سرمايه گذاري پتروشيمي ( وپترو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sin
    عضو عادی
    • Sep 2011
    • 25

یه گزارش اومده روی کدال دوستان تحلیل کنید لطفا

نظر

• تمام
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 14644

در اصل توسط sin پست شده است View Post
      یه گزارش اومده روی کدال دوستان تحلیل کنید لطفا
      این گزارش گواه بر بهتر شدن و فندیمتال سهم داره این خودش نقطه قوتی برای رشد سهم خواهد بود
      خدا خواست و ما توانستیم
      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• تمام
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 14644

وقتی سهمی صف خریدش کم کم سنگین میشه من خیلی باهاش حال میکنم به نظر من اینجور صفها آینده بهتری دارن تا این که اول وقت 100 میلیون صف خرید بشه
        امروز هم همین صف خرید محدود باعث میشه خیلی از نوسان گیران و حقیقیهای جزء از سهم خارج بشن و اثرات مثبت این اتفاق رو وقتی میشه احساس کرد که سهم بدون مزاحمت به سمت 300 حرکت میکنه
        خدا خواست و ما توانستیم
        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• Alidadash
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 959

شرکت سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی در دوره یک ماهه منتهی به 31 تیر ماه 92 سهام هیچ شرکت بورسی را خرید و فروش نکرد.به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، شرکت سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی با انتشار صورت های مالی یک ماهه منتهی به پایان تیر ماه امسال اعلام کرد در دوره یک ماهه یاد شده هیچ سهمی را خرید و فروش نکرد.بر اساس این گزارش "وپترو" در ابتدای تیر ماه 92 تعدادی از سهام چند شرکت بورسی را با تمام شده 825 میلیارد و 400 میلیون ریال و ارزش بازار یک هزار و 345 میلیارد و 791 میلیون ریال در سبد سهام خود داشت.گفتنی است بهای تمام شده این شرکت بدون تغییر ماند در حالی که ارزش بازار آن با افزایش 166 میلیارد و 870 میلیون ریال در پایان دوره به یک هزار و 512 میلیارد و 661 میلیون ریال رسید.
          سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• rajabnejad
            عضو فعال
            • Jan 2012
            • 4331

طبق اطلاعات وصورتهای مالی 12 ماهه منتهی به 92،02،31 (حسابرسی نشده) در خصوص شرکت سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی با سرمایه ثبت شده 1،820،000 میلیون ریال، سود هر سهم پس از کسر مالیات 82 ریال اعلام شد. عملکرد مالی 12 ماهه منتهی به 92،03،31 درمقایسه با سال مالی قبل به ترتیب: سود حاصل از سرمایه گذاری ها 78 درصد افزایش، مجموع درآمدها 69 درصد کاهش، سود عملیاتی68 درصد کاهش و سود خالص پس از کسر مالیات 47درصد کاهش را نشان می دهد.
            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• بورس تبریز
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 464

به نظر من سرمایه گذاری پتروشیمی چهارشنبه خیلی زور زد که صف خرید بشه ولی فقدان اطلاعات جدید و خیره کنند علی الخصوص در مورد سه زیرمجموعه اش یعنی شدوص و شکربن و پلوله در رنج همین قیمتها بازی کرد امید است وپترو برای اینکه بتونه زمینه رشد خودش را هموار کند به گروه فشار وارد کنه که گزارشهای جدید و خبرهای جدید به بازار منتشر شود والا در صورت بلاتکلیفی طولانی مدت باید شاهد افت فیمت این بار به زیر 2000 ریال باشیم .
              در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
              یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14644

فارغ از هر نوع تحلیل یکی از علل عمده نوسان منفی سهم نوسانگیران بودن که امروز مطلع شدیم تیم اصلی نوسانگیر سهم ازش خارج شدن و سهم به روال معمول برخواهد گشت
                خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• webgalaxy
                  عضو عادی
                  • Nov 2012
                  • 128

امیدی به این وپترو نیست ، این حرف ها دل خوش کنی تا 150 میاد پایین

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14644

در اصل توسط webgalaxy پست شده است View Post
                    امیدی به این وپترو نیست ، این حرف ها دل خوش کنی تا 150 میاد پایین
                    با چه تحلیلی به این عدد رسیدی؟؟
                    چرا نگفتی 90تومان و 50 تومان؟؟
                    همینجوری فله ای نظر دادی؟؟؟
                    خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14644

فردا با روند منفی آر اس آی درگیر میشه تا اونو به سمت بالا بشکنه پس طبیعی خواهد بود اگر فردا اول وقت سهم کمی ریب بزنه و در صورتی که سهم بالای 230 تومان تثبیت بشه سیگنالهای قوی تکنیکال جهت ورود به سهم صادر میشه
                      جمع شدگی در باندهای بولینگر هم نشان از شروع یک حرکت شارپ میده سهم در 245 تومان با سقف کانالش درگیر میشه در صورت شکسته شدن میتونه تا 280 رشد کنه
                      در اندیکاتور های دیگر هم منطقه اشباع فروش رو نشون میده به نظر میاد تمایل به فروش به حداقل رسیده باشه

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14644

یه موج شماری دیدم از وپترو که به نظر من کاملا درسته براتون میزارم تا بررسی کنید

از نظر موج شماری وضعیتش اینجوریه:
                        الان تازه موج 4 رو با یه ABC تمام کرده و در صورتی که فردا سهم مثبت بمونه با قاطعیت میشه گفت وارد موج 5 شده هدف این موج در مرحله اول 280 تومان و در صورت شکستن 280 تومان 340 خواهد بود هدف نهایی این موج میتونه تا 380 تومان هم قابل افزایش است بنابر شرایط محیطی

خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• webgalaxy
                          عضو عادی
                          • Nov 2012
                          • 128

به به !!! به این موج شماری بابا نتونست خودش رو 2250 نگه داره ، بعدم دوباره یا صف میلیونی رو فروش 2160 مواجه شد ، آشغال تر از این سهام ندیده بودم فقط حیف صبح رو 225 با 20% در صدد ضرر رد نکردم

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                            یه عده دارن کداشونو صفر میکنن. مراقب بوقچیها باشید. فعالیتشون بیشتر شده
                            الان دیگه فعالیتشون کمتر شده...

دوره بعضی کارها دیگه سر اومده.
                            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• جعفرزاده
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 5833

امروز نباید صف میشد که شد . پس تا محدوده 192 پایین میره البته 200در قیمت هم حمایت میشه

نظر

• webgalaxy
                                عضو عادی
                                • Nov 2012
                                • 128

من 2090 رد کردم ، ولی توصیه اساتید به نگهداری اون هست چون تارگت 360 درسته
                                امان از وقتی آدم پول لازم بشه

نظر

در حال کار...
                                X