درمقایسه با سال مالی قبل به ترتیب: سود حاصل از سرمایه گذاری ها 78 درصد افزایش، مجموع درآمدها 69 درصد کاهش، سود عملیاتی68 درصد کاهش و سود خالص پس از کسر مالیات 47درصد کاهش را نشان می دهد.هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
به نظر من سرمایه گذاری پتروشیمی چهارشنبه خیلی زور زد که صف خرید بشه ولی فقدان اطلاعات جدید و خیره کنند علی الخصوص در مورد سه زیرمجموعه اش یعنی شدوص و شکربن و پلوله در رنج همین قیمتها بازی کرد امید است وپترو برای اینکه بتونه زمینه رشد خودش را هموار کند به گروه فشار وارد کنه که گزارشهای جدید و خبرهای جدید به بازار منتشر شود والا در صورت بلاتکلیفی طولانی مدت باید شاهد افت فیمت این بار به زیر 2000 ریال باشیم .در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
نظر
-
فارغ از هر نوع تحلیل یکی از علل عمده نوسان منفی سهم نوسانگیران بودن که امروز مطلع شدیم تیم اصلی نوسانگیر سهم ازش خارج شدن و سهم به روال معمول برخواهد گشتخدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
در اصل توسط webgalaxy پست شده است View Postامیدی به این وپترو نیست ، این حرف ها دل خوش کنی تا 150 میاد پایین
چرا نگفتی 90تومان و 50 تومان؟؟
همینجوری فله ای نظر دادی؟؟؟خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
فردا با روند منفی آر اس آی درگیر میشه تا اونو به سمت بالا بشکنه پس طبیعی خواهد بود اگر فردا اول وقت سهم کمی ریب بزنه و در صورتی که سهم بالای 230 تومان تثبیت بشه سیگنالهای قوی تکنیکال جهت ورود به سهم صادر میشه
جمع شدگی در باندهای بولینگر هم نشان از شروع یک حرکت شارپ میده سهم در 245 تومان با سقف کانالش درگیر میشه در صورت شکسته شدن میتونه تا 280 رشد کنه
در اندیکاتور های دیگر هم منطقه اشباع فروش رو نشون میده به نظر میاد تمایل به فروش به حداقل رسیده باشه
خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
یه موج شماری دیدم از وپترو که به نظر من کاملا درسته براتون میزارم تا بررسی کنید
از نظر موج شماری وضعیتش اینجوریه:
الان تازه موج 4 رو با یه ABC تمام کرده و در صورتی که فردا سهم مثبت بمونه با قاطعیت میشه گفت وارد موج 5 شده هدف این موج در مرحله اول 280 تومان و در صورت شکستن 280 تومان 340 خواهد بود هدف نهایی این موج میتونه تا 380 تومان هم قابل افزایش است بنابر شرایط محیطی
خدا خواست و ما توانستیم
نظر
-
نظر