سرمايه گذاري پتروشيمي ( وپترو )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • راز نما
    عضو فعال
    • Mar 2013
    • 347

طبق تحلیلی که قبلا در همین تاپیک کردم در قیمت 150 تومان ورشدآن در محدوده 250 تا 270 بوده باید سهم بعد از لمس این نقاط در مسیر اصلاح زیاد قرار میگرفت بنابراین دیدن نقاط حمایتی و مقاومتی نشان میدهد این سهم فعلا تا 20روز دیگر هیچ تحلیل نموداری تکنیکال برای صعود قابل ملاحظه ای وجود ندارد مقاومتهای 225 به بالا حاکی از اصلاح زیاد سهم دارد حتی ممکنه تا محدوده 150 تا 180 در این مدت سقوط کنه بنابراین باید صبر کرد تا اون موقع به یک تحلیل جدید رسید. اما در مورد شدوص و شکربن که زیر مجموعه ان میباشد باید گفت:

شدوص: امروز به حمایت برخورد کرده و از فردا به یک رشد بالای 10 درصدی ادامه میدهد چنانچه این سهم بالای 1150 با صف خرید زیاد روبروشود و خودش را تثبیت کند هدف 30درصدی دیگر هم دارد.

شکربن :فردا آخرین منفی برای بالا رفتن به محدوده 520 تا 530 رادارد. چنانچه در اون محدوده صف خرید زیاد گردد این هم رشد 20درصدی دیگر دارد

بنابراین میشه گفت اصلاح وپترو یک چیز منطقی بوده است وپترو سهمی هست همیشه به آخرین حمایتش واکنش شدید نشون میده و اینو همیشه ثابت کرده.
    آخرین ویرایش توسط راز نما؛ 2013/08/04, 15:31.
    تک سهم کرمانشاه میانگین خرید 925

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

متاسفانه ورود یک بازی سیاه به سهم باعث شد وپترو امروز با شکست 215 آنرا به کابوسی برای خود تبدیل کند و باعث میشود تا سهم به محدوده 190 تا 185 ریزش کند. اگر به هر دلیلی از این نقطه به بعد نیز عبور کند جذابیت خود را برای ورود و صعود بعدی از دست میدهد.
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• 00010
        عضو جدید
        • Nov 2011
        • 14

داداش انقدر نفوس بد نزن احتمال اینکه فردا خوب برگرده زیاده کف کانال صعودی - برخورد با میانگینهای معتبر 38و 44 - واگرایی در سی سی ای و استوکاسنیک

نظر

• fartoos
          عضو عادی
          • May 2013
          • 58

به نظرم 190 مقاومت درست حسابی میتونه باشه حد اقل واسه کوتاه مدت میشه یه سودی گرفت

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5094

در اصل توسط 00010 پست شده است View Post
            داداش انقدر نفوس بد نزن احتمال اینکه فردا خوب برگرده زیاده کف کانال صعودی - برخورد با میانگینهای معتبر 38و 44 - واگرایی در سی سی ای و استوکاسنیک
            فکر نکنم این ربطی به نفوس من! داشته باشه ! /:.wacsmiley.:/
            در صورت برگشت مثبت سهم حواستان به جای مثبت بودن سهم به نقطه کابوس باشد ، باشد که در آن گرفتار نشوید. تنها راه نجات از این وضعیت صف خرید محکم تا پایان معاملات است.
            آیا چنین احتمالی را می توانید برای آن در نظر بگیرید ؟!

در ضمن کف 185 را به 180 اصلاح میکنم. حداکثر ریزش قابل قبول را برای سهم 180 میدانم .
            آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2013/08/04, 19:32.

نظر

• 00010
              عضو جدید
              • Nov 2011
              • 14

با تشکر از شما دوست عزیز قصد بی احترامی نداشتم منو ببخشید

-ولی در خصوص سهم باید گفت میتونه حتی روی 202 کفسازی کنه بر روی ترند مثبت و میانگینهای 38و44 و کف کانال صعودی چند ماهه انشاالله

نظر

• سلطان بورس
                كاربر فعال
                • Aug 2011
                • 3373

من خودم این سهم را دارم ولی در کل اگر فردا آخر وقت باز صف فروش بشه و 200 را بشکنه از روند صعودی خارج میشه و در کوتاه مدت هیچ امیدی بهش نیست
                فردا تکلیف مشخص میشه

نظر

• webgalaxy
                  عضو عادی
                  • Nov 2012
                  • 128

این سهم به کوچکترین منفی زیر مجموعه هاش خیلی واکنش نشان میده ، مراقب افراد سودجو باشید از دستتون در نیارند !!!!

نظر

• ssedghi
                    عضو عادی
                    • May 2013
                    • 59

امروز صف خريد شد
                    به نظرتون كي خارج شيم؟؟؟
                    تا آخر شهريور اميدي هست 250 بشه؟؟؟

نظر

• ssedghi
                      عضو عادی
                      • May 2013
                      • 59

آقا سلطان يعني الان تكليف مشخص شد؟؟؟
                      تكليف چيه؟؟ ++++ /:.smilingsmiley.:/ يا ----- /:.sadsmiley.:/

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5094

در اصل توسط ssedghi پست شده است View Post
                        امروز صف خريد شد
                        به نظرتون كي خارج شيم؟؟؟
                        تا آخر شهريور اميدي هست 250 بشه؟؟؟
                        تا زمانیکه سهم برنگرده بالای 223 نمیشه گفت برگشته روی روند صعود.
                        اگر سهم همچنان با صف خرید فردا بود بمانید تا ببینید می تواند خودش را تا 228 برساند و پایش را روی 223 سفت کند یا نه ! در اونصورت بله میتونه به 250 برسه یا حتی از اون عبور کنه
                        ولی اگر در معاملات فردا از 216 به پایین شروع کردند به خالی کردن بهتر است فرار را بر قرار ترجیح دهید!

نظر

• سلطان بورس
                          كاربر فعال
                          • Aug 2011
                          • 3373

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                          من خودم این سهم را دارم ولی در کل اگر فردا آخر وقت باز صف فروش بشه و 200 را بشکنه از روند صعودی خارج میشه و در کوتاه مدت هیچ امیدی بهش نیست
                          فردا تکلیف مشخص میشه
                          در اصل توسط ssedghi پست شده است View Post
                          آقا سلطان يعني الان تكليف مشخص شد؟؟؟
                          تكليف چيه؟؟ ++++ /:.smilingsmiley.:/ يا ----- /:.sadsmiley.:/
                          نقطه 200 سطح مهمی بود که برگشت . فردا فشار عرضه کمی بالا هست و کسایی که دیروز حدود 203 تا 204 خریدن فردا برای نوسان عرضه میکنن و باید دید قدرت خریدار چجوری هست . خبر رسیده بورسیران جز خریداران امروز سهم بوده و اگر درست باشه روند سهم خیلی خوب میشه

نظر

• amir.r
                            ستاره دار(3)
                            • Apr 2013
                            • 613

آگهي دعوت به مجمع عمومي عادي سالانه شركت

بدينوسيله به اطلاع سهامداران گرامي ميرساند مجمع عمومي عادي سالانه شركت سرمايهگذاري صنايع پتروشيمي (سهاميعام) در ساعت -/10 صبح روز چهارشنبه مورخ 30/05/1392 در محل مركز همايش هاي بين المللي رازي واقع در تهران، بزرگراه شهيد همت غرب ، بين تقاطع شيخ فضل اله نوري و چمران ، سالن شمارة 2 برگزار خواهد شد. از كليه سهامداران محترم دعوت مي شود ضمن همراه داشتن كارت شناسائي معتبر، در روزهاي دوشنبه مورخ 28/05/1392 و سه شنبه مورخ 29/05/1392 در ساعات اداري به امور سهام شركت واقع در تهران، خيابان شيراز جنوبي، پايين تر از اتوبان همت، كوچه ژاله ، پلاك 3 ، طبقه همكف مراجعه و كارت ورود به جلسه مجمع را دريافت نمايند. سهامداراني كه امكان مراجعه يا حضور در جلسه را ندارند، ميتوانند وكيل يا نماينده قانوني خود را جهت دريافت كارت و حضور در جلسه معرفي كنند .

دستور جلسه:

1- استماع گزارش هيأت مديره، حسابرس و بازرس قانوني سال مالي منتهي به 31/02/1392
                            2- اتخاذ تصميم در مورد تصويب ترازنامه و حساب سود و زيان سال مالي منتهيبه 31/02/1392
                            3- انتخاب بازرس قانوني براي سال مالي منتهي به 31/02/1393
                            4- انتخاب روزنامه كثيرالانتشار
                            5- سایر موارد

با کاشت یک درخت ، هدیه ای به زمین پیر اهداء کنیم

نظر

• lstyx
                              عضو عادی
                              • Aug 2013
                              • 61

من توی 248(!!!) سنگین خرید کردم /.:blinksmiley.:/ کلا جوگیر شدم گفتم هرچی شد شد!!!!!/.:biggrinsmiley.:/
                              بنظرتون این سهم میتونه خودشو بکشونه بالا یا نه؟
                              مجمع تاثیری داره؟
                              [CENTER][FONT=tahoma][COLOR=#0000ff]یادمه همه میگفتن....، از این راه نمیتونی نون شب بخوری!!!! نمیدونن این کار از نون شب برام مهمتره...........[/COLOR][/FONT][/CENTER]

نظر

• lstyx
                                عضو عادی
                                • Aug 2013
                                • 61

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                                تا زمانیکه سهم برنگرده بالای 223 نمیشه گفت برگشته روی روند صعود.
                                اگر سهم همچنان با صف خرید فردا بود بمانید تا ببینید می تواند خودش را تا 228 برساند و پایش را روی 223 سفت کند یا نه ! در اونصورت بله میتونه به 250 برسه یا حتی از اون عبور کنه
                                ولی اگر در معاملات فردا از 216 به پایین شروع کردند به خالی کردن بهتر است فرار را بر قرار ترجیح دهید!
                                داش کیوان با این روند بنظرت امیدی بهش هست؟
                                [CENTER][FONT=tahoma][COLOR=#0000ff]یادمه همه میگفتن....، از این راه نمیتونی نون شب بخوری!!!! نمیدونن این کار از نون شب برام مهمتره...........[/COLOR][/FONT][/CENTER]

نظر

در حال کار...
                                X